bugün hastaneme gitmem gerekiyordu yıllık izin aldım.gitmişken beta hcg baktırayım dedim ne de olsa transferin 9. günü bugün ama çıkan sonuç hüsran oldu benim için 0.25 çünkü.
artık azcık olan umudumda sıfır.bu sonuçtan sonra yükseleceğini düşünmüyorum.hakkımda hayırlısı ama kendimi kesinlikle üzmüyorum
canım ben senden hala bir mucize bekliyorum,pazartesi tekrar yap testi Allahtan umut kesilmez.Herşeyin hayırlısı.Bu arada İstanbul'a gelmişken test sonuçlarımızı birkaç doktora daha götürdüm.dün bahçeci umut tüp bebek merkezine gittim.Süleyman Tosun ile görüştüm.Morfolojik sorunda İmsi yönteminin ne kadar önemli olduğunu konuştuk.Başka bir kaç yöntemden daha bahsetti.Önümüzdeki hafta smyrna'ya gidip ilişiğimi keseceğim ve dosyamı alacağım.Smyrna'da imsi yöntemi yokmuş.Umut tüp bebek merkezinde denemeye karar verdik.Doktor ve merkez içime çok sindi.
bu arada sabah hala iç acısıyla uyanıyorum ama öğleye doğru biraz düzelmeye başlıyorum.zamanla insan her düşünceye ve herşeye alışıyor sanırım.zaman akıp gitsin mayıs ayı çarçabuk geçsin..güzel haberler vereyim burdan tek istediğim bu.
arkadaşlar ben dün kan verdim negatif.zaten hemen adet oldum bi kaç saat içinde.bu topiği artık takip eden yok ama ben yinede yazayım dedim.adetim bittikten sonra gidicem tekrardan kontrole konuşucaz sebeplerini falan.nasıl bir yol izleyeceğiz tedavide bilemiyorum
arkadaşlar ben dün kan verdim negatif.zaten hemen adet oldum bi kaç saat içinde.bu topiği artık takip eden yok ama ben yinede yazayım dedim.adetim bittikten sonra gidicem tekrardan kontrole konuşucaz sebeplerini falan.nasıl bir yol izleyeceğiz tedavide bilemiyorum
canimm benim hakkinizda hayirlisi olsun ins... sizdeki problem neydi,tekrar smryna dami deneyeceksin
ben seni takip ediyordum smyrnadan pozitif sonuç alan biri beni tekrar umutlandıracaktı bende mart ayında negatif sonuç aldım adetim bitince kontrole gitmiştim bende biyokimyasal gebelik oluşmuştu sebepleri ne olabilir diye konuşmuştuk genetik olabilir dediler kan verdik şimdi araştırılıyor beş haftada falan çıkıyormuş sonuçlardan sonra duruma göre tekrar denemek istiyorum ama smyrna konusunda şüpelerim var ikinci denemede indirim yapıyorlarmış ama hiç sormadım ozaman canım okadar sıkılmıştıki bidaha zor denerim diyordum ama şimdi ikinci için nereye gitsem diye düşünüyorum senin içinde hayırlısı olsun umarım bir sonraki denemelerimiz pozitif olur burdan güzel haberler veririzarkadaşlar ben dün kan verdim negatif.zaten hemen adet oldum bi kaç saat içinde.bu topiği artık takip eden yok ama ben yinede yazayım dedim.adetim bittikten sonra gidicem tekrardan kontrole konuşucaz sebeplerini falan.nasıl bir yol izleyeceğiz tedavide bilemiyorum
ben seni takip ediyordum smyrnadan pozitif sonuç alan biri beni tekrar umutlandıracaktı bende mart ayında negatif sonuç aldım adetim bitince kontrole gitmiştim bende biyokimyasal gebelik oluşmuştu sebepleri ne olabilir diye konuşmuştuk genetik olabilir dediler kan verdik şimdi araştırılıyor beş haftada falan çıkıyormuş sonuçlardan sonra duruma göre tekrar denemek istiyorum ama smyrna konusunda şüpelerim var ikinci denemede indirim yapıyorlarmış ama hiç sormadım ozaman canım okadar sıkılmıştıki bidaha zor denerim diyordum ama şimdi ikinci için nereye gitsem diye düşünüyorum senin içinde hayırlısı olsun umarım bir sonraki denemelerimiz pozitif olur burdan güzel haberler veririz
bende çok kararsızım.aslında kent hastanesine mi başlasam diye düşünüyorum.genetik testler için maliyet çıkardılar mı size bu arada
kent hastanesine bi arkadaşım gidiyo israel miş dr un adı.kız yıllardır gidiyo pco var ondada dr kilolu olduğun için başarı sağlayamıyoruz demiş 80 kiloydu 75 ol dedi o kiloya düştü tüp bebek yaptılar tutmadı.65 kiloya düş dedi kız kilo verdi yine tutmadı 1,78 boyu 65 kilo hala başarı sağlayamadılar allahın takdiri tabiki ama dewamlı kiloya bağlıyomuş başka araştırma yapmamış smyrnaya başladı o da.benim fikrim orası yada o doktor oyalıyo.ama memnun olanlar da vardır araştırmak lazım
bende çok kararsızım.aslında kent hastanesine mi başlasam diye düşünüyorum.genetik testler için maliyet çıkardılar mı size bu arada
genetik test ve kanın pıhtılaşmasıyla ilgili bir teste 710 tl verdik genetik testleri birkaç kere düşük yapanlara öneriyorlarmış ama ben kendim yaptırmak istedim çünkü gene aynı şey yaşanırsa genetik olabilir gibi yuvarlak laflar duymak istemiyorum
bizim sorunumuz zaten erkek kaynaklı biz spermiyogramı daha önce iki kere kentte yaptırmıştık smyrnada yapılanlarla tutarlı sayılır ama bi şüpen varsa bence tüp bebek yapılmayan bir yerde yani özel bir lab.da yaptır genetik tes bencede okadarda gerekli degil ailede genetik bozukluğu olan varsa yapılabilir bizde yok inşallah sonuçlarda iyi çıkar ama ben düşük yaptığım için yaptırmak istedim bende devlette yaptırmak istedim ama çok ileri tarihler veriyorlarmış bende aceleciyim işte buda olsun bitsin istedimdoğru diyosunuz ama masraflıymış baya.gözüm parada değil ama bazen bu tarz şeylerle oyalıyorlaşmış gibime geliyor.genetik testleri ege üniversitesinde mi yaptırsam acaba onu düşünüyorum bende ya da tepecik kadın doğumda.en azından daha güvenilir sonuçlar elde edebilirim diye düşünüyorum.smyrnayla ilgili bide şunu duydum o da canımı sıkıyor sırf tüp bebek yapmak için spermiyogramları düşük morfoloji ve sayıda çıkarıyorlarmış sonuçlarını.bilemedim bende.sebep olarak sadece bunu mu sundular peki
bizim sorunumuz zaten erkek kaynaklı biz spermiyogramı daha önce iki kere kentte yaptırmıştık smyrnada yapılanlarla tutarlı sayılır ama bi şüpen varsa bence tüp bebek yapılmayan bir yerde yani özel bir lab.da yaptır genetik tes bencede okadarda gerekli degil ailede genetik bozukluğu olan varsa yapılabilir bizde yok inşallah sonuçlarda iyi çıkar ama ben düşük yaptığım için yaptırmak istedim bende devlette yaptırmak istedim ama çok ileri tarihler veriyorlarmış bende aceleciyim işte buda olsun bitsin istedim
merhaba arkadaşım bende hep kiloya bağlamasınlar diye kilo vermek istiyorum zaten.ama engel oluyo zaten.çünkü yağ hücreleride östrojen üretiyo ve kilolu olmak androjen hormonu salgılatıyo diye biliyorum.bozuk olan hormon metabolizmam iyice bozuluyo yani.kent hastanesinde israel bey kilo ver öyle gel derse çıldırırım.en sinir olduğumda madem ki kilo sorun o zaman neden hemen tutmayacağını bile bile transfer yapmış kendisi.kilo vermesini bekleseymiş herşey para için işte
merhaba arkadaşım.bende kilo vermek istiyorum ama olmuyo senelerdir uğraş veriyorum benim tiroitlerimde sorun var hiç çalışmıyo metabolizma sıfır bide pko şeker de var tabi.tiroit ilacı kullanıyorum o biraz çalıştırıyo işte ama yeterli değil tabi..ben bu kilo yüzünden 7 yıl bekledim gittiğim dr kilo ver demesin diye ama veremedim işte.smyrnaya başlamadan önce özel ege tüp bebek merkezine mail attım.ordan hemen aradılar beni bende durumumu anlattım tabiki etkiliyo ama hamile kalma şansın %50 dedi dr.yarı yarıya bende bu şansımı denemek istedim takdir allahın.nereye gidersek gidelim heryer para tuzağı..o dr da oyaladı işte kızcağızı para kokusu aldılarmı insanların umutlarıyla oynuyolar..allah iyilerle karşılaştırsın hakikaten bu işe gönlünü vermişlerle karşılaştırsın bakalım ben hep olumlu düşünüyorum ama olmazsa eğer o bahsettiğim yeni açılacak olan hastaneyi düşüneceğim.derman nerdeyse araya araya buluruz allahın izniyle
bu dediğin hastane izmirde mi açılıyormuş.izmirdeyse iyi en azından gidecek başka bi kapımız olur tercih açısından.pko çok kötü bi hastalık ya bende de şeker var ama tiroidde sorun çıkmadı şimdiye kadar.ama bu hafta dahiliye ya da endokrine tekrardan kontrole gideceğim çünkü şeker ilaçlarımı kullanmadım aylardır bulantı yapıyo diye.öncelikle metabolizmayı düzene sokayım ondan sonra diğer işlerle uğraşıcam artık.pko başlamadan önce bende sıfır bedendim resmen ama her sene basamak basamak kilo aldım ve yememde içmemede herhengi bi değişiklik olmadı yavaş yavaş sinsi bi şekilde kilo aldırdı bana.vermekte bir o kadar yavaş ve zor oluyor malesef.
ewet hastane izmirde açılıyo.benim işte smyrna da olmazsa orayı düşüneceğim ben tlf numarasını bulurum o hastaneyi açacak olan dr un olmasa yüzyüze bi konuşursunuz..tiroit genetik bizde annemde teyzemin kızında da var.şekerde genetik ama çok şükür öle bulantı falan olmadı bende..kuzenimdede çıktı pko kilo aldı ama o fazla almadı hemen tedaviye başladı çocuğu oldu..benim ilk gittiğim dr anlamadı pko olduğumu ilaçlarıda yanlış vermiş(sonra gittiğim dr söyledi) ben hızlı kilo aldım.hiç bir zaman öle çok zayıf olmadım ben 38-40 giyiyodum.evlendikten sonra başladı bendede..ne biliyim arkadaşım ya bizimde çilemiz buymuş herhalde allah dermansız dert vermesin..hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?