canım benim eşimde de aynı sorunlar vardı bende yoktu bana da eşime de hiç bir ilaç vermediler merak etme hiç bir şey olmaz tüp bebek le hallediyorlar ben ilk denememde hamileyim çok şükür rabbim sanada göstersin insallah[/Q
inşallah arkadaşım saol içime su sertin seninde Allah tamamını erdirsin çok sevindim senin adına ne kadar oldu bebişler:)
canım benim eşimde de aynı sorunlar vardı bende yoktu bana da eşime de hiç bir ilaç vermediler merak etme hiç bir şey olmaz tüp bebek le hallediyorlar ben ilk denememde hamileyim çok şükür rabbim sanada göstersin insallah[/Q
inşallah arkadaşım saol içime su sertin seninde Allah tamamını erdirsin çok sevindim senin adına ne kadar oldu bebişler:)
canım daha yeni keseyi gördü doktor kalp atışı için bekliyoruz 6. haftanın içindeyiz
sızlere ıyı gelecekse tabı kı elımden geldıgınce paylasırım sızlerle durumumu arkadasımcanım benım okadar guzel duygularını anlatmışsınki çok heycanlandım bende senin adına çok sevindim. Allahım tamamını erdirdirsin inşallah sağlıkla huzurla kucağınaalırsın yavrunu Allahım bizede nasip eder inşallah kendine cok iyi bak arkadaşım ve bize hep durumundan bahset ara ara moral olsun buna cok ihtiyacımız var:)
rabbım ne eylerse güzel eyler canım benım...Kuzum senin büyük bi ihtimale ikiside tuttu galiba erkenden böyle bi rakam olduğuna göre diye düşünüyorum ama belli olmaz tabi.
Benim idara testi cok net bir kırmızı cızgiydi hiç diğer cızgıyı görmedim,oturdum kaldımbugün yaa...
tşk. ederim arkadaşlar emin dualarınız benimledir. Gözlerim şişti ağlamaktan yarın ola hayır ola
canımcım bızımde derdımız morfolojıydı. 2 yıldır morfolojıyle ılgılı o kdr cok sey okudum dınledım duydum ogrendım kı...arkadaşlar benim eşimde sperm düşük morfoloji %0 buna rağmen hiç ilaçvermediler bu normalmi kafama takıldı benim bi problem im yok inşallah Allahım nasip eder
canım daha yeni keseyi gördü doktor kalp atışı için bekliyoruz 6. haftanın içindeyiz
sana da hayırlı olsun canım. smyrna da mı yaptırdın sende? transferden ne kadar sonra, daha dogrusu test tarıhınden ne kdr sonra gordunuz keseyı? kacıncı gun yaptırmıstın testı, 12. gunu bekledınmı yoksa bnm gıbı sabırsız mı davrandın sende
tek mı cıft mıydı embrıyon, degerın kac cıkmıstı?
sorularım ıcın kusura bakma ama malum heyecan doruk da
kızlar yaa
bır sıkıntım var benım
bugun transferımın 9. günü. cok şükür pozıtıf sonuc aldım ama benım karnım inanılmaz şiş. şiş oldugu gibi de gergin.
yum. toplamadan sonra bol su ıc yoksa sısersın demıstı hemısre. su ıcmeme ragmen yınede cok diildi ama yine de vardı bıraz şişliğim. sonra transfer sonucunda o kdr cok su ıcmedım acıkcası. ve su anda belımı dogrultamayacak kadar cok şişliğim ve gerginliğim var.ayrıca da sert bır karnım var
korkmalımıyım sizce?:18::18::18::18: varmı bu sekılde şişlik yaşayıp sonra sorunsuzca gecen?
ayy daha çok küçükmüş Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah:)
kızlar malesef OHSS olmusum. persembe gunu smyrnadaydım, 2 tane serum yedım geldım. ama pek ıse yaramadı. funda hanım, cok yumurta toplananlarda olabılıyor bu, yumurtalıklar şişiyor, eger gebe olmasaydın adetınle bu şişlik kendiliğinden sönerdi ama şimdi gebe oldugun ıcın sönemıyor ve malesef katlanacaksın . bı kac hafta da gecer bu dedı. nıtekım hala karnım şiş, gergin ve hareketlerim kısıtlı. funda hanım bebege sorun yaratmaz dedi ama bn bıraz endıselıyım.netten baktımda bnm gibi gebe olup ohss olanlardan bebegını saglıkla kucagına alanda var, ılerı haftalarda kaybedenlerde.benimde vardı ama ilaçlar yapıyor progestan ve estrofem den olabilir benim zamanla geçti ama kabızlık var çok kötü sırma hemşireye bir sorsaydın keşke bazen çok yumurtlama oluyormuş OHSS diyorlar internettten bir araştır istersen bu yumurtlamayı sağlayan i
laçlar neden oluyormuş ama zamanla geçiyormuş
canım benım...ne denır hııc bılmıyorum. daha dogrusu ne dense sıkıntına derman olamıcamı bılıoun. ama nolur allaha sıgın, sakın ısyan etme. inşallah tez zamanda guler yuzune allahım.Kizlar dediğim gibi bende kanda da hiç iyi bi sonuc cıkmadı 0.63 cıktı. sirma hemşireyle görüştüm ilaçlara devam edeyim mi diye. O cumartesi günü tekrarla kan tahlilini dedi, bende ona bu değer ne kadar yükselebilir ki dedim oda durum negativ görünüyor dedi.
Evet aranızda sıyrılıyorum yani sonuç bu işte
buay hırıkoskopi ne ondan cekcekler salı gunu .anestezı verceklermıs nasıl bişi yaptıran varmı.ben korkuyorum acıkcası.önumzdekı ayda tup bebek tedavısıne başlıyoruz.buguun yıne tahlıl yaptılar.bulaşıcı hastalık varmı dıye .ben yıne şaşkınım yaaaa...tedavı surecınd eolanlr yorumlarını tavsıyelerını paylaşırmı arkadaslr
bende gittim ama olmadı cok asırı nedenlerını arastırmıyorlar ama ıyı ilgileniyorlar.dozajları tamdı
Allah hayırlısını versin arkadaşım. tekrar deneyecek misin?Kizlar dediğim gibi bende kanda da hiç iyi bi sonuc cıkmadı 0.63 cıktı. sirma hemşireyle görüştüm ilaçlara devam edeyim mi diye. O cumartesi günü tekrarla kan tahlilini dedi, bende ona bu değer ne kadar yükselebilir ki dedim oda durum negativ görünüyor dedi.
Evet aranızda sıyrılıyorum yani sonuç bu işte
Shenay yazdıklarını okuyup heycanlanınca bende gittim idar testi aldım ve sonuc negativ yine o tek çizgiyi gördüm ben sana demiştim benim ki tutmadı senin ki tutacak diye offf oturdum ağlayıp duruyorum
Yarın gidecem bende kan tahlili yaptıracam ama şimdiden hiç ümidim yok
Rahim fliminden sonra, funda hanım yumurta takibi yaptır dedi, 2 ay sonra tekrar gel dedi, 1 ay oldu ama hastalanamadım daha.
Bende anlamış değilim neyi bekliyoruz, aşılama için...
Ama kesinlikle kendisine ve ekibine güveniyorum, ilgililer.
bebegimolsa sen neden memnun kalmadın anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?