Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider ve pozitif sonucunu burdan duyurursun bizlerede umut olur yumurta sayısı gayet iyi önemli olan kaliteleri hepsi birinci kalite olur inşallah tedavide 7-8 birinci kalite yumurtayı biz başarılı bir tedavi olarak görüyoruz demişti funda hanım benim 15 ikinci kalite yumurtam oluşmuştu bende ozaman sormuştum böyle açıklamştı

meraba hoşgeldin.bende endometriyozis hastasıyım.benimde 9 cm di.bir buçuk sene önce ameliyat oldum.hamile kalamadım sonrasında.smiyrna da sühendan hnm muayene etti.sana da femara verebilir.bana 2 ay kullanmak üzere iki kutu yazdı.186 tl di.tanıdık sayesinde kutusunu 100 tl ye aldım.ilacı kullanmazsan %50 bile şansın yok kullanırsan şansın %50 yi geçer dedi.bende kullandım.rahim filmini çınarlıda çekiyolar.pek metetmiyolar.geçmiş olsun.sorularını yazarsan cevaplarım.

teş. ederim ceavp için. bugün randevum vardı funda hanımla görüştük. dediğin gibi canım benimde raporla uğraşacak vaktim yoktu. özel olarak yaptırmaya karar verdim. ilaçlar la ilgili de bişey demediler ücretlerinin haricinde nerden olursa alcaz artık. dedğin gibi moral önemli olur mu olmazmı diye düşünmemeye çalışıyorum. zaten tedavim bir onraki ay başlıcak

merhaba ergame02. benimde bugün funda hanımla randevum vardı. şu an benim kistim 7 cm. hala olduğu yerde duruyor. bana funda hanım sadece ginera ve folbiol verdi. femara diye bi ilaçtan bahsetmedi. ama pazartesi günü histerografi yapıcaklar ayrıca kist aspirasyonu da yapılacakmış. çünkü bu büyüklükteki kist yumurtaların gelişmesini önlüyormuş. heralde çekilecek filme göre verecektir. vermezlerse de bi sorayım bende iyi oldu sölediğin. çünkü benim ca 125 169 şu an ileri evre yani endometriozistim. zaten çok şanslı bi hasta değilsin dedi funda hanım. tek avantajım yaşım mış öle dedi. bi de çınarlıda yapılacak demediler canım ya bana.

rahim filmini çınarlı da çekiyolar,hiteroskopi nerede yapılıyo bilmiyorum.bana folbiol vermedi.o folik asit biliyosundur zaten.ginerada adeti düzenlemek için veriliyo diye biliyorum.benim ilacım yani femara bitti.bugünlerde yumurtlama zamanım.bu ilaçtan dolayı kendiliğinden olur mu diye hayal ediyorum.benim 10 yaşında bi kızım var çünkü.ben bu hastalıkla 2010 senesinde tanıştım.en büyük şansımda kızım...

selamlar ergame yazdiklarini okudum da bu ay baslamiyor musun sen tüp bebege anlayamadim? sanki ikimizin ayni ay olacak diye hatirliyodum..

selamlar ergame yazdiklarini okudum da bu ay baslamiyor musun sen tüp bebege anlayamadim? sanki ikimizin ayni ay olacak diye hatirliyodum..

benim femara 24 nisanda bitti.22 nisanda adet oldum.bana mayıs adetinde gel dedi sühendan hanım.bu ay normal denemeler yapıyoruz.eğer tepecik kadın doğuma gidersem bir ay da doğum kontrol hapı kullanıcam.

benim femara 24 nisanda bitti.22 nisanda adet oldum.bana mayıs adetinde gel dedi sühendan hanım.bu ay normal denemeler yapıyoruz.eğer tepecik kadın doğuma gidersem bir ay da doğum kontrol hapı kullanıcam.

hayirlisi olsun canaim ama bence cok geciktirme biliyorsun biz endometriosis hastasiyiz ve tüp bebek sansimiz bile cok düsük bu femarayi da zaten tüp bebege hazirlik olarak ictik. eger 1 ay geciktirirsen tekrar ilaci icmek zorunda kalabilirsin cünkü tedavi öncesi bu ilaci icmemiz sart yine de sen bilirsin..

kızlar kimse bişey yazmıyo tedavileri devam eden kontrollere giden yok mu..benim ilacım bitti bugün 3. gün..adetimi bekliyorum herhalde bu ay başlarım iğnelere nasipse

selamlar,

bugün doktordan geldim arkadaslar yaklasik 15 tane yumurtam olmus 14mm civarindalarmis cok sevindim.. doktor simdilik hersey yolunda dedi, bir aksilik cikmazsa cumartesi yumoslarim toplanacak.. cok heyecanliyim dualariniza ihtiyacim var...:)

hadi hayırlısı çok sewindim dualarım seninle bütün arkadaşlarımızda..

selamlar arkadaslar,

anca kendimi toparlayabildim, bugun yumoslarim toplandi hayirlisiyla 17 tane.. yarin sabah bilgi vercekmis embriyoglarim ins güzel haberler alirim.. biraz sancim var sürekli istirahat ediyorum.. simdilik böyle bakalim..

selam arkadaslar bu sabah aradilar merkezden 17 yumurtanin 15 i döllenmis sali öglen transfere cagirdilar cok heyecanliyim valla agriyi siziyi unuttum gitti.. Allahim insallah güzel sonuclar verir hepimize... benim durumumda olan arkadaslar yok mu aramizda merak ediyorum neler olacak :)

hadi hayırlı olsun arkadaşım ,heecan dorukta senin,hakkında hayırlı olsun bende symrnada tüp denemiştim,gelişmelerden haberdar et

kızlar benim kırmızılar geldi randevu aldım perşembe günü gidiyorum inş bu sefer başlarım iğnelere

slm kızlar smyrnayla ilgili şu zamana kadr dvm eden topk buldgm için çok memnunm çogu 2010da btmiş çünkü :)) biz bir yıldr bebek istıorz artık tüp bebek merkezi zamanı geldi die dun ege tüp bebege gttk çok beklentileri olmayan bi tek guler yuz ve net açıklamalar bekleyen beni 1.5 bucuk saat beklememizde inanın afakanlar bastı dr bir bucuk saat sonucu sadece üç dk ayırdı bize eşim de ben de dedik tmm biz burayı eledk ...şimdi smyrnayı dusunuorz adetn birnci gunu hber verp üçncü günü başlıcakmşz tetkiklere bugun aradm ozlem hemşreyle görştm ilk etapta ultrason ve hormon tahilleri 19 tlymş sgk dan ...ama başka detaylı tahliller de yapablrlermş bunlarla ilgili fiyat bilgisi vermedi ege tüp bizden tüm tahliller için 600 istemşti sanrm bu da o kadar tutar üç aşağı beş yukarı en azından daha igli gibi geldi burası ban okdgm yorumlardan ve tel görşmelernden siz ne dersnz memnunmsnz Symrnadan bi de ilk tüp ya da aşılamaya başlamadan once ağağı yukarı ne kadar tutuo tahliller spermıogram da 100 cıvarı sanrm bana bu konuda bilgi verrsenz sevnrm buraya sık sık ugrarm ben artık görşrz size gelşmelerden bahsedrm Allah tez zamanda yavrularmıza kavuştursun inşşşş

hoşgeldin arkadaşım.hayırlı olsun tedavin inş hiç bi sorun olmadan çok beklemeden alırsın bebeğini kucağına..smyrna ya biz arkadaşlarımızın baskısıyla gittik.biz irenbeyi düşünüyoduk sonra görüşme amaçlı gittik önce smyrnaya herşey yolunda gitti güleryüz ilgili açıklamaları ayrıntılıydı hastane temiz ferahtı.((ben çok memnunum dr um sühendan hanım bazen funda hanımda muayene ediyo açıklayıcı anlatıyo dr lar.zaten muayeneden sonra hemşirelerde tek tek herşeyi anlatıyo))..sonra irenbeye geçtik irenbede beklettiler bizi sonra kutu gibi bi odaya alıp asık suratlı bi hemşire yüzeysel anlattı.başladık smyrnaya.bizde gittik adetin 3, günü evet tahliller 19 tl.spermiogram 100 dü.sonra butahliller bitti muayene oldum eşimden de kan alındı aıds hepatit gibi hastalıklıklar olup olmadığını anlamak için tahlil yapıldı onada 75 lira verdik herhalde benimkiler dahil içine..tekrar hayırlı olsun topik daha kalabalıktı aslında ama iki kişi kaldık yanlızım la ben şimdi sende geldin artık deneyimlerimizi paylaşırız burda

mrb arkadaşlar 23 yaşındayım ve bende bu hastanede tedavi görüyorum. tüp bebeğe başlamaya karar verdik çünkü bende polikistik over var eşiminde sperm sayıları düşük geçen ay dosyamız açıldı ginera hap verdiler ve ilacım dün bitti suan adetimi bekliyorum sanırım pazartesi gibi doktora giderim. gittiğimde iğnelerimle gidiceğim ve gittiğim gün iğnelere başlayacagız. Bakalım sonra yumoşları bekleyeceğiz herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar yanlız değilsiniz bende sizinleyim yani destek olalım birbirimize bu arada yaşlarınız nedir kızlar

ayy cnm bnm hoşbuldkk ne guzel yaa aynı yere gden arkdsmı da buldm ohh süper sühendan hnm bnm de aklmda cnm guzel yormlar okdm onnla ilgli funda hnm çok daha unlu ama suhendan daha bi genç daha guleryuzlu duruo (fotodan anladm hemen bunu yalnz) biz daha merkeze gtmedk telden konştm sadece ozlem hemşreyle adetn birnci gunu randevu alcm tahliller çok çok ucuz tutmş cnm ege tüp benden 600 tl istedi bu butun dedklernden guya orası da sgklı ama karşılamıomş tahlilleri nednse ... dialogun olması herşeyi detaylı anlatmaları çok guzel cnm hadi hayırlısı inşşş şıp die gelr bebişlermzz artıkk sizn ne kadar oldu bebek isteyeli ? rahm filmi çektrdn mi ben çektrmedm bu ay isterler benden sana da çok çok hayırlı olsn inşşş ben geldm bak işte yalnz bırakmadm seni tanştgma da memnun oldm bu arada

hoşşgeldn cnm oh oh ne guzel kalablklşlmm evt cnm zor bi surec bi brlkte aşalım bu sureci kavuşalm bebişlermze inşşşş ...
28 yaşndym ben cnm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…