Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

hoşgeldn o zaman cnm tkrar :) inşş bundan sonra tez zamanda gelr bebişinn cnm topk kalablkştı braz ne iguzell birbirmize destekle aşıcz inşş bu gunleri ...ben ilk defa gidicem merkeze o yuzden burası bnm için çok çok ii oldu merkz için de guzel şeyler duymak da ii geldi malum izmirde çok merkz yok inşş sonucu da ii olsunnn hepmzz içinnnn...

inşalllah canım ben kendi tedavi sürecimde bol bol giriyodum ama pek giren olmuyodu o zamanlar.
birde tek tedavisi olan bendim o süreçte herkes ilaç kullanıyodu.şimdi inşallah daha güzel paylaşımlar yaparız burda.

kızlar nerelerdsnzzz naslsnzzz sess verinn bi
ben iim bat geldi bu hafta başlıorz testlere sonra rahm filmi sanrm sonra da aşılama mı tüp mü karr verlcek heralde hakkmzda hayırlısı olsunn inşşş bugun ozlem hemşreyle konştm görmeden çok sevdm onu çok cana yakın istedgn soruyu sorablıosn dr sormadı randevu verdi ama bana.. ben de unuttm şu dr die soylemedm iki dr var dimi merkzde suhendan ile funda hnm başka dr varmı bu drlrn dısında?

kızlar bende konustum bugün yarın için randevu aldım iğnelerimle beraber gidicem bakalım başlayacağız yarın neler olacak hakkımızda

hayırlı olsun canım şimdiden tedavin.sırma ve hatice hemşirede var merkezde.özlem hemşireyi sevdiysen onlarıda seversin eminim.2 doktor var sadece eğer doktorun funda hanımsa o olmadığı zamanlarda sühendan hanım yapabiliyor usg leri.ikiside iyi doktorlar ama sühendan hanım biraz daha güleryüzlü.

kızlar hayırlı olsun başlamışsınız hayırlısıyla..benimde dün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi sühendan hanım puregon iğne 150 ünite devam çarşambadan itibaren başka bi iğne verdi ama reçete eczanede adını unuttumperşembe yine kontrol var hayırlısı bakalım

çok çok saol cnm bnm bana ozlem hemşre verdi randevuyu ama hangi dr diye sormadı ben de unuttum artk şansmza hangisi çıkacak bakalm ilk başta... ben suhendan hnmı istıorm aslnda inş o olur bakalm sonra olmadı ondan alrm randevuları funda hnm da iimş gerçi evt daha tecrubeli bi dr ama suhendan hnmık da daha guleryuzluymş ve daha çok açklıomş die blıorm yarın gtcz bakalm nasipse ...

hayırlısı cnmm inşşş bu tedavi getrsn bebişinii ii gttgne sevndm herşeyn yarın da ben gtcm bakalm hayırlısıyla başlşıcz biz de tetkklere ...

bacım zaten hangi dr muayene derse etsin etsin iki dr da herşeyden haberi oluyo ekip halinde çalışıyolar onun için farketmiyo dr.ama ben sühendan hanımı tercih ediyorum gittiğimde o olsun istiyorum ama funda hanımın ii olmadığından değil sessiz konuştuğu içinherkes çok güler yüzlü

çok sağol cnm herkes için hayırlısı olsun.benim diğer iğne geldi adı orgalutron muş.eşim puregon 300 ve iki tane orgalutrona 250 lira vermiş fiyat ii mi kızlar bilemedim:26:

anladm cnm ekip olarak çalşmaları da çok ii ii şeyler duyuyorm merkzle ilgli inşş memnun kalıcam die düşnuorm ben de sessz konşmaya hiç gelemem efendm efendm diyip dururum artık :)) hangisi çıkarsa çıksn inşş herşey yolnda gtsn de allahın iznyle...
çok sağol cnm herkes için hayırlısı olsun.benim diğer iğne geldi adı orgalutron muş.eşim puregon 300 ve iki tane orgalutrona 250 lira vermiş fiyat ii mi kızlar bilemedim:26:

cnm bence ii tutmş başka ilaçlar var mı tek bunlar mı normalde tüp ilaçları 1000 i buluo die blıorm ben...

inş herşey yolunda gider.işte ben daha önce hastaneden 2 kutu puregon ve bi kutu tetradox kapsül almıştım onlar 360 küsur tutmuştu bu sefer hemşireye söyledim eczaneden alıcam diye daha öncede eczaneyle görüşmüştüm zaten devamlı ordan alırız ilaçları işte 1 kutu puregon 2 kutu orgalutron aldık 250 lira tuttu şu ana kadar toplamda ilaca 600 lira verdik yarın kontrolüm var bakalım sonuç ne olacak.arkadaşlar birde bişey sormak istiyorum iğnelerde benim bugün 7, günüm..sanki kasıklarımda hani tuvalete çok sıkışırsınız ya öle bi ağırlık gibi bişey var iğne kullanan arkadaşlarda oldu mu böle bişey

merhaba arkadaşım ben iğneleri kullanırken çok ağrım olmuştu önce kasıklarımda sanki idrara çıkamıyomuşum gibiydi daha sonra eğilemez hatta düzgün oturamaz olmuştum ağrıdan.toplama gününe kadar zor geçmişti zaman.toplamadan sonrada 2 gün sürdü ağrım.çok yumurtam oluşmuştu ama 16 tanesini toplamışlardı.puregonu 200 kullanıyodum bide ben.bu arada benim kullandığım ilaçlar 1600 civarı tutmuştu önceki yazdıklarımdan okuyabilirsiniz neler kullandığımı

teşekkür ederim cevabın için.bende ağrıdan zor yürüyorum ya sanki orda bi ağırlık var idrara sıkışmışım gibi.şiş birde sert..yürüdükçe ağrı yapıyo demek ki normal bişey bende bi sorun mu oldu acaba diye merak ediyodum çok sağol.kaç gün kullanmıştıın iğneleri?

bugun sırma hemşreye biri telden aradı sordu aynı senn gibi belki sen sordun blmıorm :)) normal dedi telde ona yumrta olurken yaparmş oyle ...

kızlarrrr biz bugun gttk ben merkezi çokk sevdm ve çok guvendm sabah onda gttk onbirde butun tahlillermz muayenemz btmişti birde de sonçları aldk s eşimn degerler biraz daha kötü çıktı ne yazık ki bu nedenden dolayı dr drek tüp dedi aşılama zaman kaybı olur dedi bu salı histeskoropimiydi onn adı rahm filmnn detaylısı çeklcek bugun gineraya başlattı ... 21 gun sonra adeti beklicm sonra gelnce de arıcam başlıcz iğnelere ...çokkk heyecnlym ve merkze de guvenıorm Allah nasip etsin inşşş bugun anladm ki onlar elllernden geleni yapcklar gerisi Allah'a kalmş inşşşş hepmzn gelsn tüpp bebişleriiii

kızlar ben şeyi sormayı unuttum iki tane koyuyorlar mı bu merkzde sordnz mu hiç ?

inşşş hayırlı olsnnnnnnn kavuşlm bebişlermzeeeeeeeee

hayırlısı olsun inş herşey yolunda giderde sende alırsın bebişini yada bebişlerini..evet iki tane koyuyolar sühendan hanım sana bi tane koyalım dedi sonra biz muhasebeye bakan bi bey var onunla görüştük laf arasında iki tane koyulur demişti

nie bi tane dedi ki ya ben ozellkle dicem iki tane koyun die rica etcm sana da oyle koysnlar cnm şansmz daha çook olsunn
cnm şimdi transfer ve toplamada da anestezi yapcklr mı ?ben tüp bebekle ilgli çok bşey blmıorm ama ogrencm inşş sizlerle ii ki varsnz ya ne guzel aynı merkze de gtmemizzz allah yardmcmz olsunn ve bizee bebişlermzi nasip etsnnn inşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar öncelikle çift embriyo koyuyorlar.toplama işleminden sonra embriyologla görüşüyorsunuz zaten o zaman ona söylerseniz transferde 2 tane koyar doktorunuz.bende 2 tane istemiştim 2 koyulmuştu.ben iğnelerimi 16 gün falan kullanmıştım galiba hatırlayamadım ama geç cevap vermişti e2 değerim.histeroskopi ve toplama işlemi tabikide anestezi altında yapılıyor

Son düzenleme:
kızlar salı günü gittim hastaneye iğnelere başladık 100 ünite ile cumartesi kontrole çağırdılar bakalım nasıl olacak büyüme olacakmı

kiloluyum diye bi tane koyalım dedi sühendan hanım ama bizde çift embriyo koydurcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…