kızlar salı günü gittim hastaneye iğnelere başladık 100 ünite ile cumartesi kontrole çağırdılar bakalım nasıl olacak büyüme olacakmı
arkadaşlar öncelikle çift embriyo koyuyorlar.toplama işleminden sonra embriyologla görüşüyorsunuz zaten o zaman ona söylerseniz transferde 2 tane koyar doktorunuz.bende 2 tane istemiştim 2 koyulmuştu.ben iğnelerimi 16 gün falan kullanmıştım galiba hatırlayamadım ama geç cevap vermişti e2 değerim.histeroskopi ve toplama işlemi tabikide anestezi altında yapılıyor
benim ilk tedavimdi ama olmadı 31 nisandı test günüm negatif.şimdi ara verdik bekliyoruz bakalım.transfer anestezili değil yanlış anlaşılmasın zaten 1 dk süren bi işlem.
ben şimdi tekrardan aynı merkezdemi yaptırmalıyım bilemiyorum bekleme aşaması 2-3 ay arası olacak
hayırlısı olsun arkadaşım
kızlar bende gittim bugün muayenemi oldum sühendan hanım herşeyin ii olduğunu iğnelere başlayabileceğimizi söyledi..150 üniteyle başladık hayırlısıyla pazartesi kontrolüm var hakkımızda hayırlısı allahım bu mübarek kandil gününde herkesin hepimizin dualarını kabul etsin inş
arkadaşım sanırım aynı dönemlere denk gelicez bende salı günü gittim suan bi ikimiz varız sanırım tüp bebekle uğraşan bu arada isminiz nedir
peki cnm ilkinde bi ihmal hissettn mi tedavide eger hissetmedysen bence yne smyrnada yaptır derm tabii sen çok daha ii blrsn ama ciddi ii çalşıolar gerisi tabi Allah'tan O nasip etsn inşşş ikncide sımmsıkı tutunsn inşş bebişin sana cnm bnmm ...
kızlar ben bugün kontrole gittim yumurtalarım iyiymiş funda hanım muayene etti.pazartesi toplanıyo..iğnelere devam puregon 100 üniteye düştü orgalutron devam birde çatlatma iğnesi verdi pazar günü iğne yok..pazartesi aç suzuz gidicez işte .şimdiye kadar ödediğim toplam ilaç parası 925 lira zaten hastanedende 1000 lira tutar demişlerdi.hayırlısı olsun
Funda hanım rahim filmi çekelim dedi, hemşire bu perşembe hçbşy yemeden gel anestezili yapılcak dedi:S daha önceden bu filmi çektiren var mı aramızda? hiç gidesm yok
hadi hayırlısı arkadasım bende bugün gittim 11 m.m. ulaşanlar var dedi sühendan hn.iğgeyi 125 üniteye cıkardı yarında orgalutrona başlıyorum salı kontrol bi denk gelemedik hastanede seninle belki senin transferin olurken benim toplama işlemim olur ameliyathanede görüşürüz :)
cnm histereskopi heralde degl mi? ben de bu salı çektrcem suhendan hnm bana detaylı anlattı tüpten once rahmn yapısını anlamk için yapıolar rahm filmnden daha gelşmş oldugu için aneztezili yapıolarmş hemşre bana da aç susuz gel dedi ben de ilk defa anestezi alcm inşşş herşey ii çıkar mecbur çektrcm ama bnm arkdasm çektrdi aneztezili hem bşey hssetmıosn hem de hemen uyanıorsn bşey yok korkma demştiFunda hanım rahim filmi çekelim dedi, hemşire bu perşembe hçbşy yemeden gel anestezili yapılcak dedi:S daha önceden bu filmi çektiren var mı aramızda? hiç gidesm yok
kızlar ben bugün kontrole gittim yumurtalarım iyiymiş funda hanım muayene etti.pazartesi toplanıyo..iğnelere devam puregon 100 üniteye düştü orgalutron devam birde çatlatma iğnesi verdi pazar günü iğne yok..pazartesi aç suzuz gidicez işte .şimdiye kadar ödediğim toplam ilaç parası 925 lira zaten hastanedende 1000 lira tutar demişlerdi.hayırlısı olsun
hayırlısı olsun seninde büyüyo yumurtalar maşallah..evet denk gelemedik malesef inş dediğin gibi rastlaşırız arkadaşım.benim iğne akşam 10 da son yarın rahatım bakalım ne olucak
iğneleri acilde mi yaptrıosn cnm ? göbekten miydi ignelern ?
rahim filmi çekildi bana ama başka yerde o zmn smyrna ya gitmiyodum.neden çektirmek istemiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?