Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

Arkadaşlar Hamileyim :) kan testim yapıldı :) sonuç pozitif Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu akşam üstü Yasin-i Şerif okucam hepimiz için dualar edicem :)

hayırlı uğurlu olsun, RABBİM sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin, size hayırlı bir evlat olsun inşallaaah, gözün aydın, ALLAH ım kolay ve rahat doğum nasip etsin RABBİM seni ve bebeğini korusun

ALlah razı olsun cnm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin :) bende sizlerin haberleriyle sevineyim işallahhh :)

yine bir aşılama serüveni başladı kızlar.. ilk iğnemi yaptm bile..pztesiye kdr iğnelere dewam..büyük ihtimalle 24 ağustosta aşılama olurum..2.si tutar inşallah =)) bugün doktorla konuşurken bir hastasndan bahsetti, kadıncağz aşılamayla hamile kalmış,ama dış gebelikmiş halbuki,iğneyle düşmemiş ameliyatla almak zorunda kalmşlar,tek tüpü de alınmş haliyle..geride kalan tek tüple tüp bebek denemişler sonuç pozitif,çok sevinmişler ama bu sefer kalp atışlarını duyamamışlar bebişin psikolojk olarak alt üst olmuş yanii kadıncağz..sonra bayram tatili girince araya bu ay ara vermişler diğer ay tüp bebek yapılmak üzere..derkennnn hamile olduğunu öğrenmiş, bu sefer kalp atışlarını da duymşlar şükür =)) kadın doktora demişki en haylaz davrandğm aydı,nasısa tedaviye ara verildi diye gezdm tozdum hopladm zıpladm denize girdim fln fln..yani birkez daha düşünmemenin etkisini duymş oldum..bu ay elmden geldğince aklıma getrmicem..olmazsa olmaz zamanı gelnce napalm dicem kendi kendime,eşimle de anlaştık hiç gün saymıcaz,gezcez tozcaz,bir süre internete de girmicem. Eylülün ilk haftası kısmetse iyi kötü artk nasıl olursa haberi alınca gelcem yine,haber wericem hepinize.. hayırlısı bakalm..kendinize iyi bakın...daha çok güzel haberler alırız inşallah!!!

Canımmm benim Hayırlısı olsun Dua edicem senin için. İşallah bu kez güzel haberlerle gelirsin :) Çok sevindim verdiğin karara canım :)

Son düzenleme:
ALlah razı olsun cnm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin :) bende sizlerin haberleriyle sevineyim işallahhh :)

inşallaaah kardeşim inşallaaah... bişey sorcam yaptırdığın tüp bebek nekadar tuttu canım toplam ne kadar para ödediniz?...acaba bendemi tüp bebek yaptırsam hiç aşılamayla uğraşmayım

inşallaaah kardeşim inşallaaah... bişey sorcam yaptırdığın tüp bebek nekadar tuttu canım toplam ne kadar para ödediniz?...acaba bendemi tüp bebek yaptırsam hiç aşılamayla uğraşmayım

canım benim aşılama şansım yoktu.. direk tüp bebek önerildi ama tercihen aşılama deseydik onu yaparlardı. doktorun ne önerdi? problem kimde bunlar önemli.fiyata gelince net bir fiyat zor 6000-7000 arası. nitekim şu an gebeyim hala ilaç kullanıyorum. verilen ilaçların %80 ini devlet karşılamıyor buda fiyatı arttırıyor... ne kadar ilaç kullanırsan o ücrette yükseliyor.bi ön görüşmeyle net rakamları alabilirsin. tercihe gelirsek bana yine sorsalar tüp bebekmi-aşılamama diye (aşılama şansım olsaydı bile) tüp bebek derdim. :)

anladım canım... ben aşılama oldum tutmadı 7 ay evvel ondan korkuyorum ya yine tutmassa diye...bende pko var eşim varikosel...evt ben adetime yakın gideyim en iyisi yüzyüze konuşayım...tüp bebeğe daha sıcak bakıyorum şuan bak ne güzel seninki tuttu ALLAH a emanet bende yaptırırım tüp bebek

canım bendede pko var ama bu çok önemli bir engel değil. eşimdede sayı azlığı ve morfoloji sorunu vardı. şükürler olsun tuttu tabi sonuçta çok özel şekilde gebe kalıyoruz çok dikkatli olmalıyız. :) Rabbim hayırlısını nasip etsin.

tubakurt arkadasım ve dıger arkadaslar bana bu süreçte verdiğiniz sonsuz destek için çok teşekkür ederim. tubakurt hayırlısıyla bebegını kucagına al canım. Bugun çok buyuk bır umıtle gittim hep olumlu dusundum ılaç sürecınde ama olmayınca olmuyor. 4 tane yumurta toplandı. Ben tabı gene alt ust oldum. gene agladım dr sayı ıyı daha az topladıklarımız oldu tek yumurtayla bıle bebek sahıbı yaptıklarım var dedı. bızım ıcın bır tane yeter dedıler. Ama tum hayallerım bıttı. eşimim sperm hareketlılıği gene 0 cıktı. Serum bıttıkten sonra hıc dınlenmeden hemen eve geldım.

canım dur sakin ol... yokmu bunun bir yolu...? Sperm olmasa bile erkeklerin yumurtalıklarından hücre alınıyormuş onunla bile gebe kalınıyormuş.. Doktor ne dedi.? açıkça detaylıca yaz. vardır bir çözümü herşeyin. hemen ümitsizliğe kapılamazsın. böle olmaz... lütfen detaylı yaz... ne dedi doktor nasıl bir yol izlenebilirmiş.? sordunmu bunları.?? ve lütfen kendini toparla... konuşmadan dertleşmeden içine ata ata olmaz biz burda dertlerimizi paylaşıyoruz. paylaştıkça azalıyor sıkıntımız...

toplanan yumurta sayım 4 tane. yarın arayacaklar. bakalım kac tanesı dollendıi. esımın sperm sayıs 65 mılyon hareketlılık 0 cıktı.sprem sayısında sorun yok morfolojı 0. zaten tum sorun bende fsh yuksek oldugu ıcın yumurtam az cıktı. fazla umıt edemıyorum cunkueldekı yumurta az. odaya funda hanım gelmıs ben hatırlamıyorum. benım ıcın bırı bıle dollense yeter demıs. uzulmeyın falan demis

canım sakin ol bi çok çabuk kendını bırakıyorsun.. biraz olumlu düşün sürekli negatif enerjıleri üzerine toplama.. yarın bi arasınlar hele bakalım ne diyecekler hiç döllenen yoksa o zaman oturur düşünürsün.. ki o zaman bile kendını çok yıpratma önüne bak.. çünkü önemli olan sensın bunu unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…