Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

yok yok kesınlıkle cıft diip tek koyuyorlar dıe birsey demıyorum. sadece bı tesaduf muhtemelen, smyrnada hep tek tutanların bana denk gelmesi. rabbım versınde ha 1 ha 2 hıc önemlı dııl. bende hemen yarın ıncır alıcam. aslında kızdım kendıme neden bugune kdr almadım dıe, halbukı ateş topıgınden falan cok ıı bılıordum ıncırın mucızelerını.
transferden sonra neler yaptın pekı canım, test gunune kadar ıstırahat ettın mı yoksa ertesı gun hemen ayaklandın normal hayatına mı dondun? sadece vajınal progestan mı verdıler transferden sonra?

cnm ben ne çok kastım kendini transferden sonra ne çokk saldım
iş yapmadm pek uzanmadım bi yerlere agır kaldırmadm pek ama iki gun evde yattım sonra kalktım da haff yürüyşler de yaptım gezdm de
vajinal progesteron verdler cnm evt bi de bazı hormonal ilaçlar verıolar he bi de bebe asprini folik asit ...

sorularıma verdiğin ayrıntılı cevaplar ıcın cok tesekkur ederım canım.
kan testını smyrna da mı yaptırmıstın? nasıl karsılıyorlar?hangı hemsıre bıldırmıstı sana sonucu? sevıncını paylasıyorlarmı? ayyyy cok heyecanlıııııııı... ne mutlu sana bunları yasayabılmıssın

herr zaman cnm bnm her zaman doguma kadar destege dvm size sonra malum bebşten çok gelemem ama yne siz sorun gelnce cvplarım benn
biz sabah gttk kan verdk sonra gezmeye gttk eşimle ama nasıl boyle kalbmm pırrpırrr nasl zaman gecti hatrlamıorm ble
metroya bndk gdıorz tkrar merkeze sırma hemşre aradı tebrkler gebesiniz dedi agladım ( şu an da gözlerm doldu bak )
gelmenze gerek yok dedi iki gun sorna geln tkrarlıcaz dedi oyle işte hayatımm
ömrümn en keyfli anlarndan biriydi ama Rabbim size de yaşatacak enn kısa zamanda inşşş butun dualarm sizinnlee

Bende sen gibi orda burda dolaştım onu bunu denedim olmadı. Tüpe gectik inş. ilkinde tutar rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın. Evet transferden sonrada görüşelim ve 12 gün sonra ki sonuclarımızıda bildirelim. Ben manisa salihliden geliyorum izmire yarın erkenden orda olurum sanırım

cnm yok dondurulmş degldi bnm o ay oldu su gibi geldi geçti gerçekten tedavim ama bunda bnm moralmn yuksek olmasınn da payı çok büyük cnm yazdı bnm tedavi süresnde bol bol yürüdüm gezdm tozdum merkeze resmen gule oynaya gttm her gdşmde ...tedavi süresnde igneleri disipilnle aynı saatte inanarak yaptım ve her gun bi tane kuru incir yedm 6 yumrta toplarız demşlerdi on tanesi gelşmş topladılar onları dokuzu döllenmş 7si kaliteliydi ikisini koydular işte cnm
hee en onemli yaptgm şeyi unuttm bol bol dua ettm çok yaknlarm ailelermzn da dualarıyla herşey yolnda gtti transferin 12. gunu degerm 178 di Rabbim hepnze nasip etsn ne olur umutlu olun pztf olun merkz ii drlar ii herkes ii niyetli siz buna çok inanın Rabbim ol deynce oluo o yuzden yüreginizi duayla umutla ferah tutunn

mericcm o küçükler de buyuo ki merkz onn onlemini almş bak ben yazdm yukarda altıydı on taneye çıktı senn de oyle olcak inşş incir ye bol bol tmm mı bi de merkezden sonra hep sevdgn şeyleri yap havalar da fena degl boyle rahat bırak kendini ii hayaller kur hepp [/QUOTE]

Artık incir yemek için biraz gec kaldım çarşamba toplama olursa, yarın belli olacak herşey.
Bende ikinizin yazdıklarını okudukca heycanlıyorum zaten heycanlıyım da. Bana tutacakmiş gibi bi his geliyor içimden, birde ya tutmazsa diye korkuyorum çok büyük bi hayal kırıklığı olacak...
Biraz bende terzilik var hayal ediyom şunu dikecem kendime şunu yapacam bu yapacam. Şu aralar kendime bişeyler dikmeyi biraktım hamile kalısam sonra giyemem falan.... Günler yaklaştıkca daha cok heycanlanıyorum. Kayınvalidem gelecek 2-3 gün bana bakmaya biraz naz yapalım demi

aa canım bende yarın ordayım sbhtna gelcem tanışalım ıstersen

sen ye incirleri belli mi olur. bak bende başladım bugün hemen aldım geldım yedim.
dediğin gibi transfer sonrasında ve özellikle sonucu gelişmeleri vs haber edelim birbirimize.
aa canım bende yarın ordayım sbhtna gelcem tanışalım ıstersen
hepimiz erkenden ordayız desenize
muhtemelen karsılasacagız yarın .
sende mi tüp tedavisindesin?

Son düzenleme:

Sende var mı bi sorun acaba nasıl gidiyor
Bende var ya çarşamba günü yumurta toplama olacaktı dediğim gibi küçük yomuşları büyütmek için iğne vermişlerdi. Yumoşlar büyümemiş o gün ki gibi aynı duruyorlarmiş .Şuan cuma yadar gelişti gelişti... iki büyük yumurta var oda yetmiyomuş geriden gelenlerde yetişir inş.niye böyle oldu cok moralim bozuldu bugün benim yaaa.

ahh kader arkadasım benım
bılıomusun bende de aynı sorun var. o kdr yumurta rezervım coktu, kucuk kucuk bır suru yumurtam beklıodu buyumeyı ama ola ola 3 tanecık buyumus. sırma hemsıre falan evet bıraz az dedı. yapcak da bısı yokmus malesef. anlamadım kı nıe bole oldu sımdı?
sabahtan berı agla agla içim şişti yaa

Ne yapacaz canım böyleya sana ne dediler peki senin toplama ne zaman olacaktı benim büyümeleri için çarşambaya kadar vakit var büyür mü bilmem. Sırma hemşireye bende dedim üzüldüm ya büyümezse ne yapacaz diye oda büyür büyür kimisinde böyle olur dedi

bnm bugun daha ılk kontrol günümdü. ben kendım sordum ne zaman toplanır dıe. cuma yada cumartesı olabılır dedı sırma hemsıre. ne kadar buyuyebılırler kı bu kdr zamanda, yanı kımısı kucuk kımısı buyuk falan nasıl olacak da aynı gune aynı buyukluge gelıverecekler?
sırma hemsıre yazık bugun avutma gunuydu kadının. ben onun odasına gozu yaslı gırdım zaten, ıcerden cıkan kızcagız da aglamaklıydı. sırma hemsıre dedı aaa noluyo bugun herkes bozuk dıe.
ayhh bılmıorum bılmıorum... ama moralımın cok bozuk oldugu kesın.
ıptal gıbı bı durum olmayacak dımı sende? yanı az yumurta oldu dıe tup ıptal edılıomu bılmıorum da ondan soruorum

Canım aklıma bu soruyo sormak gledi amakendimi hiç çevaba hazır hissetmedim iptal olursa cok kötü olur, vucudum o kadarilac aldı şimdi iptal olacak cok yıkılırım yaaa.
Ama senin daha ilk muayenenmiş benim bu üçünçü yani senin erken değil mi toplamak için acaba. Çünkü ben 2 ci muanede ne zaman toplanır dediğimda daha erken demişlerdi de.

yanı ben daha ılk gıttıgımde yanı daha ılaclara bıle baslamadan once adetın 3. gününde ön bilgi olarak sormustum asagı yukarı ne kdr surede toplama olur dıye. 10 gun kadar demişlerdı. su anda da dedıklerı tarıh de 10 gunu tamamlamıs oluyor zaten. yanı erken dııl gıbı sankı. sen su an da kac gundur ılac kullanıosun kı?

Yok ben toplama için erken dememiştim. İlk muaneden bunu sana söylemeleri erken. benim 3çi muanede anca söylediler ondan diyorum. Benimde bugünle beraber 8gün oluyo ilaç kullanalı. Eğer bulabilirsen sana arı sütü kullan derim. Ben aşilamalarımda kullanmıştım ve faydasını görmüstüm. Tedaviye engel olmamak için şimdiye kadar kullanmadım belki erken büyüme falan olur diye. Bugün sırma hemşireye de sordum ben bunu önceden kullanmıştım, şuan kullanmamda sakıncasıvar mı zaten olan olmuş diye oda evet kullanabilirsin bi hastam kullanmıştı şuan hamile demişti. Tabi 2gün içinde etkisini gösterir mi bilmiyom ben başladım ne olacak bakalım

yok canm bız daha tue gecçmyorz adet duzensizlğigi var bnde bizdeki sorun o görunuyor doktor o da sorun değil dıyor buay sadece klomen hapla 12.gunumde 15mm olmus sağ yumurtam.çarş ordayım yıne

kızzlar hani olumszluk düşnmek yoktu bnm de buyuk ve küçükütüler karşktı hatta başta üç tane büyük vardı on tane toplandı çok sormadm ble ben ne zaman büyücek ne olcak die sadece hep 7 tane dollencegini hayal ettm incir yedm bol bol oyle de oldu gerçekten olumsuza taklrsnz olumsuz olur lütfen bunu aklnzdan çıkarmayın

Canım evet haklısın ben hiç sormamıştım ama muane sırasında ben funda hanım cok korkuttu. Bi yandan muane ediyor diğer yandan bana siz iğneleri kullandınız mı diye soruyor dakikasını bile aksatmadık hep aynı saatınde yapıldı her üçüde.... Sonra 3gün önce bakıldığından beri aynı duruyor hiç kıpırdama olmamiş falan dedi yanında ki hemşireye hemen kantahlilerini falan kontrol edelim 200den düşükse sorun var demektir iğnelerini kontrol edin falan dedi ben cok korktum muaneden çıkınca yıkıldım kendime ağlamamak için zor tuttum. Birde Çarşamba toplanır demişlerdi cumaya ertelenince ümitsizliğe kapıldım. Yumurtalar 2 gün içinde ne kadar büyüyebilir ki?
Yarın muaneye tekrar gidecem heycanla yarını bekliyorum.
Çok huzursuzum artık. Sen neler yaşadın böyle olmuşmuydu????

ben cok pozıtıf baslamıstım bu ıse. hala da pozıtıfım ama hıc bu kadar az yumurta olacagını dusunmediğim için bir anlık şok durumu olustu sanırım
tek sıkıntım şu ki, toplandıktan sonra lab.da döllenme olmaması, yaşamaması gibi şeylerden dolayı transfer edılecek yumos kalmaması. eger ki az yumos olmasına ragmen transfer edılecek bır tane embrıyo kaldıgını duyarsam ve transfer edıldıgı an, o %100 pozıtıf halıme gerı donecegım. buna eminim.
rabbim hayırlısını versin inşallah.
yok canm bız daha tue gecçmyorz adet duzensizlğigi var bnde bizdeki sorun o görunuyor doktor o da sorun değil dıyor buay sadece klomen hapla 12.gunumde 15mm olmus sağ yumurtam.çarş ordayım yıne
oyy canım sen daha çok başındasın yolun. ne işin var tüp topiğinde. sen hiiiç bulandırma aklını burda bence inşallahhh buralara gelmeden bu aşamalarla ugraşmadan bebeğine kavusacaksın.

aaaaa, sırma hemsıre sana ılacları zamanında kullandınmı dıye kolıdorda yururken sordu mu? çunku ben ordayken şahit oldum böyle bir konusmaya. eger o kişi sen degılsen demek ki bizden baskaları da var aynı dönemde aynı sıkıntıyı yasayan.
acaba mevsım degısıklıgı donemındeyız ya ondan mı oldu ki bize bu ya, yani aşılama da bile 75 doz da 3ten fazla yumos gelıodu arkadan da nerdeyse fazla yumurtadan aşım ıptal edılecektı. ama tüpte ki duruma bak. vay arkadaş şu günler hayırlısıyla bi geçeydı...
bu arada sen 3 tane mi igne vuruluosun? ben de ıkı tane var, puregon ıle orgalutran. ne var acaba sende ek olarak? bı de 200den dusukse sorun var demektır demıs ya, hangı deger 200den dusukse dedıler?
bu arada toplama carsambadan cumaya alınınca neden umıtsızlıge kapılıosun kı, bızım ıcın umıtsızlıge kapılmak ıcın cok erken canım. hele dur daha transferımız olsun dimi ya?
bende yarın ordayım muayeneye bakalım neler dıyecekler

Yok arkadaşım ben değildim biz direk odada konuştuk sırma hemşireyle. Dediğin gibi bende de aşılamada çok olmuştu yomoşlar ve şimdiki duruma bak. Bana hangi kan değerlere bakacaklarını söylemedi ben sadece hemşireye öyle dediğini duydum ama bi sorun olsaydı aralardı diye düşünüyorum... Ben gittiğimde cuma günü bana arkadan gelen cok yumoş var olduğunu görmüstü menogon vermişti kalçadan vurunuyorum sağlık ocaklarında yaptır demişlerdi bu arkadan gelen yumoşlarında yetişmesi için miş. Ama dedim ya haftasonuda acilde vurdurdum pazartesiye kadardı iğne buna rağmen bi gelişme olmamıştı tekrar devam ediyorum ve bugün sonuncusunu yaptırdım yarın hayır ola artık....

anlıorm kızlar kolay bi sürec degl zaten mericcim o titiz davrandgı için oyle dıor ama ben inanıorm ki büyücek yumuşların incire dvm et sen buyur cnm bi gun fark eder bak benm de altı tane toplucz dedi hatta üçü büyük dedi dger 7 si de büyümş iki gunde

shnay cnm ben inanıorm birden fazla yumuşun olcak kaliteli

kızlar bu pazartesi doguma grıorm ben ozel msjla adınızı msj atın bana isim isim ancam adlarnızı dogummda bütün dualarm sizinle blıorm zor bi sürec ama ii olcak herşey Rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…