- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Canım sonucun nasıl merak ediyorum test yaptırdın mı
Tuba hamileyim allah denden razi olsun arkadasim bana bu zor surecte destek olsun cok duygusaldim bana guc verdin Allah bebeklerimizi bize bagislasin allahims sjkurler olsun rabbim herkese verCanım gönlünü ferah tut umuyorumki güzel olucak. Sonuçlarını bilerek bu yola çıkıyoruz biliyorsun. Ne olursa olsun yanındayız..ve ne olursa olsun pes etmek yok ..... Hadi bakalım hayırlısı işallah
Canlarim Ben de hamileyim Ben hep olumsuzluga alistirdim suhendan hanim Verdi haberi Ben gene agladim allahim sana sukurlet olsun sagsalim almsyi herkese icinde de baba nasip et
Tuba nerdesin mutlu haberi aldim ama sen yojsunTuba hamileyim allah denden razi olsun arkadasim bana bu zor surecte destek olsun cok duygusaldim bana guc verdin Allah bebeklerimizi bize bagislasin allahims sjkurler olsun rabbim herkese ver
Tuba nerdesin mutlu haberi aldim ama sen yojsun
Canımmmmmmmmmmmm nasıl sevindim yaaaaaaaaaaavallaha kahkaha attımmmm dedim sana kasma kendini olucak herşey diye. kıyamam sana yaaaa Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :))))))) valla uçtum havalaraaaa
Canim benim cok saol senin hakkini odeyemem .fsh 14 ile hamileyim.dun benim zaferim oldu. Suhedan hmm ne tatli .biz cok gergindik hatice hemsierede asik suratlu cagirinca Daimler gozgoze geldik sakin burda aglama CNm dedi iceri girdik nasilsin cnm dedi hersey sudden cikacak kelumelere bagli dedim aglamaya baslDim hadi Gozun aydin 30 agustos zaferniz kutlu olsun dedi.Ben bu defer huckir arak agkamaya basladim esimde agluyor Dr ilk kez mutlu habere aglayan bir cuff goruyorum dedi. Biz bir garip olduk defer 330 .esim ikiz mi dedi. Size tel kondu dedi esin hayir iki kondu hemsire iki kondu dedi. Keseden once tel cuff diyemrm dedi.dostinexi kestik. Estrogen progeston kapsule adpirine filika adore devsm dedi
Canim benim cok saol senin hakkini odeyemem .fsh 14 ile hamileyim.dun benim zaferim oldu. Suhedan hmm ne tatli .biz cok gergindik hatice hemsierede asik suratlu cagirinca Daimler gozgoze geldik sakin burda aglama CNm dedi iceri girdik nasilsin cnm dedi hersey sudden cikacak kelumelere bagli dedim aglamaya baslDim hadi Gozun aydin 30 agustos zaferniz kutlu olsun dedi.Ben bu defer huckir arak agkamaya basladim esimde agluyor Dr ilk kez mutlu habere aglayan bir cuff goruyorum dedi. Biz bir garip olduk defer 330 .esim ikiz mi dedi. Size tel kondu dedi esin hayir iki kondu hemsire iki kondu dedi. Keseden once tel cuff diyemrm dedi.dostinexi kestik. Estrogen progeston kapsule adpirine filika adore devsm dedi
hehhehe canım yaa kıyamam :) keseyi görünce sölüyolar tekmi çiftmi diye :) 12. gün değerin güzel maşallah. keseyide görek bakalım tekmi çiftmi bebişleraman olsun tek çift fark etmez isterse 3 olsun yeterki sağlıklı olsun bizim olsun
yok Canim getcekten mi allahinm insallah benim ki besinci gun embriyosuydu.kese ne zmn belli oluyor kalp studio ne zmn belli oluyor ilkdort ay kritik degil mi.Ben haftasonu yarim gun calidiyordum birakayim mi.sen calisiyor musing. Benim evle okul karsilikli cok yakin ama haftasonu yarim gun risk olusturur muCanım bak haftasonuysa Allah göstermesin olmasın da bişi olursa ara orda güvenlik çıkıyo tele. diceksin nöbetçi hemşireyle görüşmek istiyorum de. Hatice hemşire arayabilceğimi söledi de veriyolar tele nöb. hemşireyi. oda ulaşıyo diğer hemşirelere gerekirsede doktora ulaşıyolar merak etme. yanlız 10. gün betan 330 muşbana ikiz gibi geliyo senin bebeler benim 11. gün betam 108 di 14. gün 234 tü tek kesemiz görüldü. :)
yok Canim getcekten mi allahinm insallah benim ki besinci gun embriyosuydu.kese ne zmn belli oluyor kalp studio ne zmn belli oluyor ilkdort ay kritik degil mi.Ben haftasonu yarim gun calidiyordum birakayim mi.sen calisiyor musing. Benim evle okul karsilikli cok yakin ama haftasonu yarim gun risk olusturur mu
Ben progestonu itemiyorum dedim jel vereyim ama jel akinti ve ksdinti yapiyor yapsnasaydin defer boulevard olmaxdi dedi.sen sinful hanging dra gidiyorsun
yok Canim getcekten mi allahinm insallah benim ki besinci gun embriyosuydu.kese ne zmn belli oluyor kalp studio ne zmn belli oluyor ilkdort ay kritik degil mi.Ben haftasonu yarim gun calidiyordum birakayim mi.sen calisiyor musing. Benim evle okul karsilikli cok yakin ama haftasonu yarim gun risk olusturur mu
Ben progestonu itemiyorum dedim jel vereyim ama jel akinti ve ksdinti yapiyor yapsnasaydin defer boulevard olmaxdi dedi.sen sinful hanging dra gidiyorsun
Kafayı yedi :/ kaç kere çıkmış yazı baksana
O kadar yazdim gelmedi. Yedi hfta kese gormek icin gec degil mi baxilari besinci haftada gormus. Gec olsunda guc olmasin.Ben de funda hmm isterim ama o cok yogun cok fazla tup bebek hastasi var.orda dogumu kaca yapiyorlar ki...Ben eve yurume mesafesinde plan medical parks devam ederim gibi geliyor.Kafayı yedi :/ kaç kere çıkmış yazı baksana
O kadar yazdim gelmedi. Yedi hfta kese gormek icin gec degil mi baxilari besinci haftada gormus. Gec olsunda guc olmasin.Ben de funda hmm isterim ama o cok yogun cok fazla tup bebek hastasi var.orda dogumu kaca yapiyorlar ki...Ben eve yurume mesafesinde plan medical parks devam ederim gibi geliyor.Kafayı yedi :/ kaç kere çıkmış yazı baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?