Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

merhaba canım.. ben butun iğnelerimi smyrna dan aldım ancak yumurta toplamadan sonra başlayacağım ilaçları ordakı eczacı arkadasın yonlendırmesıyle sağlık ocağında yazdırdık saolsun bıze bunlara boşa para vermeyın devlet karşılıyor dedı bızde yazdırdık banada transferden sonra dostınex ve başka bı ılac daha eklediler bız onlarıda geldık sağlık ocağında yazdırdık oyle temın ettık çok cüzi bır mıktar odedık yanı diğer turlu bıraz tutuyor. sonuçta bu tedavı baya masraflı oluyor barı bunlara vermeyelim dedık :)

Canım çok tesekkur ederım .Yarın baslıyoruz. Bakalım bu süreç benım ıcın hayırlı olacak mı? İlk kez dra gıttım bebek olmuyor dıye ve fsh gercegıyle yuzleştım . Dra gıtmekten korkan ben hsg, hıstereskopı gıbı pek cok ıslem yaptırdım.bır sey hıssedıyor muyum hayır. Zor bır süreçte bu olayla karsılaşmam bıraz etkıledı. ev borcu araba borcu derken bebek ıcın gene kredı çektık.Allah buyuk . Hayatımda agzıma bal pekmez surmezken bal pekmez ve polen yer oldum. Herşey bebek ıcın.. hastane secımını de tesaduf yaptım arastırmadan eve yakın dıye.. bılmıyorum iyi mi kötü mü....Bu süreçte güçlü olmak lazım.. Aglamak hıcbırseyı cozmuyor.Tüm bebek bekleyen arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun yenı evlı arkadaslar da asla bebegı ertelemeyın. Ben 3 yıl bebek ıstemedım. hayatta hersey bırsekılde yoluna gırıyor ama en önemli şey bebek ve ben bebegıme en kısa zaman da kavuşacagım. Allah herkesın yardımcısı olsun

kızlar nasılsınızz??ben 3 gün sonra kan testi yaptırcam,merakla bekliorm, haylısı olsn inşallah!!!

bu kadar pozitif düşünmen çok güzel.Smyrnada doktorlar başta olmak üzere herkes en büyük ilaç moral diyorlar. her zaman umutlu olmak lazım:) bol şanslar canım :)

kızlar nasılsınızz??ben 3 gün sonra kan testi yaptırcam,merakla bekliorm, haylısı olsn inşallah!!!

keşke iyiyim diyebilseydim benim test günüm yarındı ama arife olduğundan bugün yaptırdık ne ne yazık kı sonuç ne negatif çıktı çok üzgünüm gerçi transferimin başında baya rahatsızlık geçirmiştim buda biraz ümidimi kırmıştı ama yinede bi umut bekledim üstüne bi de bayram artık bu moral bozukluğuyla nasıl geçecek bilmiyorum

canım lütfen kendini helak etme. bir daha denersin Allah'ın izniyle.. Nolur üzülme

umudunu asla kaybetme çünkü umut olmadan hıcbırsey olmuyor . Çok geçmiş olsun bız ne desek boş ama asla pes etme ve vezgeçme. bebeklerimiz en kısa zamanda bıze gelsin. Ayrıca herkesın bayramı şimdiden mübarek olsun ve gelecek ramazan bayramında kucaklarımızda bebeklerimiz olsun

Sağol canım hepimize Hayırlı Bayramlar olsun .... :)

kızlar, kan testi sonucu negatif =(( aşılamam tutmadı =(

Benimde aşılamam tuttu da ne oldu, kimyasal gebelik.
Keşke en başında bende senin gibi negatifi görmüş olsaydım ...
Hiç olmazsa bu kadar sevinmezdik, tamamen yıkıldık...
Arkadaşım benim gibi olmak daha mı iyi, olsun yılmak yok. Devam edicez yolumuza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…