Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

soft cnmm şükür kavuştrnaaa naslsnnnn bugun meryem suresine başlıorm inşşş bu topkteki butun arkdaslrm için de okucam once ilk guzel hberi senden alcz inşşşşşşşş

Son düzenleme:
cnm ben de gergnm biraz ama artık bıraktım kendimi smyranaya guvendm de oraya.... bebişimz için katlncz herşeye ne yapalm sonucu ii olsun yeter ki inşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
seninki nasıldı? aneztezili mi çektiler? bazı yerlerde hiç ağrı olmadan 5dak.da çekiliomş bu film, neden aneztezili çekiolar acaba hala??ben aneztezi olacak aç susuz gel deynce korktm brz..

evet biraz ağrılı bi işlem rahim filmi tüplere bakılacaksa histeroskopi değildir.ama korkulacak bişey yok şanslısın anestezili olucakmış ağrı hissetmezsin.benim anestezisiz yapılmıştı canım yandı tabi biraz.ama mutlaka yaptır bi yola girdik artık bütün zorluklara göğüs gericez, sabırlı olucaz..

soft cnmm şükür kavuştrnaaa naslsnnnn bugun meryem suresine başlıorm inşşş bu topkteki butun arkdaslrm için de okucam once ilk guzel hberi senden alcz inşşşşşşşş

inş canım ya allah razı olsun allah kabul etsin bende okuyorum meryem suresi ve 41 yasin.allahım dualarımızı kabul etsin her isteyene en kısa zamanda bebek nasip etsin sağlıklı hayırlı..

cnm ben de gergnm biraz ama artık bıraktım kendimi smyranaya guvendm de oraya.... bebişimz için katlncz herşeye ne yapalm sonucu ii olsun yeter ki inşşşşşşşşşşş

hiç gerilme arkadaşım herşey olacağına varıyor nasıl olsa..bende yeni bi işlem yapılacağı zaman gergin oluyorum biraz ama hastaneye gidince geçiyo bende çok güvendim onlara.kendimi kaptırmak istemiyorum kesinlikle ama gönlümün bi tarafıda allahın izniyle olacak diyo.ben sürece bıraktım artık fazla düşünmüyorum devamlı yanımda biri oluyo yanlız kalmıyorum öyle olunca fazla düşünmüyorum

işte bnm de oyle içim kıpır kıpır bi o kadar daha rahat ...çok guvenıorm suhendan hnmı da çok sevdm ben yaa hep oyle bi drum olsn istemştm hem tecrubeli hem guleryuzlu ...tutunca takbini yapıolarmış istersn hamilelikte de gdeblıosn oraya dmi yanlş mı blıorm ? hemşreler de ii ve herşey dakk ben de çok yalnz kalmıorm kötü bşey gelnce aklma hep atmaya çalşıorm kafamdan elmden geleni yapıorm ruhen inşş da herşey yolnda gtsnn hepmz içinnn
inş canım ya allah razı olsun allah kabul etsin bende okuyorum meryem suresi ve 41 yasin.allahım dualarımızı kabul etsin her isteyene en kısa zamanda bebek nasip etsin sağlıklı hayırlı..
aminnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmmmmmm allah senn de dualarını kabul etsnnnnnnnnnnnnn Yasin de çok iimş bir de Fetih Suresi ve Duha Suresi çok çok iimş bu sureçte
çok haklsn cnm bnmki histeresopiymiş bakalm tüplere baklmıcak bnm sanrm...aneztezili olcak ama bnm de...

ewet hamilelik takibinide onlar yaparlar ben gitmem ki zaten başka yere hayırlısı olsun bendede heyecan var yumurtalar toplanacak

ewet hamilelik takibinide onlar yaparlar ben gitmem ki zaten başka yere hayırlısı olsun bendede heyecan var yumurtalar toplanacak

ayyy soyle kaliteli kaliteli yumoşların toplansn sonra transfer edlsn sana bebşlern de sımmsıkı tutunsun sana ben de heyecnlym senn adına cnm bnmm
Allah nasip etsn de smyrnaya kalp atışı duymaya gdelm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inş canım ya çok sağol.uyku bile tutmuyo valla :18:

inş canım ya çok sağol.uyku bile tutmuyo valla :18:

kıyamamm yarın demiii herşey yolnda gtckk cnmm bnmm ben de senn gibi heycnlymdr ve içim kıpır kıpır oldgnda hep ii şeyler olur herşey gönlünce olcak inşşşş

kızlar benim yumurtalar toplandı dün.11 tane ..bugün aradılar hastaneden 7 tanesi sağlıklıymış 7 side döllenmiş perşembe günü 12 de hastaneye çeğırdılar transfer olucak hayırlısı inş

hayırlısı olsun arkadaşım umarım bebişin sana tutunur.

hayırlı olsunn cnmm bnmm çok guzel hber bu transfern de süper gececek inşşşşşşşşşşş

kızzlar bnm de histeroskopi yapldı bugun hiçbşey anlamadım hop uyudum hopp uyandm çok az bi kanamam haff bi agrım oldu ama onu saymıorm ble sonç da çok ii çıktııı

bu arada aneztezi uzmanı burdan okdgm gibi çok esprli ii bi adammş ya hiç stres falan kalmadı geldi konştu saolsn bnmlde dedgi gibi de oldu bugn de merkz benden tam not aldı hep boyle gtsn inşşş...

SueSue, sen de mi Çınarlıda yaptırdın? ben de perşembe gidicem HSG için de, ilk defa aneztezi olucam, nası uyutuyorlar? iğneyle mi? ne kadar zaman uyudun? hçbirşey bilmiyorum

arkadasım cok sevındim senin adına bende bugün gittim yarın tekrar cağırdılar yumurta toplama tarihini söyleyecekler ve son bir kontrol yapıcaklar ama aklıma takılan bişey var orgalutranı evde yap diğer iğneni yanında getir dediler çatlatma iğnesini transferden kaç gün önce vuruyosun yada kendinmi vuruyosun yoksa kalçadanmı vurdurtuluyo bide çatlatma iğnesinin adı neydi son bişey transfer nasıl oluyo bilgin varmı ya bide son bişey dahaq yumurta toplamadan sonra ağrın oldumu kusura bakma cok soru sordum ama cok merak ediyorum aslında heyecanlanıyorum

SueSue, sen de mi Çınarlıda yaptırdın? ben de perşembe gidicem HSG için de, ilk defa aneztezi olucam, nası uyutuyorlar? iğneyle mi? ne kadar zaman uyudun? hçbirşey bilmiyorum

yok yok cnm merkezde yaptılar bnm anezteziden hiç mi hiç korkma süper bşey bak valla hooop uyudum bi uyandm btmişti saniye gibi geldi bana agrım sızım da olmadı pek bi sürü yol yürüdüm ii hssetmezsem yürümezdm ...aneztezli olması kesnlkle bi avantj bence bnmki histeroskopi rahm filmnn daha ayrıntılı hali cnm...

çok sağol arkadaşım inş dediğin gibi transferde çabucak gelir geçer dualarınızı eksik etmeyin seninde histeroskopi kolay geçmiş temiz çıkmış çok sewindim.merkezden de memnunsun daha ne olsun inş en kısa zamandada kucağın dolsun kafiyeli oldu

çok sağol arkadaşım.ben çatlatma iğnesini pazartesi yumurtam toplanacaktı cumartesi saat 10 da yaptım.pazar günü hiç iğnem yoktu.kendin vuruyosun diğer iğneler gibi göbekten.çatlatma iğnesiin adı ovitrelle başka var mı bilmiyorum ben bunu kullandım..transferde duyduğum kadarıyla normal muayene gibi oluyomuş kısa süren bi işlemmiş idrara sıkışık olmak gerekiyomuş sen istediğini sor hiç sorun değil hepimiz birbirimize yardım için burdayız arkadaşı hayırlı olsun

merhaba arkadaşlar ;

benim de smyrna art da pazartesi günü tedavim başladı. puregon 200 ve femara ile. ama ben merkezle ilgili çok bişey soramadım. aklıma gelmedi hiç sanki tutuldum ve başladım. şimdiz size sormak istiyorum tabi ki bilginiz varsa, hastanede transferden önce yapay rahim uygulması yapılıyormu ve tutunma şansını artırmak için lazer yöntemi kullanıyorlar mı ? bazı merkezler özellikle fsh'si yüksek ve rezervi az olan hastalarda şansı yükseltmesi için yapıyolarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…