arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün akşam okudum yazılanları ben dün bu hastanede tüp bebek yaptırmaya karar verdim zaten 3 aydır tedavime orada devam ediliyordu bende pko var eşiminde spermleri düşük ama ameliyat boyutunda değil tüp bebek ile halledilebilecek bi sorununuz var dediler bizde tüp bebeğe karar verdik ( inş hayırlısı olur )dün okuduklarımda aklıma takılan yani daha önce duymadığım şeyler okudum benden 3.500 hastane istedi iğnelerim var elimde yeterli sayıda ( görümcemde tüp bebek yaptırdı ondan kalanlar ) ve başka bir ücretten bahsetmediler tüp bebek transferi yapılana kadar tüm işlemleri kapsıyomuş bu ücret ama sizler histeroskopi ve hsg denen bi işlemden bahsediyosunuz ve ücretliymiş galiba yazılanlardan okuduğum kadarıyla bunu anladım Bu işlemler ne işlemi arkadaşlar ne için yapılıyor ben daha önce bi rahim filmi çektirmiştim yoksa bundanmı bahsediyosunuz lütfen beni bilgilendirirmisiniz çok stresliyim dünden beri ya olmazsa ya olumsuz olursa çünkü olumsuz olursa ikinci tüp bebeği deneme şansım yok maddi açıdan Allahım yardımcımız olsun Allahım herkese bebek nasip etsin inşallah LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİN KIZLAR
peki bu histeroskopiyi herkese yapıyolarmı acaba çünkü bize hiç böyle bişeyden bahsetmediler birdahaki adetinde randevu al ve iğnelerinle gel dediler herkese yapılıyorsa bu ne zaman yapılıyor iğneleri kullanırkenmi
peki bu histeroskopiyi herkese yapıyolarmı acaba çünkü bize hiç böyle bişeyden bahsetmediler birdahaki adetinde randevu al ve iğnelerinle gel dediler herkese yapılıyorsa bu ne zaman yapılıyor iğneleri kullanırkenmi
selamlar,
arkadaslar bende bugün adet oldum doktorumu aradim sali gününe randevu verdi ilk denemem olacak ve basima neler gelecek bilmiyorum.. yazilanlari okudum az cok neler olacak biliyorum ama yine de ilac igne zamanlari toplama transfer zamanlari konusunda yasayanlardan bilgi alabilirsem cok sevinirim.. cok heyecanliyim cok tedirginim ve cok mutluyum... simdilik hisslerim bu ama zamanla bu hislerim nasil degisir bilmiyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsun hepimizin dualarini kabul etsin insallah...
bz de yarın eşimle smrynaya gidiorz bakalm bizi nasıl karşılayacaklar. Fundan hanımdan randevu almşz.. Forumda bazı arkadaşlar çok memnunken bazıları hç memnun kalmamş, kafamz karştı bakalm görcez yarın.. bizim de neden olmadığı belli değil, daha önceki doktorlarımız beklemeyi önermişti açıkçası ama bekleyemicez artık bi gidip görünelim dedik..inşallah iyi insanlara denk geliriz, para uğruna bizi yanlş yönlendrmelerinden ya da moralmizi bozmalarından korkuorm ben(
günaydın kızlar
bz de yarın eşimle smrynaya gidiorz bakalm bizi nasıl karşılayacaklar. Fundan hanımdan randevu almşz.. Forumda bazı arkadaşlar çok memnunken bazıları hç memnun kalmamş, kafamz karştı bakalm görcez yarın.. bizim de neden olmadığı belli değil, daha önceki doktorlarımız beklemeyi önermişti açıkçası ama bekleyemicez artık bi gidip görünelim dedik..inşallah iyi insanlara denk geliriz, para uğruna bizi yanlş yönlendrmelerinden ya da moralmizi bozmalarından korkuorm ben(
merhaba
benim de doktorum funda hanım..ben çok memnunum kendisinden..ilk günlerde bana biraz soğuk ve sert geliyordu ama gide gele alıştık birbirimize seviyorum onu...
10 gün önce aşılama yaptı bana sonucu bekliyorum.
umarım her şey yolunda gider ve en kısa sürede olumlu sonucu alırsın
merhabalar ;
ben de foruma yeni kayıt oldum. uzun zamandır uzaktan takip ediyordum. 29 yaşındayım. 1,5 yıllık evliyim. endometriozis hastasıyım. şu an 7,5 cm lik bir çikolata kisti var. 7 yıl önce de diğer yumurtalığımdan 10 cm lik bi kist yüzünden açık ameliyat geçirdim. 1 yıldır korunmadığımız halde gebelik oluşmadı.şu an doktorlar 2. ameliyatı önermediler. çünkü fsh 19. direk tüp bebek merkezi ile görüş ve hamile kalmaya bak. yumurtalık rezervin kötü dediler ve ben büyüen kist yüzünden bir anda tüp bebek konusu ile karşı karşıya kaldım. yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. hangi merkez daha iyi diye. birinin çok iyi dediği merkeze birisi asla gitme diyor. kafam çok karıştı. irenbe,kent hastanesi ve smyrna ile görüştüm telefonla. bana en ciddi yaklaşan yer smyrna geldi. direk doktor arayıp bilgi verdi diğer yerlerde hemşirelerle muhatap oldum ve doktorlarla görüştüremiyoruz dediler. bu gün regl oldum ve tekrar smyrna yı aradım. ve 1 saat sonra dr. hasan bey döndü ve çarşamba günü saat 10!a randevu verdi. açıkçası gitmeden merkeze bi güven oluştu ama inşallah hayırlısı olur. ben biraz da şanşa inanıyorum. şimdi sizlere sormak istediğim özellikle son dönemlerde bu merkezde tüp bebek deneyen arkadaşlara 1. hala gerekli ilaçları hastanenenin eczanesinden mi veriyorlar ya da biz istediğimiz eczaneden alabiliyor muyuz ? 2- rahim filminin 500 tl olduğunu okudum. ben ssk lıyım. bu filmi ssk karşılamıyor mu ? sadece katkı payı ödeyerek çektiremiyor muyuz ? 3- benim gibi endometriozis olan ve çikolata kisti olup ta bu merkezden pozitif sonuç olan var mı ? şimdiden teş ederim
hoşgeldin arkadaşım.sorularına yanıt vermeye çalışayım..ilaçları biz hastaneden aldık ama dışarıdanda alınabiliyo..bildiğim kadarıyla rahim filmi hastanelerde çekiliyo buradaki arkadaşlar daha geniş bilgi verirler bu konuda.rahatsızlığınla ilgili bi bilgim yok.tedavin hayırlı olsun inş en kısa zamanda alırız bebeklerimizi kucağımıza
hoşgeldin tedavin hayırlı olsun ilaçları ben ordan almıştım anlaşmalı eczaneleri var ordan getiriyorlar hiç bekemiyorsun ben ilaç fiyatlarını bilmiyordum intrnetten araştırdım fiyatları daha uygun yani indirim yapıyorlar ama sen sorarsın tanıdık eczanen varsa ona göre alırsın rahim filmide daha önceden çektirdiğin varsa kabul ediyorlar yada şimdi başka biyerde çektirip götürebilirsin sgk anlaşmamız var diyorlar ama tüp bebek raporunun olması gerekiyo (üniversite hastanesinden alınmış) ozaman ucretsiz oluyor dediler ama zaten hiç bir hastane tüp bebek raporunu dışarıya vermiyor boşuna uğraşmayın demişlerdi bize yada izmirde veren yok celalbayara gidin dediler ama çok uraşırmışız diye biz almadık orda yaptırdık son sorun için benim sorunum başka onun için bi fikrim yok ama bu durumlar kişiden kişiye çok değişken onun için olumsuz bişey duyarsan çok kafana takma hep pozitif düşün biliyorsun moral çok önemlimerhabalar ;
ben de foruma yeni kayıt oldum. uzun zamandır uzaktan takip ediyordum. 29 yaşındayım. 1,5 yıllık evliyim. endometriozis hastasıyım. şu an 7,5 cm lik bir çikolata kisti var. 7 yıl önce de diğer yumurtalığımdan 10 cm lik bi kist yüzünden açık ameliyat geçirdim. 1 yıldır korunmadığımız halde gebelik oluşmadı.şu an doktorlar 2. ameliyatı önermediler. çünkü fsh 19. direk tüp bebek merkezi ile görüş ve hamile kalmaya bak. yumurtalık rezervin kötü dediler ve ben büyüen kist yüzünden bir anda tüp bebek konusu ile karşı karşıya kaldım. yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. hangi merkez daha iyi diye. birinin çok iyi dediği merkeze birisi asla gitme diyor. kafam çok karıştı. irenbe,kent hastanesi ve smyrna ile görüştüm telefonla. bana en ciddi yaklaşan yer smyrna geldi. direk doktor arayıp bilgi verdi diğer yerlerde hemşirelerle muhatap oldum ve doktorlarla görüştüremiyoruz dediler. bu gün regl oldum ve tekrar smyrna yı aradım. ve 1 saat sonra dr. hasan bey döndü ve çarşamba günü saat 10!a randevu verdi. açıkçası gitmeden merkeze bi güven oluştu ama inşallah hayırlısı olur. ben biraz da şanşa inanıyorum. şimdi sizlere sormak istediğim özellikle son dönemlerde bu merkezde tüp bebek deneyen arkadaşlara 1. hala gerekli ilaçları hastanenenin eczanesinden mi veriyorlar ya da biz istediğimiz eczaneden alabiliyor muyuz ? 2- rahim filminin 500 tl olduğunu okudum. ben ssk lıyım. bu filmi ssk karşılamıyor mu ? sadece katkı payı ödeyerek çektiremiyor muyuz ? 3- benim gibi endometriozis olan ve çikolata kisti olup ta bu merkezden pozitif sonuç olan var mı ? şimdiden teş ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?