Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

idrara aşırı sıkışık olmana gerek yok canım.sakın çok sıkışıp kendini zorlama.ultrasonla bakıyolar rahime karından o yüzden sıkışık olman gerekiyor yoksa başka bi esprisi yok.ben çok sıkışmıştım sonra bekletilince yapmıştım idrarımı.eğer çok sıkışık olursan transferden sonra yatağa alınınca beklemen çok zor olur ya kalkıp gideceksin ya da sürgü verecekler.....o gn birde üstüne rahat bişeyler giy karnıını falan sıkmasın.inşallah pozitif sonucu alacaksın arkadasım

iki seçeneğide duymadım smyrnada ama siz yinede bir danışın derim.

herkesin ilaç uuygulaması farklı oluyor canım.mesela benim çatlama iğnesi ovitrille toplamadan sonra vurulmuştu.toplamadan önce decapeptyl diye iğne oldum 2 tane.o yüzden sen herşeyi takma kafana akışına bırak

arkadaşlar bugün tekrar gittim muayenemi oldum cumartesi yumurtaları toplamak için çağırdılar inş zor olmaz ve hayırlısı olur

cnm ben de duymadm ikisini de mikroinjeksiyon yontemyle saglıolar döllemeyi bi tek bunu blıorm...

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün tekrar gittim muayenemi oldum cumartesi yumurtaları toplamak için çağırdılar inş zor olmaz ve hayırlısı olur

cnm aneztezi ile yaplıomş inşş hayırlısyla toplancak saglıklı saglıklı yumoşlarn herşey çok yolnda gtsn bebişin de sana sımmsıkı tutunsun inşşşşşşş

tedavin hayırlı olsun arkadaşım.sorunlarınla ilgili hiç bi bilgim yok yapay rahim uygulaması lazer yöntemi duymadım.keşke sorsaydın merkeze yinede arayıp sorabilirsin yardımcı olurlar

cnm sana bşey sorcam orda transferi yapılan bi hnm soyledi iknci tüp ücretsizmiş smyranada sadece ilaç ücreti verıomşsn sana boyle bşey dedler mi bnm daha başlamadıgı için boyle bşey soylemedler boyle bi uygulama var çok çok ii gerçekten gerçi inşş gerek de kalmıcak da bi guven verıo yne de insana...

inş arkadaşım çok sağol içim rahatladı en korktuğum şey idrara sıkışık olmaktı.ben normalde tutarım ama yumurtalar toplandığından beri karnım şişti azıcık tuvaletim gelse baskı yapıyo ağrı oluyo bende nasıl dayanıcam diye endişe ediyodum çok sağol.inş dediğin gibi olur olumlu sonuç alırım.sende içini ferah tut bi dahaki denemede seninde kucağın dolacak allahın izniyle arkadaşım

arkadaşım bana öle bişey sölenmedi ücretsiz olur diye ama indirimli oluyomuş yanlış hatırlamıyosam buradan bi arkadaş sölemişti.ücretsiz yapacaklarını sanmıyorum

arkadaşım bana öle bişey sölenmedi ücretsiz olur diye ama indirimli oluyomuş yanlış hatırlamıyosam buradan bi arkadaş sölemişti.ücretsiz yapacaklarını sanmıyorum

hmm bana kız oyle dedi valla sormak lazm bakalm bi...

Arkadaşlar İzmirde Dr. Mustafa Yaşar varmış fitoterapist ve akupunktur uzmanı felçli hastalar başvuruyormuş, aynı zamanda bitkisel tedaviler ile kanser hastalarını bile iyileştiriyormuş.Benim arkadaş iki tüp bebek denemesinden sonra başarısız olunca ona gidiyor ve tedavisinin 5. ayında hamile kalıyor.Şimdi bebeği 6 aylık.Bende bir tüp bebek denemesinde başarısız oldum eşimi bir türlü ikna edememiştim önceleri ikna oldu ama mesuliyeti bana bıraktı hiç tanıyan duyan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.

valla arkadasım ben sormustum ilki 3.500 ikincisini denemek zorunda kalırsanız 3.000 demişlerdi sadece 500 tl indirimleri oluyor

kızlar bişey sorcam transferde sıkısık oluyosunya o zaman sonda takılıyomu benim görümcem tepecikte yaptırdı tüp bebeğini orada transferin hemen sonrası sonda takmışlar bi bilginiz varmı azıcık korkuyorumsda gerekirse isteğe bağlı anestezi kullanıyolarmış sonda takılıyosa anestezi düşünebilirim :)

arkadasım ne gerek var sondaya falan Allah aşkına.sonda demek enfeksiyon riski demek.aşırı sıkışık olmanıza gerek yok diyorum ya siz bunu uygulayın yeter.sadece ultrasona karından bakıyorlar transferde embriyonun koyulacağı yeri görmek için o kadar başka bi anlaamı yok.sondadan sonra uğraş dur idrar yolları enfeksiyon falan

bgn Çınarlıda hsg çektrdm, Allaha şükür çok kolay oldu! kanallr da açıkmş.. ama geçenki kan testinde fsh değeri yüksek çıkmış bir daha kan alalım dedi Funda hanım. FSH değeri 10 olursa yumurta sayısı az demekmiş galiba.. bu konuda bilgisi olan var mıı? bakalm bi sonrakinde değer nası çıkacak??? bide rahim ağzı gevşekliği varmş bende :S hamile kaldğmda dikilecekmş::S:S:S

slm yumak..
bende senin gibi bu doktorun araştırmasını yapıyorum bi kaç tanıdığım başka hastalıkları için gittiler ve çok güzel olumlu yanıt aldılar..bebek tedavisi içinde giden duydum ama kendim cesaret edip de gidemedim açıkcası..önce buralardan bilgi almak istedim..sende bişeyler duyarsan olumlu olumsuz yazarsan sevinirim..

akanpuntu tedavisi yaplıomş tüp bebek tedavisi için degl mi? seansları ne kadar acaba akapunturun tüp bebek tedavisini olmlu etkledgini ben de duymştum...

benim teyzem gitmişti o doktora ama onunki gebelik için değildi başka şikayetleri vardı muayenesi 250 lira falandı ilaçlarıda o dönem 300 lira falan tutmuştu ama sadece bitkisel tedavi veriyordu.
ama sonuçta çok memnun olduğunu ve vücudu baştan aşağıya tetkik ettiğini söylüyor ve sorunu kendisi buluyormuş siz söylemeden.denemek lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…