Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

kasıklarda ki agrılar ya ılacların etkısıyle oluyor, rahım kalınlasması vs, ya da bebek yerleşiyor tatlım. düne kadar yoktu bnm kasık agrım ama bugun bır ıkı kere yokladı, hatta bı ara adet mı geldı kı dıe wc ye kostum.
bel agrısı sıkıntım cok valla canım ya özellıkle gecelerı cok fecı oluyor, cok tedırgın uyuyorum aman ters bır hareket yapmıım uyurken dıye sanırım o yuzden sabahda cok agrıyla uyanıorum.
cok az kaldı merii çokk azzz:18::18::18:

bende öyle aynı sen gibi dünden beri var agrılarım ama bugün dünden daha iyim arada ağrıyo ama o kadar değil sen gibi bende adetim mi geldi diye bakmaya gidiyom. Senin niye o kadar bel ağrın var ki bende bel ağrısı falan yok. ben ayağa kalktımı kasık sancılarım oluyo az kaldıda günler gecmiyo ki

shenaycım sen histerokopi oldun? funda hanım bunu bendengecen ay istemişti yaptırmıstık merak ettimde.
birde cok özel degilse sizin bi sorun neydi? Biz eşimde bi sorun yok bende bi tüpüm tıkalı iki aşılama falan yaptırdık tutmadı tüpe gectik artık. görüstüğümüzde biraz sohbet etme vaktimiz olsaymiş sen transfer günü 1gün kaldın mı orda? son soru kaç yıllık evlisin

ben epeydır ugrasıorum bu ıslerle canım, o yuzden bnm hsg falan herseyım hazırdı, yapılması gereken tum testler vardı elımızde. sorunumuzun ne oldugunu bılıyorduk zaten. yani şöyle oldu, bız dosyamızı aldık smyrnaya gıttık ve bızım şöyle şöyle bi sorunumuz var o yuzden bız tüpe geldk, bıze tüp bebek uygulayın dedık ama onlar önce ne olursa olsun önce bır kez aşı yapalım dedıler. hatta ılkk gıttıgımde ılk muayenemde baktılarkı nur topu gb bı yumosum var, gel dedıler onu degerlendırelım bu yumurtayı takıp edelım catlatıp saatlı ılıskı verelım sonra ki ay aşıya gecerız dedıler. eşim istedi aşıyı bi kez olsun denemiş olalım dedi. ben ısrarla tüp istiyordum. cünkü bizim gibi morfolojı ve hız sorunu yasayan ciftlerin aşıyla dogal yolla falan sansı cok cok az.%2 bızım morfolojımız. çok düşük yani.bu arada 3 yıllık evlıyız bız.2 yıldırda cocuk ıstıyoruz. ama ben daha 1 yılımızı doldurmadan arastırmalara baslamıstım.
ben cok yakın oturuorum smyrnaya arabayla 15 dk cunku. o yuzden kalmadım aksam 6 gıbı cıktık ordan.

Son düzenleme:

Bende 5 yıl olacak evleneli başından beri bebek istiyoz. Bizde öyle epeydir ugraşıyoz. Benim Rahimfilm çekilmişti ama üzerinden 2-3yıl geçince funda hanım bu sefer histeroskopi yapalım hem rahim bi hava alsın dedi gecen ay onu yaptırmıştık. ben manisada kalıyorum onun için transfer günü kalmıştık. Rabbim hakımızda hayırlısını versin canım emeklerimizi rabbim boşa cıkramasın.
Bizlerde göbişli göbişli dolaşalım inş.

allahıma şükürler olsun....
mevlaaam çooook şükür....
smyrnaaa... funda hanım... oradaki tüm hemşireler.... sizlere sonsuz teşekkürlerr...
bugun transferımın 8. günü...
ıdrar testım pozıtıf...
kan sonucum 70.9 ...
o çift çizgi ve bu deger benım ıcın bır ılk..
rabbım hepinize bunu yasatsın ınsallaah.
darısı basınıza canım arkadaslarım....

arkadaşlar bid 2senelik ugras artı aşılamadan sonra tüp bebeğe gecick gibiyiz,düşüncemiz smyra,fiyatlar nasıl oluyor?maaliyet kacı buuluyor acaba?balıkesirden geleceğiz,izmirde ailem var onlarınynında kalacagız ama fiyatlar konuunda bilgi verir misiniz?

rabbim o duyguyu herkeze yaşatsın inşallah sağlıkla al kucağına uykusuz gecelere merhabaya az kaldı bol bolda uyu arkadaşım tavsiyemdir...

Canım bi telefon et, balıkesirden geliceğini söyle daha önce olan aşalamarı söyle, kaba taslak bi fiyat vericeklerdir sana. Ama inan doktorlar ve hemşireler çok iyi anlayışlı.

hayy maşallahh süper, rabbim çok şükür çok sevindim senin adına, darısı bizim başımıza :))

Kiz kalbim duracam yazını okuyunca heycan bastı beni. eee nerden geldi, aklına erkenden test yapmak daha günümüz vardı???
Ben daha bekliyorum günümü bi sebeb mi oldu ki yaptırdın testi. Demedi mi smyrna niye geldin erkenden diye???
Ay elim ayaym dolaştı kalbim pır pır atıyo... Hadi gözün aydın canım allah hayırlı dogumlar nasip etsin??? ay bian önce girde bana cevap ver kiz ölecem....

Shenay yazdıklarını okuyup heycanlanınca bende gittim idar testi aldım ve sonuc negativ yine o tek çizgiyi gördüm ben sana demiştim benim ki tutmadı senin ki tutacak diye offf oturdum ağlayıp duruyorum
Yarın gidecem bende kan tahlili yaptıracam ama şimdiden hiç ümidim yok

rabbim o duyguyu herkeze yaşatsın inşallah sağlıkla al kucağına uykusuz gecelere merhabaya az kaldı bol bolda uyu arkadaşım tavsiyemdir...
canım cok tesekkur ederım. uyuma konusunda haklısın valla. sımdı bol bol uyumak lazım kı 9 ay sonraya hazırlık olsun
hayy maşallahh süper, rabbim çok şükür çok sevindim senin adına, darısı bizim başımıza :))
evet canım darısı hepınızın basına ınsallaaaah.
yuce rabbım nasıp etsın ısteyen herkese ınsallah.
cok tesekkur ederım

canım benım nolur kanı yaptırmadan hemen ole umıtsızlıge dusme. rabbım hepımıze hayırlısını versın canım benım.
bız esımle cok heyecan yaptık dun gunduz. belımle kasıkalrımda cok agrıyınca dedım kı bende bışiler var bellı varsa cıksın artık ortaya dedım ve esım ısten gelırken 2 tane ıdrar testı alıp gelmıs. test hemen sılıkle net arası 2. cızgıyı cıkarttı . arkasından da hemen gıdıp burda bı ozel hastanede test yaptırdık. smyrnaya gıtmedık yanı.
sonucu smyrnaya soledım sabah arayıp. cuma gunu gel de progesteronuna da bakalım ılac takvıyesı ıcın dedı sırma hemsıre.
sende nolur hemen yakma gemılerı. rabbım hepımıze hayırlısını versın.

shnaayy cnmm şimdi okdmm çokk heyecanlandmm çokk sevndmmm şükürrler olsn saglıkla kucagna da al inşşş cnmm bnmm

mericim cnm idrar yanltablıo hiç bozma moralini kanda inşş ii hberler alcaksn dualarm sennle

kızlar ben aldm kızımı kucagma dokuz gunluk olduk ble Rabbim hepnze nasip etsnn inşş bu guzel duyguyuu

suee canımmm cok sevındım senın adınaaa.allah analı babalı buyutsun bıtanem. ınsallah senın gıbı bızlerde kucagımıza alırız bebeklerımızı.
merı benım de dualarımda ınsallah o da kanda hayırlı sonucları alır.

canım benım okadar guzel duygularını anlatmışsınki çok heycanlandım bende senin adına çok sevindim. Allahım tamamını erdirdirsin inşallah sağlıkla huzurla kucağınaalırsın yavrunu Allahım bizede nasip eder inşallah kendine cok iyi bak arkadaşım ve bize hep durumundan bahset ara ara moral olsun buna cok ihtiyacımız var:)

Canım hadi bakalım allah hayırlı evlat olmayı, uzun ömürler versin inş.
İnan aklımın bi köşesinde sen vardın bu kız girmedi bi sorun falan mı oldu acaba diyip durudum ee kolay değil evladın kavuştun. Darısı tez zamanda bizler başına inş. Evet baya bi ümitsizim bakalım yarın ne olacak.

Kuzum senin büyük bi ihtimale ikiside tuttu galiba erkenden böyle bi rakam olduğuna göre diye düşünüyorum ama belli olmaz tabi.
Benim idara testi cok net bir kırmızı cızgiydi hiç diğer cızgıyı görmedim,oturdum kaldımbugün yaa...
tşk. ederim arkadaşlar emin dualarınız benimledir. Gözlerim şişti ağlamaktan yarın ola hayır ola

çok sevindim arkadasım Allahım analı babalı büyütmek nasip eder inşalllah:) bizede nasip olur inşallah

arkadaşım moralini bozma dualarımız seninle birbirimize moral olalım benimde bu hafta iğnelerim başlıcak inan herkes moralini yüksek tu diyo seni anlayabiliyorum ama bol bol dua et sende Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin üzülmee((

arkadaşlar benim eşimde sperm düşük morfoloji %0 buna rağmen hiç ilaçvermediler bu normalmi kafama takıldı benim bi problem im yok inşallah Allahım nasip eder

arkadaşlar benim eşimde sperm düşük morfoloji %0 buna rağmen hiç ilaçvermediler bu normalmi kafama takıldı benim bi problem im yok inşallah Allahım nasip eder

canım benim eşimde de aynı sorunlar vardı bende yoktu bana da eşime de hiç bir ilaç vermediler merak etme hiç bir şey olmaz tüp bebek le hallediyorlar ben ilk denememde hamileyim çok şükür rabbim sanada göstersin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…