canım benım ıcıme su serptin. artık hıc bırseyı takmıyorum uzulmuyorum olursa olur olmassa olana kadar devam edecegım... Uzulup kafaya takınca ne oluyor hıc bırsey.. Gecen gıttıgımde 4. tup bebek denemesını yapan bayan bana moral vermeye calıstı ve ben kendımden utandım ılk kez denıyorum ortada bırsey yok hemen aglamaklı oluyorum..Ama o kadın metanetli ... yarın gene kontrol gunu .. Arkadaslar bu ılaç ıgne kullanma surecınde polene çorekotune pekmeze arı sutune ve hayit tohumuna devam eden var mı... ben yumurta sayısı artmayınca bıraktım zaten hıcbırını severek ıcmıyordum. Bunları kullanmaya devam edeyım mı?
Tatlım arı sütü ve polen herşeye faydalıdır. annem ege ziraatta çalışıyor. hayıt çayı bildiğim kadarıyla rahimin kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş ama ben transferimi oldum hiç içmedim. sadece duydum. bunlar doğal ilaçlar sana dokunmuyorsa bence içebilirsin ama doktorunada sor.ayrıca üzülüp ağlama kısmına gelince. ille ağlıcaz ama anne olucaksın dediklerinde tamammı :) bizimde sevinceğimiz günlerimiz olucak. bu hep böle gitmicek ya :))))
Yok Birgül ablam tüp bebek yaptırdı. onun 3 embriyosu vardı 2 tanesi kondu :) Allah'a şükür tuttu. Bende tüp bebek yaptırdım :) aşılama şansım yoktu benim. doktorum %5 olur deyince bizde hiç aşılamayı düşünmedik canım. zaten en mantıklısı tüp bebek. tabi dah zor ve meşakatli bir iş ama her zaman sölerim sonunu düşününce hiç canım yanmadı. :) bir umut için çabalıyoruz Allah hepimizin yüzüne gülsün işallah :) hepimiz için dualar ediyorum ....
arkadaşlar hamileyim :) kan testim yapıldı :) sonuç pozitif :d rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu akşam üstü yasin-i şerif okucam hepimiz için dualar edicem :)
Arkadaşlar Hamileyim :) kan testim yapıldı :) sonuç pozitifRabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu akşam üstü Yasin-i Şerif okucam hepimiz için dualar edicem :)
Arkadaşlar Hamileyim :) kan testim yapıldı :) sonuç pozitifRabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu akşam üstü Yasin-i Şerif okucam hepimiz için dualar edicem :)
Arkadaşlar bi şey sorucam tüp bebek tedavisine başlamadan önce kan pıhtılaşması için test oldunuz mu ?
Canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. dedim ya hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum. Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın :)))))
Sta canım olumsuz bişi düşünme o kadar yumurtada yeter anne olmaya korkma lütfen :)
şimdi sıra sizlerde ben sizlerden güzel haberler duyucağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :)))
cok saol canım . Herşeyi artık Yüce rabbime havale ettim nasıbımde varsa bebegım gelecek ınsallah..transferden sonra hep sırtustu mu yatılacak.. ben hep yuzustu yatarım ıkı gundür sırtustu yatıyorum uyanınca bır bakıyorum gene yuzustu yatıyorum bır sorun olur mu. ayrıca hep yattınız mı dısarı cıktınız mı ? merdıvenden cıktınız mı?
Canım bak Allah biliyo ya ben ilk iki gün sırt üstü yattım sonra yan yan yattım ama bu gün 13. günüm Rabbimin izniyle gebelik haberimide aldım ama hala yüzüstü yatmıyorum. ilk 3 gün kendini yorma. Ben 3 günden sonra kalktım gezdim ( tabi yavaş yürüyerek)
balkonda oturdum. hatta son 2 gündür kendi yemeğimi mutfaktan alıp hazırlamaya başladım. çok düşünme ve üzerine düşme... rahat ol tatlım :) zaten seninleyse bebeğin Rabbim ona güç verir böle düşün. Rabbime emanet de :))
canım benım ıcıme su serptin. artık hıc bırseyı takmıyorum uzulmuyorum olursa olur olmassa olana kadar devam edecegım... Uzulup kafaya takınca ne oluyor hıc bırsey.. Gecen gıttıgımde 4. tup bebek denemesını yapan bayan bana moral vermeye calıstı ve ben kendımden utandım ılk kez denıyorum ortada bırsey yok hemen aglamaklı oluyorum..Ama o kadın metanetli ... yarın gene kontrol gunu .. Arkadaslar bu ılaç ıgne kullanma surecınde polene çorekotune pekmeze arı sutune ve hayit tohumuna devam eden var mı... ben yumurta sayısı artmayınca bıraktım zaten hıcbırını severek ıcmıyordum. Bunları kullanmaya devam edeyım mı?
canım ben dedıklerının hiç birini kullanmadım mutlaka faydası vardır ancak sevmem ben bole seylerı yemeyı mıdemde hassasdır benım:) bırde bırseyı sevmeyerek yapacağına hiç yapma daha iyi pozıtıf ol yeter kendını hiç bir şey için zorlama :) bak ben transfer oldum ertesı gun eşim seviyorum dıe köfte yaptı bıde proteın olsun ıstedı ama bende çok sevdığım o kofteyı acayıp ısteksız yedım ve aldığım dostınex ınde etkısıyle ölüyorum sandım kusmaktan içim dışıma çıktı düşün transferın ıkıncı gecesı tam kabus sabaha kadar aralıksız gece olduğu için hemsirelerede zor ulaştık sonra doğru hastaneye kan tahlılı yaptı değerlerim yüksek cıktı yedıklerın dokunmuş dedı bıde ustune ılaç ıyıce ters tepmiş sadece bir iğne yapabıldı hafıf dozda bulantım hafıflesın dıye tam 3 gun cektım kusa kıvrına.. onun için yediğine içtiğinede transferden sonra dıkkat et canım hafif şeyler yee yattığın için erıtemıyorsunda yedıklerıni :)
canım yaa çok sevindim akşam gördüm yazamadım allah tamamına erdırsın inşş :) inş ikizdir bide :) bak bekledin ohss yüzünden ama değdi.. keşke benıde bekletselerdi düşündükçe üzülüyorum ben ilk 3 gün kusmaktan sancıyla kıvranmaktan gözümü açamamıştıminşş dondurulmuşlarımız sorunsuz çözulurde rahat bır transfer gecırırım :) senın çözülmede bır sorun oldu ?
canım bak senin yaşadığın tedirginliği inan bende çok yaşadım. hatta günlerce aklımdan çıkmadı. Bir kere emriyologa söledim. bebeklerim çözüldüğünde nasıl olucak... tutarmı bebeğim dedim. oda bana çok iyi bir açıklama yaptı. Kullanıkları teknolojinin en son teknoloji olduğunu., bebekleri asla riske atmadıklarını, dondurulduğunda nasıllarsa öle çıkabilceklerini söledi. ve bunlarla kafamı karıştırmamamı söledi. Tatlım ufacık can onlar hastane tüm özeni gösterir tabiki herşey Allahtan.. :) Bu arada teşekkür ederim canım :) Rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin. Ama sanırım tek bebek çünkü betam düşük çıktı biraz buna da şükür bakalım :)
canım ben dedıklerının hiç birini kullanmadım mutlaka faydası vardır ancak sevmem ben bole seylerı yemeyı mıdemde hassasdır benım:) bırde bırseyı sevmeyerek yapacağına hiç yapma daha iyi pozıtıf ol yeter kendını hiç bir şey için zorlama :) bak ben transfer oldum ertesı gun eşim seviyorum dıe köfte yaptı bıde proteın olsun ıstedı ama bende çok sevdığım o kofteyı acayıp ısteksız yedım ve aldığım dostınex ınde etkısıyle ölüyorum sandım kusmaktan içim dışıma çıktı düşün transferın ıkıncı gecesı tam kabus sabaha kadar aralıksız gece olduğu için hemsirelerede zor ulaştık sonra doğru hastaneye kan tahlılı yaptı değerlerim yüksek cıktı yedıklerın dokunmuş dedı bıde ustune ılaç ıyıce ters tepmiş sadece bir iğne yapabıldı hafıf dozda bulantım hafıflesın dıye tam 3 gun cektım kusa kıvrına.. onun için yediğine içtiğinede transferden sonra dıkkat et canım hafif şeyler yee yattığın için erıtemıyorsunda yedıklerıni :)
ben zaten bal pekmezı hıc sevmezdım. polenı de ıgrenerek sütle içtim. 1 ay hayit tohumu ıctım. hergun bal polen çörekotu kecıboznuzu pekmezı yedım. yumurta sayımda artış olmadı hıc faydasını gormedım bır de üstüne ıkı kılo aldımbu yüzden bıraktım artık sadece ilaçlarımı kullanıyorum bugun son ıgnelerımı yaptım. puregon orgutron bırazdan saglık ocagına gıdıp kalçadan bır ıgne ve akşam 22,30 da orvıtrelle yapıp ılaç aşamasını bıtırcem:)
ben zaten bal pekmezı hıc sevmezdım. polenı de ıgrenerek sütle içtim. 1 ay hayit tohumu ıctım. hergun bal polen çörekotu kecıboznuzu pekmezı yedım. yumurta sayımda artış olmadı hıc faydasını gormedım bır de üstüne ıkı kılo aldımbu yüzden bıraktım artık sadece ilaçlarımı kullanıyorum bugun son ıgnelerımı yaptım. puregon orgutron bırazdan saglık ocagına gıdıp kalçadan bır ıgne ve akşam 22,30 da orvıtrelle yapıp ılaç aşamasını bıtırcem:)
o zaman senin yumurta toplama yarından sonra olcak.. hadi hayırlısı inş bol bol yumurtaların toplanır.. bolca su içmeye başla canım özellikle opudan sonra 4 litre su içmelisin şişkinliği azaltmak için böylece transferdede rahat edersın sorunsuz yatarsın :) güzel haberlerını bekliyoruz :)
arkadaslar ıcınızde fsh yukseklıgı nedenıyle tup bebek yapanınız var mı fsh yukseklıgıyle tup bebegı tutan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?