evet canım benim tüm tedavim orda oldu. kısmetse Funda Hanımla da devam edicez. o günleri görürsek doğumumuda Funda Hanımdan isticem :) onunla başladık onunla kucağıma almayı tercih ettim :)
merhaba arkadaşlar biz ilk defa tüp bebek yaptıracağımız azosperm problemimiz var kadın hastalıkları doktorumuz bize smyrna tüp bebek merkezini önerdi.merkez hakkında bilgilerinizi bizimle paylaşır mısınız?
teşekkür ederiz canım inşallah hayırlı olur kurban bayramından sonra gitmeyi düşünüyoruz inşallah hangi doktora gitmiştiniz funda hanım ın adı çok geçiyor nasıl bi, doktor bir bilgin varmı canım :)
biz dondurmadan işlem yaptırmak istiyoruz hiç beklemeden cnm tabi daha nasıl oluyo neler yapılıyo tam bilmiyoruz
inş gönlünce olsun ıstedıklerın canım.. sen şimdi keseyıde gormuşsundur :) o zaman hısteroskopiyıde o yaptı değildi bana bıraz hısteroskopı hakkında bılgı verırmısın ? daha once yaşamadığım için baya merak edıyorum ? mesela ne kadar surdu.. hastanede ne kadar dınlendın ağrın oldumu felan.. bide alttan tanpon koyuyorlarmı ? opu da bana koymuşlar çıkarırlarken ınanılmaz rahatsız oldum yıne aynısını yaşarmıyım dıye endişeyim açıkçası ...
tüm arkadaslar dua edın benım hıç umudum yok ama dua ettıkçe rahatlıyorum ıcıme hıc bırsey doğmuyor kaldı bes gun cuma bellı olcak bazen merkezede kızıyorum besıncı güne bıraktılar dondurulcak embrıyo kalmadı besıncı güne ulaşan ıkı taneyı koydular tuba 3cc ne demek kalıtede o yazıyor uç olunca bana kalıtesız gıbı geldı gerçi Özge bırı ıyı kalıte bırı orta dedı ama ben kımseye güvenmiyorum bugün ılk kez bebışlerımın rahme konulduğu görüntüyü ızledım çok duygulandım ama ağlamadım artık ağlamıyorum bürde süt cevız badem hergun yumurta tavuk balık bol salata yıyorum sabah aç karnına suyla kuru kayısı ıncır kabızlık ıcın bırebır offffff bırde dızlerı kırıp kanepede uzanıyorum oturmanın zararı olmaz degılmı arkadaslar dualarınızı esırgrmeyın be n kendı anneme demedım üzülür dıye yoksa o bol bol kur an okurdu ben yasın okuyorum allahım ne olur tüm ısteyenlere bebek ver
Canım bizim ev taşındı netim yeni geldi hemen girdim foruma :) dur bakalım bu ne telaş böyle :) sakin ol canım benim. kasıkta ağrın olur o normal canım bak ben 7 haftalık oluyorum hala kasıklarım ağrıyor. korkma sakın. kasığını kasmadan zorlamadan ellerinden güç alarak kalkmaya çalış canım. yanında biri varmı? seninle ilgilenen biri yanında ? bak gülüm içini ferah tut. kendini kasma sakın :) kafanı rahatlat tv izle ne bilim başka şeylere kafa yor.üstüne çok gitme bu durumun bak sakınan göze çöp batar derler. sakin olmaya çalış şurda 4 gün kaldı Allahın izniyle güzel sonuçlar vericeksin bize tamammı :)
l
Canım kaldı üç gün ilk üç gün çok pkotuydu çok kadiklarim ağrıdı şimdi rahatım ama hiç belirti yok ablm hemşire o bakıyor bana ben iyiyim ve tranferden sonra hiç aglamadim bana orta kalite konuldu beşinci güne dokuz taneden ikisi ulaşmış koyda bana yanlış bilgi verildi meğer onbir yum toplandı ama bana dört dedi funda hanım dünyam yikildi emriyilig dokuz taneden ikisi beşinci güne ulaştı dedi. Donduramadik.iki si kondu.benimki yirmidinde transfer edildi beşinci gün embriyosu idrar testi yapmayacağım
Canım kaldı üç gün ilk üç gün çok pkotuydu çok kadiklarim ağrıdı şimdi rahatım ama hiç belirti yok ablm hemşire o bakıyor bana ben iyiyim ve tranferden sonra hiç aglamadim bana orta kalite konuldu beşinci güne dokuz taneden ikisi ulaşmış koyda bana yanlış bilgi verildi meğer onbir yum toplandı ama bana dört dedi funda hanım dünyam yikildi emriyilig dokuz taneden ikisi beşinci güne ulaştı dedi. Donduramadik.iki si kondu.benimki yirmidinde transfer edildi beşinci gün embriyosu idrar testi yapmayacağım
Tuba sende nasıl belirtiler olmuştu sen idrar teşti yaptın mi sana da iki kondu biri nereye gitti kanamanı mi oldu
Tuba sende nasıl belirtiler olmuştu sen idrar teşti yaptın mi sana da iki kondu biri nereye gitti kanamanı mi oldu
Ben ilk symrnaya gittim memnun kaldım funda hanım a ne sorduysam sekille anlattı hsg yi heryredn uygunsa histerskopiyi uygun dışta hatta benden polipte alındı funda hanım minicik miyon bile başarıyı etkiler dedi bende sordum neden histereskopi diye ,izmirde fazla merkez yok ama funda hanıma soğuk derler her ameliyattan sonra açıklama yaptı ben opuda transferde onu istedim geldi hele transferde canım benim o gün suhendan hanım transferleri yapıyordu ben ama ben funda hanımı istedim bir baktım hemen geldu ben onu görmeden bayilmamistim icin rahat etsin ben yapicam hazır misin dedi benden başka güvenmesi kimseye dedi. Benimki anestezili oldu neden dedi m hemsureye funda hanım öyle istedi dedi hiç canım yanmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?