Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün akşam okudum yazılanları ben dün bu hastanede tüp bebek yaptırmaya karar verdim zaten 3 aydır tedavime orada devam ediliyordu bende pko var eşiminde spermleri düşük ama ameliyat boyutunda değil tüp bebek ile halledilebilecek bi sorununuz var dediler bizde tüp bebeğe karar verdik ( inş hayırlısı olur )dün okuduklarımda aklıma takılan yani daha önce duymadığım şeyler okudum benden 3.500 hastane istedi iğnelerim var elimde yeterli sayıda ( görümcemde tüp bebek yaptırdı ondan kalanlar ) ve başka bir ücretten bahsetmediler tüp bebek transferi yapılana kadar tüm işlemleri kapsıyomuş bu ücret ama sizler histeroskopi ve hsg denen bi işlemden bahsediyosunuz ve ücretliymiş galiba yazılanlardan okuduğum kadarıyla bunu anladım Bu işlemler ne işlemi arkadaşlar ne için yapılıyor ben daha önce bi rahim filmi çektirmiştim yoksa bundanmı bahsediyosunuz lütfen beni bilgilendirirmisiniz çok stresliyim dünden beri ya olmazsa ya olumsuz olursa çünkü olumsuz olursa ikinci tüp bebeği deneme şansım yok maddi açıdan Allahım yardımcımız olsun Allahım herkese bebek nasip etsin inşallah LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİN KIZLAR

hoşgeldin arkadaşım tedavin hayırlı olsun.tüp bebek bizede 3500 denildi ama histeroskopi yapıldı 500 lira ona verdik.rahimin içinde bi sorun varmı diye bakılıyo çok kolay bi operasyon rahim filmi değil o başka bişey.ilaçların varmış senin bize yaklaşık olarak 1000 tl de ilaçlar tutar denildi yani toplamı 5000 ediyo.kendine stres yapma akışına bırak olmazsa diye düşünme olumlu düşünmeye çalış tekrar hayırlı olsun. başka soruların olursa yardımcı oluruz

ilk kez gittik ağzımızın payını aldık ve bir daha asla gitmem.gidiş amacımız sadece sperm testi ve kan testi yaptırmaktı.benimkiler normal eşiminkiler problemli çıktı direkt x doktor eşiniz kısır tüp bebekten başka sansınız yok dedi.kakalakdık oyle bütün sinirlerim alt üst oldu.bu ne ya dedim nasıl bir izahat ve ayrıca benim gittiğim bir doktorum var umur yensel allah ondan razı olsun.test sonuclarını ona götürdük baktı dediki eşime senin ameliyat olman gerekebilir.üroloğa yonlendirdi ve ameliyat olması gerektiği soylendi.ve eşim ameliyat oldu.tek sorunumuzsa spermlerin hareketinin yavas olması.tekrar sırf hırsımdan o hastaneye gittim sırf denemek için dedim ki ''eşimde varikosel olabilirmi '' afalladı sanmam dedi bende dedimki üroloğa gözükse birde dediki siz bilirsiniz ama çözüm olmaz.dedimki yanılıyorsunuz eşimde varikosel var ve gecen hafta ameliyat oldu.yani demek istediğim hem moralman hemde madden bizi zora sokmaya çalıştılar.eşimin gidişatı gayet iyi su an allah nasip ederse tüp bebek e gerek kalmayacak.ayrıca doktorumun soylediği tüp bebek en son care ondan önce yapılabilecek çok yontem var dedi.bir daha kapısının önünden bile gecmem.geerki gercekten tüp ebek gerekirse irenbe tercihim olacaktır.oda kendi doktıorum eşliğinde.

peki bu histeroskopiyi herkese yapıyolarmı acaba çünkü bize hiç böyle bişeyden bahsetmediler birdahaki adetinde randevu al ve iğnelerinle gel dediler herkese yapılıyorsa bu ne zaman yapılıyor iğneleri kullanırkenmi

iğneleri kullenirken yapılıyo mu bilmiyorum ama bana tedavinin başında yaptılar adet olunca muayeneye gittim adetim bitince yapıldı

rahim filmin varsa histereskopi olmuyor zaten histereskopi rahim filminin gelişmiş hali histereskopi hemen regli bitiminde yapılıyor o ay boş geçiyor birdahaki reglide tedavi başlıyor tedavin hayırlı olsun3.500 dışında para almıyorlar fakat ilaçlar söylenenin baya üstünde tutuyor tranferden sonra alınanlar falan da var çünkü ama senin ilaçların varmış zaten

selamlar,
arkadaslar bende bugün adet oldum doktorumu aradim sali gününe randevu verdi ilk denemem olacak ve basima neler gelecek bilmiyorum.. yazilanlari okudum az cok neler olacak biliyorum ama yine de ilac igne zamanlari toplama transfer zamanlari konusunda yasayanlardan bilgi alabilirsem cok sevinirim.. cok heyecanliyim cok tedirginim ve cok mutluyum... simdilik hisslerim bu ama zamanla bu hislerim nasil degisir bilmiyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsun hepimizin dualarini kabul etsin insallah...

hadi hayırlısı inş güzel haberlerini alırız senin

bz de yarın eşimle smrynaya gidiorz bakalm bizi nasıl karşılayacaklar. Fundan hanımdan randevu almşz.. Forumda bazı arkadaşlar çok memnunken bazıları hç memnun kalmamş, kafamz karştı bakalm görcez yarın.. bizim de neden olmadığı belli değil, daha önceki doktorlarımız beklemeyi önermişti açıkçası ama bekleyemicez artık bi gidip görünelim dedik..inşallah iyi insanlara denk geliriz, para uğruna bizi yanlş yönlendrmelerinden ya da moralmizi bozmalarından korkuorm ben (

hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun tedavin.inş herşey yolunda gider en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına hepimiz alırız inş

merhaba
benim de doktorum funda hanım..ben çok memnunum kendisinden..ilk günlerde bana biraz soğuk ve sert geliyordu ama gide gele alıştık birbirimize seviyorum onu...
10 gün önce aşılama yaptı bana sonucu bekliyorum.
umarım her şey yolunda gider ve en kısa sürede olumlu sonucu alırsın

merhabalar ;

ben de foruma yeni kayıt oldum. uzun zamandır uzaktan takip ediyordum. 29 yaşındayım. 1,5 yıllık evliyim. endometriozis hastasıyım. şu an 7,5 cm lik bir çikolata kisti var. 7 yıl önce de diğer yumurtalığımdan 10 cm lik bi kist yüzünden açık ameliyat geçirdim. 1 yıldır korunmadığımız halde gebelik oluşmadı.şu an doktorlar 2. ameliyatı önermediler. çünkü fsh 19. direk tüp bebek merkezi ile görüş ve hamile kalmaya bak. yumurtalık rezervin kötü dediler ve ben büyüen kist yüzünden bir anda tüp bebek konusu ile karşı karşıya kaldım. yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. hangi merkez daha iyi diye. birinin çok iyi dediği merkeze birisi asla gitme diyor. kafam çok karıştı. irenbe,kent hastanesi ve smyrna ile görüştüm telefonla. bana en ciddi yaklaşan yer smyrna geldi. direk doktor arayıp bilgi verdi diğer yerlerde hemşirelerle muhatap oldum ve doktorlarla görüştüremiyoruz dediler. bu gün regl oldum ve tekrar smyrna yı aradım. ve 1 saat sonra dr. hasan bey döndü ve çarşamba günü saat 10!a randevu verdi. açıkçası gitmeden merkeze bi güven oluştu ama inşallah hayırlısı olur. ben biraz da şanşa inanıyorum. şimdi sizlere sormak istediğim özellikle son dönemlerde bu merkezde tüp bebek deneyen arkadaşlara 1. hala gerekli ilaçları hastanenenin eczanesinden mi veriyorlar ya da biz istediğimiz eczaneden alabiliyor muyuz ? 2- rahim filminin 500 tl olduğunu okudum. ben ssk lıyım. bu filmi ssk karşılamıyor mu ? sadece katkı payı ödeyerek çektiremiyor muyuz ? 3- benim gibi endometriozis olan ve çikolata kisti olup ta bu merkezden pozitif sonuç olan var mı ? şimdiden teş ederim

hayırlı olsun arkadaşım inş aşılamadan olumlu sonuç alırsın

hoşgeldin arkadaşım.sorularına yanıt vermeye çalışayım..ilaçları biz hastaneden aldık ama dışarıdanda alınabiliyo..bildiğim kadarıyla rahim filmi hastanelerde çekiliyo buradaki arkadaşlar daha geniş bilgi verirler bu konuda.rahatsızlığınla ilgili bi bilgim yok.tedavin hayırlı olsun inş en kısa zamanda alırız bebeklerimizi kucağımıza

çok teş. ederim. inşallah.

tanştık bgn Funda hanımla, daha genç brini hayal etmştm nedense şaşırdım =) ama yaşının olması da güzel daha tecrübeli ne de olsa =) görüşmemiz çok güzel geçti ayın 24ünde tekrar kan vermeye gidicem progesterona bakcaklarmş..belki diğer ay da kanallara bakılacakmş.. biraz bekleyelm dedi hadi hayrlısııı...

selam arkadaslar
bende bugun gittim hastaneye ve tedavimize basladik. ilk ignelerim ve ilaclarimi verdi sühendan hanim. yaklasik 10-12 arasi yumurta var dedi az mi yeterli mi bilemiyorum ama cok degiik duygular icindeyim nasil gececek bu günler bilemiyorum.. cuma günü tekrar kontrolüm var. insallah güzel haberler alirim...

hoşgeldin tedavin hayırlı olsun ilaçları ben ordan almıştım anlaşmalı eczaneleri var ordan getiriyorlar hiç bekemiyorsun ben ilaç fiyatlarını bilmiyordum intrnetten araştırdım fiyatları daha uygun yani indirim yapıyorlar ama sen sorarsın tanıdık eczanen varsa ona göre alırsın rahim filmide daha önceden çektirdiğin varsa kabul ediyorlar yada şimdi başka biyerde çektirip götürebilirsin sgk anlaşmamız var diyorlar ama tüp bebek raporunun olması gerekiyo (üniversite hastanesinden alınmış) ozaman ucretsiz oluyor dediler ama zaten hiç bir hastane tüp bebek raporunu dışarıya vermiyor boşuna uğraşmayın demişlerdi bize yada izmirde veren yok celalbayara gidin dediler ama çok uraşırmışız diye biz almadık orda yaptırdık son sorun için benim sorunum başka onun için bi fikrim yok ama bu durumlar kişiden kişiye çok değişken onun için olumsuz bişey duyarsan çok kafana takma hep pozitif düşün biliyorsun moral çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…