benım gidişim eylül ortası hatta sonunu bulabılırkarşılaşsak güzel olurdu :)bişi sorcam bize tup bebek oncesı smear testı yaptılar mı? bilgin var mı ?
Canım bana yapılmadı. sadece histereskopi yapıldı.. Ya keşke karşılaşsak. zaten muhakkak görmüşüzdür birbirimizi :)
Canım sana baktığımda bazen çok güçlü bir kadın var karşımda bazende çocuk gibi şirin ürkek biri :) nolur gönlünü ferah tut kendini çok adapte etme hiç bişey yokmuş gibi davran. eşin çok güzel demiş evlilikte evet belki çok şey bebek ama herşey demek değil. tüp bebek başlangıcı soru sonu soru... her zaman soru işaretleriyle yaşıyoruz.o ben hamileyim bile diyemiyorum. keseyi gördüm acaba kalbini duyabilcekmiyim diyorum düşün... Bunlara hazırlıklı olmalıyız. bu işe başlarken risklerinide öğreniyoruz. hem çok güzel bir mesleğin var sayısız çocukların var :) bunları düşün şuan :) ona kafanı yorma lütfen aklından çıkar canım ... şu test günün gelsin sonucu bi al sonra sonuca göre hareket edicez. Dua et bol bol :) güzel sonuçlar alıcaksın Allahın izniyle canım :)
Canım arkadaşım merak etmeyin topladım kendimi iyiyim gün sayiyoruz hakkımızda hayırlısı olsungalıba bana da yapılmadı :) yaa bişey rıca etsem senden merkeze gıttığınde smear testı fiyatını sorarmısın telde pek fıyat bılgısı vermıyolardaben yaptırmayı düşünüyorum :) bencede o kadar gıttık geldık :) ben uzun saçlı renklı gözlü orta boyluyum hatırla bakalım gordun mu ?
Canım arkadaşım merak etmeyin topladım kendimi iyiyim gün sayiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun
Ben tiniztepeye infertile bol. Gitmiştim o kadar kötü yerli drun kameralı ultrasonik yok tahlil yazdı bir iki ay sonraya sperm testi vardı neyse dra eee nasıl müsbet edeceksin dedim gelmişken ensar alalım allahım bağırarak kalktım aparatin en büyüğü vardı jel sürme yok canım yandı eşim beğenmedi ve symrnada baslaik .aladağlar açıyor genişletip bir. Seye kalıntı alınıp kaba gönderiliyorp
Telefondan girdiğim icin yanlış yazıyorum telden yazmaya alışkın değilim
olsun canım ben anlıyorum :) sen baya eziyet cekmışsın ama emin ellerde hiç bir şey anlamıyorsun yazmış arkadaşlar mauyene olurken anlamadan alıyorlarmış :) bakalım bi düşüneyım belki yaptırırım fiyatınıda öğrenmem lazım malum herseye para yetişmiyor tup bebek çok masraflı hala borcunu oduyoruz bızdeuygunsa foyatı smyrnada yaptırayım dedım :) hısteroskopı yaparken alsınlar numuneyı nasılsa anestezılı olcam :)
Ya ben basks merkezdeki kisilerlrfe konuşuyorum bu saatte kız drunu hemdiresini aradı bizde niye sorumlu hemşire numarası yok.sadece merkezi arayabiliyorum acil birşey olsa ne yapcax ah cnn borç deme ev araba borcu ryluldede bebis borcu başlıyor.arkadadlar ben de belirti yok kas ağrıdı akıntı hiçbirşey yok.benle aynı gün tranfer olan arkadaş kan tahlili yaptı kendi negatif çıktı onun merkezi ons test tarihini dört eylül demiş ben yirmisnde oldum otuxunda nasil belli olacak 12 gün geçmedi gerekmiyor mu
Merhaba arkaslar symrna topiğini gördüm çok sevindim
Ben 3 yıllık evliyim her iki tüpümde tıkalı,Pko luyum. son adetimi 1 Ağustos'ta oldum. Adet olduğum gün smyrnaya gittim. Tüplerimiz açmak için laparoskopi yapabiliriz dediler ama kesin açılmayabilir diye uyardılar. Biz hemen tup bebeğe başladık. 14 Ağustos'ta yumurtalarım toplandı 23 yumurtadan 10 tanesi 3. Güne ulaştı, ohss riskim olduğu için ve yaşım 29 olduğu için 17 Ağustos'ta tek 3. Gün embriyosu transfer edildi. Transferin olduğu gün çalıştığım hastanede nöbetim vardı sürekli yatmam gerekmez diye düşünerek nöbetimi değişmemiştim, Ogün transferden sonra 3 saat yatıp hastaneye nöbete gittim yoğun bir nöbet değildi , arkdaşım çok yardımcı oldu. Ertesi gün sabah nöbetten çıktım eve geldim ve sonrasında 2 gün işe gitmedim, kendi yemeğimi kendim yaptım, sadece ağır kaldırmadım ve uzanmadım, yatmadığım halde transferden sonra kabız oldum , eşim eczaneden birçok ilaç getirdi ama bir türlü yapamıyordum, o kadar çok ilacı içince sonrasında çok şiddetli ishalim oldu işe gitmediğim o2 gunüm tuvalette geçiyordu. Artık bebeği kaybettiğimi düşünmeye başlamıştım. 3. Gün işe başladım transferin 6. Günü tekrar nöbet tuttum normalde 29 Ağustos yani yarın test günüm ancak ben 9. Gün dayanamadım sabah işe giderken idrar test aldım eşime söylemedim çünkü o izin vermezdi testi yaptım baktım tek çizgi sonra elimi yıkayım atayım dedim o sırada çok açık 2. Çizgiyi gördüm hemen kan verdim ve 9. Gün değerim 61 çıktı Elhamdülillah sonunda pozitif sonucu gördüm yarın tekrar test yapıp smyrnaya haber vereceğim
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah olumlu düşünün hiç moralinizi bozmayın
tebrıkler canım çok sevındım senın adına inş allah kucağına almayıda nasıp etsın :)darısı bızımde başımıza :)
galıba bana da yapılmadı :) yaa bişey rıca etsem senden merkeze gıttığınde smear testı fiyatını sorarmısın telde pek fıyat bılgısı vermıyolardaben yaptırmayı düşünüyorum :) bencede o kadar gıttık geldık :) ben uzun saçlı renklı gözlü orta boyluyum hatırla bakalım gordun mu ?
hehheh canımsınhafızamı baya zorlamam gerekicek. Pazartesi gidicem ben merkeze sorarım smear testini sana burdan hemen yazarım canım.
cyclamen1 bu arada hayırlısı olsun bende ilk idrar testi yapmıştım7.gün yaptım 25dk sonra 2.ci çizgi çıkmıştı. 10. günde yaptım ondada testi yapar yapmaz çizgi hemen belirmişti. ve daha koyu renkteydi. 11. gün kan testine gittim orda 108 çıktı :) şuan 7 haftalık gebeyim. ve en kısa zamandada burdaki arkadaşlarımdan da pozitif duyucağım günleri bekliyorum... :) Rabbim hepimizin yanında yar ve yardımcısı olsun işallahh..
hehheh canımsınhafızamı baya zorlamam gerekicek. Pazartesi gidicem ben merkeze sorarım smear testini sana burdan hemen yazarım canım.
cyclamen1 bu arada hayırlısı olsun bende ilk idrar testi yapmıştım7.gün yaptım 25dk sonra 2.ci çizgi çıkmıştı. 10. günde yaptım ondada testi yapar yapmaz çizgi hemen belirmişti. ve daha koyu renkteydi. 11. gün kan testine gittim orda 108 çıktı :) şuan 7 haftalık gebeyim. ve en kısa zamandada burdaki arkadaşlarımdan da pozitif duyucağım günleri bekliyorum... :) Rabbim hepimizin yanında yar ve yardımcısı olsun işallahh..
ahh canım benımde merkezde eleştirdiğim tek konu bu.. gece bırıne ulaşmak çok zor.... transferden sonra hasta olduğumda gece eşim bır saat hemsırelere ulaşmaya çalıştı merkezı arıyoruz bır adam cıkıyo ben yardımcı olamam dıo numara verıyoo ara babam ara eşim çıldırdı kımse yokmu dıye adama tekrar... sonra o adam hemşireyı aradı ve bız ondan sonra ulaşabıldık düşün.. değil doktoru aramak hemşireden bahsedıyorum hısteroskopı için gıttığimde bu konuyu onlarla konuşcam çok aklıma takıldı...senın transfer edılen embrıyon 5. gun embrıyosuydu canım o yüzden senın ıkı gun daha erken bellı olur..hemşireye güven herkesın durumu ve belirtileri bırbırınden farklı.. ayrıca suan bır belırtın olmazkı senın olanda kullandığın ılaçların etkısıdır.. bıde sana dostınex dıye bır ılaç verdıler mı ?
Merhaba arkaslar symrna topiğini gördüm çok sevindim
Ben 3 yıllık evliyim her iki tüpümde tıkalı,Pko luyum. son adetimi 1 Ağustos'ta oldum. Adet olduğum gün smyrnaya gittim. Tüplerimiz açmak için laparoskopi yapabiliriz dediler ama kesin açılmayabilir diye uyardılar. Biz hemen tup bebeğe başladık. 14 Ağustos'ta yumurtalarım toplandı 23 yumurtadan 10 tanesi 3. Güne ulaştı, ohss riskim olduğu için ve yaşım 29 olduğu için 17 Ağustos'ta tek 3. Gün embriyosu transfer edildi. Transferin olduğu gün çalıştığım hastanede nöbetim vardı sürekli yatmam gerekmez diye düşünerek nöbetimi değişmemiştim, Ogün transferden sonra 3 saat yatıp hastaneye nöbete gittim yoğun bir nöbet değildi , arkdaşım çok yardımcı oldu. Ertesi gün sabah nöbetten çıktım eve geldim ve sonrasında 2 gün işe gitmedim, kendi yemeğimi kendim yaptım, sadece ağır kaldırmadım ve uzanmadım, yatmadığım halde transferden sonra kabız oldum , eşim eczaneden birçok ilaç getirdi ama bir türlü yapamıyordum, o kadar çok ilacı içince sonrasında çok şiddetli ishalim oldu işe gitmediğim o2 gunüm tuvalette geçiyordu. Artık bebeği kaybettiğimi düşünmeye başlamıştım. 3. Gün işe başladım transferin 6. Günü tekrar nöbet tuttum normalde 29 Ağustos yani yarın test günüm ancak ben 9. Gün dayanamadım sabah işe giderken idrar test aldım eşime söylemedim çünkü o izin vermezdi testi yaptım baktım tek çizgi sonra elimi yıkayım atayım dedim o sırada çok açık 2. Çizgiyi gördüm hemen kan verdim ve 9. Gün değerim 61 çıktı Elhamdülillah sonunda pozitif sonucu gördüm yarın tekrar test yapıp smyrnaya haber vereceğiim
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah olumlu düşünün hiç moralinizi bozmayın
Kızlar progestron 50mg iğne kullanan varsa aranızda bende 1 kutu kaldı. İhtiyacı olana verebilirim. aklınızda bulunsun.
Yarin sonuc gunum ....cok sabirsiz plan Ben bu bekleme surecinde sabretmeyi ogrendim idrar ve kan testi yapmadim .esime soz vrrdim olmasa ra aglamayacagim hakkimizds hayirlidi olsun
Yarin sonuc gunum ....cok sabirsiz plan Ben bu bekleme surecinde sabretmeyi ogrendim idrar ve kan testi yapmadim .esime soz vrrdim olmasa ra aglamayacagim hakkimizds hayirlidi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?