Çok şükür ki hamileğim bebeğim benimle
Teşekkürler smyrna....
3 kez klomen kullandım olmadı =( Şimdi ilk aşılamamızı yapacağız.. 5.iğnemi yaptım bu sabah, yarın bir daha iğneyi yapıp doktora gideceğiz.. büyük ihtimalle haftaya aşılama olur demişti doktor.. hayırlısı bakalım..senin doktorun Funda Hanım mı? Senin tedavin hangi aşamada?
Çok şükür ki hamileğim bebeğim benimle
Teşekkürler smyrna....
Evet canım Funda Hanım doktorum. BEnim tedavi normalden fazla uzadı. ben tüp bebekle başladım aşılama falan yaptırmadan. normalde 30 günlük bir süreçti ama malesef ben ohss olduğum için ertelendi. Şimdi estofem alıyorum ve lucrin kullanıyorum. Agustos 1 de transferim olucak :) çok az kaldı. Canım umarım seninde bebeğin tutunur. Merve için dua etmiştim :) senin içinde edicem :) Hadi bol bol şanslar...
Aşılama olan arkadaşlara bi sorum olucak, iğne kullanalı 8gün oldu, cumartesi gene kontolüm var, 2tane yumurtam var yeterli mi bilmiyorum ama herşey yolunda dediler, tiroidler dışında, onun içinde ilaç içiyorum, kontrol altına almaya çalışıyolar umarım bi sorun çıkmıcak, ama aşılama için daha ne kadar beklicez, aşılama olanlar kaç gün içinde bu işlem tamamlandı.
Arkadaşlar herkese merhaba,
ben de fsh 14 ve e 41 ve de süt hormonu yuksek 42 cıktı. Bu yuzden Funda hanım aşılama demesıne ragmen bız tüp bebek ıstedık. Bayramdan sonra tup bebek yapılcak ama labaratuarda ve amelıyathanede bakım yapılcakmış Bu benım tedavıyı olumsuz etkılemez umarım. Bırde Aynur hanım ordan ayrılmış . Funda Hanımdan memnunum ama soru sormadan cevap vermıyo ama ben gıtmeden bır suru soru hazırladıgım ıcın bıkmadan usanmadan cevap verıyo sadece bılınclı hasta oldugunuzu gösterin. Emrıyolog Özge hanım nasıl onun dönemınde tup bebekte hamıle kalan oldu mu ne olur cevap verın
slm kızlar.. uzun zamandır takip ediyorum ancak aranıza katıldım :) hamile olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum rabbım tamamına erdırsın inş.. bende smyrna da tedaviye başladım salı günü yumurtalarım toplancak :) heyecanla bekliyorum...
Bu arada Merve ne sorcam, 2 yumurtan olmuş sanırım, biri döllenmiş dimi? Yoksa ikiz mi?=)) Benim de bgnkü kontrolde 2 sağda 1 solda oluşuo dedi..bakalm nasıl olcak
hangisi döllenmiş hiç bi fikrim yok, ama aşılama da kesinlikle çoğul gebelik istemiyolar.
Hayırlısı olsun :) ben o yollardan geçtim. Bol Şanslar :)
teşekkürlersabah opu işlemim oldu 25 tane yumurta toplanmış 19 u olgunmuş bakalım kaç tanesı döllenecek.. aslında son muayenemde 6 7 tane yumurtan görünüyo demişlerdi çok moralım bozulmuştu bu kadar artması beni şaşırtıı.. bide işlem sonrası baya ağrım oldu kendıme gelemedim bi süre ağrı kesici iğne oldum ıkı tanede serum yedim baya ağır geçti.. opu yaptıran arkadaşlar sızede benım gıbı serum takıld mı?
Sol taraftaki yumurtam büyümemiş, sağdaki 2si büyümüş, bu gece çatlatma iğnesini yapıcam, perşembe 10:30da da aşılama için smryna ya gidicem.. Dua edin kızlar!!
dewy Dua ediyorum senin için inşallah güzel haberlerini alıcaz,Allaha emanet ol canım benim
dewy Dua ediyorum senin için inşallah güzel haberlerini alıcaz,Allaha emanet ol canım benim
Kızlar aşılama işlemi tamam! Sandığımdan da kısa sürdü,benden önce birisi daha vardı aşılama olan, keşke knşablseydik adı cerenmiş, burada mısıdr acaba?? şimdi evdeym dinleniyorum akan sızan bşy yok gibi..ama çişim geldi biraz tutmaya çlşcam brz daha bakalm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?