canım benım emın ol hıc bır problem yok ne o degerlerımızde ne yumurtalarımızda. bosver varsın az olsun yumurtalarımız ama öz olsunlar. ben ası yaptırırken bı kadın vardı. uzun sure beklemek zorunda kalmıstı tum hastalar o gun. o durumda halıyle konusma fırsatın oluyor. o gun o kadının gelıs sebebı smyrna da yaptırdıgı tüp tedavısınde olumlu sonucu almısda keseyı görmeye gelmişler. ve tek 1 yumurtası gelışmiş biliormusun, tek yumurta ve pozıtıf sonuc!!!Yok arkadaşım ben değildim biz direk odada konuştuk sırma hemşireyle. Dediğin gibi bende de aşılamada çok olmuştu yomoşlar ve şimdiki duruma bak. Bana hangi kan değerlere bakacaklarını söylemedi ben sadece hemşireye öyle dediğini duydum ama bi sorun olsaydı aralardı diye düşünüyorum... Ben gittiğimde cuma günü bana arkadan gelen cok yumoş var olduğunu görmüstü menogon vermişti kalçadan vurunuyorum sağlık ocaklarında yaptır demişlerdi bu arkadan gelen yumoşlarında yetişmesi için miş. Ama dedim ya haftasonuda acilde vurdurdum pazartesiye kadardı iğne buna rağmen bi gelişme olmamıştı tekrar devam ediyorum ve bugün sonuncusunu yaptırdım yarın hayır ola artık....
kızlar az önce geldim smyrna dan
yüce rabbime şükürler olsun iyi haberler aldım. boşu boşuna sıkmışım canımı. funda hanıma neden 3 tane yumurtam olmus sadece dıe sordum, o nerden cıktı senın durumun gayet ıyı ben senden 20 tane yumurta toplarım dedı. ama sırma hemsıre buraya 3 tane yazılmıs 3 tane yumurtan var dedı dedım. funda hanım da ben o gun sadece 3 tanesını ölcmustum, dıgerlerını ölcmemıstım dedı. su anda da bı suru olgunlasan yumurtan var dedı
bugün orda son kez puregonumu ve orgolutranımı vuruldum. ıgnelerım bıttı. bu gece 11 de ovıtrell vurucam yarın hıc ıgne yok cuma gunu sabah 9 da da toplama işlemim olacak nasipse.
ayrıca bugün de bı tane daha kese gormeye gelen, tüp tedavısı basarı ile sonuclanmıs bırını daha gördüm. ancaak ne garıptır ki yıne 2 yükleme sonucu tek kese görüldü. smyrna da bu 5. kişi cift yükleme sonucu tek kese görülen. daha hiç kimseyi duymadım smyrna da cift yükletip iki kese gören. kızcagız da cok ıstıomus ıkız. bana muhakkak cıft yuklet dedı. allah nasıp ederse benm de yeterlı embrıyom olursa bende cıft yukletıcem.
meriCO3 inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım.
dualarımız hep birbirimiz için.
Ay sevindim senin için demek yanlış anlama olmuş boşu boşuna üzdün kendini... Bende senin kadar olmasada 6 yumurta olmuş hepside aynı boylara ulaşmişlar ben yarın son ilaçları kullanacam yarın akşam saat 9 gibi pregnyl çatlatıcı iğne vurunacam cumartesi sabah yumoş toplanacak. Hayırlısı olur ikimiz içinde inşallah hep duaların etkisi diye düşünüyorum.
Sana, bana farklı şeyler veriyorlar demi mesala sana ovitrell bana pregnyl çatlatıçı iğne olarak....
hakıkaten ya farklı verıyorlar, acaba ne fark var ıkısı arasında?
neyse neyse sonuc olarak ıkımızde sancılı bı surec gecırdık ama cok sukur sonunda feraha erdik
ben cuma gunu yasadıklarımı sana aktarırım kuzum cumarrtesı sen gıdene kadar ön bi bilgi olur hem. sakın canımızı sıkmayalım bundan sonra emı. bebeklerimize dönüşücek yumoslarımızı sıkmayalım.
şhenay ve meric bakın yoluna grmiş herşeyyyhep dua edyrm sizler için hep poztf olcaz dua ile umutla ii olcak herşeyyyyyyy
bu arada beni merkz aradı dogumnz oldu mu die hamilegm boynca ni iki kez aradılar bu da nasıl mutlu edıo insanı
dogum yapnca kızımn fotosunu da yollucam onlara hber de vercm adını boyunu klosunu da yazcam Rabbimn izinyle
siz de şmididen bunun hayalini kurun cunku bu gunler sizn için de gelecek inanın bunaaa
13.gunumde 18mm yumurtam olmus kızlar dun catlatmamı oldum beklıyorum artık çok sukur.hersey yoluna gırıyor buaylık tedavım bıttı .funda hanıma sordum,tüpe gecmıcezmı bböle giderse dıye.neguzel işte yumurtan olusmus dedı.gen testıne faln bakcaz duruma göre dedı ama tüpe geçmıcez sanırsam daha.gercı bende istemıyorum tüpe gecmeyı cok korkuryorum rabbım en ıyı sı nı bılendır dıyorum rabbım kımsenın emegıni boşa cıakrmasın kızlar.
Evet bencede hatırlanmak cok güzel. Canım dualarının davımını tabi bekleriz =) İnşallah sen kızını kollarına aldığında bizlerde bi kaç gün sonra sana güzel haberler verebiliriz...
Sanada Allah yardımcın olsun inş. bunlara gerek kalmadan hamile kalırsın canıım
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım Allahım önce herkese hayırlısını nasip etsin inşallah.bızde yolun başında sayılırız histereskopi yapıldı tahliller falan guzel geçti benım eşimin spermi az diye direk tüp dediler umut dünyası hersey Allahtan ama ınsan denemeden yapamıyo ıste.önümüzdeki adetimde iğnelere başlıcakmışım Allah hepimize yardım etsin
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım Allahım önce herkese hayırlısını nasip etsin inşallah.bızde yolun başında sayılırız histereskopi yapıldı tahliller falan guzel geçti benım eşimin spermi az diye direk tüp dediler umut dünyası hersey Allahtan ama ınsan denemeden yapamıyo ıste.önümüzdeki adetimde iğnelere başlıcakmışım Allah hepimize yardım etsin
merhaba kızlar
öncelıkle aramıza yenı katılan arkadaslara yollarının acık olması dıleklerımı ıletmek ısterım.
sonraaa bugun neler yasadım anlatayım.
yumurtalarım toplandı hanımlar, 15 tane nur topu gıbı yumosumu alıp labratuara koymuslar
anestezı verilerek yapıldı biliyorsunuz. bıraz zor uyandım tabı, uyanırken bebegım olsun dıye aglamısım
su anda bıraz kanamam var normal oldugunu soyledıler. agrı öle aman aman yok, arada bı yokluyor kasıklarımı, oda normalmıs. gunde en az 4 lt su ıc bu cok onemlı yoksa şişkinliğin olur dedı sırma hemsıre. bunu duymustum daha önce hakkaten su ıcmek öenmlıymıs.5 tane ılac recete ettıler. su anda ılac ısımlerı aklımda dııl, sonra yazarım. hatırladıklarım, aspırın,bemıks c, progestan 200mg..
yarın arayacakalrmıs embrıyoların durumunu soylemek ve transfer gununu bıldırmek ıcın. heyecanla yarını beklıyorum su anda
rabbım hayırlısını versın ıns.
merhaba kızlar
öncelıkle aramıza yenı katılan arkadaslara yollarının acık olması dıleklerımı ıletmek ısterım.
yumurtalarım toplandı hanımlar, 15 tane nur topu gıbı yumosumu alıp labratuara koymuslar
anestezı verilerek yapıldı biliyorsunuz. bıraz zor uyandım tabı, uyanırken bebegım olsun dıye aglamısım
su anda bıraz kanamam var normal oldugunu soyledıler. agrı öle aman aman yok, arada bı yokluyor kasıklarımı, oda normalmıs. gunde en az 4 lt su ıc bu cok onemlı yoksa şişkinliğin olur dedı sırma hemsıre. bunu duymustum daha önce hakkaten su ıcmek öenmlıymıs.5 tane ılac recete ettıler. su anda ılac ısımlerı aklımda dııl, sonra yazarım. hatırladıklarım, aspırın,bemıks c, progestan 200mg..
yarın arayacakalrmıs embrıyoların durumunu soylemek ve transfer gununu bıldırmek ıcın. heyecanla yarını beklıyorum su anda
merhaba kızlar
ayy ınanmıyorum ıkımızın de kaderı bırmıs ya:) önce az yumurta var dıye agladık zırladık ama sonunda bısürü yumosumuz toplandıCanım dün giremedim sanada banada geçmiş olsun yolun sonuna kadar geldik az kaldı....
Bende bu sabah smyrnadaydım vee sonuc benide şaşırtdı bana funda hanım 6 yomuş var demişti 14 tane yumoş toplamişlar benden bizde artık sen gibi haber bekliyoruz canım... Şuan iyim dinleniyorum kayınvalidem geldi bana bakmaya tabi azıcıkda naz yapıyom baksınlar bana analı oğullu demi =) Sağ olsun cok iidir Kayınvalidem... Allah bebişlerimize kavuştursun hepimizi...
inşallah canım inşallaah. senınde yolun aydınlık olsun ınsallaahYazdıklarınıokurken heyecanlandım acaba ben hangi aşamalardan geçicem diye. Hayırlı sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah
çoooooook sevndm kuzucummhadi hayırlısyla koysunlar annişlerne ve sımmsıkı tutunsunlarr inşşşşşşşşşşşşşş
Canım dün giremedim sanada banada geçmiş olsun yolun sonuna kadar geldik az kaldı....
Bende bu sabah smyrnadaydım vee sonuc benide şaşırtdı bana funda hanım 6 yomuş var demişti 14 tane yumoş toplamişlar benden bizde artık sen gibi haber bekliyoruz canım... Şuan iyim dinleniyorum kayınvalidem geldi bana bakmaya tabi azıcıkda naz yapıyom baksınlar bana analı oğullu demi =) Sağ olsun cok iidir Kayınvalidem... Allah bebişlerimize kavuştursun hepimizi...
ayy ınanmıyorum ıkımızın de kaderı bırmıs ya:) önce az yumurta var dıye agladık zırladık ama sonunda bısürü yumosumuz toplandıınsallah yolun sonunda da beraber güleriz arkadasım yaff ben naz maz yapmadım ya yapsamıydım keske neyse hala gec kalmıs sayılmam, transferden sonra nazımı yapayım bari.
inşallah canım inşallaah. senınde yolun aydınlık olsun ınsallaah
ahh bı gelsınler bı konsunlar göbüşüme de onları nasıl sarıcam sıkı sıkıı bil bilsen
bu arada hanımlar, bugun aradılar benı, 15 yumurtadan 10u olgunmus. 10 tanesınden de 6 tanesı döllenmıs. bölünme gercekleştirenler de pazartesi saat 13:00 de transfer olacagı zamanda bilgisi verilecekmiş.
eşim şu anda ''benımle düzgün konuş ben 6 çocuk babasıyım'' diye takılıyor, ınanılmaz havaya girdi.yüce rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhh. nasıl bır heyecan var anlatamam kızlar ya. hakkaten orda laboratuarda döllenmiş bekleyen yumurtalarımı hakıkaten bebeklerım olarak düşünüyorum. ve bu benı iyice anne moduna soktu. artık ıstesemde bastıramıcam sanırım ıcımde anne olma sevdasını. sonu bebiş olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?