Benim baska merkezde ki tanidigim daha once funda hocayla calismis o cok yogun cok hstasi var GEBE takibi cok onemli tam sana yogunladamsx dedi. baska Dr bak dedi.SIMDI gebelikte surekli gitcem esim surekli izin alamaz o yuzden medicalparkta bir docent varmis kalp atisini duyayim hemen randevu alcam.hem de eve cok yakin yuruyerek giderim.cok korkuyorum ikiz gebelik cok zor.mrrkez ikiz demedi.keseyi gormek Greek dedi.ama o tanidik yuzde doksan ikiz dedi.cok tedirginim insallh sagsalim saglikli dogarlar.bir de cok uyuyorum okulda bile uyuyorum. Hemen yoruluyorum daha belirti olmszki.heralde psikolojik
Bebeğimin kalbini duydum şükürler olsun Rabbime :) kızlar bu duyguyu işallah hepiniz tadarsınız. çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin :)))))))))))
Canım valla bana öyle gelmedi aksine ben Funda Hanıma sizi istiyorum dedim o da kabul etti ve çok ilgili. ben çok memnunum ilgisinden yinede sen bilirsin ama bence bu işi 1 kere daha düşün derim. Funda Hanım bana numaralarını verdi 7/24 arayabilirsin dediler. sen medical parkta özeldemi bakılıcaksın ?
aminn inşş birgün bende böyle mutluluklar yaşarım :) senın adına çok sevındım kımbılır ınsan nasıl mutlu oluyor
Oraninda devlet anlasmasi var Canim. Bir de evime yakin.belki senin anneni tanidigi icin ilgisi fazladir.ama benim muanelrtde hicbir konusma yspmadan muane etti transferde insane gergin oluyor geldi isleme basladi.biraz guleryuz bekliyor insan.gerci isinde mukemmel.ORASI tartsilmaz soru soruncs cevap veriyor. onada bak veriyorum iki DK DA bir muane editor nefes alamiyor.cok yogun. Tabi Ben kalp atisini duymadan bunlari dusunmek istemiyorum.
Tatlım tatilin nasıl geçti.? Hoşgeldin :) Sende yaşıcaksın canım arkadaşım. Bizde senin için çooooooooooook sevinicez işallah :)))
Canim hosgeldin tatilde enerji depoladin SIMDI dinlenmis Rabat kafayla baslarsin. Cok tesekkur ederim arkadasim darisi senin basima. Dua edicem.benim tedavi surecinde kahrimi sen ve Tuba cektiniz gercekten Bana cok moraliniz oldu.insallah sen de en kisa zamanda mutlu haberi alacaksin.ne zaman basliyorsunyaaa yokluğumda neler olmuşş:) tebrikk üstüne tebrik edıyorum çok sevındım rabbım hayırlısını versın inşş :) ıkızde olursa çifte mutluluk :) sıra bana da gelsın inşş :)umurım keseleride çifter çifter gorursun :)
Onemli plan kalp sesi .haftaya sagsalim keseleri goreyim daha tam sevinemiyorum.bir de kalp atisini duyayim icim rahatlicak. Ondan sonrasi allah BUYUK. Funda hanim la konusurum kadin isinde bir numara Bana o kadar histereskopi yaptin polipler aldi bir damla kanamam bile olmadi ise gittim islemden sonra.ona sonuna kadar guveniyorum.bir de huyuna suyuna alistim.esimlede konustuk bize bu mutlulugu o sagladi onla devam ederiz heraldeCanım haklısın önce kalbini duy. Allahın izniyle :) daha sonra doktor seçimini tekrar konuşalım :)
Onemli plan kalp sesi .haftaya sagsalim keseleri goreyim daha tam sevinemiyorum.bir de kalp atisini duyayim icim rahatlicak. Ondan sonrasi allah BUYUK. Funda hanim la konusurum kadin isinde bir numara Bana o kadar histereskopi yaptin polipler aldi bir damla kanamam bile olmadi ise gittim islemden sonra.ona sonuna kadar guveniyorum.bir de huyuna suyuna alistim.esimlede konustuk bize bu mutlulugu o sagladi onla devam ederiz heralde
hoşbulduk canım :) tatılım coooook güzel gectı ne yazıkkı eşimin toplantıları yüzünden dönmek zorunda kaldık ıkı gun daha kalmayı planlıyorduk ama okul işleri iştehep aklımdaydınız ama alışmışım sıze :)yokluğumda neler neler olmuş inş benım içinde sevıneceğimiz günler yakındır :)
merhaba arkadaşlar.. ilk tüp bebek deneyimim ege üniversitesinde oldum 15 temmuz da transfer edildi negatifle sonuçlandı. Çok umutluydum ama elim boş döndüm. tekrar oraya gitmek istemiyorum ama nereye gideceğimide bilmiyorum smyra bu konuda başarılı diye okudum hep ama insan tekrar cesaret edemiyor. Hayallerim yıkıldı sizin yazdıklarınız beni cesaretlendirdi. ekim-kasım gibi tekrar bu merkezde denemek istiyorum.İnşallah pozitif sonucu bu merkezde alırım. ALLAHım isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu yolda herkese sabır diliyorum..
Navesta hoşgeldin aramıza. İlk denemen tutmadığı için üzüldüm. Ama pes etmek olmaz.korkularını hayal kırıklıklarını bir kenara bırakmalısın. zordur eminim ama yeni bir sayfa açmak her zaman iyi gelir insana. Benim ilk denememde bebeğim oldu.eşimde sorun vardı. Sta da birkaç problem vardı şükür onunda tuttu. Merkez tabiki başarılı ama bu başarının yanında bizlerin pozitifliğide çok önemli. Şimdiden hayırlı olsun umarım bu kez hayal kırıklığı değil mutlulukla sonuç alırsın :)[/QU
teşekkür ederim. inşallah dilediğin gibi olur. bu arada hayırlı olsun ilk denemende tutması harika olmuş. dilerim sağlıkla evladını kucağına alırsın. ALLAH herkese nasip eder inşallah...
Canim hosgelfin kac haftalik hamilesin.TEK mi ikiz mi.insallah sagsalim gecer ve hepimiz kuzularimiza kavusuruz
Cnm hosgeldin.Ben ilk kez sorunu ogrenmek icin buraya gittim.fsh 14 cikti sut hormonu yuksek cikti sol yumurtalar Raymond ustunde cikti esimde sorun yoktu.ilk denemede tuttu.her islem hsg histereskopi orda oldu.onemli olan kafanin Rabat olmasi.benim sorunum cok oldugu icin Ben hayal bile kuramiyordum.allahima sukurler olsun ilk denemrde tuttu.darisi basima cnmNavesta hoşgeldin aramıza. İlk denemen tutmadığı için üzüldüm. Ama pes etmek olmaz.korkularını hayal kırıklıklarını bir kenara bırakmalısın. zordur eminim ama yeni bir sayfa açmak her zaman iyi gelir insana. Benim ilk denememde bebeğim oldu.eşimde sorun vardı. Sta da birkaç problem vardı şükür onunda tuttu. Merkez tabiki başarılı ama bu başarının yanında bizlerin pozitifliğide çok önemli. Şimdiden hayırlı olsun umarım bu kez hayal kırıklığı değil mutlulukla sonuç alırsın :)[/QU
teşekkür ederim. inşallah dilediğin gibi olur. bu arada hayırlı olsun ilk denemende tutması harika olmuş. dilerim sağlıkla evladını kucağına alırsın. ALLAH herkese nasip eder inşallah...
Amin canım benimki tek oğlum olcak inşallah biraz hikayemi anlatayım benim fsh yüksekti yani yumurta rezervim azdı eşimdede hareketli sperm sayısı düşüktü 2 kere aşılama yaptık başka bi yerde olmadı doktor vakit kaybetmeden yaşın dahada ilerlemeden tüp bebek dedi bu arada 34 yaşındayım baya bi merkez araştırdık burası bize uygun ve mantıklı geldi tedaviye başladım kısa protokol uygulandı bana 2 tane yumurtam oldu biri küçüktü ama ikisinide aldılar sadece bir tanesi döllendi oda 1. Kaliteydi 2. Gün 4 hücreli taransfer edildi pek umutlu değildik açıkçası çünkü 1 tanecik yumurta diye olmaz diye bakıyoduk 5. Günden itibaren evde idrar testi yapmaya başladım ilk önce tek çizgi sonra 5-10 dk sonra 2. Çizgi silik çıkıyodu yinede umutlanmak istemiyodum 10. Gün kan testi yaptırayım diye düşündüm ama 14 şubata denk geliyodu o günün negatifse zehir olmasını istemiyodum bende bir gün önce yani 13 şubatta test yaptırmaya karar verdim başka bir hastaneye gidip kan verdim 2 saat sonra sonucu aldığımda inanamadım gerçi çok yüksek bi değer değildi ama 24.5 çıkmıştı ordaki kızlara ben şimdi hamilemiyim dedim evet dediler ağlamaya başladım eşimi aradım hemen telefonda ağlamaktan konuşamadım eşimde negatif zannetmiş zar zor pozitif hamileyim diyebildim eşimde hemen kıpırdama seni almaya geliyorum dedi ben hastanenin kapısında ağlıyorum herkes bana bakıyodu ama kimse umrumda değildi sinirlerim boşalmıştı artık eşim geldi sarıldık birbirimize beni eve bıraktı o işe döndü tekrar sonra merkezi aradım 2 gün sonra gel tekrarlayalım dediler değerim artmaya devam etti şuan 32+4 olduk ama hamileliğim boyunca kaç kere düşük tehlikesi geçirdim kaç kere kanamam oldu çok zor anlar yaşadım şuan çok şükür iyiyim bebişim beni bırakmadı inşallah sağsalim kucağımada alırım biraz uzun oldu hikaye ama inşallah sıkılmazsınız okurken
Canim ayni derttenmisiz bendede fsh yuksekti.bende Su Anda cok korkuyorum.birsey olcak diye tuvaleye korkarak gidiyorum.hep dinlenince kanama olmaz degilmi bazen unutuyorum egiliyorum cok korkuyorum. Daha kese gorcex insallah kese doludur kalp atisini duycM mi .hep dinlenip yatrsam birsey olmaz degilmi.senin ne guzel ax kalmis en kritik zamanlar ilk dort aymi.sonra rahat mi oluyor allah sagsalim hepimuzin kucagina saglikla versin
Cnm hosgeldin.Ben ilk kez sorunu ogrenmek icin buraya gittim.fsh 14 cikti sut hormonu yuksek cikti sol yumurtalar Raymond ustunde cikti esimde sorun yoktu.ilk denemede tuttu.her islem hsg histereskopi orda oldu.onemli olan kafanin Rabat olmasi.benim sorunum cok oldugu icin Ben hayal bile kuramiyordum.allahima sukurler olsun ilk denemrde tuttu.darisi basima cnm
sta82 hoşbuldum canım.benim ALLAHA çok şükür sorunum yok.herşey yolunda ama eşimde hareketsizlik sorunu var genelde bayanda sorun olmazsa daha kolay tutunuyormuş o yüzden çok umutluydum ama nasip olmadı. inşallah bende sizin gibi bu olağanüstü duyguyu yaşarım. hangi doktora gittiniz. ben egede soru sorabileceğim, endişelerimi paylaşabileceğim kimseyi görmedim. hiç kimseye bilgi verilmiyor neden çağırılıyorusn ne yapacaklar hiç bilmiyorsunuz herkes asık suratlı zaten manen zayıf durumdasınız bide asık suratlı insanlar görünce daha çok geriyor insanı. Doktor gerçekten çok önemli...SEVGİLER...
Canim hosgeldin tatilde enerji depoladin SIMDI dinlenmis Rabat kafayla baslarsin. Cok tesekkur ederim arkadasim darisi senin basima. Dua edicem.benim tedavi surecinde kahrimi sen ve Tuba cektiniz gercekten Bana cok moraliniz oldu.insallah sen de en kisa zamanda mutlu haberi alacaksin.ne zaman basliyorsun
Geldiğin iyi oldu canım tatilde iyi gelmiştir şimdi. iyice dinlenmişindir. Şimdi enerjili ve sağlam bir vucutla hoşgeldin tüp bebeğimhadi sıra sende işallahhhhhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?