canım rahım operasyonlarındn sonra hamile kalma ihtımalı bıraz artıyor doktor onu beklıyodur muhakkak.ben merke4zı funda hanımı begendım doktoruna guven canım rahtlamay calıs
Rahim fliminden sonra, funda hanım yumurta takibi yaptır dedi, 2 ay sonra tekrar gel dedi, 1 ay oldu ama hastalanamadım daha.
Bende anlamış değilim neyi bekliyoruz, aşılama için...
Ama kesinlikle kendisine ve ekibine güveniyorum, ilgililer.
bebegimolsa sen neden memnun kalmadın anlamadım ?
merve_uk güvenin kırılmasın sen yine güven tabiki.. ilgili derken nasıl ilgi gösterdiler? gerçekten bunu merak ediyorum.. acaba benim beklentim mi çok.. kafamda bir çok soru var.. onu anlamaya çalışıyorum arkadaşım..
ilk muayne giriş işlemlerini yaptıktan sonra sırma hemşire odasında bazı sorular sordu, dosyamı oluşturdu, ardından kan tahlilleri oldum, funda hanımın odasına eşimle beraber girdik, yanında diğer gözlüklü kısa saçlı doktorda vardı, muayne sırasında başımda 2 dr, ve 2 hemşire vardı, hepsi ultrason görüntüleri hakkında sürekli konuştular ve bana durumu mu anlattılar, ardından ben giyinirkende eşime anlattırlar rahim'in şemasını çizdi ve yumurtalıklarımın durumunu bu şekilde görsel olarak eşime anlattı. ben şimdiye kadar bu yaklaşımı hiç görmemiştim ....
Bundan sonra tedavide izleyeceğimiz yolları anlattılar, bütün bunlarda benim ve eşimin aklında ki soru işaretlerini kaldırdı, bu da çok büyük bi rahatlama.
Ama şu gerçek, çok yoğun olduklarında muayne süresi kısalıyo, dr la konuşma süresi azalıyo,sanırım sana da böyle yoğun oldukları bi zamana denk geldi.
iyi size şema çizmişler.. sanırım sonrası aynı.. biz zaten tavsiye ile kendimizi teslim ettiğimiz için bizi ikna etmeleri için şema veya resim çizmesi de gerekmedi.. neyse bunda da vardır bir hayır.. şu anda bile düşündükçe sinirleniyorum.. muayene esnasında giyinirken bile çabuk ol diye hemşirelerin müdahalesine.. o an sinirlenmiyordum tabiki.. güveniyordum çünkü.. ve ben hala bekliyorum yoğunluk var diye 2 hafta sonraya attılar sebep açıklamasını.. ama ilk tedaviye başlarken hiç yoğunluktan bahsedilmemişti. gerçekten sinirliyim.
gerçekten çok kötü yaaaa. anlattıkların çok korkuttu beni, o kadar para verip gerçekten ilgilenilmemesi çok üzer insanı.
iyi size şema çizmişler.. sanırım sonrası aynı.. biz zaten tavsiye ile kendimizi teslim ettiğimiz için bizi ikna etmeleri için şema veya resim çizmesi de gerekmedi.. neyse bunda da vardır bir hayır.. şu anda bile düşündükçe sinirleniyorum.. muayene esnasında giyinirken bile çabuk ol diye hemşirelerin müdahalesine.. o an sinirlenmiyordum tabiki.. güveniyordum çünkü.. ve ben hala bekliyorum yoğunluk var diye 2 hafta sonraya attılar sebep açıklamasını.. ama ilk tedaviye başlarken hiç yoğunluktan bahsedilmemişti. gerçekten sinirliyim.
Vallaha kizlar bilmem artık iyi mi kötü mü ben yine başladım smyrnada ikinci tüpbebeğe sonu ne olur bilmem ilki orda hüsran olmuştu hakkımda hayırlısı.....
Gerçi buralarda kimsede kalmamiş ya artık yazdım bakalım
Vallaha kizlar bilmem artık iyi mi kötü mü ben yine başladım smyrnada ikinci tüpbebeğe sonu ne olur bilmem ilki orda hüsran olmuştu hakkımda hayırlısı.....
Gerçi buralarda kimsede kalmamiş ya artık yazdım bakalım
MERHABA arkadasım umarım mutlu son bulur tedavin.
bende geçen sene smyrnada denemiştim önümüzdeki ay irenbede başlıyorum bende 2.ye.
HAYIRLISI OLSUN ikimiz içinde
ben funda hanımdan pek bi ümitliyim, inşallah güzel haberler verirsin bizlere.
tedavi olan arkadaşlar pek yazmıyolar buralara nedense :26:
arkadaşım inşallah seninde güzel haberlerini okuruz, irenbe de sgk geçmiyo sanırım, ne kadar ödüceksiniz ücret ?
merhaba canım.toplam bütün tahliller dahil tüp bebek işlemi 2800 artı ilaçlar yaklaşık 1500 kadar tutarmış .genetik test içinde 350 verdik bakalım
ama doktorun hemşiresi arkadaşım o yüzden indirim yaptılar normalde 3750 imiş ekstra para ödenmiyormuş muayene falan hepsi içinde
siz hangi aşamadasınız beklemeye devam mı
[arkadaşım inşallah seninde güzel haberlerini okuruz, irenbe de sgk geçmiyo sanırım, ne kadar ödüceksiniz ücret ?
MERHABA arkadasım umarım mutlu son bulur tedavin.
bende geçen sene smyrnada denemiştim önümüzdeki ay irenbede başlıyorum bende 2.ye.
HAYIRLISI OLSUN ikimiz içinde
arkadaşım inşallah seninde güzel haberlerini okuruz, irenbe de sgk geçmiyo sanırım, ne kadar ödüceksiniz ücret ?
evet biz beklemeye devam bu ayın sonuna kadar, bir an önce ne olucağını bilsem de rahatlasam. Hiç çocuğun olmucak deseler bilicem ki, olmuyo. tedavi stres vs herşey bitti. Ama hala bi umut varken içim hiç rahat değil...
Aşılama olmadan direk tüp bebek için konuşsam mı diyorum, kabul ederlermi bilmiyorum ? boşuna para harcamak istemiyorum.
İrenbeden memnunmusun, fiyatta iyiymiş gerçekten şanslısın.
Sende smynada mı yaptırıyorsun? Benim dün yumurta toplandı 6taneymiş, embriolog arayacaktı bekliyoruz. O bize kalitesini ve döllenmeye cevap veren yumoşları söyleyecti ne zaman transfer olacak falan....gecen 2gün transfer oldu bu sefer inş. kalite iyidirde pazartesi falan olur transfer
evet bende smyrna ya gidiyorum, inşallah yarın transferin olur.
arkadasım al bu zamana kadar yapılanları bir ön görüşmeye git bence ücretsiz zaten .belki bi fikir olur sana güvenirsin sende.
illa ki tüp yapılmak zorunda değil böyle beklemektense bi tedaviye başlarsın
smyrnadan memnunum şu an, funda hanımla başladık bu işe, bi sonuna kadar gitmedik daha, inşallah bu ay sonu haziran başında tekrar gidicem, bakalım artık .
Sende smynada mı yaptırıyorsun? Benim dün yumurta toplandı 6taneymiş, embriolog arayacaktı bekliyoruz. O bize kalitesini ve döllenmeye cevap veren yumoşları söyleyecti ne zaman transfer olacak falan....gecen 2gün transfer oldu bu sefer inş. kalite iyidirde pazartesi falan olur transfer
evet bende smyrna ya gidiyorum, inşallah yarın transferin olur.
smyrnadan memnunum şu an, funda hanımla başladık bu işe, bi sonuna kadar gitmedik daha, inşallah bu ay sonu haziran başında tekrar gidicem, bakalım artık .
Kizlar benim 6 yomoştan sadece 2tane olgunmuş ve biri cevap verdi. Perşembe toplanmiştı durum böyle olunca hemen cumartesi transfer oldu. Kaliteside 2miş bana bu ikinci de yine negativ gibi geliyor. Artık tutacagından degilde ilaçları o kadar kullandık boşa gitmesin diye yaptırdık yani olacagından degil........
Kizlar benim 6 yomoştan sadece 2tane olgunmuş ve biri cevap verdi. Perşembe toplanmiştı durum böyle olunca hemen cumartesi transfer oldu. Kaliteside 2miş bana bu ikinci de yine negativ gibi geliyor. Artık tutacagından degilde ilaçları o kadar kullandık boşa gitmesin diye yaptırdık yani olacagından degil........
merii canım meraba
hayırlısı olsun guzelım 2. ye baslamıssın. ama goruyorum kı yıne en bastan umıtsızlık dız boyu. rıca ederım bu sefer bırak su umutsuzlugu, gülüm bu işte ümitsizliğe yer yok. nolur rabbıne sıgın gerısını bosver. gecen seferkı gıbı nasılsa tutmadı dııp dıkkatsız davranıp egılıp kalkma. son gune kadar yat dınlen hıc kıpırdama ya gerekırse. ama umutsuz olma nolur.
rabbım hayırlısnı versın
Ayyy şenaycım bana yazman ne hoş, sen ikiz bekliyorsun öğrendiğime göre. Evet başladım inş. bu sefer sonunu getiririz.
Bu sefer ki tedavi daha zor oldu... 450 yani son doz ilac kullandım 11paket bitirdim ben sallandım ama yomoşlar yine büyümedi buna rağmen sadece 6tane oluştu ve biri transfer oldu. Hele o toplama günü yok mu hala acıyor kasıklarım. Beni odama aldılar ayılır gibi oldum baktılar kan durmadı tekrar apar topar müdahaleye aldılar bende hala dünya dönüyor narkozun etkisi gecmeye başlıyor olan müdhaleyi hisediyorum taponlar kanayan yerebastırmaya caliyorlar canım nasıl yanıyor.... saat 18ye kadar gözetim altındaydım bırakmadılar bizi. Ayak Bileklerime kadar kanın aktığını gördüm, bi yandan funda hanım hemşirelere kiziyor hizili olun acil bu diye... Eşimede yok bişey böyle olabilir sorunyok diyorlar..
Zaten bunları görünce eşim tamam uzun bi süre tedavi yapmıycaz bu son dedi...[
slm bizde symirna tüp bebeğe gidiyoruz bu gün histereskopi yapıldı hiç bir şey hissetmedim hatta hiç bu kadar tatalı uyumamştım.8 hazirada yumurta toplanıcak sanırım ilk denememiz olduğundan daha pek bilmiyorum nolucağını ama kötü tarafı doktorlardan ziyade hemşireyle hep muatab oluyoruz allaha şükür şimdilik her şey normal inşallah ilkinde tutar ve aynı stres ve aksiyonu bir daha bir daha yaşamayız allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?