Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

sızlere ıyı gelecekse tabı kı elımden geldıgınce paylasırım sızlerle durumumu arkadasım
cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın. rabbıme sukurler olsun kı ılk denemem de verdı rabbım mucızemı bana.
rabbım ne eylerse güzel eyler canım benım...
tek de verse cıft de verse kabulumdur.
sana hemen gemılerı yktın dıye kızdım acıkcası, en azından kanı bı gorseydın de ondan sonra bu kdr kesın konussaydın daha ıyı olurdu canım be.
ınsallah yarın olsun HAYROLSUN...
arkadaşlar benim eşimde sperm düşük morfoloji %0 buna rağmen hiç ilaçvermediler bu normalmi kafama takıldı benim bi problem im yok inşallah Allahım nasip eder
canımcım bızımde derdımız morfolojıydı. 2 yıldır morfolojıyle ılgılı o kdr cok sey okudum dınledım duydum ogrendım kı...
dunya uzerınde bu meledı duzeltecek hıc bır ılac hıc bır besın hıc bısı yok.
o yuzden eslere de verecek bır ılac fln yok bu tup tedavısınde.
telas yapma yani. ve cooook pozıtıf ol nolur. bak ben transfer gununde beklerken bekleyen tum arkadaslara psıkologluk yapacak kadar ıyı hıssedıyordum kendımı, kendı enerjımı onlarada verıp onlarında mutlu olmasına calıstım. kendım hıc stres yapmadım.
bu cok öenmlı cok cok öenmlı sakın unutma...

kızlar yaa
bır sıkıntım var benım
bugun transferımın 9. günü. cok şükür pozıtıf sonuc aldım ama benım karnım inanılmaz şiş. şiş oldugu gibi de gergin.
yum. toplamadan sonra bol su ıc yoksa sısersın demıstı hemısre. su ıcmeme ragmen yınede cok diildi ama yine de vardı bıraz şişliğim. sonra transfer sonucunda o kdr cok su ıcmedım acıkcası. ve su anda belımı dogrultamayacak kadar cok şişliğim ve gerginliğim var.ayrıca da sert bır karnım var
korkmalımıyım sizce?:18::18::18::18: varmı bu sekılde şişlik yaşayıp sonra sorunsuzca gecen?

evet canım smyrna da yaptırdım doktorum funda hanımdı ben sabredip test tarihini bekledim 12. gün degerim 257 14. gün 660 bir hafta sonra gel keseye bakalım dediler gittim minicik bir tane kese gördü doktor bana 2 emriyo transfer edilmişti galiba biri tuttu çok şükür rabbim bütün isteyenlere versin

benimde vardı ama ilaçlar yapıyor progestan ve estrofem den olabilir benim zamanla geçti ama kabızlık var çok kötü sırma hemşireye bir sorsaydın keşke bazen çok yumurtlama oluyormuş OHSS diyorlar internettten bir araştır istersen bu yumurtlamayı sağlayan i
laçlar neden oluyormuş ama zamanla geçiyormuş

Kizlar dediğim gibi bende kanda da hiç iyi bi sonuc cıkmadı 0.63 cıktı. sirma hemşireyle görüştüm ilaçlara devam edeyim mi diye. O cumartesi günü tekrarla kan tahlilini dedi, bende ona bu değer ne kadar yükselebilir ki dedim oda durum negativ görünüyor dedi.
Evet aranızda sıyrılıyorum yani sonuç bu işte

kızlar malesef OHSS olmusum. persembe gunu smyrnadaydım, 2 tane serum yedım geldım. ama pek ıse yaramadı. funda hanım, cok yumurta toplananlarda olabılıyor bu, yumurtalıklar şişiyor, eger gebe olmasaydın adetınle bu şişlik kendiliğinden sönerdi ama şimdi gebe oldugun ıcın sönemıyor ve malesef katlanacaksın . bı kac hafta da gecer bu dedı. nıtekım hala karnım şiş, gergin ve hareketlerim kısıtlı. funda hanım bebege sorun yaratmaz dedi ama bn bıraz endıselıyım.netten baktımda bnm gibi gebe olup ohss olanlardan bebegını saglıkla kucagına alanda var, ılerı haftalarda kaybedenlerde.
rabbım kucagıına alanlardan etsın benıde inşallah.
canım benım...ne denır hııc bılmıyorum. daha dogrusu ne dense sıkıntına derman olamıcamı bılıoun. ama nolur allaha sıgın, sakın ısyan etme. inşallah tez zamanda guler yuzune allahım.

ben adet oldum kızlar .yarın gıdıcez bakalım.gen testıde cıkmıs sorun yok ıı cıkmıs dedı sırma hemsıre.bakalım doktorumz ne dıycek bıze tup bebek hastası değiilsızn demıstı .bakalım yarına ne dıycek.ben önce adet duzensızlıgıne cözum olsun ıstıyorum zaten.gerısı kendılıgındne geelcektır.ama artık beklemektende yoruldum yaaa

bende gittim ama olmadı cok asırı nedenlerını arastırmıyorlar ama ıyı ilgileniyorlar.dozajları tamdı

buay hırıkoskopi ne ondan cekcekler salı gunu .anestezı verceklermıs nasıl bişi yaptıran varmı.ben korkuyorum acıkcası.önumzdekı ayda tup bebek tedavısıne başlıyoruz.buguun yıne tahlıl yaptılar.bulaşıcı hastalık varmı dıye .ben yıne şaşkınım yaaaa...tedavı surecınd eolanlr yorumlarını tavsıyelerını paylaşırmı arkadaslr

histereskopi detaylı rahim filmi rahimde yapışıklık falan varmı diye birde tüplere de bakıyorlar tıkalı mı iltihaplı mı dıye korkma hiç birsey hissetmiyorsun anestezi altında yapıyorlar bence yapılması iyi o kadar emek veriyoruz funda hanım garanti olsun diyor bize de bütün testlerden yaptılar ben gayet memnun kaldım işi şansa bırakmıyorlar olmadığı zaman şu testide uygulasaydık demiyorlar herşeyi en başından yapıyorlar çok ilgileniyorlar çok beklemiyorsun herşeyi tek tek anlayana kadar anlatıyorlar

benimle neden ilgilenmediler acaba bu merkez ilk tüp bebek denemem olumsuz ve ben hala nedenini bilmiyorum yazan arkadaşlar gerçek mi çok merak ediyorum.

Allah hayırlısını versin arkadaşım. tekrar deneyecek misin?

benim de negatif çıkmıştı.. ve tabi kan tahlili de.. bizimkiler üzülmesin diye ağlayamadım ve hala ağlayasım var 9 nisanda yapıldı test

Rahim fliminden sonra, funda hanım yumurta takibi yaptır dedi, 2 ay sonra tekrar gel dedi, 1 ay oldu ama hastalanamadım daha.
Bende anlamış değilim neyi bekliyoruz, aşılama için...
Ama kesinlikle kendisine ve ekibine güveniyorum, ilgililer.
bebegimolsa sen neden memnun kalmadın anlamadım ?

canım rahım operasyonlarındn sonra hamile kalma ihtımalı bıraz artıyor doktor onu beklıyodur muhakkak.ben merke4zı funda hanımı begendım doktoruna guven canım rahtlamay calıs

gecen hafta histereskopi yaptırdım.sonrasında muthış kasıntı var vajınamda.mantar olmus gıbı kaşıntı var sizinde oldumu böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…