- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
çok sağol arkadaşım.ben çatlatma iğnesini pazartesi yumurtam toplanacaktı cumartesi saat 10 da yaptım.pazar günü hiç iğnem yoktu.kendin vuruyosun diğer iğneler gibi göbekten.çatlatma iğnesiin adı ovitrelle başka var mı bilmiyorum ben bunu kullandım..transferde duyduğum kadarıyla normal muayene gibi oluyomuş kısa süren bi işlemmiş idrara sıkışık olmak gerekiyomuşsen istediğini sor hiç sorun değil hepimiz birbirimize yardım için burdayız arkadaşı hayırlı olsun
merhaba arkadaşlar ;
benim de smyrna art da pazartesi günü tedavim başladı. puregon 200 ve femara ile. ama ben merkezle ilgili çok bişey soramadım. aklıma gelmedi hiç sanki tutuldum ve başladım. şimdiz size sormak istiyorum tabi ki bilginiz varsa, hastanede transferden önce yapay rahim uygulması yapılıyormu ve tutunma şansını artırmak için lazer yöntemi kullanıyorlar mı ? bazı merkezler özellikle fsh'si yüksek ve rezervi az olan hastalarda şansı yükseltmesi için yapıyolarmış.
arkadasım cok sevındim senin adına bende bugün gittim yarın tekrar cağırdılar yumurta toplama tarihini söyleyecekler ve son bir kontrol yapıcaklar ama aklıma takılan bişey var orgalutranı evde yap diğer iğneni yanında getir dediler çatlatma iğnesini transferden kaç gün önce vuruyosun yada kendinmi vuruyosun yoksa kalçadanmı vurdurtuluyo bide çatlatma iğnesinin adı neydi son bişey transfer nasıl oluyo bilgin varmı ya bide son bişey dahaq yumurta toplamadan sonra ağrın oldumu kusura bakma cok soru sordum ama cok merak ediyorum aslında heyecanlanıyorum
merhaba arkadaşlar ;
benim de smyrna art da pazartesi günü tedavim başladı. puregon 200 ve femara ile. ama ben merkezle ilgili çok bişey soramadım. aklıma gelmedi hiç sanki tutuldum ve başladım. şimdiz size sormak istiyorum tabi ki bilginiz varsa, hastanede transferden önce yapay rahim uygulması yapılıyormu ve tutunma şansını artırmak için lazer yöntemi kullanıyorlar mı ? bazı merkezler özellikle fsh'si yüksek ve rezervi az olan hastalarda şansı yükseltmesi için yapıyolarmış.
arkadaşlar bugün tekrar gittim muayenemi oldum cumartesi yumurtaları toplamak için çağırdılar inş zor olmaz ve hayırlısı olur
merhaba arkadaşlar ;
idrara aşırı sıkışık olmana gerek yok canım.sakın çok sıkışıp kendini zorlama.ultrasonla bakıyolar rahime karından o yüzden sıkışık olman gerekiyor yoksa başka bi esprisi yok.ben çok sıkışmıştım sonra bekletilince yapmıştım idrarımı.eğer çok sıkışık olursan transferden sonra yatağa alınınca beklemen çok zor olur ya kalkıp gideceksin ya da sürgü verecekler.....o gn birde üstüne rahat bişeyler giy karnıını falan sıkmasın.inşallah pozitif sonucu alacaksın arkadasım
cnm sana bşey sorcam orda transferi yapılan bi hnm soyledi iknci tüp ücretsizmiş smyranada sadece ilaç ücreti verıomşsn sana boyle bşey dedler mi bnm daha başlamadıgı için boyle bşey soylemedler boyle bi uygulama var çok çok ii gerçekten gerçi inşş gerek de kalmıcak da bi guven verıo yne de insana...
arkadaşım bana öle bişey sölenmedi ücretsiz olur diye ama indirimli oluyomuş yanlış hatırlamıyosam buradan bi arkadaş sölemişti.ücretsiz yapacaklarını sanmıyorum
cnm aneztezi ile yaplıomş inşş hayırlısyla toplancak saglıklı saglıklı yumoşlarn herşey çok yolnda gtsn bebişin de sana sımmsıkı tutunsun inşşşşşşş
cnm sana bşey sorcam orda transferi yapılan bi hnm soyledi iknci tüp ücretsizmiş smyranada sadece ilaç ücreti verıomşsn sana boyle bşey dedler mi bnm daha başlamadıgı için boyle bşey soylemedler boyle bi uygulama var çok çok ii gerçekten gerçi inşş gerek de kalmıcak da bi guven verıo yne de insana...
kızlar bişey sorcam transferde sıkısık oluyosunya o zaman sonda takılıyomu benim görümcem tepecikte yaptırdı tüp bebeğini orada transferin hemen sonrası sonda takmışlar bi bilginiz varmı azıcık korkuyorumsda gerekirse isteğe bağlı anestezi kullanıyolarmış sonda takılıyosa anestezi düşünebilirim :)
Arkadaşlar İzmirde Dr. Mustafa Yaşar varmış fitoterapist ve akupunktur uzmanı felçli hastalar başvuruyormuş, aynı zamanda bitkisel tedaviler ile kanser hastalarını bile iyileştiriyormuş.Benim arkadaş iki tüp bebek denemesinden sonra başarısız olunca ona gidiyor ve tedavisinin 5. ayında hamile kalıyor.Şimdi bebeği 6 aylık.Bende bir tüp bebek denemesinde başarısız oldum eşimi bir türlü ikna edememiştim önceleri ikna oldu ama mesuliyeti bana bıraktı hiç tanıyan duyan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.
slm yumak..
bende senin gibi bu doktorun araştırmasını yapıyorum bi kaç tanıdığım başka hastalıkları için gittiler ve çok güzel olumlu yanıt aldılar..bebek tedavisi içinde giden duydum ama kendim cesaret edip de gidemedim açıkcası..önce buralardan bilgi almak istedim..sende bişeyler duyarsan olumlu olumsuz yazarsan sevinirim..
Arkadaşlar İzmirde Dr. Mustafa Yaşar varmış fitoterapist ve akupunktur uzmanı felçli hastalar başvuruyormuş, aynı zamanda bitkisel tedaviler ile kanser hastalarını bile iyileştiriyormuş.Benim arkadaş iki tüp bebek denemesinden sonra başarısız olunca ona gidiyor ve tedavisinin 5. ayında hamile kalıyor.Şimdi bebeği 6 aylık.Bende bir tüp bebek denemesinde başarısız oldum eşimi bir türlü ikna edememiştim önceleri ikna oldu ama mesuliyeti bana bıraktı hiç tanıyan duyan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?