Ayyy şenaycım bana yazman ne hoş, sen ikiz bekliyorsun öğrendiğime göre. Evet başladım inş. bu sefer sonunu getiririz.
Bu sefer ki tedavi daha zor oldu... 450 yani son doz ilac kullandım 11paket bitirdim ben sallandım ama yomoşlar yine büyümedi buna rağmen sadece 6tane oluştu ve biri transfer oldu. Hele o toplama günü yok mu hala acıyor kasıklarım. Beni odama aldılar ayılır gibi oldum baktılar kan durmadı tekrar apar topar müdahaleye aldılar bende hala dünya dönüyor narkozun etkisi gecmeye başlıyor olan müdhaleyi hisediyorum taponlar kanayan yerebastırmaya caliyorlar canım nasıl yanıyor.... saat 18ye kadar gözetim altındaydım bırakmadılar bizi. Ayak Bileklerime kadar kanın aktığını gördüm, bi yandan funda hanım hemşirelere kiziyor hizili olun acil bu diye... Eşimede yok bişey böyle olabilir sorunyok diyorlar..
Zaten bunları görünce eşim tamam uzun bi süre tedavi yapmıycaz bu son dedi...
Ayyy şenaycım bana yazman ne hoş, sen ikiz bekliyorsun öğrendiğime göre. Evet başladım inş. bu sefer sonunu getiririz.
Bu sefer ki tedavi daha zor oldu... 450 yani son doz ilac kullandım 11paket bitirdim ben sallandım ama yomoşlar yine büyümedi buna rağmen sadece 6tane oluştu ve biri transfer oldu. Hele o toplama günü yok mu hala acıyor kasıklarım. Beni odama aldılar ayılır gibi oldum baktılar kan durmadı tekrar apar topar müdahaleye aldılar bende hala dünya dönüyor narkozun etkisi gecmeye başlıyor olan müdhaleyi hisediyorum taponlar kanayan yerebastırmaya caliyorlar canım nasıl yanıyor.... saat 18ye kadar gözetim altındaydım bırakmadılar bizi. Ayak Bileklerime kadar kanın aktığını gördüm, bi yandan funda hanım hemşirelere kiziyor hizili olun acil bu diye... Eşimede yok bişey böyle olabilir sorunyok diyorlar..
Zaten bunları görünce eşim tamam uzun bi süre tedavi yapmıycaz bu son dedi...[
slm bizde symirna tüp bebeğe gidiyoruz bu gün histereskopi yapıldı hiç bir şey hissetmedim hatta hiç bu kadar tatalı uyumamştım.8 hazirada yumurta toplanıcak sanırım ilk denememiz olduğundan daha pek bilmiyorum nolucağını ama kötü tarafı doktorlardan ziyade hemşireyle hep muatab oluyoruz allaha şükür şimdilik her şey normal inşallah ilkinde tutar ve aynı stres ve aksiyonu bir daha bir daha yaşamayız allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende başlamadan histereskopi yaptırmıştım ilk tüp bebekte bende de bi sorun yoktu herşey güzel gecmişti. İkincide böyle oldu işte...
yaşadıklarına çok üzüldüm,çok acı çekmişsindir mutlaka,
çok çok geçmiş olsun. eşinde haklı tabii.
Sağol canım rabbim isteyen herkeze tez zamanda evlatlarına kavuştursun.
Kizlar benim ikinçi tüpbebek de olumsuz bu sefer dediğim gibi zaten bende olumlu bişey beklemiyordum.... Öylede oldu sonuç bu arkadaşlar
selam kızlar bende izmirde tedavı olmayı düşünüyorum bu merkezı ve funda hanımı önerıyomusunuz? ılgı alaka nasıl ve bıde fıyatlar tabi
Öneririm canım, ben bu ay aşılama olucam büyük bi ihtimalle, hemşirelerden ve funda hanımdan çok memnunum. Tavsiye ederim. Sgk ile anlaşmalı, bence bi denemelisin. Kısırlık konusunda funda hanım çok iyi, uzman olmuş bu konuda.
canım benım zaten ben hep özel yaptırdım devlet hakkımı hiç kullanmamıştım madem anlaşmada var bı görüseyım cevabın için cok saol... sen görüşlerını yazmaya devam et takıpteyım ınsallh senınkıde olumlu olur
selam kızlar bende izmirde tedavı olmayı düşünüyorum bu merkezı ve funda hanımı önerıyomusunuz? ılgı alaka nasıl ve bıde fıyatlar tabi
Bende adetimi bekliyorum, 1.günü sırma hemşireye haber vericem, çok tatlı ve hoş bi bayan. Gittiğinde mutlaka tanışırsın çünkü dosyanı o hazırlıcak...
Gelişmelerden adım adım haberdar ederim, umarım hepimiz için olumlu olur.
merve senin ilk denemen mi ? belki hastanede karşılaşıyoruzdur.. Benimde geçen cuma yumurtalarım toplandı. ohss durumu yüzünden transferim ertelendi :) bende adet dönemimi bekliyorum bu ay. hangi aşamadasın ?
evet belkide karşılaşıyoruz :) ben en son rahim flimi çekildim mart ayında, funda hanım biraz beklememizi söyledi, çok şükür ki tüplerimde rahimde herhangi bi sorun yok, aşılama için bekleyelim dedi. Bizde bekledik, ama ne gelen var ne giden ....
Adetim gelmeyince sırma hemşire tarlusal iç dedi, ve adetin 1.günü haber ver dedi, sanırım aşılama için adım atıcaz bu sefer.
Öneririm canım, ben bu ay aşılama olucam büyük bi ihtimalle, hemşirelerden ve funda hanımdan çok memnunum. Tavsiye ederim. Sgk ile anlaşmalı, bence bi denemelisin. Kısırlık konusunda funda hanım çok iyi, uzman olmuş bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?