Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

yaşadıklarına çok üzüldüm,çok acı çekmişsindir mutlaka,
çok çok geçmiş olsun. eşinde haklı tabii.

Merhabalar bende symrna da tedaviye başladım ilk iğneyi dün yaptım çok heyecanlı oluyor süreç şimdiden, ilk denemem kısmet bakalım

Kizlar benim ikinçi tüpbebek de olumsuz bu sefer dediğim gibi zaten bende olumlu bişey beklemiyordum.... Öylede oldu sonuç bu arkadaşlar

Kizlar benim ikinçi tüpbebek de olumsuz bu sefer dediğim gibi zaten bende olumlu bişey beklemiyordum.... Öylede oldu sonuç bu arkadaşlar

var bi vakti, Allahın hazinesi geniş bizleri mahrum etmicektir, beklicez canım arkadaşım beklicez. İlla kii bir gün
Rabbim sana ve bizim gibi bekleyenlere güç kuvvet versin

Herkese merhaba. Bende Smyrnada tüp bebek yaptırmaya başladım ancak ohss olduğum için transferim ertelendi.konunun çoğunu okudum. ancak ben hastanemden ve ilgiden çok memnunum. ohss olduğum için doktorlarımın hemşirelerin çalışanların yüzündeki o üzüntüyü bile gördüğümü söyleyebilirim. benim için telaş etmeleri, hemşirelerin her 5-10dk da bir odama gelip benimle ilgilenmesi, inanınki ohss acımı bile azalttı.umarım hepimiz gerek Smyrna gerek başka hastaneler olsun amacımıza ulaşır iyi birer anne oluruz...Rabbim çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın..

selam kızlar bende izmirde tedavı olmayı düşünüyorum bu merkezı ve funda hanımı önerıyomusunuz? ılgı alaka nasıl ve bıde fıyatlar tabi

selam kızlar bende izmirde tedavı olmayı düşünüyorum bu merkezı ve funda hanımı önerıyomusunuz? ılgı alaka nasıl ve bıde fıyatlar tabi

Öneririm canım, ben bu ay aşılama olucam büyük bi ihtimalle, hemşirelerden ve funda hanımdan çok memnunum. Tavsiye ederim. Sgk ile anlaşmalı, bence bi denemelisin. Kısırlık konusunda funda hanım çok iyi, uzman olmuş bu konuda.

canım benım zaten ben hep özel yaptırdım devlet hakkımı hiç kullanmamıştım madem anlaşmada var bı görüseyım cevabın için cok saol... sen görüşlerını yazmaya devam et takıpteyım ınsallh senınkıde olumlu olur

Bende adetimi bekliyorum, 1.günü sırma hemşireye haber vericem, çok tatlı ve hoş bi bayan. Gittiğinde mutlaka tanışırsın çünkü dosyanı o hazırlıcak...
Gelişmelerden adım adım haberdar ederim, umarım hepimiz için olumlu olur.

Tedavin hayırlı olsun canım. yukarıda yazdım ama yinede eklemek istedim. Funda hanım gerçekten çok uzman ve iyi bir doktor. bence en önemli şey bir hastanın doktoruna güvenmesidir. ki Funda hanım bu güveni hakeden bir hekim. memnun kalıcağından eminim. şimdiden bol şanslar dilerim :)

merve senin ilk denemen mi ? belki hastanede karşılaşıyoruzdur.. Benimde geçen cuma yumurtalarım toplandı. ohss durumu yüzünden transferim ertelendi :) bende adet dönemimi bekliyorum bu ay. hangi aşamadasın ?

merve senin ilk denemen mi ? belki hastanede karşılaşıyoruzdur.. Benimde geçen cuma yumurtalarım toplandı. ohss durumu yüzünden transferim ertelendi :) bende adet dönemimi bekliyorum bu ay. hangi aşamadasın ?

evet belkide karşılaşıyoruz :) ben en son rahim flimi çekildim mart ayında, funda hanım biraz beklememizi söyledi, çok şükür ki tüplerimde rahimde herhangi bi sorun yok, aşılama için bekleyelim dedi. Bizde bekledik, ama ne gelen var ne giden ....
Adetim gelmeyince sırma hemşire tarlusal iç dedi, ve adetin 1.günü haber ver dedi, sanırım aşılama için adım atıcaz bu sefer.

ben nisan ayında başladım doğum kontrol hapıyla. benimki tüp bebek olucağı için tüplerime falan bakılmadı. sende çok şanslıymışsın ne güzel tüplerde rahimde sorun yok. umuyorum şansın hep böle devam edicektir. adet kanaman belkide heyecandan falan gecikmiştir :) böle şeylere adım atarken heyecan fazla oluyo bol şanslar canım :)

Bugün başladık iğnelere :) puregon.
Bakalım, bu tedaviden sonuç alabilicekmiyim

merhaba arkadaşlar;
ben de geçtiğimiz ay smyrna da funda hanımla tedaviye başladım.Benim sorunum yüksek fsh ve yumurta yetmezliği.Şuana kadar İzmirde gittiğim doktorların içinde beni en olumlu karşılayan funda hanım.İlk görüşmemizde çok net ve detaylı bir şekilde konuştu benimle.durumun ciddiyetini anlattı ve çok fazla ümit veremem ama denemeye değer dedi.Muaynemde sol tarafta yumurta gözükünce dhea ya başlayalım dedi.tedavi programımıza göre ağustosta histeroskopi eylül edetiyle de mini tüp bebek denemesi uygulamaya karar verdi.Hepimiz için hayırlısı olsun kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım inşallah.Ama ben İzmirde pek çok doktor gezmiş biri olarak buradan çok memnun kaldım diyebilirim.en azından güleryüzlü ve ilgililer hastaneden ayrılırken hemşire geldi yanımza sakın üzülme dedi bebek için sağlıklı tek bir yumurta ve sperm yeterli o yüzden moralini bozma ve kendine iyi bak. bu davranış bile hasta olarak motive olmanıza karamsarlığa kapılmamanıza yetiyor.

Aşılama olan arkadaşlara bi sorum olucak, iğne kullanalı 8gün oldu, cumartesi gene kontolüm var, 2tane yumurtam var yeterli mi bilmiyorum ama herşey yolunda dediler, tiroidler dışında, onun içinde ilaç içiyorum, kontrol altına almaya çalışıyolar umarım bi sorun çıkmıcak, ama aşılama için daha ne kadar beklicez, aşılama olanlar kaç gün içinde bu işlem tamamlandı.

kızlarr smyrnada tüp bebek fiyatı ne kadar bilgisi olan varmı acil lütfen !!!

slm arkadaşlar bende embiryo trnsferi oldum 27 haziranda allahnasipederse yarın sonuç alıcaz kalbim yerinden fırlıyacak gibi doyasıya ağlamak istiyorum bizimde ilk denememiz tedavi sürecinde manevi olarak çok yıprandığımı hissettim bu güne kadar hiç doğru düzgün doktora gitmemiş biri olarak çok zordu ücrete gelirsek ilaç parası baya tuttu yumurtularım çok geç büyüdü çünkü ama galiba fiyatları genelde fix 3,800 tüp bebek 600 histereskopi ayrıca 500 de imsi için alınıyo.. hepimizin şansı açık olsun allah yardımcımız olsun

sgk ile anlaşmalı derken funda hanım sgk lılara bakıyormu sanırım sgk lılara bakan doktor farklı çünkü bizde orda yapıyoz ilk denememiz ama hiç sigortalımısınız filan sormadılar bizde bir şey demedik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…