Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun tedavin..ücret bizede aynı söylendi..ilaçlar var birde onlarda 1000 tl civarı tutarmış ama daha fazla da olabiliyo kişiden kişiye değişiyo ilaç fiyatı..hsg çok kolay bi işlem hastaneye gidiyosun odaya alıyolar kıyafet veriyolar sonra ameliyathaneye alıyolar narkoz verip işlemi tamamlanıyo korkulacak gerilecek bişey yok çok kolay ben 10:30 da ameliyathaneye alındım orda sohbet falan ettik biraz 10:45 de narkoz verildi 10:55 de odaya alındım o kadar kısa sürüyo.tekrar hayırlı olsun allah yardımcın olun seninde güzel haberlerini alırız inşallah burdan

arkadaşım fiyatlar aynı bende sadece sağlıkçı indirimi yaptılar 3150 oldu o kadar.
bu fiyatlar dışında hiç birşey ödemiyosun hastaneye.dondurma işleminin ücretide 750 lira 5 yıl süreyle donduruyorlarmış.
dondurulmuşlarla tüp bebek yaptırmakta 2000 lira
tedavin hayırlı olsun.hsg dende hiç korkma anestezi altında olduğu için hiç birşey hissetmeyeceksin.işlemden sonra biraz kanaman olabilir normal.
1-2 saat merkezde dinlendirip öyle evine gönderiyorlar sıkıntı yapmazsan sorun olmaz hiçbirşey.
şimdiden geçmiş olsun

Şekerim bende bugün katıldım aranıza, hayırlısı olsun inşallah ama acele etme bence. Bizde eşimle ilk tüp bebek denememizi Smyrna da yaptık. ayın 20 sine B-HCG için randevu verdiler. tam da o gün adet gördüm. eşim devlet memuru olduğu için izin almasın dedik o yüzden 21 inde cmts gittik. Biz ne yapacağız diye danışmaya gittik, testi yaptık sonuç negatifti tabiki. Sağolsunlar çok ilgililer çok iyiler ama 2. denemede değiştirmek istiyoruz orayı. biz zaten Manisanın ilçesinden gidip geliyoduk 70 km. bu sefer acıbadem bursayı düşünüyoruz. Smyrnadaki görüşmede eşimin spermleri için morfoloji çok çok kötü yazıyodu dosyamızda. İlk gittiğimiz zamanki spermiyograma baktık harbiden %1 yazıyodu. morfolojinin nasıl düzeleceğini araştırdık internetten ama olmuyomuş. bizde yeni bir yöntem olan IMSI yöntemi kullanan hastane aradık en yakın Bursa acıbadem çıktı. IMSI yöntemi spermi 6000-8000 kat büyüterek morfolojinin düşüklüğünü önemsiz hale getiriyomuş. IMSI olmayan yerlerde sperm 400 kat civarı büyütülüyomuş buda spermin şekil bozukluğu(Morfolojisi bozuksa) görülemiyomuş. Bu yüzdende döllenmede ve tutunmada sıkıntı yaratıyomuş. Bu arada eşim 2 defa varikosel ameliyatı oldu 1. si 2006 aralıkta evlenmeden önce, biri de 2009 da evlendikten sonra. ama yinede sayı hareketlilik ve morfoloji düşük. Bende de hipotiroid var. 2008 ağustosta evlendik. Eşimde sinirlendi ben kendi morfolojimi kendim düzeltirim dedi eğer kullandığı yöntem işe yararsa burdan yazarım size. acıbademden randevu için aradık doktor bey 23 nisanda yurtdışına gitmiş 30 unda dönecekmiş bizde eşim izin almasın diye 5 mayıs cmts gidicez doktorla ilgili görüşümüzü de bildiririm size.

bende eğer bunda tutmazsa tekrardan aynı merkezde denemeyeceğim tabiki benim aklımda da kent hastanesi var orda da tüpbebek teknoloji olarak smyrnadan daha ilerideymiş.
benim eşiminde morfoloji %3 dediler ve mikroenjeksiyon yapıldı bizde.acıbademle ilgili görüşlerinizide bildiririsinz burdan merakla bekliyorum Allah gönlünüze göre versin

o kadar ağladımki okurken...duygularımın tercümanı bu cümleler.smyrna art daydık geçen hafta,eşimde %0 morfolojik sorun,sperm yavaşlığı ve sadece 8 milyon sperm olduğunu öğrendik.şansınız % 50 den bile az denildi.dünya başımıza yıkıldı.Geçen hafta çarşamba günü histeroskopi yapıldı bana.çikolota kistimin olduğunu öğrendim,şansımız dahada düştü.bir insanın içi ne kadar yanabilir,yanıyor içim,cayır cayır yanıyor...anesteziden ağlayarak uyandım,eşim elimi tutmuş ağlıyordu.izmirde hiç kimsemiz yok,eşimin omzundan başka tek dayanağım yok.aynı hafta dostum bildiğim kişilerden de sırtıma 40 bıçak yedim.sırtım göğsüm kalbim kanıyor.ailem istanbulda eşimi orada bırakıp istanbula gelmek durumunda kaldım.burada güvendiğimiz başka bir doktora test sonuçlarımı götürdüm durum bayağı vahim dedi.umutlanma ama vazgeçme dedi.aynı akşam sinir krizleri geçirdim acile kaldırdılar beni sakinleştiricilerle uyuttular.

birgün bir arkadaşıma 'eşimi çok seviyorum oda beni maddi ve manevi olarak çok mutluyuz,ya Allah'ın çok sevdiği kuluyum yada beni sevipte imtihan etmiyor ' demiştim.kızmıştı bana arkadaşım sus demişti.şimdi öyle bir imtihandayım ki,bir doğrulsam koşacağım savaşacağım.herşeyi üstüste yaşıyorum bu aralar.birini hazmetmeden diğerini.deniyor Rabbim beni.Şükürler olsunki hiç isyan etmiyorum.Hamd olsun şükürler olsun Allahım diyorum.

mayısın 9 unda adet olacağım tahminimce ve tedaviye başlayacağız.Güzel Allah'ım ol diyecek ve olacak yavrum içimde inşallah...sonuç negatif olursa ne olur bilmiyorum ne zaman toparlanırım neler yaşarım bilmiyorum.Ailem daha çok gençsiniz elinde sonunda inşallah olacak diyor.sadece inşallah diyebiliyorum.çok yanlızım,çok YANLIZIM!

Yalvarırım dualarınıza benide katın...Ben hepinize duacıyım...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Normalde yazılanları hep okur gecerdım ama senın yazını gorunce dayanamadım senı tanımasamda yanımda olsada sarılsam dedım ...Hıc uzulme arkasım umudun hıc yıtırme okadar cok sey okudum ve duydumkı ınan senden daha kotulerdı ve cocuk sahıbı oldular.Hergun dua edıyorum kendım ıcın ve benımle aynı seyı yasayanlara artık send edualarımdasın:)))))

Allah razı olsun arkadaşım...inan sarılmış kadar oldun,hepimiz bu sınavı verelim inşallah.

inan bende senin yazdıklarını okurken çok üzüldüm.kısa süre içinde büyük acılar yaşamışsın Allahım bu sınavdan çabucak geçmemizi sağlasın.hepimiz muradımıza erelim.umudunu hiç bir zaman yitirme ne olur sen pes edersen eşinde yıkılır.birbirinize destek olup başaracaksınız ve tüm bu sıkıntıları atlatacaksınız inanıyorum en kısa sürede.kendini her kötü hissettiğinde yaz burdan dertleşelim ağlayalım ama stresimizi atalım zaten sıkıntılar büyük birde strese girip tedavimizi olumsuz etkilemeyelim.yanlız değilsin ben burdayım her zaman

bu kadar güçsüz değildim ben,bu kadar güçsüz olmamalıyım biliyorum...bazı şeyler üstüste gelince neye dayancam ben,neye tutunacağım diyor.zamanla geçecek bu acılar biliyorum...bu arada paylaşacağız bebek müjdelerimizi buna inanmak istiyorum.dediğim gibi zaman...pegasusunicorn senin hamile haberini almak için hergün kaç kere girdim kk ne.inan en çok sevinenelerden olacağım bende.sürekli dualarımdasın.ALLAHIM NE OLUR YARDIM ET BİZE.

bende çok isyan ettim bazı şeylere ama ne yapalım dayanmaktan başka çaremiz yok.bende çok isterim pozitif sonucu paylaşmak ama benim umudum kalmadı gibi.bekledikçede umudumu yitiriyorum
malesef.dün ve bugün test yaptım idrarda negatif çıktı.bugün transferimin 8.günü ama ne bir belirti var ne de umut.pazartesiyi beklemekten başka çarem yok anlaşılan

erken yapmışsın testi,idrarda da yanılma olabiliyor.ben inanıyorum hamilesin sen.

erken yapmışsın testi,idrarda da yanılma olabiliyor.ben inanıyorum hamilesin sen.

inşallah canım ya bende çok istiyorum ama nasip işte.testi erken yaptım ama dayanamadım ne yapayım.
en çokta neyi istiyorum biliyo musun eşime hamileyim dediğim andaki mutlulugunu görmek.bu an benim için pahabiçilemez olurdu.
o an bi gelsin eminim saatlerce ağlarız eşimle mutluluktan

tatlım testi erken yapmışsın umudunu kaybetme bence önemli olan b-hcg testi kaç kişide okudum idrar testi negatif kan testi pozitif :) bence de hiç test yapmadan pazartesiyi bekle kafan karışmasın iyice inş güzel sonuçlar alırsın dualarımız seninle

tesekkur ederım arkadasım ya korkuyorum hsg den.aslında ben onceden cektırdım anestezı yapılmadan ama nedense benı anestezı kelımesı korkutuyo. yumurta toplama ve transfer ıslemlerı kolay oluyomu ıns rabbım hırbırımızın elını bos cevırmesın cocuk sevgısını herkese tattırsın.

hsg den korkma hiç göz açıp kapayıncaya kadar bitiyo.diğer işlemleride ben bilmiyorum daha o aşamaya gelemedim ama yapılınca tecrübelerimi paylaşıcam hayırlısı

bence onların hiçbiri stres değilmiş ben bunu anladım en stresli olan bu bekleme aşaması.zamanı gelince sizde bana hak vereceksiniz

arkadaşlar ben bekleye bekleye kafayı yiyiyorum sanırım her gece farklı farklı rüyalar görüyorum.mesela dün gece yeniden evlendiğimi gördüm eşimle.çok ilginçti rüya tabirlerine baktım eğerr gören kişi hamileyse kız çocuğu doğacağı anlamına geliyormuş.oynatmaya az kaldı sanırım

rüyan hayır olsun diyelim..valla bende bu tedaviye başlayalı çok rüya görüyorum bebekli bebekli inş rüyan gerçekleşir

rüyan hayır olsun diyelim..valla bende bu tedaviye başlayalı çok rüya görüyorum bebekli bebekli inş rüyan gerçekleşir

bugün hastaneme gitmem gerekiyordu yıllık izin aldım.gitmişken beta hcg baktırayım dedim ne de olsa transferin 9. günü bugün ama çıkan sonuç hüsran oldu benim için 0.25 çünkü.

artık azcık olan umudumda sıfır.bu sonuçtan sonra yükseleceğini düşünmüyorum.hakkımda hayırlısı ama kendimi kesinlikle üzmüyorum

arkadaşım allah hepimizin yüzünü güldürsün bakalım hastanede yapılan sonuç nasıl çıkacak.pazartesi gidecektin dimi.hayırlısıı olsun inş mucize olur değerler yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…