Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

anladım canım...hadi inşallaaah tutmuştur bebeğin seninledir... iyi yptın ozaman tüp bebek yaptırttın... amin inşallaaah ALLAH razı olsun bende senin için dua etçem saol

Arkadaşlar Hamileyim :) kan testim yapıldı :) sonuç pozitif Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu akşam üstü Yasin-i Şerif okucam hepimiz için dualar edicem :)

Arkadaşlar Hamileyim :) kan testim yapıldı :) sonuç pozitif Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu akşam üstü Yasin-i Şerif okucam hepimiz için dualar edicem :)

canım benım cok sevındım allah ınsallah sagsalim kucagına almayı da nasıp eder. ya o kadar sevındım ki anlatamam. Sen burda herkese moral kaynagı oldun . Benım ıcınde dua et ne olur. ben de bugun gene kontrole gıttım. Yumurta sayısı artmıyor ne yapayım allahım hayırlısını versın uzulmuyorum artık. Perşembe gunu yumurtalar toplanacak. Heyecandan transferın zamanını soramadım:) ve şunu anladım artık hıcbırseyı sormayacagım. bır bayan burda tüp bebek yaptırmış taaa denızlının bır koyunden gelmişler. İlk denemede tutmuş. Ikı tane konmus bırı tutmuş. kız cocugu bıcır bıcırdı yerınde durmuyordu . transferden 4 saat sonra yola cıkmışlar yolculuk yapmış. bu bayan 15 gun sonra test yaptırmaya gıdebılmış . dogru duzgun yatamadım dedi .3 gun yattım sonra ev ısı yemek yaptım dedi.Hamılellık nasıl gectı dedım bızım oralarda ıs hıc bıtmez kı dedı:) Dusundum çok ustune dusmemek lazım Allah ol dıyorsa zaten oluyor. Şimdi 2. bebek için dondurulmusu transfer ıcın gelmiş::) Allahım herkese mutlu haberler versin:)

Canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. dedim ya hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum. Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın :)))))

Sta canım olumsuz bişi düşünme o kadar yumurtada yeter anne olmaya korkma lütfen :)

şimdi sıra sizlerde ben sizlerden güzel haberler duyucağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :)))

Arkadaşlar bi şey sorucam tüp bebek tedavisine başlamadan önce kan pıhtılaşması için test oldunuz mu ?

Arkadaşlar bi şey sorucam tüp bebek tedavisine başlamadan önce kan pıhtılaşması için test oldunuz mu ?

canım kan testi ve hormon testi yapıldı ama bunun ıcın ayrıca bakıldı mı bılmıyorum ama persembe gıttıgımde sorarım benım de aklıma takıldı şimdi. ayrıca tedırgın olma benım arkadasım da vardı kan pıhtılaşması sorunu 9 ay boyunca ılaç kullandı ve bebegını dogurdu:)

cok saol canım . Herşeyi artık Yüce rabbime havale ettim nasıbımde varsa bebegım gelecek ınsallah..transferden sonra hep sırtustu mu yatılacak.. ben hep yuzustu yatarım ıkı gundür sırtustu yatıyorum uyanınca bır bakıyorum gene yuzustu yatıyorum bır sorun olur mu. ayrıca hep yattınız mı dısarı cıktınız mı ? merdıvenden cıktınız mı?

Canım bak Allah biliyo ya ben ilk iki gün sırt üstü yattım sonra yan yan yattım ama bu gün 13. günüm Rabbimin izniyle gebelik haberimide aldım ama hala yüzüstü yatmıyorum. ilk 3 gün kendini yorma. Ben 3 günden sonra kalktım gezdim ( tabi yavaş yürüyerek)
balkonda oturdum. hatta son 2 gündür kendi yemeğimi mutfaktan alıp hazırlamaya başladım. çok düşünme ve üzerine düşme... rahat ol tatlım :) zaten seninleyse bebeğin Rabbim ona güç verir böle düşün. Rabbime emanet de :))

canım yaa çok sevindim akşam gördüm yazamadım allah tamamına erdırsın inşş :) inş ikizdir bide :) bak bekledin ohss yüzünden ama değdi.. keşke benıde bekletselerdi düşündükçe üzülüyorum ben ilk 3 gün kusmaktan sancıyla kıvranmaktan gözümü açamamıştım inşş dondurulmuşlarımız sorunsuz çözulurde rahat bır transfer gecırırım :) senın çözülmede bır sorun oldu ?

canım bak senin yaşadığın tedirginliği inan bende çok yaşadım. hatta günlerce aklımdan çıkmadı. Bir kere emriyologa söledim. bebeklerim çözüldüğünde nasıl olucak... tutarmı bebeğim dedim. oda bana çok iyi bir açıklama yaptı. Kullanıkları teknolojinin en son teknoloji olduğunu., bebekleri asla riske atmadıklarını, dondurulduğunda nasıllarsa öle çıkabilceklerini söledi. ve bunlarla kafamı karıştırmamamı söledi. Tatlım ufacık can onlar hastane tüm özeni gösterir tabiki herşey Allahtan.. :) Bu arada teşekkür ederim canım :) Rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin. Ama sanırım tek bebek çünkü betam düşük çıktı biraz buna da şükür bakalım :)

bende sordum canım çözüldümü nasıl olacak dıye aynen son teknoloji bizimki zaten en kalıtelı olanları donduruyorum dedi diğerlerini dondurmayacağım çünkü onlar büyük ihtimal olmaz dedi benım 12 tane döllenmiş vardı sadece 4 tanesi donduruldu ıkı ıkı donduracağım dedi inşş sorunsuz çözülürler bir kaç ay geçsin maddı manevi toparlanalım bakalım denıcez inş :) inş kalp atışlarını duyarsın canım dualarım senınle.. olsun tek olsun yeterki olsun :)

arkadaslar ıcınızde fsh yukseklıgı nedenıyle tup bebek yapanınız var mı fsh yukseklıgıyle tup bebegı tutan var mı

KIzlar hayıt çayını bana rahime iyi geliyo dediler. ne kadar doğru bilmiyom ben kullanmadım. ama hepsi faydalıdır heralde doğal şeyler sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…