Benimde aşılamam tuttu da ne oldu, kimyasal gebelik.
Keşke en başında bende senin gibi negatifi görmüş olsaydım ...
Hiç olmazsa bu kadar sevinmezdik, tamamen yıkıldık...
Arkadaşım benim gibi olmak daha mı iyi, olsun yılmak yok. Devam edicez yolumuza...
Sağol canım hepimize Hayırlı Bayramlar olsun .... :)[/QUOT
bayram nedenıyle nete gıremedım bu arada herkesın bayramı mubarek olsun´ bes gun puregon 900 kullandım hergun 300 olarak ayarlandı* yarın kontrol gunu. ne agrı oldu ne sıskınlık oldu heralde buyumedı yumurtalar. Ilk kez umutsuzluga kapıldım .bakalım yarın dr hanım ne dıyecek. harıka olan moralım bayramda herkesın sızın neden hala cocougunuz olmuyor bır sorun mu var sorularıyla bozuldu. hıc kımseyı gormek ıstemıyorum bu surecte . karısık duygular kapladı hep aglamak ıstıyorum
Sağol canım hepimize Hayırlı Bayramlar olsun .... :)[/QUOT
bayram nedenıyle nete gıremedım bu arada herkesın bayramı mubarek olsun´ bes gun puregon 900 kullandım hergun 300 olarak ayarlandı* yarın kontrol gunu. ne agrı oldu ne sıskınlık oldu heralde buyumedı yumurtalar. Ilk kez umutsuzluga kapıldım .bakalım yarın dr hanım ne dıyecek. harıka olan moralım bayramda herkesın sızın neden hala cocougunuz olmuyor bır sorun mu var sorularıyla bozuldu. hıc kımseyı gormek ıstemıyorum bu surecte . karısık duygular kapladı hep aglamak ıstıyorum
o başlı başına bir sıkıntı zaten. sadece bayramlarda değil o her zaman yapılan bir saçmalık. yok hala düşünmüyormusunuz bebek. ee hani kaç yıl oldu bebek yok. onlara sorucaz sanki..... canım bak onun en kolay yolu şu. sana sorduklarında aynen şunu de biz daha düşünmüyoruz vakti zamanı var de geç. başka türlü mümkün değil kurtulamazsın.. banada yapıyolardı onu bende tersliyodum çok istiyosan sen yap ben böle iyiyim diyordumböle şeylere takılma lütfen hem neden ağlıcakmışsın :) sende anne olucaksın.
ayrıca her vücud farklıdır. illa puregon ağrı yapçak diye bişi yok kendini olumsuza alıştırma. daha yeni başlıyosun dur bakalım daha :) sakin ol tedavine odaklan bu süreçte seni kimsenin üzmesine sıkmasına izin verme. sen önemlisin....
Merhaba arkadaşlar bende eylül ayında smyrna tüp bebek merkezinde aşılama yaptırmak istiyorum hangi dr. yaptırayım bana yardımcı olurmusnuz...
Öncelikle Hayırlı olsun. Smyrnada şuan bildiğim 3 doktor bulunuyor. Funda Hanım-Sühendan Hanım birde zannedersem yeni bir doktor var Ali Bey. Bence bir ön görüşme için randevu al :)
o başlı başına bir sıkıntı zaten. sadece bayramlarda değil o her zaman yapılan bir saçmalık. yok hala düşünmüyormusunuz bebek. ee hani kaç yıl oldu bebek yok. onlara sorucaz sanki..... canım bak onun en kolay yolu şu. sana sorduklarında aynen şunu de biz daha düşünmüyoruz vakti zamanı var de geç. başka türlü mümkün değil kurtulamazsın.. banada yapıyolardı onu bende tersliyodum çok istiyosan sen yap ben böle iyiyim diyordumböle şeylere takılma lütfen hem neden ağlıcakmışsın :) sende anne olucaksın.
ayrıca her vücud farklıdır. illa puregon ağrı yapçak diye bişi yok kendini olumsuza alıştırma. daha yeni başlıyosun dur bakalım daha :) sakin ol tedavine odaklan bu süreçte seni kimsenin üzmesine sıkmasına izin verme. sen önemlisin....
cok saol canım bana moral verdın.ama ılacların etkısı mı nedır ıkı gundur hep aglamaklı oluyorum kendıme de kızıyorum yapma boyle dıye. bugun merkez cok kalabalıktı cok bekledık.beklerken ıyıce gerılıyorsun kımının kı 4. deneme kımılerı sehır dısından gelmıs.herkes gencecık. kımılerı ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyor. herkesın derdı farklı kımseyle konusmamaya calısıyorum moralım bozulmasın dıye.bugun gene kan alındı. ultrasonda toplam yedı sekız tane yumurtam vardı zaten hıc sayıda artıs olmamıs benden once cıkan kadının onıkı yumurtası olmus ya benımkı neden artmamıs. gercı dr yumurtalar ıcın buyumusler dedı. benım ıcın sayının cok olması onemlı degıl hepsının aynı oranda buyumesı gerekır dedı..ama gene de sayıyı duyunca uzuldum hıc artmamıs.. o kadar bal polen corekotu peymez yedım..hıcbır faydası olmamıs..catlamayı onleyen ıgneyı ıkı gun daha kullancam ve bır de kalcadan vurulması gereken ıgneler verıldı. puregon 225 unıteye ındı bugun toplam 3 ıgne yapıldı ıkısını ben yaptım bırını hemsıre hanım. yumurta toplama en erken carsamba olur dendı. bakalım hayırlısı olsun..herkese allaah ım en kısa zamanda versın
cevabın için çok teşekkür ederim...ben arefe günü adet oldum birdahaki adet günümün 3. günü gidicektim daha evvelmi gideyim...bundan 2-3 ay evvel ben aramiştım orayı bana öyle demişlerdi... benim kuzen geçen sene smyrna da tüp bebek yaptıdı ve tuttu oğlu oldu...sperme karşı alerjisi vardı kuzenimin ilk tüp bebekte tuttu 6 senedir çocuğu olmuyordu
cok saol canım bana moral verdın.ama ılacların etkısı mı nedır ıkı gundur hep aglamaklı oluyorum kendıme de kızıyorum yapma boyle dıye. bugun merkez cok kalabalıktı cok bekledık.beklerken ıyıce gerılıyorsun kımının kı 4. deneme kımılerı sehır dısından gelmıs.herkes gencecık. kımılerı ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyor. herkesın derdı farklı kımseyle konusmamaya calısıyorum moralım bozulmasın dıye.bugun gene kan alındı. ultrasonda toplam yedı sekız tane yumurtam vardı zaten hıc sayıda artıs olmamıs benden once cıkan kadının onıkı yumurtası olmus ya benımkı neden artmamıs. gercı dr yumurtalar ıcın buyumusler dedı. benım ıcın sayının cok olması onemlı degıl hepsının aynı oranda buyumesı gerekır dedı..ama gene de sayıyı duyunca uzuldum hıc artmamıs.. o kadar bal polen corekotu peymez yedım..hıcbır faydası olmamıs..catlamayı onleyen ıgneyı ıkı gun daha kullancam ve bır de kalcadan vurulması gereken ıgneler verıldı. puregon 225 unıteye ındı bugun toplam 3 ıgne yapıldı ıkısını ben yaptım bırını hemsıre hanım. yumurta toplama en erken carsamba olur dendı. bakalım hayırlısı olsun..herkese allaah ım en kısa zamanda versın
Canım bak benden 41 adet yumurta toplandı :) inanki çok yumurta daha zarar. ben yumurtalık sendromu oldum ve transferim ertelendi. 8 yumurta az değilki :) Allah göstermesin hiç yumurtası olmayanlar oluyor. önemli olan yumurtalarının kaliteli olması. Lütfen böle kafanı yorma ve yumoşlarına iyi bak :) Bu süreçte lütfen kendini boş şeylere üzme olurmu... en büyük ilaç moral :) ve kendini asla kasma :) sabırlı ol canım :) bu günler geçicek bi bakmışsın transferdesin... bir bakmışsın tahlil veriyorsun. kafanı başka şeylere ver :) keyifli ol herşey güzel olucak :) kendine inan ve güven canım :)
canım yumurta sayısına takılıp kalma sakın bende ılk gittiğimde 13 tane saydı sonra ilaçlara başladıktan sonra ılk muayenede 10 saydı son muayenede ıse 6 7 tane dedi benım moral bıttıı o zaman cunku hersey cok güzel gidiyodu ılaçlar benım hormonlar normaldı çok kafaya taktım bu durumu yumurta toplama gunu işlem bıttıkten sonra bıde duydum ki tam 25 tane yumurta toplanmış 19 tanesi olgunmuş aradaki farka bakarmısın ? tabi bunlardan 12si dollendı 5i birinci kalıteydi bır tane transfer edildi 4 tane dondurduk ama sonuç negatif oldu ne yazkııdicem o ki yumurta sayın sana sürpriz yapabilir sen bunları sakın kafana takma...
canım lütfen kendini helak etme. bir daha denersin Allah'ın izniyle.. Nolur üzülme
canım bende kendıme sürekli böyle diyorum ama olmuyor zaten hassas bir konu bır de aldığımız bir sürü hormon ılacının etkisiyle ıyıce duygusallaşıyor ınsan.. tabi yapacak bişe yok önümüze bakcaz dondurulmuşlarla yola devam diyoruz hayırlısıyla :) sen nasılsın nasıl geçiyor süreç ?
Tabiki canım buz bebeklerimizle devam :) ben iyiyim iğne oluyorum her gün. test yaptım 2 tane ikinci çizgi çıkıyor silik biraz ama çokta üzerinde durmuyorum 13 ünde kanda bakılıcak hayırlısı canım :) idrar testine göre bebek var ama kana göre ne çıkçak bakıcaz hayırlısı canım Allah bilir umarım kimsenin emeği boşa çıkmaz...
öyle artık bu ay adetim bitsin bi kontrole gıtcem sonra bır kaç ay ara verip dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyoruz.. biraz vücut dinlensin artık :) iyi cesaret edipde test yapmışsın :) gerçi ikiz gebelikte daha erken belli oluyormuş ne güzel yaa çokkk sevindim senin adına hayırlısıyla kandada çıkar inşş :) mutlu habrlerini bekliyorum pozitif sonuçlar duymaya çok ihtiyacımız varr :))
Canım benim bildiğim adetin 3.günü gidiliyor. hastalığında arıyorsun servisi sana 3. gün için randevu veriliyor. ön görüşmeye gittiysen randevu için adetinin ilk günü aramalısın. eger ön görüşmeye gitmediysende ara onlar sana muhtemelen hastalandığında araman gerektiğini sölicektir. Zaten tüm muayeneler adetin 3. günü yapılıyor. tabi tedavi esnasında bir çok kez normal muayenede yapılıyor. tekrar ara servisi durumu anlat onlar sana gelmen gereken günü sölicekler.
bende orda bir bayanla tanışmıştım :) 6. denemesiydi ... smrynada ilk denemesini yaptı tuttu bebeği :) Merak etme onlara güven...
Canım benim bildiğim adetin 3.günü gidiliyor. hastalığında arıyorsun servisi sana 3. gün için randevu veriliyor. ön görüşmeye gittiysen randevu için adetinin ilk günü aramalısın. eger ön görüşmeye gitmediysende ara onlar sana muhtemelen hastalandığında araman gerektiğini sölicektir. Zaten tüm muayeneler adetin 3. günü yapılıyor. tabi tedavi esnasında bir çok kez normal muayenede yapılıyor. tekrar ara servisi durumu anlat onlar sana gelmen gereken günü sölicekler.
bende orda bir bayanla tanışmıştım :) 6. denemesiydi ... smrynada ilk denemesini yaptı tuttu bebeği :) Merak etme onlara güven...
Tabiki canım buz bebeklerimizle devam :) ben iyiyim iğne oluyorum her gün. test yaptım 2 tane ikinci çizgi çıkıyor silik biraz ama çokta üzerinde durmuyorum 13 ünde kanda bakılıcak hayırlısı canım :) idrar testine göre bebek var ama kana göre ne çıkçak bakıcaz hayırlısı canım Allah bilir umarım kimsenin emeği boşa çıkmaz...
anladım canım tamam saol...inşallaaah ALLAH yardımcımız olsun ben bundan 6-7 ay evvel özel dr.da yaptırdım aşılama olmadı... aşılamamı yaptırmış bayan?...Sen tüp bebekmi yaptırıyorsun?
canım yumurta sayısına takılıp kalma sakın bende ılk gittiğimde 13 tane saydı sonra ilaçlara başladıktan sonra ılk muayenede 10 saydı son muayenede ıse 6 7 tane dedi benım moral bıttıı o zaman cunku hersey cok güzel gidiyodu ılaçlar benım hormonlar normaldı çok kafaya taktım bu durumu yumurta toplama gunu işlem bıttıkten sonra bıde duydum ki tam 25 tane yumurta toplanmış 19 tanesi olgunmuş aradaki farka bakarmısın ? tabi bunlardan 12si dollendı 5i birinci kalıteydi bır tane transfer edildi 4 tane dondurduk ama sonuç negatif oldu ne yazkııdicem o ki yumurta sayın sana sürpriz yapabilir sen bunları sakın kafana takma...
canım benım ıcıme su serptin. artık hıc bırseyı takmıyorum uzulmuyorum olursa olur olmassa olana kadar devam edecegım... Uzulup kafaya takınca ne oluyor hıc bırsey.. Gecen gıttıgımde 4. tup bebek denemesını yapan bayan bana moral vermeye calıstı ve ben kendımden utandım ılk kez denıyorum ortada bırsey yok hemen aglamaklı oluyorum..Ama o kadın metanetli ... yarın gene kontrol gunu .. Arkadaslar bu ılaç ıgne kullanma surecınde polene çorekotune pekmeze arı sutune ve hayit tohumuna devam eden var mı... ben yumurta sayısı artmayınca bıraktım zaten hıcbırını severek ıcmıyordum. Bunları kullanmaya devam edeyım mı?
Canım burda olmasalarda Smyrnada ben her gittiğimde pozitif sonuç duyuyorum. Allah biliyor ne zaman anne olucaz. Benim bir tanıdığım var orda tanıştık Birgül ablam kulakları çınlasın :) 6. tüp bebek denemesini Smyrnada yaptı geçen hafta pozitif sonuç aldı :) öle mutluki kandada herşey yolunda :) Allah ol dedimi oluyor. ikiz bebeğe gelinceinanki Rabbim biliyo iki embriyo kondu bana Allah ikisinide nasip etsin bana :) umarım 3 gün sonrada güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle. Burda iyi kötü desteğiz birbirimize :))) bende sizlerden pozitifleri duymak için dualar ediyorum her gün işallah mutlu olucaz hep beraber canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?