Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

çokk tşk cnm bilgilendrmen için yani histeroskopi toplama transfer herşey aneztezi ile hadi hayırlısı inşşşşş ...
cnm sen ilk denemenmiydi smyrnadaki ? sanrm ara verdn degl mi yne orada mı başlıcaksn tedaviye inşşş bu tedaviyle kavşrsn melegne ya da meleklerne

benim ilk tedavimdi ama olmadı 31 nisandı test günüm negatif.şimdi ara verdik bekliyoruz bakalım.transfer anestezili değil yanlış anlaşılmasın zaten 1 dk süren bi işlem.
ben şimdi tekrardan aynı merkezdemi yaptırmalıyım bilemiyorum bekleme aşaması 2-3 ay arası olacak

peki cnm ilkinde bi ihmal hissettn mi tedavide eger hissetmedysen bence yne smyrnada yaptır derm tabii sen çok daha ii blrsn ama ciddi ii çalşıolar gerisi tabi Allah'tan O nasip etsn inşşş ikncide sımmsıkı tutunsn inşş bebişin sana cnm bnmm ...

Son düzenleme:
kızlar ben bugün kontrole gittim 16 tane yumurtam olmuş bazıları 14 bazıları 15 bazıları 12-13 mm miş.sühendan hanım yarın tekrar çağırdı bu arada iğnelere devam.. pazartesi günü de yumurtalarım toplanacakmış

arkadaşım sanırım aynı dönemlere denk gelicez bende salı günü gittim suan bi ikimiz varız sanırım tüp bebekle uğraşan bu arada isminiz nedir

arkadaşım sanırım aynı dönemlere denk gelicez bende salı günü gittim suan bi ikimiz varız sanırım tüp bebekle uğraşan bu arada isminiz nedir

biz bi dahaki başlıcz bakalm bu ay histeroskopi var haziran sonu gibi igneler başlıcak ugraşan tüm arkdallah arkdaşlarmın Allah yar ve yardımcısı olsun bebişlernz hayırlısıyla gelsn inşş bu tedavilern sonucundaa....

aslında ben çok seviyorum merkezi ulaşımda kolay hemşirelerde iyi doktorlarda iyi ama ilkinde olmayınca insanın bi hevesi kırılıyo nedense.benim transfer adetin 20. günlerine falan gelmişti nerdeyse ilaçların dozunu ilk başta düşük verdikleri için .haliylede endometrium dokusu yaşlanmış adet görmeye yakın bi hale gelmişti.ben o yüzden olmadığını düşünüyorum.en azından bu bana o zaman söylenseydi yumurtaları dondurup transferi 1 ay ertelerdik.neyse ne amaaaan boşverelim geride kaldı herşey yeni bir başlangıç yapıcam 1*2 ay sonra

kızlar ben bugün kontrole gittim yumurtalarım iyiymiş funda hanım muayene etti.pazartesi toplanıyo..iğnelere devam puregon 100 üniteye düştü orgalutron devam birde çatlatma iğnesi verdi pazar günü iğne yok..pazartesi aç suzuz gidicez işte .şimdiye kadar ödediğim toplam ilaç parası 925 lira zaten hastanedende 1000 lira tutar demişlerdi.hayırlısı olsun

Funda hanım rahim filmi çekelim dedi, hemşire bu perşembe hçbşy yemeden gel anestezili yapılcak dedi:S daha önceden bu filmi çektiren var mı aramızda? hiç gidesm yok

hadi hayırlısı arkadasım bende bugün gittim 11 m.m. ulaşanlar var dedi sühendan hn.iğgeyi 125 üniteye cıkardı yarında orgalutrona başlıyorum salı kontrol bi denk gelemedik hastanede seninle belki senin transferin olurken benim toplama işlemim olur ameliyathanede görüşürüz :)

Funda hanım rahim filmi çekelim dedi, hemşire bu perşembe hçbşy yemeden gel anestezili yapılcak dedi:S daha önceden bu filmi çektiren var mı aramızda? hiç gidesm yok

rahim filmi çekildi bana ama başka yerde o zmn smyrna ya gitmiyodum.neden çektirmek istemiyosun?

hayırlısı olsun seninde büyüyo yumurtalar maşallah..evet denk gelemedik malesef inş dediğin gibi rastlaşırız arkadaşım.benim iğne akşam 10 da son yarın rahatım bakalım ne olucak

cnm histereskopi heralde degl mi? ben de bu salı çektrcem suhendan hnm bana detaylı anlattı tüpten once rahmn yapısını anlamk için yapıolar rahm filmnden daha gelşmş oldugu için aneztezili yapıolarmş hemşre bana da aç susuz gel dedi ben de ilk defa anestezi alcm inşşş herşey ii çıkar mecbur çektrcm ama bnm arkdasm çektrdi aneztezili hem bşey hssetmıosn hem de hemen uyanıorsn bşey yok korkma demşti

hadii rastgelsn cnm arkdasmm ben salı gtcm rahm filmi içinn haklrmzda hayırlısı olsn ikiz ikiz bebşlermz dolsun göbşlermze inşşşşşşş

hayırlısı olsun seninde büyüyo yumurtalar maşallah..evet denk gelemedik malesef inş dediğin gibi rastlaşırız arkadaşım.benim iğne akşam 10 da son yarın rahatım bakalım ne olucak

iğneleri acilde mi yaptrıosn cnm ? göbekten miydi ignelern ?

valla hsg mi histeroskopi mi bilmiorm tam tüplere bi bakalm kapalı mı açık mı dedi. Okuduklarımdan korktm çok ağrılı kanamalı fln yazmş bazıları..aneztezili olcak gerçi ama o da bi garip,demekki zor bşy ki aneztezi yapıolar gibi geldi:S ilk defa anezteziyle tanşcam gerildm iyice..bana da aç susuz gel dedi 12ye kdr aç susuz nasıl kalcam ben yaa:)

rahim filmi çekildi bana ama başka yerde o zmn smyrna ya gitmiyodum.neden çektirmek istemiyosun?

seninki nasıldı? aneztezili mi çektiler? bazı yerlerde hiç ağrı olmadan 5dak.da çekiliomş bu film, neden aneztezili çekiolar acaba hala??ben aneztezi olacak aç susuz gel deynce korktm brz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…