Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

devam edicez...

Merhaba arkadaşlar bende eylül ayında smyrna tüp bebek merkezinde aşılama yaptırmak istiyorum hangi dr. yaptırayım bana yardımcı olurmusnuz...

Merhaba arkadaşlar bende eylül ayında smyrna tüp bebek merkezinde aşılama yaptırmak istiyorum hangi dr. yaptırayım bana yardımcı olurmusnuz...

Öncelikle Hayırlı olsun. Smyrnada şuan bildiğim 3 doktor bulunuyor. Funda Hanım-Sühendan Hanım birde zannedersem yeni bir doktor var Ali Bey. Bence bir ön görüşme için randevu al :)

Öncelikle Hayırlı olsun. Smyrnada şuan bildiğim 3 doktor bulunuyor. Funda Hanım-Sühendan Hanım birde zannedersem yeni bir doktor var Ali Bey. Bence bir ön görüşme için randevu al :)

cevabın için çok teşekkür ederim...ben arefe günü adet oldum birdahaki adet günümün 3. günü gidicektim daha evvelmi gideyim...bundan 2-3 ay evvel ben aramiştım orayı bana öyle demişlerdi... benim kuzen geçen sene smyrna da tüp bebek yaptıdı ve tuttu oğlu oldu...sperme karşı alerjisi vardı kuzenimin ilk tüp bebekte tuttu 6 senedir çocuğu olmuyordu

Canım benim bildiğim adetin 3.günü gidiliyor. hastalığında arıyorsun servisi sana 3. gün için randevu veriliyor. ön görüşmeye gittiysen randevu için adetinin ilk günü aramalısın. eger ön görüşmeye gitmediysende ara onlar sana muhtemelen hastalandığında araman gerektiğini sölicektir. Zaten tüm muayeneler adetin 3. günü yapılıyor. tabi tedavi esnasında bir çok kez normal muayenede yapılıyor. tekrar ara servisi durumu anlat onlar sana gelmen gereken günü sölicekler.
bende orda bir bayanla tanışmıştım :) 6. denemesiydi ... smrynada ilk denemesini yaptı tuttu bebeği :) Merak etme onlara güven...

canım lütfen kendini helak etme. bir daha denersin Allah'ın izniyle.. Nolur üzülme

canım bende kendıme sürekli böyle diyorum ama olmuyor zaten hassas bir konu bır de aldığımız bir sürü hormon ılacının etkisiyle ıyıce duygusallaşıyor ınsan.. tabi yapacak bişe yok önümüze bakcaz dondurulmuşlarla yola devam diyoruz hayırlısıyla :) sen nasılsın nasıl geçiyor süreç ?

Tabiki canım buz bebeklerimizle devam :) ben iyiyim iğne oluyorum her gün. test yaptım 2 tane ikinci çizgi çıkıyor silik biraz ama çokta üzerinde durmuyorum 13 ünde kanda bakılıcak hayırlısı canım :) idrar testine göre bebek var ama kana göre ne çıkçak bakıcaz hayırlısı canım Allah bilir umarım kimsenin emeği boşa çıkmaz...

öyle artık bu ay adetim bitsin bi kontrole gıtcem sonra bır kaç ay ara verip dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyoruz.. biraz vücut dinlensin artık :) iyi cesaret edipde test yapmışsın :) gerçi ikiz gebelikte daha erken belli oluyormuş ne güzel yaa çokkk sevindim senin adına hayırlısıyla kandada çıkar inşş :) mutlu habrlerini bekliyorum pozitif sonuçlar duymaya çok ihtiyacımız varr :))

Canım burda olmasalarda Smyrnada ben her gittiğimde pozitif sonuç duyuyorum. Allah biliyor ne zaman anne olucaz. Benim bir tanıdığım var orda tanıştık Birgül ablam kulakları çınlasın :) 6. tüp bebek denemesini Smyrnada yaptı geçen hafta pozitif sonuç aldı :) öle mutluki kandada herşey yolunda :) Allah ol dedimi oluyor. ikiz bebeğe gelince inanki Rabbim biliyo iki embriyo kondu bana Allah ikisinide nasip etsin bana :) umarım 3 gün sonrada güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle. Burda iyi kötü desteğiz birbirimize :))) bende sizlerden pozitifleri duymak için dualar ediyorum her gün işallah mutlu olucaz hep beraber canım..

anladım canım tamam saol...inşallaaah ALLAH yardımcımız olsun ben bundan 6-7 ay evvel özel dr.da yaptırdım aşılama olmadı... aşılamamı yaptırmış bayan?...Sen tüp bebekmi yaptırıyorsun?

Son düzenleme:

inşallah hamilesindir ALLAH hepimize hayırlısını versin

anladım canım tamam saol...inşallaaah ALLAH yardımcımız olsun ben bundan 6-7 ay evvel özel dr.da yaptırdım aşılama olmadı... aşılamamı yaptırmış bayan?...Sen tüp bebekmi yaptırıyorsun?

Yok Birgül ablam tüp bebek yaptırdı. onun 3 embriyosu vardı 2 tanesi kondu :) Allah'a şükür tuttu. Bende tüp bebek yaptırdım :) aşılama şansım yoktu benim. doktorum %5 olur deyince bizde hiç aşılamayı düşünmedik canım. zaten en mantıklısı tüp bebek. tabi dah zor ve meşakatli bir iş ama her zaman sölerim sonunu düşününce hiç canım yanmadı. :) bir umut için çabalıyoruz Allah hepimizin yüzüne gülsün işallah :) hepimiz için dualar ediyorum ....

ben de ne zaman gıtsem hep muaneye hamılelerle gırıyorum. genelde ılk deneme ya da aşılamadan sonrakı tup bebek denemelerı başarılı. . hatta bırınde bebegın ılk kalp atışına ben de şahit oldum. içerde muyane ıcın kabınde hazırlanırken dr, bebışın annesine bebegımız sapasaglam kalp atısını duyalım mı dedı. Ben de hemen kulak kabarttım::) çok guzel bır sey ..... ben ıcerde agladım.. Bana sıra gelınce hemşire hanım gulumsedı senınkını de duyacagız dedı:) anneye baktım guluyordu ben de ağlıyordum sanki bana ne oluyorsa:) muaneden cıktım gözlerımın kızarıklıgını gören eşim telaşla ne oldu sorun mu var dıye sordu ben de bebegın kalp atıs sesını duydum dedım:) yani gun gelıcek hepimiz bebeklerımızı alacagız.. bugun hayal kurdum gelecek yıl ramazan bayramında evımızde bır tane aglayana benı uyutmayan bır melek olacak mı dıye. ALlah herkese aratmadan en kısa zamanda versın ınsallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…