Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

http://www.kadinlarkulubu.com/rekse...esaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi

arkadaşlar ıyı dıleklerınız için cok tsekkur ederım ve burda paylaştıklarınız içinde çünkü bu bizim için zor bi durum ve herkesle konuşulmuyor.bildiklerinizi paylaşmanız çok güzel bizim için iyi haberlerinizle bende çok seviniyorum.Allah herkesin yüzünü güldürür inşallah:)

Benim durum hiç iç acıcı değil ya çok üzülüyorum ben. Benim dün toplamişlardı 14 yomoşları, bugün aradılalar 14 yumurtadan 3 olgunmuş ve sadece biri tedaviye cevap vermiş ve hemen yarın çağırıyorlar transfere ben çok üzüldüm ikiz falan düşünürken böyle oldu. Ve transfer ne kadar erken yapılırsa tutma olasılığı daha az oluyormuş. Baksana senin cuma toplandı benim cumartesi ve aynı gün tansfer olacaz senin bekleme süren benden fazla....
Bence senin ki tutacak benim ki tutmayacak çok üzgün ve ümitsizim artık moral sıfır..... ((

ah be mericim Rabbim ol derse inan bana oluor kuzum bnm bi arkdasmn da 2. gun transferiydi ve 3. kaliteydi tuttu tek yumurta kalp d tutan a o kadar çok var ki kalbini ferah tut cnm ii şeyler düşün blıorm zor durum vesvese doluo insann içi ama Rabbim ol deynce hiç bi engel yok bi de şöyle düşün 20 tane döllenp de bi tane ble tutmayn da var demi bunu blemeyz o yuzden dua umut sabırr ben inanıorm ii şeyler olacagına sen de inann

Son düzenleme:

canım hiç moralini bozma suesue nınde dedıgı gıbı Rabbim istedimi yoktan var eder sen gönlünü ferah tut kötüyü hiç düşünme arkadaşım. hepimiz için dua ediyorum Allahım sesimizi duyar inşallah sende bol bol dua et hayırlısı olur inşallah hepimiz için:)

Tşk ederim arkadaşlar moral vermeye çalışıyorsunuz ama bugün benim cok kötü geçti hep ağlamaktaydım bakalım gece uyuyabilecem mi. İnan çok dua ediyorum rabbim düşmanıma bile aratmadan hayırlı evlat versin. Tedavi sürecinde paradan geçtim piskolojin çok bozuluyor bu stres yıpratıyor git geller birde uzak gelyince mi bilmiyorum cok yoruldum ben bu sürecte. Mutlaka her 2 günde bir ordaydım 1saat 30dk sürüyo yol...
Kimisi 5-10 defa tüp deneyen var ben hiç budurumu düşünemiyom bile.
Sizleden dua dileniyor lütfen bana dua edin cok ihtiyacım var.

yarın dogummda dilimdesn cnm bnm dualarm sennle tümm kalbmle neolur yıpratma kendini bebşnin tutnması için senn moral olarak güçlü olman lazm bunu unutma sakın cnm

yarın dogummda dilimdesn cnm bnm dualarm sennle tümm kalbmle neolur yıpratma kendini bebşnin tutnması için senn moral olarak güçlü olman lazm bunu unutma sakın cnm

Hayırlı doğumlar canım biliyorum sen bizi destekliyorsun. Allah kızını sağ salim kuçağına almak nasip etsin. Bir daha ki buraya yazdığında kızın kolların arasında kavuşmuş olarak yazarsın artık
Darısı başımıza inş.

Ne oldu kizlar hiç yazan cizen yok shnaay naptın yattın kalkmıyormusun artık. Nasıl gidiyor var mı sende değişik bişeyler...

arkadaşlar merhaba, salı günü çınarlıda hsg çekildi, funda hanım sonuçları beğendi tüplerimde herhangi b sorun yok rahimin durumu iyi, ama aşılamaya gerek görmedi, yumurta takibi yapılsın dedi, onda da bulunduğum ilçede ki doktora sevk etti, çünkü haftada bi kaç kez bakılması gerekiyomuş.
Ben aşılama olucak diye umut ederken, funda hanım gerek görmediğini söyledi. Olmuyo işte bu zamana kadar neden neyi bekliyorum hala anlamış değilim. Oysa çokta memnunum smyrna dan, doktorumdan. Ne yapıcam karar veremedim. Zaman kaybetmek istemiyorum

Ne oldu kizlar hiç yazan cizen yok shnaay naptın yattın kalkmıyormusun artık. Nasıl gidiyor var mı sende değişik bişeyler...

canım meraba. acıkcası hala yatıorum. tam yatmada sayılmaz. wcye gıtmek ıcın, mutfaga yıyecek bırseyler almak ıcın fln kalkıorum. yemegı mutfakta yıyorum. ama ben hazırlamıorum. bel agrısı cekıorum cok sık, o yuzden yatmak yerıne oturuorum bazen. gogus acısından baska bırsey de yok degısıklık olarak, oda progestandan muhtemelen. bu sabah uyandıgımda nıyeyse oldukca olumsuz uyandım. ben hıc cok bekledıgım cok cok cok ıstedıgım bırseye kavusup mutlu olmadım kı bunun olacagını nıye dusunup aptal aptal mutlu oluorum dedım kendı kendıme. neden bılmıorum ama öle bı umutsuzluk cöktü yuregıme. hormonal dengesızlık ıcındeyım anlıcaan :)
sen nasılsın neler yasıosun?

canım bende tuaf duygular içindeyim. ilk konduğu o gün cok sevinçliydim ama şimdi ya boşuna ümitleniyorsam diye arada korkmuyor da değilim. benim çok gazım vardı bugünlerde iyi karnım falan cok şişdi gecti.bended öyle belirgin bişey yok dediğin gibi ğöğüs arasıvar oda ilaçlardan.
Hiç kasık ağrıların böyle kasılma gibi oluyo mu arada yada adet olacakmiş gibi bi hisse kapılıyomusun hafif sancılardan dolayı??

yok gülüm bee hiiç öle kasılmadır adet sancısıdır fln cektıgım yok. ama dedıgın gıbı karnımda şişlik var. gecemedi bir türlü.
bu arada yüzümde isilik gibi birsürü şey çıktı, boyle ucları kücücük beyaz kendılerı şiş degıl sadece kırmızı.. o kadar çirkinleştim ki. ilaclardanmı dıye yrn arıcam merkezi. bıde tutunma kolaylassın dıye ananas demıslerdı onu yıyorum, normalde yemedıgım bırseydır. o mu yaptı acaba?
birde aklıma takıldı, bnm östrojen hormonum normalde hep, ama buna ragmen sımdı hepımız kullanıoz ya estrofeni, o ilacın ıcınde hamıleler kullanmamalı yazıo. ıyıde bız sımdı hamıle sayılırız, nasıl kullanabılıoz bız onu?

meriii, ben sırma hemşireyle konustum az once, yuzumdeki sıvılce gıbı seylerı tahmın ettıgım gıbı östrojen yapar dedı. ki sabah esım aıle hekımıze de sormustu oda o yapar dedı. ılacı bıraktıgında gecer ama cok buyuk problem olmadıgı surece bırakma o tutunmayı saglıyor dedı sırma hemşire.
bıde sırmaya, bnm hıc belırtım yok ya goguslerımden baska dedım, o da bekleme zaten olmaz dedi tek belırtı kan testıdır dedı. ama su gunler nasıl bıtecek nası gelcek o test gunu nası sabretcez bız hıc tıyo vermedı
ayy merii ben dayanamıcak gıbı oluorum bazen . sen de cumartesı smyrna da mı yaptırcan testı?

Canım zaten belirti olarak ne bekleyebiliriz ki bebişlerimiz daha 1haftalık =) Evet bu estrofem için bende aynı şeyler düşünüyordum hamileler kullanamaz diye okumuştum... hayırlısı bende bugün çok karamsar uyandım belim ağrıyo kendimi adet olacakmiş gibi his ediyom sanki tutmadı gibi geliyo bana. Eşimde böyle yapma bebişlerimiz annem bizden vazgeçti diye düşünürler diyo... Biz olduğumuz yerde kan tahlili yaptıracaz yani smyrna biz haber te dedi tahlilden sonra ararız artık. Ben tahlili cuma yaptırmayı düşünüyom.

Bu arada ben araştırdım da 9. günde idrar testi yapan cok var silikde olsa 2çizgi görünüyormuş ama ben cesaret edemiyorum bekliycem cumaya kadar artık.
Bana senin ki tutmuştur, benim ki olmadı gibi geliyo.
Senin yumoşlar daha uzun durdular dişarda ve daha cok bölünme oluyor ayrıca senin yumoşlar 1. kalite.
Beklemek cok zor devamlı bişeyler kuruyorsun kafanda ve kendimizi dineyip duruyoruz...

o ne demek kız öle, senınkı tutmustur bnmkı tutmamıstır falan...
sakın öle deme. gunah bu herseyden once, su anda rabbımden baskası bılemez bunu..
nıce ınsan var en kalıtelısıyle tutmayıp da kotu durumda denılen embrıyo ıle gebelıgı yasayan...
rabbıme sıgın merıcım. o bıze hayırlısını verecektır.
bende yasıorum zaman zaman umutsuzlugu,bunun hıc bır sekılde garantısı yok. bol bol ayetel kursü okuyup allahıma sıgınıyorum, sadece bu gelıyor elımden cunku.
bu arada sanırım bende cuma yaptırıcam testi. ne luzum var 1 gun daha bekleme ezıyetı cekmeye. sonuc da varsa da yoksa da o gun muhakkak cıkar.

doğru söylüyorsun. ama bugün sanki adet sancısı cekiyorum kasıklarım agrıyo belim cok ağrıyo sanki test gününe kalmadan adet olacak gibiyim bi huzursuzum bu gün

doğru söylüyorsun. ama bugün sanki adet sancısı cekiyorum kasıklarım agrıyo belim cok ağrıyo sanki test gününe kalmadan adet olacak gibiyim bi huzursuzum bu gün

bak arastırma yaptım dıyorsun orda muhakak okumussundur, ben cok denk geldım bu adet sancılarını cekenlere. emın ol kı bırsuru hatun var bızım bu yasadıklarımızı yasayan. sabır canım sabırrrr
bu arada benımde belım fenaaa. keske onuda soraydım bugun sırma hemsıreye.ama o anda aklıma gelmedı. ıns. hayra alamettır.

Sabır ve beklemekten başka elimizden bişey gelmiyo dediğin gibi bu sancılarımızın sonu hayır olur. Bende dün adet olacam diye kendimi saldım dikkat etmedim gezindim eğildim kalktım moralım bozulunca... şimdi geri yattım
Eşimde ara sor niye böyle kasılmalırımoluyor diyede bende ne diyecekler bekliycez derler ne yapsınlar bizle mi uğraşıp duracaklar dedim Seninde mi ağrıların mı başladı canım bi belin mi cok ağrıyo senin benimde belim fazla ağrımıyoda kasıklarım işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…