Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

Funda hanım çok yoğun genelde ultrasona sühendan hanım bakıyo, funda hanım ameliyathanede oluyo veya yumurta topluyo vs vs hep yukarda, bazen o bakıyo ultrasona belli olmuyo.
Ama funda hanım ekstra ücretle bakıyo diye bi şey yok. Bende cumartesi günü ilk aşılamamı oldum. Funda hanım gerçekleştirdi işleme mi. Aşılama da sgk geçmiyo zaten raporlu olursan ancak.

Allah'tan ümit kesilmez. Moral çok gerekli birşey lütfen moralini bozma. İnanıyorumki bu zorlu yolları aşıcaksın. Şİmdiden tedavin hayırlı olsun... Rabbim yardımcın olsun canım..

Mesajı yeni gördüm canım dün yazmışsın. Allahım işallah sonucun olumlu olur dua edicem senin için. Hadi güzel haberlerle gel :) SOnuç ne zaman çıkıcak?

Mesajı yeni gördüm canım dün yazmışsın. Allahım işallah sonucun olumlu olur dua edicem senin için. Hadi güzel haberlerle gel :) SOnuç ne zaman çıkıcak?

Çok teşekür ederim güzel dileklerin ve duan için, sonuç 20 temmuz.
muTLaka burda yazarım sonucu :18:
Sen tedavi görüyomusun ?

Çok teşekür ederim güzel dileklerin ve duan için, sonuç 20 temmuz.
muTLaka burda yazarım sonucu :18:
Sen tedavi görüyomusun ?

canım ben lucrin daily oluyorum 10.cu iğnem . pko olduğum için hormonları bastırmak amaçlı verildi. şimdi 1-2 güne adet olucam. muayeneye gidicem. estofem başlıcaklar. bir aksilik çıkmazsa tabiki. rahim kalınlaştırılcak sonra transfer günü verilicek. ortalama 10-15 günüm daha var. bayramdan önce transfer olucak dediler. Hayırlısı geç olsunda güç olmasın :) benden önce haberini alırız senin. Allahım işallah bu mübarek günlerde bebeğine kavuşturur seni canım :)

merhaba arkadaşlar bende geçen ay smyrna ya gittim bütün tahliller yapıldı eşimde morfoloji %1 şekil bozukluğu çıktı.aşılamam yapıldı negatif sonuçlandı. hemen tüp beek tedavisine geçtik. ve malesef şimdi olumsuz olduğunu öğrendim ama dondurulmuşlarım var şimdide onu denicez. iyi bir merkez ilgililer ben memnunum.

merve hayırlı olsun inşallah güzelhaberler alırsın! biz de bgn smrynadaydık iğneleri aldık hemşire nasıl yapılacağını öğretti..gerçi denetim mi ne varmış sinir olduk beklemekten..neyseki sonra iğneleri aldık..tedavi başladı..haftaya bigün büyük ihtimalle aşılamam olacak.. Aşılama için ne kdr ücret ödeniyor?

arkadaşlar ben35 yaşındayım. bu merkezde doktorlardan çok hemşirelerle muhatap oluyorsunuz.2 temmuz 2013 te tüp bebek uygulandı. maalesef tutmadı.embriyolog, hasta danışmanları hepsi yumuşak yüzlüler. Funda hanım gayet ciddi.Sühendan hanım güler yüzlü ve sıcak ortam sıkıcı değil girişte kikatta muayene oluyorsunuz ama tek bir tuvalet var girişte ve kadınlar tuvalete girebilmek için bayağı sıra bekliyor ,böyle bir özel merkezde kadınlar için tek tuvalet bana çok tuhaf gelmişti,N e yapacaksın elimiz mecbur katlanıyoruz.2.denememide orada yapacağım. ağustosta bakıma girecekmiş ama sonrasına bakarız bizde..Funda hanımın başı okadar yoğunki yüzünü sadece muayene ve ameliyathanede 5dk. görebiliyorsunuz ama başarılı bir merkez Funda hanımın tecrübesine güveniyorum.YARADAN RABBİMDEN DE ÜMİDİMİ HİÇ KESMEDİM PES ETMEYECEĞİM TUTANA KADAR DEVAM....MORAL BOZMAK YOK, SİZLERDE ÜZÜLMEYİN EĞER OLMUYORSA ALLAHIN BİR BİLDİĞİ VARDIR.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız, aşılama için 750 tl ödedik, tabi iğneler hariç onların parası ayrı. 2 günde bir kontrollerin olucak o zaman yumurta büyüklüğün istenilen boyuta geldiğinde yaparlar aşılamanı.

denetlemenin olduğu gün bende ordaydım :) muhtemelen gördük birbirimizi :) Aşılama için bol şanslar ..

Canım öncelikle umarım 2.ci denemen başarıyla sonuçlanır. Şimdiden Allah yardımcın olsun. Transferin nasıl oldu ? Anesteziylemi yoksa ayıkken onu merak ettim :) cevaplarsan sevinirim. Benimde 1 Ağustosta Rabbimin izniyle transferim olucak. AYrıca kaç embriyo konuldu sana??

ayhh şaka gibi görmüşüzdür kesin birbirimizi :) şansa bak... şimdi hangi tedavidesin sen ? nasıl gidiyor?

3 kez klomen kullandım olmadı =( Şimdi ilk aşılamamızı yapacağız.. 5.iğnemi yaptım bu sabah, yarın bir daha iğneyi yapıp doktora gideceğiz.. büyük ihtimalle haftaya aşılama olur demişti doktor.. hayırlısı bakalım..senin doktorun Funda Hanım mı? Senin tedavin hangi aşamada?

Kızlar, bugün kan testinde baktırıcaz, belki sizlere güzel haberlerim olabilir :18:

Çok şükür ki hamileğim bebeğim benimle
Teşekkürler smyrna....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…