Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

Canım gönlünü ferah tut umuyorumki güzel olucak. Sonuçlarını bilerek bu yola çıkıyoruz biliyorsun. Ne olursa olsun yanındayız..ve ne olursa olsun pes etmek yok ..... Hadi bakalım hayırlısı işallah
Tuba hamileyim allah denden razi olsun arkadasim bana bu zor surecte destek olsun cok duygusaldim bana guc verdin Allah bebeklerimizi bize bagislasin allahims sjkurler olsun rabbim herkese ver

Canlarim Ben de hamileyim Ben hep olumsuzluga alistirdim suhendan hanim Verdi haberi Ben gene agladim allahim sana sukurlet olsun sagsalim almsyi herkese icinde de baba nasip et

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarını kucağına almay nasip etsin, çok sevindim Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

Tuba nerdesin mutlu haberi aldim ama sen yojsun

Canımmmmmmmmmmmm nasıl sevindim yaaaaaaaaaaa vallaha kahkaha attımmmm dedim sana kasma kendini olucak herşey diye. kıyamam sana yaaaa Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :))))))) valla uçtum havalaraaaa

Ağlama sakın bak hissediyolar :) kendini bişeye sıkma üzme sakın. tedbirli ol dikkat et. ani hareketlerden sakın muhakkak. şimdide bebişlerin büyümesini beklicez. Nasıl sabırla bekledin test gününü böylece kesenide,, kalbinide dinleyeceğin günü sabırla bekliceksin canım :) Üstüne düşme sanki hamile değilmişin gibi düşün ama hamile gibi hareket et :) ilaç verdimi progestron kapsül falan ? Betan kaç çıktı söledilermi ? ayhh hepsini merak ediyorum hepsini söle

Canımmmmmmmmmmmm nasıl sevindim yaaaaaaaaaaa vallaha kahkaha attımmmm dedim sana kasma kendini olucak herşey diye. kıyamam sana yaaaa Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :))))))) valla uçtum havalaraaaa

Canim benim cok saol senin hakkini odeyemem .fsh 14 ile hamileyim.dun benim zaferim oldu. Suhedan hmm ne tatli .biz cok gergindik hatice hemsierede asik suratlu cagirinca Daimler gozgoze geldik sakin burda aglama CNm dedi iceri girdik nasilsin cnm dedi hersey sudden cikacak kelumelere bagli dedim aglamaya baslDim hadi Gozun aydin 30 agustos zaferniz kutlu olsun dedi.Ben bu defer huckir arak agkamaya basladim esimde agluyor Dr ilk kez mutlu habere aglayan bir cuff goruyorum dedi. Biz bir garip olduk defer 330 .esim ikiz mi dedi. Size tel kondu dedi esin hayir iki kondu hemsire iki kondu dedi. Keseden once tel cuff diyemrm dedi.dostinexi kestik. Estrogen progeston kapsule adpirine filika adore devsm dedi

Betayi soylemediler .. BEN DEFER KAC CIKTI DEDIM 330 DEDI. NEGATIVE SORMADIK. PAZARTRSI GENE GITCEM

hehhehe canım yaa kıyamam :) keseyi görünce sölüyolar tekmi çiftmi diye :) 12. gün değerin güzel maşallah. keseyide görek bakalım tekmi çiftmi bebişler aman olsun tek çift fark etmez isterse 3 olsun yeterki sağlıklı olsun bizim olsun

CNM 10 . GUN DEGERI 330 PAZARTESI GENE TEST OLCAK .INSALLAH DUZMEZ DUSMEZ DEGIL MI DEFER. BEN BIR GARIP HISSEDITORUM .SAGLIKLI OLSUNDA TEL CIFT FARK ETMEX BETA DAN ONEMLI DEGIL MI. KESKE HAFTAICI OLDS rardim.merkezin tel sevmedigim tarafi ne drun ne hemsirenin numarasi var.dun dedim acil during olds nasil ulascaz hatice merkezi ara diyo oblar bize haftasonuda llsa yonlendirir

Canım bak haftasonuysa Allah göstermesin olmasın da bişi olursa ara orda güvenlik çıkıyo tele. diceksin nöbetçi hemşireyle görüşmek istiyorum de. Hatice hemşire arayabilceğimi söledi de veriyolar tele nöb. hemşireyi. oda ulaşıyo diğer hemşirelere gerekirsede doktora ulaşıyolar merak etme. yanlız 10. gün betan 330 muş bana ikiz gibi geliyo senin bebeler benim 11. gün betam 108 di 14. gün 234 tü tek kesemiz görüldü. :)

yok Canim getcekten mi allahinm insallah benim ki besinci gun embriyosuydu.kese ne zmn belli oluyor kalp studio ne zmn belli oluyor ilkdort ay kritik degil mi.Ben haftasonu yarim gun calidiyordum birakayim mi.sen calisiyor musing. Benim evle okul karsilikli cok yakin ama haftasonu yarim gun risk olusturur mu
Ben progestonu itemiyorum dedim jel vereyim ama jel akinti ve ksdinti yapiyor yapsnasaydin defer boulevard olmaxdi dedi.sen sinful hanging dra gidiyorsun

heheh şu telaşına bayılıyorum canım arkadaşım ya beni bile heyecanlandırıyosun ben çalışmıyorum evdeyim. kese 12 sonra falan görünüyor. ardından 10 gün sonra kalp atışı için çarıyolar. seni ne zaman kontrole çağırdı ? Progeston ilacını bende kullanıyorum vajinadan. başta zor oluyodu iktirmek ama şimdi kolaylaştı. ağız yoluyla alınan çok iyi etki etmiyo dediler. ben 21 gün iğnesini oldum ama son 5 gün ayaklarım uyuşmaya başladı iğnesi çok ağır geliyodu.. bıraktırdı Ali bey. Şimdi ben kalp atışını duyucam pazartesi nasipse Rabbim izin verirse :) sonrasında Funda Hanımla devam edicem. Yani biz tercihen kendisini seçtik. onunla başladım onunla kucağıma almak istiyorum.Doğumumuda Funda Hanımdan isticem. Rabbimin izniyle kalbinide duyayım bebeğimin sağ salim kucağımıza alalım başkada bişi istemem :)))

heheh şu telaşına bayılıyorum canım arkadaşım ya beni bile heyecanlandırıyosun ben çalışmıyorum evdeyim. kese 12 sonra falan görünüyor. ardından 10 gün sonra kalp atışı için çarıyolar. seni ne zaman kontrole çağırdı ? Progeston ilacını bende kullanıyorum vajinadan. başta zor oluyodu iktirmek ama şimdi kolaylaştı. ağız yoluyla alınan çok iyi etki etmiyo dediler. ben 21 gün iğnesini oldum ama son 5 gün ayaklarım uyuşmaya başladı iğnesi çok ağır geliyodu.. bıraktırdı Ali bey. Şimdi ben kalp atışını duyucam pazartesi nasipse Rabbim izin verirse :) sonrasında Funda Hanımla devam edicem. Yani biz tercihen kendisini seçtik. onunla başladım onunla kucağıma almak istiyorum.Doğumumuda Funda Hanımdan isticem. Rabbimin izniyle kalbinide duyayım bebeğimin sağ salim kucağımıza alalım başkada bişi istemem :)))

heheh şu telaşına bayılıyorum canım arkadaşım ya beni bile heyecanlandırıyosun ben çalışmıyorum evdeyim. kese 12 sonra falan görünüyor. ardından 10 gün sonra kalp atışı için çarıyolar. seni ne zaman kontrole çağırdı ? Progeston ilacını bende kullanıyorum vajinadan. başta zor oluyodu iktirmek ama şimdi kolaylaştı. ağız yoluyla alınan çok iyi etki etmiyo dediler. ben 21 gün iğnesini oldum ama son 5 gün ayaklarım uyuşmaya başladı iğnesi çok ağır geliyodu.. bıraktırdı Ali bey. Şimdi ben kalp atışını duyucam pazartesi nasipse Rabbim izin verirse :) sonrasında Funda Hanımla devam edicem. Yani biz tercihen kendisini seçtik. onunla başladım onunla kucağıma almak istiyorum.Doğumumuda Funda Hanımdan isticem. Rabbimin izniyle kalbinide duyayım bebeğimin sağ salim kucağımıza alalım başkada bişi istemem :))) İş konusunu sor bence Hatice hemşireye eğer bir risk yoksa yarım günden bişi olmaz galiba ama yinede sor cnm.

Kafayı yedi :/ kaç kere çıkmış yazı baksana

Son düzenleme:

Canim sen yedi haftayi gectin neden gala kalp studio icin cagirmadular. Diger nerkezdeji kizlar bedinci haftada duyan var. Bekleyecegiz artik .Bana niye igne vermediler progeston dusugu engellemek icin mi .esim cok panik yaptiriyo onu yapna bunu yapna. Yatagi duzledim diye kizdi .sagsalim kalp sesinig duyayim fervor Ben duydum baska kizinkini cok heyecanliydi.ben saga hastane kismini dusunemiyorum esim medicalpark diyo eve yurume nrsafesinde hehehe...bekirtiletin basladi mi

O kadar yazdim gelmedi. Yedi hfta kese gormek icin gec degil mi baxilari besinci haftada gormus. Gec olsunda guc olmasin.Ben de funda hmm isterim ama o cok yogun cok fazla tup bebek hastasi var.orda dogumu kaca yapiyorlar ki...Ben eve yurume mesafesinde plan medical parks devam ederim gibi geliyor.

O kadar yazdim gelmedi. Yedi hfta kese gormek icin gec degil mi baxilari besinci haftada gormus. Gec olsunda guc olmasin.Ben de funda hmm isterim ama o cok yogun cok fazla tup bebek hastasi var.orda dogumu kaca yapiyorlar ki...Ben eve yurume mesafesinde plan medical parks devam ederim gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…