Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

hmm anladm cnm peki neden drek genetk istedler düşügün falan mı var ?
cnm evt bak bana sordu hemşre kendisi ama ondan sonra km denk geldyse o baktı funda hnm hiç açklma yapmıo sornca açklıo suhendan hnmı ben de çok sevmştm daha guleryüzlü poztf ama bşey soyleym mi funda hnm da süper bi dr sadece açklama yok ama bnm butun işlemleri o yaptı hiçbrnde bi sıkntım olmadı
ama senn takp olcaksa keşke suhendan hnm denk gelse bu ay sana
çünkü daha guzel açklar ama funda hnm da gelrse çeknmeden sor ne kafana taklrsa sorunca açklıo ancak cunku ...

doktorum yumurtaların dokunduğum an harekete geçiyo bu yüzden dedi
inş gelir tatlım

doktorum yumurtaların dokunduğum an harekete geçiyo bu yüzden dedi
inş gelir tatlım

anladm cnm bnm hayırlısı olsn kaan bey mi drun
cnm egede de çok var pzotf sonuç alan sen kabini ferah tut ne zaman hayırlı zamansa o zaman olsn transferin inşş dualarm sennle

evet canım 1tane düşüğüm var benım.bu tahlılın ondn sonra yapılması gerekıyormus ama yapmadılar,fund ahanım dediğin gbi daha sert bıraz azarlar gibi konusuyor.bakalım pazrtesı tekrardan sorayım suhendan hanım varmı dıye

anladm cnm bnm hayırlısı olsn kaan bey mi drun
cnm egede de çok var pzotf sonuç alan sen kabini ferah tut ne zaman hayırlı zamansa o zaman olsn transferin inşş dualarm sennle

doktorum nedim bey tatlım ama opuyu ve transferi kaan bey yapıyor.

doktorum nedim bey tatlım ama opuyu ve transferi kaan bey yapıyor.
anladm cnm kaan bey iimş zaten transfer konusnda da ...inş hayırlısyla bebşn gelcek hayırlı zamanda cnmm ...

anladm cnm şimdi sana genetkleri yapcaklar onn sonucuna gore de hamileligni kontrol altna alcaklar
kan pıhtlşma sorunu olablr o da zaten igne ya da progesteron jellerle kontrol altına alnıo hemenceck
orda mo yapcaklar genetk testleri ne kadar tutuomş peki o testler sordun mu orda ?

inş cnm içimden bi ses gelicek diyo zaten allahım nasip ederse olucak inş bebeğim gelicek ve ömür boyu bırakmayacak bizi :)

inş cnm içimden bi ses gelicek diyo zaten allahım nasip ederse olucak inş bebeğim gelicek ve ömür boyu bırakmayacak bizi :)

o iç ses çokk onemli zaten inş cnmm bnmmmm gelşmeleri yaz mtlka inş bebş hberini de paylşçaklsn burda

hanımlar selaaam
bende sizler gibi smyrna artta tüp bebek tedavisine başladım.
daha önce 1 aşılamam olmuştu. o tutmadı. erkek infertilitesi sebebiyle şansımızın zaten oldukca düşük oldugunu bile bile eşim istedi diye yaptırmıstım aşıyı. şimdi de kendi tercihimle daha fazla oyalanmadan tüpe başladım işte.
dilerim smyrna da tedavi görüp de olumlu sonuc alanlardan olurum bende. ilaçlara çarşamba günü başladım. pazartesi günü kontrolüm var. rabbim hepimizin yardımcısı olsun ınsalah

cnm bzm de erkek infertilitesydi ilk tüp denememzde smyranda tuttu moralini çok yuksek tut ve hep poztf ol cnm
emn ellerdesn ve herşey ii olacak hep guzel hayaller kur inşş bebşn gelecek bu tedavi vesile olcak cnmm

Son düzenleme:
cnm bzm de erkek infertilitesydi ilk tüp denememzde smyranda tuttu moralini çok yuksek tut ve hep poztf ol cnm
emn ellerdesn ve herşey ii olacak hep guzel hayaller kur inşş bebşn gelecek bu tedavi vesile olcak cnmm
ah canım cok tesekkur ederım. ıyı dıleklerın ıcın özellıkle
acıkcası smyrnayı cok sevıorum bende.
sen tek embrıyo mu yukletmıstın? kendı tercıhınmıydı?

çok zayf degldm cnm 73 kgydm ben de yaşım da 28di teki tuttu bnm cnm dgeri kese olştu ama buyuyemedi
bence sana da iki tane koyarlar cnm ...

Herşeyin hayırlısı canım rabbim herkezi kaldıracağı kadar yük verir bu senin için daha hayırlıdır belkide. Canım ben kabul ediyorum ikiz de koyabilirler.
Benimde dün smyrnada muayenem vardı şuan 3 iğne kullanıyorum biri kalcadan diğer ikisi göbekten. Geriden gelen küçük yumurtalar var ondan miş kalcadan olan menogon. Pazartesi yine gidecem muayene var eğer herşey istedikleri gibi giderse sen gibi benimde çarşamba yumoşlar toplanım cumartesi tüp olabilirmiş.

Bu arada yeni arkadaşlar katılmiş aramiza hadi bakalım dua edelim bir birimize pozitif sonuclar için

Bu arada yeni arkadaşlar katılmiş aramiza hadi bakalım dua edelim bir birimize pozitif sonuclar için

ben aslında çoooook eskiyim kk da. ateş ölçme yönteminde çok uzun sure takıldım. ama ateş yöntemı ıle beceremedım gebe kalmayı. sonumun tüp oldugunu bildiğim halde ısrarla bugune kdr bekledım. aslında sırf kendı ısrarım degıl bıraz sartlar bıraz esım vs vs...
bende daha ilk ıgne mı gecen carsamba yaptım. bnm de senın gıbı pazatesı gunu muayenem var. belkı de aynı anda orda olacagız :) muhtemelen bırkac gun arayla da transferımız olur.
rabbım ınsallah dualarımızı ve smyrnadaki o muhtesem ekibin çabalarını bosa cıkarmaz.

ah canım cok tesekkur ederım. ıyı dıleklerın ıcın özellıkle
acıkcası smyrnayı cok sevıorum bende.
sen tek embrıyo mu yukletmıstın? kendı tercıhınmıydı?
çift koydular cnm kendim tek çift demedm ben onlara embroyologa telde soyledm sadece çift koyma imkanı var mı die bakarız duruma dedler koydular sonra ....
ayyyy inş rabbim bizede nasip etsin yaaa peki dondurulmuş mu nasıl oldu anlatsana tedavi sürecinii :))

cnm yok dondurulmş degldi bnm o ay oldu su gibi geldi geçti gerçekten tedavim ama bunda bnm moralmn yuksek olmasınn da payı çok büyük cnm yazdı bnm tedavi süresnde bol bol yürüdüm gezdm tozdum merkeze resmen gule oynaya gttm her gdşmde ...tedavi süresnde igneleri disipilnle aynı saatte inanarak yaptım ve her gun bi tane kuru incir yedm 6 yumrta toplarız demşlerdi on tanesi gelşmş topladılar onları dokuzu döllenmş 7si kaliteliydi ikisini koydular işte cnm
hee en onemli yaptgm şeyi unuttm bol bol dua ettm çok yaknlarm ailelermzn da dualarıyla herşey yolnda gtti transferin 12. gunu degerm 178 di Rabbim hepnze nasip etsn ne olur umutlu olun pztf olun merkz ii drlar ii herkes ii niyetli siz buna çok inanın Rabbim ol deynce oluo o yuzden yüreginizi duayla umutla ferah tutunn

mericcm o küçükler de buyuo ki merkz onn onlemini almş bak ben yazdm yukarda altıydı on taneye çıktı senn de oyle olcak inşş incir ye bol bol tmm mı bi de merkezden sonra hep sevdgn şeyleri yap havalar da fena degl boyle rahat bırak kendini ii hayaller kur hepp

Son düzenleme:

canım, moral konusunda cok haklısın. ben hıc olumsuz bırsey getırmıyorum aklıma. tabı kı korku oluo bazen ama hergun ıgnelerımı heyecanla yapıorum, ben su anda tup tedavısındeyım dıe aklıma dustugu anda ıcım kıpır kıpır olup tebessum edıorum elımde olmadan. sankı sonuclanmısta hamıleymısım gıbı. ne bıleyım olacakmıs gıbı gelıyo yaa.. rabbıme sukurler olsun kı ıcıme ole vesveseler düsürmüyor.
yalnız bırseye dıkkat ettım. smyrnada tup tedavısı gorup cıft embriyo yukletıp tek tutan 4. kişisin. bu durum sasırttı benı. zaten 5-6 kısı anca denk geldı orda tedavı goren. onlar da da durum bu. bu tabı kı nasıp kısmet ısı, merkezle bır alakası yoktur muhakkak ama garıbıme de gıtmedı degıl hanı.
ıncırı yemege transferden sonra da devam ettınmı guzelım, beslenme alıskanlıgını degıstırdınmı, ozel seyler yedınmı mesela ananas yıyın dıyorlar tutunmaya yardımıc oluomus dıe.

yani tek mi koyuolar dıosn cnm ama bak biz o gun yedi kişiydk transfer olcak bi tek bana çift konuldu oteklere hep tek koyucaz demşler çift tutması zaten zormş cnm blıomsn ama tutan da var bi sürü ikiz bebş resmleri var panolarında
ama ben olaslık artsın die istedm çift konulsn tutunca birle de tutuo tabii ki nasip kısmet bu iş ...
ii düşnmen poztf olman çok guzel cnm bnm aynenn dvmm
ve kalplermz karşıymş blıomsn anansası yazmayı unttm yazayım kızlara dedm yazmssn ben yedm cnm ananas transferden sonra bi kaç tane ki hala da yıorm ananas çok ii magnezyum kaynagı ayrıca ...
inciri transferden sonra kestm guzelm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…