Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

teşekkür ederiz tekrar hoşgeldin

merhaba cnm çok sağol ii dileklerin için..evet sühendan hanım çok açıklayıcı tane tane anlatıyo güleryüzlü bide.funda hanımda çok ii diyolar benim muayeneme bir kere girdi dediklerinden bişey anlamadım çok yavaş konuşuyo.. funda hanım bişey sölüyo ben hemşireye bakıyorum ne dedi diye onun için muayeneme girmesini pek istemiyorum ii olmadığından değil ne dediğini anlamadığım için..ben rahim filmi çektirdim ama 2007 de çektirmiştim açık tüplerim.smyrnaya başladığımdada sühendan hanım tüp bebek yapılacağı için rahim filmine gerek olmadığını ama histeroskopi yapılmasını söyledi adetim bitti onu yaptılar ücreti 500 lira oda temiz çıktı benim çok şükür
biz 7 yıllık evliyiz ama bebeğin çok üstüne düşmedik dr a gittim geldim ama hani tüp bebek aşılama falan yaptırmadık ilk denemem olucak benim arkadaş yaşımızı sormuştu onada cevap vereyim burdan 27 yaşındayım şiddetli pko var bende o yüzden tüp bebeğe başladık hakkımızda hayırlısı bende tanıştığımıza çok memnun oldum.benim yarın kontrol var geçen ay başlayamamıştım iğneye inş bu sefer başlarım

tmm cnm çok saol ne guzel ya bana bilgiler verıosn valla pazartesi oyle bi garip oldm ki ege tüpte şimdi senn de sayende smyrnaya daha bi alştm cunku merkezi sevmek inanmak guvenmek çok onmli bak irenbeye hiçç gdesm gelmemşti bnm hatta aramadm ble görşme için orasında da bak iletşm sorunu varmş tmm ben de suhendan hnma alaym randevu ... bizim de eşimn sperm testinde hareket düşük çıkmştı varikosel var ama drlar yaştan dolayı tavsye etmıo o yuzden dusunmuorz ameliyat biz de bakalm kontrol sonucu aşılama mı tüp mü verlr kararı bnm daha bi on gun kadar var gelmem için batın üçüncü günü gelcm ....

ben biraz kiloluyum onun içinde çekindim tüp bebekten biraz.hatta özel bi dr a gitmiştim yerin dibine soktu çıkardı beni şu haline bak bide bebek mi istiyosun git zayıfla böle konuştu bana.. o öyle konuşunca benim hepten umudum gitti çünkü benim metebolizmam hiç çalışmıyo bide pko dedim olmucak herhalde yani nasıl desem kimseyle gidip görüşcek yüzüm kalmamıştı ege tpdeki dr la iletişime geçtim..sen ege tüp bebekten memnun kalmamışsın ya ben ilk orayla görüştüm şöyle oldu mail adreslerine mesaj attım kiloluyum tüp bebek yaptırmamda sorun olurmu diye.ordan hemen aradılar beni burhan bey diye biri.anlattı bana güzelce sorun olmaz kilolu bayanlardada sonuç aldık dedi gayet açıklayıcı konuşmuştu aslında seninle ndn ilgilenmediler bilemedim..sühendan hanım bize söledi aşılamada deneyebiliriz diye ama biz 7 yıllık evliyiz zaten direk tüp bebeğe geçelim dedik aşılamadada sonç alan çok var hatta bugün kuaföre gittim oradaki başka müşteri anlattı arkadaşı ilk aşılamada hamile kalmış ikiz sonrada kendiliğinden hamile kalmışinş size en uygun tedavi hangisiyse hemen başlarsınız ve sonuç alırsınız..konudan konuya atladım kusura bakma cnm birbirimize destek olursak daha kolay altından kalkarız arkadaşım istediğini sorabilirsin

saol cnm arkdasım valla bana kaan bey die bi dr çıktı ben smladece drdan da degl ortamdan çalışanlardan hiçbşeyden memnun kalmadm telde bnmle de ilgilenmşlerdi oysa bi kere bi bucuk saat bekledk üç dk görşme için moral çok onmli iletşm burhan bey artık yok sanrm nsitede ismini ya da var ben blmıorm ...tabii cnm kloyu hiç dert etme o hamile kalmak için bi engel degl inşş senn de tüpün tutsunnn ilkk seferdeee ben de burdaym bak artık birbrmze destek ola ola geçicek bu gunlerrr

selam arkadaslar transferim sali günü yapildi simdi dinlenmedeyim cok heyecanliyim bu sürec nasil gececek bilmiyorum benim icin dua edin bebesim annesinden ayrilmasin....

işte ben sadece tlf da görüştüm gitmedim hastaneye.hayırlısı olsun ben sewiyorum smyrnayı bekletmeden alıyolar içeri güleryüz istenilen herşey var.ben işte tüp bebek için zayıflamayı beklicektim burdan araştırdım kilolu olup başarılı olanlar varmı diye baktım var.sonra egeye mesaj attım öle gelişti başladık hayırlısıyla.çevremizdeki insanlar ne kadar destek olsada aynı duyguları paylaşan insanlarla görüşmek daha ii oluyo moral ve biligi oluyo inş çabucak alırıız bebişleri hayırlısı

selam arkadaslar transferim sali günü yapildi simdi dinlenmedeyim cok heyecanliyim bu sürec nasil gececek bilmiyorum benim icin dua edin bebesim annesinden ayrilmasin....

yalnızım transferin hayırlı olsun inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunur bizede umut olur bol bol dinlen beslenmene dikkat et hayırlısı olsun

kızlar bende gittim bugün muayenemi oldum sühendan hanım herşeyin ii olduğunu iğnelere başlayabileceğimizi söyledi..150 üniteyle başladık hayırlısıyla pazartesi kontrolüm var hakkımızda hayırlısı allahım bu mübarek kandil gününde herkesin hepimizin dualarını kabul etsin inş

Cnm hayırlısı olsun inşşş saglıklı saglıklı bol bol yumoşların olsn inşşşşşşşşşşşşşş

dualarlım sennle cnm inşş bebişin sennle olcak ve sımmsıkı tutuncak annesinee

bi denk gelemıorz kızlar sizinle ya bi gun denk gelelim de doya doya yazışlm soyle canlı canlı

arkadaşlar tedavisi olanların tedavileri hayırlısıyla tamamlanır inşallah.
bende kendimi inzivaya çekmiştim bi süredir girmiyordum foruma.
negatifin ardından kafamı topladım biraz.
yardımcı olabileceğim şeyler varsa her zaman yanınızdayım

smyrnada tüp bebeğin ücreti 3500 lira canım.ilaçları raporsuzsa kendin karşılıyorsun ve yaklaşık 1000-2000 arası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…