Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

tubacim benim yirmisinde oldu otuz tahlil icin erken değilmi özlem hemşire otuz dedi gerçi benim icin daha iyi ,sanki hiç dikkat etmiyormusu gibi his kapladı kanepede oturuyorum dolaşıyorum sen hep hattın mi başka bölümdeki Arkadaslar ise bile başlamış nasıl beslendin hep yatmakmi gerkiyo

tubakurtcum ilk denemede gebe kalan kimsenin aklında kalmaz ne harcadığı para ne de zaman. allah tamamına erdirsin kardeşim. bakmayı bilen dr ultrasonla polip neyse başka görürmüş. anestezili transferin tercih edildiğinide ilk defa sizden duydum.onadamı ek ücret alınıyor.herkes aynı ilacı aynı miktardamı kullanıyor ilaç dahil diye ısrar ediyorlar.neyse sen yinede mutlu kal, darısı hepimizin başına. her söylenene inananların zaten pozitif oldukları için gebelik şansları artar haklısın:)

Canım benim ne kadarda heyecanlısın kendimi gördüm karşımda :) hep yatman gerekmiyor tabiki :) bak canım ben ilk 3 gün çok dikkat ettim kalkarken mesela hep eşimin yada annemin elinden tuttum sıkmadan kendimi kalktım. 3 gün sonra ağır hiç bir iş yapmadım. ama yürüyodum balkona çıkıp sandalyede oturuyodum... yani kendimi zorlucak hiç bişey yapmadım. eğilip kalkmadım mesela... yemeğe gelince ne bulursam yedim bide saatli yedim sabah öğle akşam yani her öğünü yedim. et çok yedim ve yoğurt... kemik haşlama içtim limonlu tabi. 3.günden sonra çok üstünde durmadım yani sanki hamile değilmişim gibi olmuştu. 10. gün erken değil canım kanda beta az çıkıyo ama o zaten yükseliyo progestan ilaç veya iğneyle. ben iğneyi tercih ettim 21 gün kalçadan iğne oldum ama çok ağır bir iğneydi son zamanlarda canım acımaya başladı sonra 21. gün vajinal progestana başladım. ama inan daha kolay oldu vajinadan aldığım canım yanmıyor hiç değilse... şimdi normal hayatıma döndüm ama yinede ağır kaldırmıyorum. çıkıp geziyorum yorulunca oturuyorum. Çok üstüne düşme sanki bişey yokmuş gibi davran zor ama yapabilirsin canım :)

Canım çok teşekkürler iyi dileklerin için ancak sen sanki çok olumsuz gibisin. Tabiki tedavi sürecinde ilaçlar fazlalaşıyor her ilaç para demek... ssk ilaçları ödemiyor malesef buda insanları madden yıkıyor. Anestezili transfer şöle ben muayene olamıyorum alttan. kendimi çok fazla kastığım için doktorum normal transferi istemedi. Böyle daha rahat oldu. Ben bu tedaviye başlarken olumsuz yanlarınıda sonucuda düşündüm.. hiç bir sağlık kuruluşu yada sadece tüp bebek yapan merkezler asla %100 tutar demez ki banada %1000 demediler.Bizler çabalıyoruz doktorlar üstlerine düşeni yapıyorlar ancak gerisi Allah'a kalıyor. Umarım uygun bir tüp bebek merkezine karar verirsin benim yaşadığım mutluluğu sizlerinde yaşamasını isterim :) Rabbim hepinize bunu tattırsın.

Öncelıkle yenı evın hayırlı olsun keseyı gormenede çok sevındım :)kalp atışlarınada bişe kalmamış :) anestezı olunca işlemi anlamıyorsun tabı ama sonrasından korkuyorum opudan sonraki tampon kabusum oldu açıkçası.. belki ben abartıyorum ama gerçekten rahatsız ettı benı anestezının etkısıyle tamponu gec fark ettım hatta ıtıraf edeyım tampon olduğu aklıma bıle gelmedı bez koymuşlar sandım sonra hemşire gelip çıkarmaya başlayınca şok oldum ne kadar uzun birşeyse çek çek bıtmedı içim aktı gıttı sandım kıvrandım durdum hemşire sakınleştirmeye çalıştı ama olmadı :) bıde eşim yanımdaydı zavallı o bıle garıp garıp baka kaldı nerden çıkıyor bu kadar bez dıye :) şu an gülüyorum ama inşş bı daha yaşamam.. son bı soru daha ne kadar dınlendın hastanede ?

canım senı tabıkı unutmadım hatta bakarsan sana yazmışım bıle transfere gıtcem dediğinde :) merakla yazmanı bekledim :) çok fazla yatma canım oturur pozısyonda ol yada arkana bolca yastık koyup ayaklarını uzat .. en onemlısı ılk 3 gun.. evde kuçuk kuçuk dolaş sadece anı hareketler ve ağır işlerden kaçın yanı hayatını ağır çekımde sur bır sure :) bunun dışında sole yap bole yap dıyemıcem cunku benım bır çok sorunum olmuştu kusmalar ağrılar felan sol kasıkta benımde ağrı vardı mesela ama bende şişkinlikte vardı.. dıkkat etmem gereken ılk 3 gun yaşamadığım kalmadı kısacası ve sonuç kotu oldu benım için: ama ben bu kadar çekmeme rağmen olumsuz duşunmemıştım karamsarlığa kapılmamıştım dığer mesajlarınıda okudum ve senı çok panık gordum oncelıkle sakın ol ve lütfen olumlu düşünmeye çalış.. diğer turlu kendını çok yıpratırsın

Canım istediğin kadar sor ayıpsın :) Üzüldüm bu tampon işine ama muhakkak gerekli bişidir. boşuna yapılmamıştır. Şükür atlattın onlar geride kaldı canım düşünme bunları...Hastanede 3 saat tutuyolar canım sonra yolluyolar. ben çıkarken ayakta çıktım arabaya bindim arka koltukta yattım. merdiven çıkmadım yanlız. elindeyse merdiven çıkma ilk 3 gün çok dikkat et iş yapma sakın ağır kaldırma. sonra yavaştan normal hayatına dön :)

saol canım desteğim için.. evet ara ara sorularım olacak eylül ortası gıbı şu hısteroskopi çıksın aradan bayramdan sonra inşş dondurulmuşlarla başlıcam :)iş konusunda sorun yok saolsun eşim herseye yardımcı onun hakkını ödeyemem :)bıraz benı ıdare etcek artık :) bırde bu konuları çok takmamak en ıyısi haklısın bı kaç güne tatıle gitcem inş 10 gun kadar kalcam bu benı bıraz rahatlatır :)

Canım benim hepimiz birbirimize destegiz konuşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz bana her zaman herşeyi sorabilirsin bende sizlere sormaktan çekinmiyorum inan :) git tatile kafanı dinle zinde gelki bebeğine kavuşman için vucudun dinlenmiş olsun :)))

iyi dilekleri icin çık tesekkurler canım . Dondurulacak embriyo olmadığı icin panik oldum .ama şimdi rahatım .sen hidtereskopiden hiç korkma ben hsg ve hidtereskopiden sonra aynı gün ise gittim, yumurta toplandıktan sonrs gezmeye gittim allah yukarda her işlem sorunsuz geçti ama ben ilk kez dra gittim ve bunları iki ay içinde yaşayınca panik oldum şimdi duadan başka yapabilecek birşey yok çok umutlanmak istemiyorum çünkü sonra çok üzülürüm bana dedtekleriniz icin tunaya ve sans çok teşekkür ederim

Çok saol canım senden çok şey öğrenfim ben hep kapsül kullandim şimdi rahat kyllsniyorum ama çıkıyor yatmama rağmen. Artık herşeyi allahima bıraktım o ol derse olur canım benim embryo kalitesinde 3 cc yazıyordu özge iyi dedi ama c olmadı kafamı karistirdi başka bir merkezde çalışan birine sordum biz grade ile sinifliyoruz resmi ni yolla dedi yolladım iyi dedi insallas beni üzmemek icin gerçeği saklamamistir. Normalde ben o merkeze gitsem çok indirim olurdu ama aile dostumuz iyi merkez tercih ettin kafanı karıştırma dedi transferden sonra herşey allaha kalıyor dedi oranın embriyilogu çok ünlü ama bana denilen transferi ve ölüyü mutlaka funda hanıma yaptırır dedi benim transferine funda hanım muaneden çıkıp geldi hasta isteğine çok dikkat ediyolar

aynen canım Rabbim ol derse oluyor bol bol dua et içini ferah tut ve en önemlisi inan canım :) hiç birşey imkansız değil...

aynen canım bende bu konularda hıç doktora gıtmemiştim ama bak neler yaşıyoruz:) muayene olmak bıle bır zulüm bende ama sonucu için katlanıyoruz :) inş benımde sorunsuz geçecek:) tabıkı su bır gerçek kesın olacakmış gozuylede bakılmamalı olumsuz sonuç alındığında buyuk bır yıkım yaratıyor.. ama yınede umudumuzu kaybetmemelıyız:) güzel sonuçlarını beklıyorz:)

Bmga ve tuba canım arkadaşlarım allah razı olsun keşke birgün merkezde karsilassak nr güzel olur

Canlarım ben ayın 2sinde gidicem kontrole... gidicek olan varsa içinizde ben sabah 10 gibi orda oluyorum :) belki görüşürüz. :)

Canlarım ben ayın 2sinde gidicem kontrole... gidicek olan varsa içinizde ben sabah 10 gibi orda oluyorum :) belki görüşürüz. :)

Ben cuma tahlile gidiyorum kaç saatte cikarki eşim ise gec gidecek yanımda olmak istiyor.bugün cok bunalimdaydim gece bebeklerimi kaybettiğimiz gördüm ben öğretmenim okulda tenefuste tuvalete gittim ruyada iki tane kırmızı nokta nasıl çığlık attım uyandım hemen tuvalete kostüm birşey yoktu yatağa baktım eşim şok oldu sarıldı ben de ağladım ağlarken bile canım kasilmadan ağla herşey çocuk drgil dedi neyse sabah oldu ben en iş olarak eritre ders veriyodum sahibi kadın canım bebek olayın var dönem arasında çocuklar öğretmensiz kalmasın dedi hiçbirşey diyemedim ek isimdrnde oldum misline bozuktu ağladım ablamda dün gitti izni bitti ilk kez yalnız kaldım

kabuslar görmen normal canım kaybetme korkusu yaşıyoruz bende turlu turlu rüyalar goruyordum... senı mutlu eden şeylerle ilgilen kafanı başka şeylere yor.. kitap oku ben çok kıtap okumuştum surukleyıcı şeyler oku kı kendını kıtaba veresın :) ve eşin çok haklı herşey çocuk değil evt çok ıstıyoruz olmasını ama önce can sağlığı.. bende test sabahı sabahn korunde fırlayıp hazırlanmış tırıl tırıl sonra eşim aldı benı oturttu sakınleştirdi olumsuz sonuç olsada önemli değil önemli olan biziz gücümüzün yettıği kadar tekrar deneriz dedi :) o kadar ığneler yıyoruz operasyonlar gecırıyoruz ama en zoru beklemek değilmi :)bolca dua et kendını sakınleştır işi felanda düşünme.. ayrıca yalnız değilsin eşin var yanında hatta bızde burdayız bak :)

benım gidişim eylül ortası hatta sonunu bulabılır karşılaşsak güzel olurdu :)bişi sorcam bize tup bebek oncesı smear testı yaptılar mı? bilgin var mı ?

Canım sana baktığımda bazen çok güçlü bir kadın var karşımda bazende çocuk gibi şirin ürkek biri :) nolur gönlünü ferah tut kendini çok adapte etme hiç bişey yokmuş gibi davran. eşin çok güzel demiş evlilikte evet belki çok şey bebek ama herşey demek değil. tüp bebek başlangıcı soru sonu soru... her zaman soru işaretleriyle yaşıyoruz. ben hamileyim bile diyemiyorum. keseyi gördüm acaba kalbini duyabilcekmiyim diyorum düşün... Bunlara hazırlıklı olmalıyız. bu işe başlarken risklerinide öğreniyoruz. hem çok güzel bir mesleğin var sayısız çocukların var :) bunları düşün şuan :) ona kafanı yorma lütfen aklından çıkar canım ... şu test günün gelsin sonucu bi al sonra sonuca göre hareket edicez. Dua et bol bol :) güzel sonuçlar alıcaksın Allahın izniyle canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…