Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

cnm maşallah yumoşlarna yumrtaların ii gelşmesi tutunması için de çok onmli seni heyecan ve umutla beklıorm ben 19nda ii hberler duycz inş

inş cnm çok az kaldı sen ne yaptın?durum ne

cnm bnm ginera btmek uzere iki gun kaldı sonra adeti beklicem işte sonra igneler başlıcak , ya bnm on gun oldu histeroskopi olalı hala koyu kahve gibi lekelenmeler oluo onu arıcam sorcam yarın bakalm çok uzerne durmuodm ama baya uzun surunce mrklanıo insan dogal olarak :44:

belki normal bişeydir ama sen sor yinede için rahat etsin cnm.seninde temmuzda olur galiba transfer hayırlısıyla

soft arkadasım senin adına ben heyecanlandım yarın belli olucak inş iyi haberler duyucazzz bizi habersiz bırakma sakın ya bu arada benim kasıklarıma ara ara sancı şeklinde ağrı saplanıyo seninde böyle şikayetlein oldumu

sağol cnm bende çok heyecanlıyım..haber gelsin eşimden sonra ilk iş sizlere haber vermek olucak hayırlısı neyse o olsun.evet benim hala kasıklarımda ağrım var önceden ayağa kalkınca çok oluyodu şimdi baya azaldı ama yatarkende oluyo.

arkadasım inş olumlu haber verceksin bize saanki kendiminki belli olucakmış gibi heyecanlıyım inş bugün seninle beraber hepimiz mutlu olucaz allahım hakkımızda hayırlısını versin inş bebişin tutunmuştur sana

canm böyle durumlarda ne denirki doktorlar bi açıklamada bulundumu kaçta gittin tahlil vermeye kaçta cıktı sonuc hastanedemi bekledin sonucu

yok cnm dr la falan görüşmedim sırma hemşire aradı negatif olduğunu söyledi.12 de verdim kanı eve geldim 14:30 da aradılar

yok cnm dr la falan görüşmedim sırma hemşire aradı negatif olduğunu söyledi.12 de verdim kanı eve geldim 14:30 da aradılar

cnm allah sabır versin söylenecek konusacak bişey yok sen moralini yüksek tut bu ilk denemeydi sonucta olumsuz olması gibi bi durumda vardı hayırlısı bu arada cnm sizin tüp bebeğe geçmenizdeki neden neydi kilo ve yaş problemin varmı

softum çok uzuldm cnm ne diyecegmi de blmıorm Herşey Allah'tan herşeyin hayırlısı ona sıgınmaktan başka çaremiz yokk yanınızdayız sadece bunu bil bu zor zamanlar da gececek hepmz kavuşçz bebişlermze buna çok inanıormm bennn ...

sağol cnm.ewet ilk deneme onun için bende pek üzmüyorum kendimi.yaşım 27 ama kilom var biraz pko hastasıyım ondan başladık tüp bebeğe cnm

çok sağol suecim napalım nasip değilmiş.çok sağolun hepiniz hep destek oldunuz..inş dediğin gibi hepimiz kavuşuruz bebeklerimize artık sizlerden güzel haberleri bekliyorum hayırlısıyla.allah hepimizin yüzünü güldürsün

aminnnnnnnnnn cnm bnmmmmmmm aminnnnnnnnnnn

kızlar olmadı benim ya sonuç negatif

canım soft85 üzme kendini hayatım umarım öbür tedavimizde birlikte pozitifi alacağız.daha sonrada bebişlerimiz için bi topik açarız orda muhabbete devam ederiz inşallah.
adet görmezsen gel demişlerdir sanada heralde.ben sonucu öğrendikten 1 saat sonra adet olmuştum stresten.halada adet olmadım şimdi.hep yanındayım konuşmak dertleşmek istersen yaz ben sık sık giriyorum internete.kendine iyi bak öpüyorum

çok sağol pegasuscum.inş dediğin gibi ikinci denemede pozitifi buluruz.belki bu arada kendiliğinden gelir bebişler..bana ilaçları bırak adet olucaksın adetin bitince gel dedi sırma hemşire.ben o kadar stres olmadım çok fazlada üzülmedim tabi hep bi umut içimizde bebeklerin tutunduğunu hayal ettik.ama ben kaptırmadım kendimi ben ve eşim haricinde herkes bizden daha çok kaptırmıştı.hayal kırıklığına uğradılar tabiki.ama eşimle ikimiz herzaman hayırlısı olsun dedik tutmayacağını da düşündük.onun için rahatız şimdi.fazla hayal kırıklığı olmadı bizim için ilk olduğundan tutma ihtimali, düşük diye düşündük hep.bu bizim acemiliğimizdi artık ustalaştık cnm.neler olacağını ne yapmamız gerektiğini biliyoruz bence bundan sonrası daha güzel olucak ikimiz içinde..pegasus siz bi dahaki denemeyi ne zaman yapacaksınız.benim dondurulmuşlar var eşim yazı geçirelim kış yaklaştığında transfer yaptıralım diyo.sen ne düşünüyosun?desteğin için çok sağol bütün arkadaşlar hep birbirimize desteğiz iyiki bu topik var insanın kendini anlayanlarla görüşmesi fikirler alması çok daha iyi hissettiriyo hepinize teşekkürler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…