Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

ya canım benim daha net birşey yok bende kendi kendimi yedim burda... tatlım ne bu umutsuzluk ya dur hele Allah büyük.. Yarın ola hayırola derler. Şimdiden bu karamsarlık nedir böyle.. Canım hiç yumurtası olmayanlar oluyor. Benim annem yıllar önce ameliyat oldu k.hastalıklarından o zaman doktoru ege tüpteydi. orda yattı annem.. Kimler gelip gidiyordu görsen...41 yaşında kadın umudunu yititrmemiş 1 tane bile yumurtası yok ama gelip şansını deniyordu.Hayat bu neyle karşılaşıcağımız belli değil canım... Biraz umutlu ol. Şükürki 4 tane yumurtan var ..spermlere gelince inanki onunda artık çözümünü buluyorlar. Sakın kendini yiyip bitirme... bişey bitmiş değil....Yarın sonucu bi al.. ondan sonra düşünürsünüz neler yapabilirsiniz diye... hatta hep beraber düşünürüz... Toparla kendini lütfen.

anladım canım...inşallaaah hepimiz için hayırlısı olsun

canım naptın aradılar mı merkezden ?

canım naptın aradılar mı merkezden ?

canım aradılar. 3 tanesi döllenmiş. ıyılermiş. sürekli haber vercez 5. gune kadar buyutmek ıstıyorum ama sen herzaman hazır ol dedi. gel deyınce gelebılcek durumda ol dedi. rıske atmamak ıcın anestezılı transfer olcakmış. bakalım allah hayırlısını versın. ya orda özge hanım yok mu benı erkek emrıyolog aradı. ne alaka anlamadım.

çok şükür bak kendi üzmene değdimi..evt özge hanım var o görüşmeleri yapıyor bırde erkek embriyolog var ben onu transferdeyken gormuştum transferime giren oydu.. ben de anlamadım.. yumurta toplamadan sonra odana hangısı gelip bilgi verdı pekı?.. ınş 5. güne gıder embrıyoların :)

benı amelıyathaneye götururken erkek emrıyolog eşimi spermörnegı ıcın cagırdı çok uyuz olmustum eşimle sarılamamıştım eşim hep benı amelıyathaneye kadar gotururdu. ben de amelıyathanede tuvaletım var deyıp oyalandım:) ama son anda eşim yetiştı kapıdan sadece el sallayabıldı. çıkıncada odaya sadece funda hanım geldi. 5.gun embrıyosunun ne farkı var artısı eksısı ne acaba

canım Allah'ın izniyle yarın görücez :) Hayırlısı bakalım. sizler nasılsınız durumlar nasıl ?

ohh ne güzel heyecanlı bi bekleyiş vardır şimdi sende :)bizde bır daha ki adet donemımde gitcez bazı nedenlerden dolayı ben hısteroskopi yaptıramamıştım önümüzdeki ay onu yaptırcaz inş oyle konuştuk merkezle.. sen histeroskopiyi smyrnada mı yaptırdın canım ?

merhaba arkadaşlar biz ilk defa tüp bebek yaptıracağımız azosperm problemimiz var kadın hastalıkları doktorumuz bize smyrna tüp bebek merkezini önerdi.merkez hakkında bilgilerinizi bizimle paylaşır mısınız?

evet canım benim tüm tedavim orda oldu. kısmetse Funda Hanımla da devam edicez. o günleri görürsek doğumumuda Funda Hanımdan isticem :) onunla başladık onunla kucağıma almayı tercih ettim :)

Öncelikle hoşgeldin aramıza :) umarım güzel umutlarla gelip güzel sonuçlarla aramızda olursun. Merkez başarılı bir merkez.onlar ellerinden geleni yapıyorlar. Ama en büyük iş sizde bitiyor. Öncelikle moral olarak çok iyi olmanız gerek. en önemli ilaç moral ve pozitif olmak. merkezin başarısını sadece biz hastalardan değil internettede görebilirsin. SIcak kanlı sevecen hemşireler, profesyonel doktorlar var :) gidip konuşmanda ve orayı görmende fayda var derim :) Şimdiden bol şanslar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…