sgk ile anlaşmalı derken funda hanım sgk lılara bakıyormu sanırım sgk lılara bakan doktor farklı çünkü bizde orda yapıyoz ilk denememiz ama hiç sigortalımısınız filan sormadılar bizde bir şey demedik...
Bugün başladık iğnelere :) puregon.
Bakalım, bu tedaviden sonuç alabilicekmiyim
merhaba arkadaşlar;
ben de geçtiğimiz ay smyrna da funda hanımla tedaviye başladım.Benim sorunum yüksek fsh ve yumurta yetmezliği.Şuana kadar İzmirde gittiğim doktorların içinde beni en olumlu karşılayan funda hanım.İlk görüşmemizde çok net ve detaylı bir şekilde konuştu benimle.durumun ciddiyetini anlattı ve çok fazla ümit veremem ama denemeye değer dedi.Muaynemde sol tarafta yumurta gözükünce dhea ya başlayalım dedi.tedavi programımıza göre ağustosta histeroskopi eylül edetiyle de mini tüp bebek denemesi uygulamaya karar verdi.Hepimiz için hayırlısı olsun kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım inşallah.Ama ben İzmirde pek çok doktor gezmiş biri olarak buradan çok memnun kaldım diyebilirim.en azından güleryüzlü ve ilgililer hastaneden ayrılırken hemşire geldi yanımza sakın üzülme dedi bebek için sağlıklı tek bir yumurta ve sperm yeterli o yüzden moralini bozma ve kendine iyi bak. bu davranış bile hasta olarak motive olmanıza karamsarlığa kapılmamanıza yetiyor.
Funda hanım çok yoğun genelde ultrasona sühendan hanım bakıyo, funda hanım ameliyathanede oluyo veya yumurta topluyo vs vs hep yukarda, bazen o bakıyo ultrasona belli olmuyo.
Ama funda hanım ekstra ücretle bakıyo diye bi şey yok. Bende cumartesi günü ilk aşılamamı oldum. Funda hanım gerçekleştirdi işleme mi. Aşılama da sgk geçmiyo zaten raporlu olursan ancak.
Mesajı yeni gördüm canım dün yazmışsın. Allahım işallah sonucun olumlu olur dua edicem senin için. Hadi güzel haberlerle gel :) SOnuç ne zaman çıkıcak?
Çok teşekür ederim güzel dileklerin ve duan için, sonuç 20 temmuz.
muTLaka burda yazarım sonucu :18:
Sen tedavi görüyomusun ?
Funda hanım çok yoğun genelde ultrasona sühendan hanım bakıyo, funda hanım ameliyathanede oluyo veya yumurta topluyo vs vs hep yukarda, bazen o bakıyo ultrasona belli olmuyo.
Ama funda hanım ekstra ücretle bakıyo diye bi şey yok. Bende cumartesi günü ilk aşılamamı oldum. Funda hanım gerçekleştirdi işleme mi. Aşılama da sgk geçmiyo zaten raporlu olursan ancak.
merve hayırlı olsun inşallah güzelhaberler alırsın! biz de bgn smrynadaydık iğneleri aldık hemşire nasıl yapılacağını öğretti..gerçi denetim mi ne varmış sinir olduk beklemekten..neyseki sonra iğneleri aldık..tedavi başladı..haftaya bigün büyük ihtimalle aşılamam olacak.. Aşılama için ne kdr ücret ödeniyor?
merve hayırlı olsun inşallah güzelhaberler alırsın! biz de bgn smrynadaydık iğneleri aldık hemşire nasıl yapılacağını öğretti..gerçi denetim mi ne varmış sinir olduk beklemekten..neyseki sonra iğneleri aldık..tedavi başladı..haftaya bigün büyük ihtimalle aşılamam olacak.. Aşılama için ne kdr ücret ödeniyor?
arkadaşlar ben35 yaşındayım. bu merkezde doktorlardan çok hemşirelerle muhatap oluyorsunuz.2 temmuz 2013 te tüp bebek uygulandı. maalesef tutmadı.embriyolog, hasta danışmanları hepsi yumuşak yüzlüler. Funda hanım gayet ciddi.Sühendan hanım güler yüzlü ve sıcak ortam sıkıcı değil girişte kikatta muayene oluyorsunuz ama tek bir tuvalet var girişte ve kadınlar tuvalete girebilmek için bayağı sıra bekliyor ,böyle bir özel merkezde kadınlar için tek tuvalet bana çok tuhaf gelmişti,N e yapacaksın elimiz mecbur katlanıyoruz.2.denememide orada yapacağım. ağustosta bakıma girecekmiş ama sonrasına bakarız bizde..Funda hanımın başı okadar yoğunki yüzünü sadece muayene ve ameliyathanede 5dk. görebiliyorsunuz ama başarılı bir merkez Funda hanımın tecrübesine güveniyorum.YARADAN RABBİMDEN DE ÜMİDİMİ HİÇ KESMEDİM PES ETMEYECEĞİM TUTANA KADAR DEVAM....MORAL BOZMAK YOK, SİZLERDE ÜZÜLMEYİN EĞER OLMUYORSA ALLAHIN BİR BİLDİĞİ VARDIR.
denetlemenin olduğu gün bende ordaydım :) muhtemelen gördük birbirimizi :) Aşılama için bol şanslar ..
ben o gün 9:30-11:00 arası ordaydım
valla ben de 11civarı oradydım=)) Danışanın tam karşısında eşimle pofurdaya pofurdaya oturduk :)
ayhh şaka gibigörmüşüzdür kesin birbirimizi :) şansa bak... şimdi hangi tedavidesin sen ? nasıl gidiyor?
Kızlar, bugün kan testinde baktırıcaz, belki sizlere güzel haberlerim olabilir :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?