biz dondurmayı düşünmüyoduk aslında taze yumurtalarla devam edicektik ama sühendan hanım da funda hanımda çok ısrar ettiler bu fırsatı değerlendirin yumurtalar çok güzel biz herkese söylemiyoruz 10 kadından bir tanesinin bu kadar güzel oluyo yumurtaları dediler bizde dondurmaya karar verdik.5 yıllık 750 tl verdik.bende hep yan yattım ama ayaklarını kıvırmamaya çalış ben hiç katlamadım.sıkışmasınlar diyehayırlısı canım biz dikkat edelimde artık allahın takdirine kalmış
cnm maşallah yumoşlarna yumrtaların ii gelşmesi tutunması için de çok onmli seni heyecan ve umutla beklıorm ben 19nda ii hberler duycz inş
inş cnm çok az kaldı sen ne yaptın?durum ne
cnm bnm ginera btmek uzere iki gun kaldı sonra adeti beklicem işte sonra igneler başlıcak , ya bnm on gun oldu histeroskopi olalı hala koyu kahve gibi lekelenmeler oluo onu arıcam sorcam yarın bakalm çok uzerne durmuodm ama baya uzun surunce mrklanıo insan dogal olarak :44:
soft arkadasım senin adına ben heyecanlandım yarın belli olucak inş iyi haberler duyucazzz bizi habersiz bırakma sakın ya bu arada benim kasıklarıma ara ara sancı şeklinde ağrı saplanıyo seninde böyle şikayetlein oldumu
belki normal bişeydir ama sen sor yinede için rahat etsin cnm.seninde temmuzda olur galiba transfer hayırlısıyla
kızlar olmadı benim ya sonuç negatif
canm böyle durumlarda ne denirki doktorlar bi açıklamada bulundumu kaçta gittin tahlil vermeye kaçta cıktı sonuc hastanedemi bekledin sonucu
yok cnm dr la falan görüşmedim sırma hemşire aradı negatif olduğunu söyledi.12 de verdim kanı eve geldim 14:30 da aradılar
cnm allah sabır versin söylenecek konusacak bişey yok sen moralini yüksek tut bu ilk denemeydi sonucta olumsuz olması gibi bi durumda vardı hayırlısı bu arada cnm sizin tüp bebeğe geçmenizdeki neden neydi kilo ve yaş problemin varmı
softum çok uzuldm cnm ne diyecegmi de blmıormHerşey Allah'tan herşeyin hayırlısı ona sıgınmaktan başka çaremiz yokk yanınızdayız sadece bunu bil bu zor zamanlar da gececek hepmz kavuşçz bebişlermze buna çok inanıormm bennn ...
çok sağol suecim napalım nasip değilmiş.çok sağolun hepiniz hep destek oldunuz..inş dediğin gibi hepimiz kavuşuruz bebeklerimize artık sizlerden güzel haberleri bekliyorum hayırlısıyla.allah hepimizin yüzünü güldürsün
kızlar olmadı benim ya sonuç negatif
canım soft85 üzme kendini hayatım umarım öbür tedavimizde birlikte pozitifi alacağız.daha sonrada bebişlerimiz için bi topik açarız orda muhabbete devam ederiz inşallah.
adet görmezsen gel demişlerdir sanada heralde.ben sonucu öğrendikten 1 saat sonra adet olmuştum stresten.halada adet olmadım şimdi.hep yanındayım konuşmak dertleşmek istersen yaz ben sık sık giriyorum internete.kendine iyi bak öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?