Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

mustafa yaşarın sitesine baktım muayenesi menderesin bi köyünde iletişim bolumnde oyle yazıodu :44:neden o kadar uzaktaki ...:44:

mustafa yaşarın sitesine baktım muayenesi menderesin bi köyünde iletişim bolumnde oyle yazıodu :44:neden o kadar uzaktaki ...:44:

Bende araştırıyorum aslında 20 hazirana randevu da aldım ama kararsızım , bende Gaziantep in ilçesindeyim ve O'na Muştaki arkadaşım tedavi olup hamile kalmıştı bende İzmirdekilere sorayım diye yazdım sizin duyma ihtimaliniz daha yüksek nasıl ols a

cnm şimdi uzak demeye utandım cunku izimirde oturana uzak diyosak ki siz nerelerden gelmeyi düşünuorsnz ...blmıorm ya eşim çok taraftar degl bi de diorm dua en guzel terapi bi de zaten bi masrafa grıorz ...ki bu drun da baya pahalı oluomş seansı o yuzden kararszm ben....

arkadaşlar benım transfer oldu hayırlısıyla.herkesin 5 dk sürdü benım 20 dk fln.ben ıdrara tam sıkışık değildim normaldi yani.rahimi göremediler çok uğraştılar görmek içın karnımı bastırdılar.anlatamam çok zorluk çektim.transferi funda hanım yapıyodu rahimi göremeyince sühendan hnm geldı.en sonunda artık ıdrar kesemi sondayla şişirip öyle yaptılar transferi.kısacası kızlar sıkışık olmadan girmeyin transfere..şımdi yatıyorum ara ara ağrım oluyo o kadar ayın 19 u tahlil günù hayırlısı olsun

Arkadaşlar ben bir defa tüp bebek denedik ama tutmadı.temmuz adetimde tekrar tedaviye başlayacaktım ama adetim 4 gün gecikti kan testi yaptırdım negatif bekledim 8. gün hala adet olmayınca tekrar kan testi yaptırdım yine negatif beklemeye devam dedim 12.gün tekrar adet olmayınca evde kendim idrar testi yaptım yine negatif şimdi 16. günüm ve hala adet olmadım dün fenalaştım tansiyonum 9-6 olmuş ve çok acıkıyorum psikolojık olabilir mi ? Doktora gideyim diyorum ama yine de bir umut alttan baktırmaya korkuyorum .Bizim sorun eşimden kaynaklanıyordu.Bir fikir verirseniz sevinirim.

arkadaşım geçmiş olsun inş bebeğin seni hiç bırakmaz bende cumartesi günü yumurtalarımı toplattım bugün aradılar 8 yumurta toplanmış 7 tanesi olgunmuş 6 tanesi döllenmiş salı günü transfere çağırdılar 12 de burda olun burda su içmeye başlarsınız dediler 1-2 gibi alırız sizi dediler seni kaçta aldılar ben yumurta toplama işleminden sonra odama cıkarıldığımda ağlayarak uyandım çok korktum halbuki çok iyi davrandılar ama ben korkuyla girmiştim transferi anestezili istiyorum dedim ama önermediler bide 5 dk bi işlem için ücreti fazla geldi ( 150 tl ) sen ne önerirsin normalde sıkışık olarak girseydin zor bi işlemmi çünkü benim muayenede bile çok canm yanıyor çok acılı bi işlem olurmu sence fikrin benim için önemli

hayırlısı olsun cnm.çok sağol..bende çok ağlamışım yumurtalar toplanırken uynadığımda burnum tıkalı gözlerim yaşlıydı hemşire sordu soft85 ağlıyomusun diye bende hayır gayet iyiyim ben dedim..benide 12 de çağırmışlardı 13:10 da transfere aldılar 13:35 te transfer bitmişti.hiç anestezilik bi durum yok inan bana sıkışık olduktan sonra 5 dk da bitiyo işlem.ben idrara tam sıkışık değildim onun için çok uğraştılar..bana sonda takıp idrar kesemi şişirdiler sonra işte hasta bakıcı sondayı çıkarımadan önce idrarımı boşalttı çok rahat yattım 3 saat.sonrasındada hiçbi rahatsızlık duymadım idrar yolu enfeksiyonu falan olmadım ki ben başka bi yerde tuvalete girsem hemen mikrop kapan biriyimdir.işlem benim uzun sürdü acılıydı ama sonrası çok rahattı.sende eğer çok sıkışırsan taktırırsın sonda ben hayatta taktırmam diyodum başa gelince mecbur onunda hiçbir acısı yok.dediğim gibi anesteziye hiç gerek yok kendini rahat bırak sıkışık olarak gir hiçbir sorun yaşamayacaksın allahın izniyle.hayırlısı olsun arkadaşım inş allah emeklerimizi boşa çıkarmaz herkesin kucağını doldurur.

softum çok geçmiş olsn cnm inşş zorluğun sonu sevinç olacak 19 u demek test gunu inşş ii hberler verrsn bize Allahın izniylee senn sayende ben de bir sürü şey ogrenıorm cnm saol paylştgn için bize de ışık tutuosn çünkü ... peki bşey sorucam dyelm sıkışk grdin ve transfer işlemi btti sonra tuvalete gtmene izin veriıolar mı yoksa sonda mı takıolar cnm? yanii kımıldamadan mı yatmak gerekıo üç saat transferden sonra ?

cnm istersen bi dra git bi baksın neden olmş geckme belki söktürücü falan verr bazen geç döllnme olablıo belli olmuo ama baya da beklemeşsn de gtmen ii olur bence dra cnm...

arkadaşlar biz önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz smyrna da,Funda Hanım'da tüp bebek denemiş başarılı ya da başarısız olmuş arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?? ACİL DURUM!! şimdiden çok sağolun!!herkese bu süreçte sabır ve şans dilerim!

çok sağol arkadaşım inş dediğin gibi olur çektiğimiz zorlukların arkasından hepimiz seviniriz..transfer olduktan sonra 3 saat kalkmak kesinlikle yasak..sürgü mü ne varmış hasta bakıcı eğer çok sıkışırsan ondan getiririz biz yardımcı oluruz yada kardeşin olur demişti.ben onu görmedim çünkü transfer sırasında bana sonda takmışlardı hasta bakıcı sondayı çıkarırken idrarımı boşalttı ben çok rahat yattım 3 saat.ama eğer sende çok sıkışırsan ve istersen sonda takarlar.şöyle bişey de var benim arkadaşımda tüp bebek yaptırdı 2 defa.birincisinde o yapamamış hiç bi şekilde çok zorluk çekmiş ikinci transferde hasta bezi götürmüş çok rahat ettim demişti.bu da bi fikir yaniallah hepimize kolaylık versin inş

hayırlı olsun arkadaşım.benim transfer oldu ayın 19 da tahlil olucak ilk transferim.takipte olursan sonucu öğrenebilirsin.şimdi tedavide olanlar memnun hastaneden personelden inş sende memnun kalırsın

hayırlı olsun canım canım fiziki olarak artık hamilesin.inşallah bebişin sana sıkı sıskı tutunur bırakmaz seni.üzüldüm transferde zorluk yaşadığına hiç mi su içmemiştin sende görememişler.ben transferimde sıkışık hissetmiyodum ama rahimi çok net görebildiler.neyseki atlattın bu aşamayı da artık pozitif sonucu bekliyorum senden.tüm kalbim seninle

çok sağol pegasuscuğum içtim su ama göremediler işte napalım ya belki sonu güzel olur arkadaşım bol bol dua edin bana 1 haftam kaldı haber gelince ilk önce buraya yazıcam ama pozitif olursa tabiki.

çok sağol pegasuscuğum içtim su ama göremediler işte napalım ya belki sonu güzel olur arkadaşım bol bol dua edin bana 1 haftam kaldı haber gelince ilk önce buraya yazıcam ama pozitif olursa tabiki.

Allah korusun ama negatif olursa da yaz rahatlarsın biz burda birbirimize en büyük desteğiz çünkü.yüreğimde dualarımda seninle ama içime doğuyor sen pozitif sonuç alacaksın

Allah korusun ama negatif olursa da yaz rahatlarsın biz burda birbirimize en büyük desteğiz çünkü.yüreğimde dualarımda seninle ama içime doğuyor sen pozitif sonuç alacaksın

haklısın arkadaşım biz burda birbirimize en büyük desteğiz.inş dediğin gibi sonuç pozitif olur.beklemek en zor kısmı demiştin sen gerçektende öyleymiş.hayırlısı olsun yüce rabbim yüzümüze baksın hepimizin

kızlar dün gittim 12 de hastaneye 2 de aldılar transfer için tek yumurta koymalarını tercih ettik (bu arada soft sen kaç yumurta koydurttun) hiç ağrım olmadı bi aksilik yaşanmaması için 2,5 litre su içtim doktor süper görünüyo dedi 3 saat istirahat ettim suan evde 3 gün istirahatteyim 25 inde tahlilim var inş. hayırlısı olur hepimiz için inşallah soft sen hareketlerine dikkat ediyosun değilmi aman dikkan et en azından sonuç belli olana kadar senin az kalmış tahlil gününe benim daha cok nasl gececek bilmiyorum cok korkuyorum ya aksi bi durum olursa diye

hayırlı olsun cnm inş pozitif sonuç alırsın.bize tek yumurta koyalım dediler biz iki tane koydurduk.iki tanede dondurduk..hareketlerime dikkat ediyorum tabi ama çok kasmıyorum kendimi ilk üç gün çok daha dikkatliydim bugün 7 gün oldu.daha rahatım..ben rahatsızlandım bebekler koyulduktan sonra midemden aşırı derecede karın ağrısı oldu pek düz yatamadım genelde yan yattım.allaha emanetler.biz elimizden geldiği kadar dikkat edelim kendimizi koruyalım psikolojide çok önemli ben düşünmemeye çalışıyorum sende olumsuz düşünme çok titizlenme sakınan göze çöp batarmış allah hakkımızda hayırlısını versin inş

bize dondurmayla alakalı bşy demediler ne kadar süre için dondurdunuz bide ücret ne kadar istediler ya benimde ayaklarımda sorun var yatıyorum ama düz değil sağa sola dönüyorum ayaklarımı katlıyorum ama ani hareketler yapmıyorum bilmiyrm yaa inş hakkımızda en iyisi olur

biz dondurmayı düşünmüyoduk aslında taze yumurtalarla devam edicektik ama sühendan hanım da funda hanımda çok ısrar ettiler bu fırsatı değerlendirin yumurtalar çok güzel biz herkese söylemiyoruz 10 kadından bir tanesinin bu kadar güzel oluyo yumurtaları dediler bizde dondurmaya karar verdik.5 yıllık 750 tl verdik.bende hep yan yattım ama ayaklarını kıvırmamaya çalış ben hiç katlamadım.sıkışmasınlar diye hayırlısı canım biz dikkat edelimde artık allahın takdirine kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…