O kadar yazdim gelmedi. Yedi hfta kese gormek icin gec degil mi baxilari besinci haftada gormus. Gec olsunda guc olmasin.Ben de funda hmm isterim ama o cok yogun cok fazla tup bebek hastasi var.orda dogumu kaca yapiyorlar ki...Ben eve yurume mesafesinde plan medical parks devam ederim gibi geliyor.
Canim sen yedi haftayi gectin neden gala kalp studio icin cagirmadular. Diger nerkezdeji kizlar bedinci haftada duyan var. Bekleyecegiz artik .Bana niye igne vermediler progeston dusugu engellemek icin mi .esim cok panik yaptiriyo onu yapna bunu yapna. Yatagi duzledim diye kizdi .sagsalim kalp sesinig duyayim fervor Ben duydum baska kizinkini cok heyecanliydi.ben saga hastane kismini dusunemiyorum esim medicalpark diyo eve yurume nrsafesinde hehehe...bekirtiletin basladi mi
Progestron iğnesini normalde banada vermiyolardı. ağızdan almayı istemiyorlar etkisi az dediler. alttan atamam dedim hemşireye oda son çare iğne deyince bende iğneyi seçtim ama çok zor iğnesi21 gün oldum kalçalarım delik deşik iğneği bırakalı 11 gün oluyo hala acıyo kalçamın iki tarafıda birde son 5 gün iğne olurken bacaklarımı hissetmemeye başladım yani çok ağır iğnesi ve çok acıtıyo diye Ali bey ya alttan atıcan o hapları yada iğneye devam ediceksin dedi:S tercih senin dedi bende tamam atıcam alttan dedim inanki alttan daha kolay iğne hem ağır hemde çok yağlı :S
Kiyamam Canim ya ...biz kadinlar neler cekiyoruz Ben de funda hnmdan baskasina muane olamiyorum suhedan hanim delete gibi infant bile gerildim.alttan muanenin bebege zarari olur mu ki.Ben pazartesi okuldan cikinca gudicem bir gibi orda olurum
Cnm ozelden yazdim. Iyiki okul aciliyor bu sayede evden cikarim esim simdiden dataltuyo onu yapna bunu yapma hep yatcam sankiyooo bebeğe zararı yok ben kendimi kasıyorum muayenede bişi olur diye alttan muayene istemedim. canım sen hangi okuldasın ? ne öğretmenisin ?
Cnm ozelden yazdim. Iyiki okul aciliyor bu sayede evden cikarim esim simdiden dataltuyo onu yapna bunu yapma hep yatcam sanki
pazartesı gunu degerım ınsallah dusmez.bakalım ne zmn kese ıcın gel dıyecek.bırde dıver sayfalarda okuyorum hep kanamaları pluto korkuyorum fervor bıze progestonu onlara gore fszls kulandırıtolsr onlar sabah aksam bır alıyor box sabah ıkı ogle ıkı aksam ıkı.ben haftasonu ısını bırakıcam.cunku kırk dk metroyla gıdıyorum sonra bıraz tutuyorum ve bır de ders anlat hslıyle ayakta olcam taxı yazcam benı yorar .borclar dag gıbı ama kısmetıyle gelır bebek allah buyuk tek saglıkla herkesın bebegı ıcınde de benımkı dogsunhehehe onlar daha heyecanlı oluyolar benim eşim ilk günlerde utanmasa lavobayada kucağında götürcekti :d şimdi daha rahat :d
pazartesı gunu degerım ınsallah dusmez.bakalım ne zmn kese ıcın gel dıyecek.bırde dıver sayfalarda okuyorum hep kanamaları pluto korkuyorum fervor bıze progestonu onlara gore fszls kulandırıtolsr onlar sabah aksam bır alıyor box sabah ıkı ogle ıkı aksam ıkı.ben haftasonu ısını bırakıcam.cunku kırk dk metroyla gıdıyorum sonra bıraz tutuyorum ve bır de ders anlat hslıyle ayakta olcam taxı yazcam benı yorar .borclar dag gıbı ama kısmetıyle gelır bebek allah buyuk tek saglıkla herkesın bebegı ıcınde de benımkı dogsun
Bebeğimin kalbini duydum şükürler olsun Rabbime :) kızlar bu duyguyu işallah hepiniz tadarsınız. çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin :)))))))))))
Canim benim cok sevindim daridi benim basima merkezden aradilar haftaya carsamba kese gorcez.allahim ne olur dolu olsun. Ben de bir kalp atisini duysM orda Ben kalpten giderim allahim allahim...kalp atisina baba DA girebilir mi.esim cok istiyor
Amin cnm benim insallsh hamilelik mutlulukls sonuclsnmadi onemli artik daha cok trditginim bugun ilk kez eccentric ciktim okula gittim sonra otobusle gittim aklim cikti valla.Ben heralde gene aglarim. Tubacim Ben cok uyuyorum normal mi hemen ypruluyorum.Canım çok sağol darısı tez zamanda senin başına. ben annemle gittim eşim izin alsın istemedim. annem bile kapıda durdu içeri almıyolar. sadece kapıdan izledi annem. ama rica edersen izin verebilirler canım :) çok heyecanlı bişey doktor kalbini dinletiyo ben diyorumki şimdi benim kalbim durucak diyorumgülüyo Ali Bey :) bir an orda kalp krizi geçircem sandım birde öle gümbür gümbür atıyoki Allahım nazarlardan korusun bizleride bebeklerimizide :)
Amin cnm benim insallsh hamilelik mutlulukls sonuclsnmadi onemli artik daha cok trditginim bugun ilk kez eccentric ciktim okula gittim sonra otobusle gittim aklim cikti valla.Ben heralde gene aglarim. Tubacim Ben cok uyuyorum normal mi hemen ypruluyorum.
heheheee normal cnm bende aynıyım :) belirtiler başlamış bu iyi bişey...
Canim Ben degerlerimi ozelden sana yszdim sence ikiz mi TEK mi.bir de sen artik kontrolleri auburn hanimami yaptircan
canım değerler süpeer maşallah ikiz gibi sanki. işallah ikizdir... Ben 9 eylül itibariyle Funda Hanımlayım. nasipse doğuma kadar böle olucak.Tek isteğim doğumda da onun olması...Kısmet canım.
Slm kızlar merkezimi görünce yazmadan edemedim bende funda hanımın hastasıydım çok şükür şuan bebişimin doğmasını bekliyorum hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin olmayanlarada tez zamanda versin inşallah
Benim baska merkezde ki tanidigim daha once funda hocayla calismis o cok yogun cok hstasi var GEBE takibi cok onemli tam sana yogunladamsx dedi. baska Dr bak dedi.SIMDI gebelikte surekli gitcem esim surekli izin alamaz o yuzden medicalparkta bir docent varmis kalp atisini duyayim hemen randevu alcam.hem de eve cok yakin yuruyerek giderim.cok korkuyorum ikiz gebelik cok zor.mrrkez ikiz demedi.keseyi gormek Greek dedi.ama o tanidik yuzde doksan ikiz dedi.cok tedirginim insallh sagsalim saglikli dogarlar.bir de cok uyuyorum okulda bile uyuyorum. Hemen yoruluyorum daha belirti olmszki.heralde psikolojik
Slm kızlar merkezimi görünce yazmadan edemedim bende funda hanımın hastasıydım çok şükür şuan bebişimin doğmasını bekliyorum hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin olmayanlarada tez zamanda versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?