merhaba arkadaşlar ben de adet olmayı beklıyorum ve sonra tüp bebek tedavısı başlayacak. Insallah herkesın ki olumlu sonuçlanır. Benim fsh yüksek 14 ayrıca sut hormonu da yuksek cıktı o yuzden dostınex kullanıyorum. tedavı surecınde de mı kullanılacak.Ayrıca siz ilaçlarınızı symrnadan mı aldınız yoksa eczaneden mı aldınız. Hangisi daha hesaplı acaba
inşallah canım transferden 12 gün sonra güzel haberler vermeyi ümit ediyorum! senin sonucun ne zaman cıkacak? bilgilendir beni lütfen!!![/QUOTev
benim test günün 7 si heyecanla bekliyoruz bakalım inş sırayla güzel haberler veriririz :) umarım transferın çok güzel geçer :)
benim de 8 i =) bayramın ilk günü nerede test yaptrcaz bakalm =)
inşallah canım transferden 12 gün sonra güzel haberler vermeyi ümit ediyorum! senin sonucun ne zaman cıkacak? bilgilendir beni lütfen!!![/QUOTev
benim test günün 7 si heyecanla bekliyoruz bakalım inş sırayla güzel haberler veriririz :) umarım transferın çok güzel geçer :)
transferim oldu:) 13 agustosta tahlil için gidicem :) hepimiz için hayırlı olsun canım.
benim de 8 i =) bayramın ilk günü nerede test yaptrcaz bakalm =)
aman olsunda gerekirse acilde yaptırılır :)
transferim oldu:) 13 agustosta tahlil için gidicem :) hepimiz için hayırlı olsun canım.
hayırlısı olsun canım :) kaç tane transfer yapıldı?
hayırlısı olsun canım :) kaç tane transfer yapıldı?
dondurulmuşlarımla 2 tane transfer edildi bu gün 3.günüm çok sağol canım işallah güzel haberler veririm
dondurulmuşlarımla 2 tane transfer edildi bu gün 3.günüm çok sağol canım işallah güzel haberler veririm
Hayırlısı olsun canım maşallahh
Sana özelden bi mesaj attım bakarmısın ?
ikizler gelcek inş :)
tatlım sana cevap attım ama beceremedim sanırım hemen cvp atıyorum
ikizler gelcek inş :)
canımmm işallah hep beraber güzel haberler verelim. hepiniz aklımdasınız her duamda varsınız :)
cnm benim 50 tane mesaj yazmam gerekiomuş daha 50 olmamışımmesaj gönderilmiyo başka bi yol bulalım mesajlaşmak için :),
öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah! süt hormonlarına üzülme lütfen! onun çözümü var sonuçta! doktor ne kadar derse o kadar kullanacaksın dostinex i , ilaçlara gelince smyrna ilaçlar konusunda çok yardımcı oluyor eğer temin edebileceğin eczacı bir tanıdığın yok ise smyrnadan temin edebilirsin bazı ilaçları normal eczanelerden daha iyi fiyatla alabilirsin...ve ne olursa olsun hastanene ve doktoruna güven...hayırlı haberlerini bekliyoruz!!!
Canım çok tesekkur ederım .Yarın baslıyoruz. Bakalım bu süreç benım ıcın hayırlı olacak mı? İlk kez dra gıttım bebek olmuyor dıye ve fsh gercegıyle yuzleştım . Dra gıtmekten korkan ben hsg, hıstereskopı gıbı pek cok ıslem yaptırdım.bır sey hıssedıyor muyum hayır. Zor bır süreçte bu olayla karsılaşmam bıraz etkıledı. ev borcu araba borcu derken bebek ıcın gene kredı çektık.Allah buyuk . Hayatımda agzıma bal pekmez surmezken bal pekmez ve polen yer oldum. Herşey bebek ıcın.. hastane secımını de tesaduf yaptım arastırmadan eve yakın dıye.. bılmıyorum iyi mi kötü mü....Bu süreçte güçlü olmak lazım.. Aglamak hıcbırseyı cozmuyor.Tüm bebek bekleyen arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun yenı evlı arkadaslar da asla bebegı ertelemeyın. Ben 3 yıl bebek ıstemedım. hayatta hersey bırsekılde yoluna gırıyor ama en önemli şey bebek ve ben bebegıme en kısa zaman da kavuşacagım. Allah herkesın yardımcısı olsun
kızlar nasılsınızz??ben 3 gün sonra kan testi yaptırcam,merakla bekliorm, haylısı olsn inşallah!!!
keşke iyiyim diyebilseydim benim test günüm yarındı ama arife olduğundan bugün yaptırdık ne ne yazık kı sonuç ne negatif çıktıçok üzgünüm gerçi transferimin başında baya rahatsızlık geçirmiştim buda biraz ümidimi kırmıştı ama yinede bi umut bekledim üstüne bi de bayram artık bu moral bozukluğuyla nasıl geçecek bilmiyorum
keşke iyiyim diyebilseydim benim test günüm yarındı ama arife olduğundan bugün yaptırdık ne ne yazık kı sonuç ne negatif çıktıçok üzgünüm gerçi transferimin başında baya rahatsızlık geçirmiştim buda biraz ümidimi kırmıştı ama yinede bi umut bekledim üstüne bi de bayram artık bu moral bozukluğuyla nasıl geçecek bilmiyorum
umudunu asla kaybetme çünkü umut olmadan hıcbırsey olmuyor . Çok geçmiş olsun bız ne desek boş ama asla pes etme ve vezgeçme. bebeklerimiz en kısa zamanda bıze gelsin. Ayrıca herkesın bayramı şimdiden mübarek olsun ve gelecek ramazan bayramında kucaklarımızda bebeklerimiz olsun
kızlar, kan testi sonucu negatif =(( aşılamam tutmadı =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?