Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

evet canım benim tüm tedavim orda oldu. kısmetse Funda Hanımla da devam edicez. o günleri görürsek doğumumuda Funda Hanımdan isticem :) onunla başladık onunla kucağıma almayı tercih ettim :)

inş gönlünce olsun ıstedıklerın canım.. sen şimdi keseyıde gormuşsundur :) o zaman hısteroskopiyıde o yaptı değildi bana bıraz hısteroskopı hakkında bılgı verırmısın ? daha once yaşamadığım için baya merak edıyorum ? mesela ne kadar surdu.. hastanede ne kadar dınlendın ağrın oldumu felan.. bide alttan tanpon koyuyorlarmı ? opu da bana koymuşlar çıkarırlarken ınanılmaz rahatsız oldum yıne aynısını yaşarmıyım dıye endişeyim açıkçası ...

teşekkürler tavsiyeleriniz için gitmeyi istiyoruz açıkcası birazda korkuyoruz hem maddi hem manevi bakımdan ne kadar gider acaba konaklama yerlerini falan biliyor musunuz nasıl hangi doktoru tavsiye edersiniz yada kaç doktor var orda

canım iyi bir merkez ama gıdıp bır on görüşme yap kendın karar ver...ilgi alaka ıyı bekleme olayı yaşamıyorsun gırır girmez işlemlerin başlıyo ve bıtıyo hele benım gibi uzaktan gelıp gıdenler için bu durum çok iyi o kadar yolun ustune tum işlemler bır çırpıda bıtıyor.. maddı olarak ise diğer merkezlere gore bıraz daha ekonomik sanırım.. tup bebek için 3800 tl oduyorsun.. hsg çektırmen gerekırse 600 tl idi sanırım.. ımsı denen bır yöntem spermlerın daha ıyı ıncelenmesı için ona 500 tl ıstıyorlar ama şiddetli erkek infertilitesinde yanı spermın çok az olduğu durumlarda bu yontemı kullanamadıklrından bahsetmıştı embriyolog ama bunu merkezle görüşmen gerek.. yumurta dondurma işlemi için 750 tl oduyorsun.. çözdürmek için ise 1500.. halıyle tup bebek baya masraflı oluyor canım.. ama güler yüzlüler başarı oranları ıyı bırde uzaktan gelenler için konaklama imkanları var.. şimdiden tedavın hayırlı olsun öğrenmek istediğin herşeyi rahatlıkla sorabılırsın :)

teşekkür ederiz canım inşallah hayırlı olur kurban bayramından sonra gitmeyi düşünüyoruz inşallah hangi doktora gitmiştiniz funda hanım ın adı çok geçiyor nasıl bi, doktor bir bilgin varmı canım :)

bende dondurulmuşlarla kurbandan sonra denemeyı düşünüyorum belkide karşılarız :) ıkı tane doktor var canım funda hanım ve suhendan hanım ıkısı bırlıkte çalışıyorlar ekip halınde hangısı denk gelırse onla işlem goruyorsun.. örneğin benım opu mu funda hanım yapmişti ama transferde suhendan hanım vardı.. ıkısıde ıyı merak etme suhendan hanım çok güler yuzlu cana yakın mesela..

biz dondurmadan işlem yaptırmak istiyoruz hiç beklemeden cnm tabi daha nasıl oluyo neler yapılıyo tam bilmiyoruz

biz dondurmadan işlem yaptırmak istiyoruz hiç beklemeden cnm tabi daha nasıl oluyo neler yapılıyo tam bilmiyoruz

canım donrurmak mecburıyetınde değilsin tabı ancak yumurta toplama işleminden sonra bazen vücut tepkı verebiliyor ve mecburen dondurman gerekebilir.. ayrıca ıyı kalıtede cok yumurtan oluştuğundada transferden sonra kalanları dondurabılırsın böylece ıkıncı denemende vücut daha dınlenmış olur ve tup bebek malıyetınde az olur.. çünkü hiç bir denemenin garantisi yok... inş ilk denemende bebeğine kavuşursun..

Tuba kurt ve bmga benı unuttunuz transferim oldu ayın otuzunda kan tahlılı var yatakta sırtım belım tutuldu canım sıkılıyor sol kasığımda ağrı var Tuğba ne yapmam lazım karın kasını kullanma dedı hemşire ama bazen kalkarken oluyor benımkı besıncı gun transferı otuzundan önce bellı olurum transfer yırmısınde oldu

tüm arkadaslar dua edın benım hıç umudum yok ama dua ettıkçe rahatlıyorum ıcıme hıc bırsey doğmuyor kaldı bes gun cuma bellı olcak bazen merkezede kızıyorum besıncı güne bıraktılar dondurulcak embrıyo kalmadı besıncı güne ulaşan ıkı taneyı koydular tuba 3cc ne demek kalıtede o yazıyor uç olunca bana kalıtesız gıbı geldı gerçi Özge bırı ıyı kalıte bırı orta dedı ama ben kımseye güvenmiyorum bugün ılk kez bebışlerımın rahme konulduğu görüntüyü ızledım çok duygulandım ama ağlamadım artık ağlamıyorum bürde süt cevız badem hergun yumurta tavuk balık bol salata yıyorum sabah aç karnına suyla kuru kayısı ıncır kabızlık ıcın bırebır offffff bırde dızlerı kırıp kanepede uzanıyorum oturmanın zararı olmaz degılmı arkadaslar dualarınızı esırgrmeyın be n kendı anneme demedım üzülür dıye yoksa o bol bol kur an okurdu ben yasın okuyorum allahım ne olur tüm ısteyenlere bebek ver

yaşım da olduğu için içini izmirde gezmediğim merkez dr kalmadı.Simirnada acaip ticari davrandılar bana daha ilk görüşmede. hasan diye bir pazarlıkçı var.gerekli gereksiz herkese histeroskopi yapıyorlar ilaçlarıda kendilerinden almanı istiyorlar.ssk dan faydalanmamam için türlü pazarlık ayrı. kendim bankacıyım iyiki bir sürü hocayla görüşmüşüm kim doğru söylüyor kim para peşinde iyi anlar oldum artık. bu hafta kararımı vereceğim ben de dr um için.şans dileyin

Canım selamlar. mesajın cevabı geç oldu kusura bakma ev taşıdık :) anca internet geldi. valla histereskopide ben bişey anlamadım zaten anesteziyle yaptılar çıktığımda çok az hafif bi vajinada acı oldu ama inan çok az bişeydi. bide ara ara akıntı :) tampon koyulmadı bana ama kanamam yoktu belki sana ondan koyulmuştur. 5-10dk falan sürüyor. Yanlış bilmiyorsam rahime bakılıyor yani duvarları inceliyorlar yapışıklık falan varmı diye. temizliyorlar birde.korkulcak bişi değil canım sakın korkma :)
evet canım kesemizi gördük ama 1 tane :) doktorlar 1 tane olması daha iyi dediler. ben çok miyonum bu benim için daha iyimiş :) -Allahıma şükür :) ayın 2 sinde kalbinide duyucaz işallah bebeğimizin :)

Canım bizim ev taşındı netim yeni geldi hemen girdim foruma :) dur bakalım bu ne telaş böyle :) sakin ol canım benim. kasıkta ağrın olur o normal canım bak ben 7 haftalık oluyorum hala kasıklarım ağrıyor. korkma sakın. kasığını kasmadan zorlamadan ellerinden güç alarak kalkmaya çalış canım. yanında biri varmı? seninle ilgilenen biri yanında ? bak gülüm içini ferah tut. kendini kasma sakın :) kafanı rahatlat tv izle ne bilim başka şeylere kafa yor.üstüne çok gitme bu durumun bak sakınan göze çöp batar derler. sakin olmaya çalış şurda 4 gün kaldı Allahın izniyle güzel sonuçlar vericeksin bize tamammı :)
l

Canım kaldı üç gün ilk üç gün çok pkotuydu çok kadiklarim ağrıdı şimdi rahatım ama hiç belirti yok ablm hemşire o bakıyor bana ben iyiyim ve tranferden sonra hiç aglamadim bana orta kalite konuldu beşinci güne dokuz taneden ikisi ulaşmış koyda bana yanlış bilgi verildi meğer onbir yum toplandı ama bana dört dedi funda hanım dünyam yikildi emriyilig dokuz taneden ikisi beşinci güne ulaştı dedi. Donduramadik.iki si kondu.benimki yirmidinde transfer edildi beşinci gün embriyosu idrar testi yapmayacağım

Umudum1973 arkadaşım bence sen histereskopinin neden yapıldığını çok iyi anlamamışsın. gerekli gereksiz yapılcak işlem değil o. o rahimin bebek için uygun olup olmadığına,,, rahim duvarlarında herhangi bir yapışıklılık olup olmadığını inceleyen bir işlem. ve kadın içinde bebek için yararlı bir işlem. doktorlar bu işlemi bebeğin uygun ve sağlıklı bir yerde büyümesi için yapıyorlar. Ticari bakıyorlar demişsin ama ücret konusunda en uygun yerlerden biri smyrna. Ayrıca bu konuda önemli olan ücretten öte başarı durumu. tüp bebek zaten maliyetli bir şey. başlamak için hazır olmak gerek madden ve manen... Ve şuan Smyrnanın başarısını araştırmanı öneririm. Benim ilk denemem ve canım yanmadan hiç sorun yaşamadan 7 haftalık gebeyim. Smyrnanın hastalara davranışı birazda hastaların elinde diye düşünüyorum. Bence biraz daha ılımlı bakılmalı. ve nolursa olsun başarısı olan bir hastaneye bazı şeyleri söylemeden öncede düşünmek gerek.Bu yinede senin düşüncen... İzmirde bir çok yere baktım demişsin Smyrnadan bu denli şikayetçiysen tüp bebek merkezleri bölümünde bir çok merkez adı var şehir içi şehir dışı bunları araştır.... bence bu kadar karamsar olma derim.

Tuba sende nasıl belirtiler olmuştu sen idrar teşti yaptın mi sana da iki kondu biri nereye gitti kanamanı mi oldu

Canım belirti olmuyor inan. Zaten çok küçükler. kasık ağrısı olur o normal ona kafanı takma. Yataktan kalkarken ablandan destek alırsan daha kolay kalkarsın yada yan dönerek kalkmaya çalış. teste gelince ben 7.gün yaptım çıktı ama tabi biraz cesaret meselesi. 10. günü negatif çıkıp 12. gün kanda pozitif çıkan varmış.. test yapma 3 gün kalmış zaten sabırlı ol canım benim :)

Tuba sende nasıl belirtiler olmuştu sen idrar teşti yaptın mi sana da iki kondu biri nereye gitti kanamanı mi oldu

Canım benim transferden sonra eşim yanımdaydı. sürgü verildi bana ben ilk idrarımı yaparken eşim sürgüde kan pıhtısı görmüş. ama ben korkmayım diye sölememiş. Eşim o günden beri tutmamıştır diye düşünmüş ama bana hiç belli etmedi. 2 tane kondu ama tek kese görüldü. doktor tek dedi bebek...heralde o gün biri gitti.yine Allah bilir tabi. belirtiye gelince kasık ağrım çok oldu hastalancak gibi oldum. 11. gün benim kahverengi akıntı geldi çok korktum sabahına hemen aradım beni aynı gün teste çağırdılar ben çok korkunca gel dediler. kan testimi 1 gün önce yaptılar. o kanamanın normal olduğunu sölediler. zaten kandada 108 çıktı. hamilesin dediler. sadece kasık ağrısı çektim. bide bacaklarım çok ağrıyodu benim geriliyodu sürekli sanki biri bacağımı çekiyodu gibi.

Ben ilk symrnaya gittim memnun kaldım funda hanım a ne sorduysam sekille anlattı hsg yi heryredn uygunsa histerskopiyi uygun dışta hatta benden polipte alındı funda hanım minicik miyon bile başarıyı etkiler dedi bende sordum neden histereskopi diye ,izmirde fazla merkez yok ama funda hanıma soğuk derler her ameliyattan sonra açıklama yaptı ben opuda transferde onu istedim geldi hele transferde canım benim o gün suhendan hanım transferleri yapıyordu ben ama ben funda hanımı istedim bir baktım hemen geldu ben onu görmeden bayilmamistim icin rahat etsin ben yapicam hazır misin dedi benden başka güvenmesi kimseye dedi. Benimki anestezili oldu neden dedi m hemsureye funda hanım öyle istedi dedi hiç canım yanmadi

Benimde anestezili oldu canım. onunda nedeni muayenede kendini kasan hastaların çoğuna transferi anestezili yapıyolar. transfer anında çok rahat olunması gerekiyormuş en ufak bir kasma tehlike yaratıyor sanırım bebek için. Funda Hanım hiç soğuk değil haklısın çok tatlı bir kadın :) ben ordaki tüm doktorları anesteziciden tut embriyoluğuna kadar girişte danışmadaki asistanlara kadar herkesi çok seviyorum. ve her zaman derim kendimiz pozitif olalımki karşımızdakilerde bize öyle davransın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…