Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

Canim insallah tedaviden o.ce tedirgindim simdife kese var mi kalbi duycammi diye endise ediyorum.Ben ogretmenim okul yakin.fazla DERS almicam.hep uzaniyorum ama yemek yapiyorum.dort ay yatcam zaten sonrada agirlascaz allahım sağlıkla alayım valla kurban kescem kırkı çıkınca senin ne guzel az kalmış bende bir nisan ayını mayısı görsem yarabbim

Guzel haberlerini bekliyoruz bu ay histereskopi öbür aya tupe başlarsınız.histereskopi anestexilu oluyor ben bir saat sonra ise gitmiştim.ağrı kanama olmadı rahat ol.ben bu yaz hsg histereskopi icin ayağımı DENIZE bile sokamadim ama olsun sonu guzel olsunda..yok yok ben cok paniktim o dönemlerde.her işleme giderken aglardim.esim kotu oluyor diye doya doğada agliyamiyorum.transferden önce tam kardeşim beni hsziliyor hıçkıra hıçkıra ağladım Iyiki ağlayıp içimi bosalttim transferden so.ra hic aglamadim.sonucu suhendan hnm Verdi önce nasılsın dedi ben ağlamaya başladım degerin cok iyi gözünüz aydin dedi ben nasil yani hamilemiyim evet dedi.ben bu sefer drhickirarak ağladım esime sarilamadim bile ayıp olur diye bir baktım esimde ağlıyor.dr bu habere ağlayan bir CIFT goruyom dedi.hadi zaferininiz kutlu olsun 30 ağustosu unutmazsiniz dedi.ben HALA ağlıyorum hatice hemşire sakinlestirdi.disari çıktık esim sakin çığlık atma diğer hastalara nispet gibi olur düşünceli kocam disari çıktık esimin boynuna atladimhem ağlıyoruz hem gülüyoruz allahim ..ben kısaca her aşamada tedirgindi m BIRDE dertlescegin kimse yok hiçkimseye demedik burda Tuba ve sen Bana canyoldasi oldunuz hakkınızı odeyemem hatta birgun karsiyakada bulusalim

korkum var tabıkı ama unutmaya çalışıyorum canım napalım başa gelen çekılıyor yazın bende pek denıze gıremedım onun acısı cıktı ben temmuzda yapmıştım tup bebeği bılıyosun.. zaten sonucu bayramdan ıkı gun once almıştım.. bızde kimselere soylemedık benım annem harıç.. kayınvalıdemde bılmıyo.. o kadar moral bozukluğuna bıde bayram sabahı adet olmam eklenmıştı ınanılmaz ağrılı gecmıştı.. tüm bu acıları çekerken bışe yokmuş gıbı davranmaya çalışmak tam bır kabus.. kimseye bırşey anlatamamak nasıl bır duygu çok ıyı bılıyorum.. derdımızı burdada olsa paylaşabıldıgımız için çok şanslıyız.. bır bırımıze destek oluyoruz üstelik aynı yollardan gectığımız içinde duygularmızı çok ıyı anlıyorz canım :) sen ve tuba için nasıl mutlu oldum bır bılsem inş aynı duyguları bende yaşarım :) sızınle tanışmayı ınanın çok ıstıyorum :) aslında face kullanıyorsanız orda olsun bırbrımız ekleyelim :)

Canım inşallah sen de mutlu haberi alacaksin. Hic krndini uzme Asla olumsux düşünme canım ben de face yok malesef

hehhehe valla keyifle okuyorum yazılarını 10dk dır :) bizi bizden daha iyi kimse anlamaz zaten. Bu süreçte hep birbirimize yardımcı olduk. bmgea da sıra. şimdi ona dicez rahat ol kafanı yorma diye :) işallah yakındada onun güzel sonuçlarını alıcaz...

Hic benden beklemrzdin degil mi rahat ol olumlu dusun demeyi.ben bunlarin hiçbirini kendimde uygulayamadim.heheheeeee

Canim den HALA estrofemi gunde üç kez iciyormusun.içinde hamilelr icmesin yazıyor aklım karisti

Canım hiç korkma ben estofemi kesemi görene kadar içtim..keseyi gördük aynı gün 3 tane sonraki gün 2 son kalan gün 1 tane içerek sonlandırdım. Bişey olmaz canım merak etme... o rahim duvarı için.zaten keseden sonra kestiriyo o ilacı.

Inşallah cnm cunku cok siskinlik yapiyor fazla yemek yemiyorum eskiden daha cok yerdim ama SIMDI az yememe rağmen karnımda şişkinlik var.bir de cok fazla uyuyorum hic halim yok iş yapiyim diyom oturduğum yerde uyuyorum.BIRDE göğüsler buyudu sanki.eskiden giydiğim elbiseler olmuyor ilaçlar sizde de kilo yapti mi.içinde şişkinlik kilo yapar yazıyor.BIRDE Tuba kac haftalık GEBE olduğumuzda transfer gününü opu günü mu yoksa adetin birinci günümü baz aliniyor.sen kac haftalık oldun funda hnmla gebelik takibi basladimi ücret ne kadar tahlilleri sağlık ocağından yapılsa kabul ediyor mu.ben sağlık ocağına ilac yazdirmaya gittiğimde aile hekimi biliyor durumumu hemen tahlillere başlayalım dedi ben de kalp atışını duyayim dedim tamam ama vitamin folik asit al dedi. Alıyorum dedim.folibol verdmisti funda hnm.sen hangi ilaçları kulaniyordun cnm

Tatlım karnındaki şişlik ilaçtan değil gaz çok oluyor ondan. Gögüslere gelince onlar büyüyo gebelikten o da. gebelik haftası için transferi saymıcaksın çünkü bizim bebeklerimiz 8 hücreye kadar veya 16 hücreye kadar büyümüş olarak rahime konuluyor. yani döllenme süresini ve bölünme süresini aşarak konuluyor. Son adet dönemine göre gebeliğini hesaplıcaksın.Ultrasonda da farklı çıkıyor. Ben normalde Son adet dönemine göre 7+4 üm ama ultrasona göre 6+4 gözüküyorum. Ama her gebelikte SAT a göre hafta biçiliyormuş.Funda Hanımla takibim Pazartesi başlıyor. Ücretinide o gün görüşücez. Ben şuan folbiol-bebe aspirini-progestron vajinal tablet kullanıyorum. onun dışında mide bulantısı kusma çok oluyo ama bulantı hapı verdiği halde içmiyorum. Sen kese için ne zaman gidiceksin ? Rutin gebeliğe geçene kadar başka doktora gitme canım. Kalbini duy ondan sonra Funda Hanımı veya hangi doktoru tercih ediceksen o zaman seç.

Canım benim hic halim yok SIMDI geldim eve allahtan okul yakin evin karsisinda bayilcak gibiydim.adetin birinci günü hamilelik başlangıcı o zaman.daha ben şimdiden boyleysem esim psikolojik diyo ya ben niye erken uyuyayim diyorum.cok yoruluyorum.BIRDE tup bebekle anne olan arkadaş mutlaka tup bebekten anlayan hatta merkezinde takip yaptırır cunku

Biz normal GEBE değiliz. Tup bebek uzmanı gerekli .BIRDE Arkadaslar cinarli yi metediyor.Bizim merkez orda yaptırıyor ya. Gerci cok erken benim içi.n ama ben Bizim merkezde funda hnmla devam edicem sanırım. Medicalin drlari iyiymiş ama hemşireler cok kotuymus BIRDE pahaliymis .bakalım ara ara kasik agrim oluyor korkuyorum sende de oluyor mu.KESEYI ÇARŞAMBA GORUCEZ ALLAHIM INŞIALLAH VARDIR INSALLH KALP SESINI DUYARIM. ILK DORT AY RISKLI.IKIZ TUP DOGURAN ARKADAŞ IKINCI AYDA COK BULANTI OLUYOR SUREKLI LAVABOYA TSDINIYORSUN DIYO.YA BEN IŞTAHLI BIRYDIM CANIM YEMEK YEMEK ISTEMIYOR.TUBA SUTU MOVAA ICIYORUMDA TIRE SÜTE IYI DEDILER YOĞURDU MAYALIYORUM.TÖRENIN YUMURTASIDA ORGANIKMUS.SEN HEP YATIYOR MUSUN. BEN HEMEN YORULUYORUM

Canım benim daha yeni başlıyosun... Ben son 1 haftadır her gece istifra ediyorum...Çok acıkıyorum yiyorum ama kusuyorum akşamına
Yorulmaların halsizliklerin piskolojik değil tatlım şuan gebesin ondan oluyor. Ben geceleri 3 e kadar uyuyamıyorum. Gündüz bütün gün uyuyorum. Ama her zaman yatmıyorum çıkıyorum yürüyorum. Alışverişe bile gittim. Süte gelince ben süt içemiyorum malesef.Midemi çok bulandırıyo. Ama süt ihtiyacımın fazlasını yoğurt olarak alıyorum. Et ürünlerini çok tüketiyorum. Yumurta muhakkak her gün yerim. Çok nadir bazı sabahlar yemem ama genelinde yumurtayı tüketirim.Ayrıca kola veya asitli içecekler tüketmiyorum normaldede içmezdim şimdide içmiyorum. Su çok tüketmeye çalışıyorum.Onun dışında kendi yemeğimi hazırlarım arada oturarak eşimin kıyafetlerini ütülüyorum. Kasık ağrısına gelince ondan korkma benim hala ara ara adet sancısına benzer kasık ağrılarım oluyor onun içinde bebek yerleşiyor büyüyor dediler. Onlara kafanı takma .. Bak kendine dikkat et ama nolursa olsun çok üstüne titreme.. Funda Hanım bana çık gez dolaş ama uzun yürüyüşler yapma ayrıca da gebe olduğunu unutma dedi. İlk 3 ayımız dikkatle geçicek daha sonra normal hayatına geri dönüceksin dedi. Tatlım sabret dayan. Yoruluyorsan dinlen. Kendini çok yormamaya çalış... Allah'a emanet bebeğin korkma canım.

Inşallah cnm allahım herkese kucağına alacağı günü göstersin.ben sadece yemek yapıyorum diğer işleri esim yapiyor.BIRDE benim transferden oniki gün sonra okul açıldı.dokuz bir arası ordayim.sandalyede rahat edemiyorum.ben hergun sut içiyorum yumurtayı cnm isteyince yiyorum arkadaşa dru bebek icin en guzel şey annenin mutlu olması tiksinerek sırf bebege yarasını diye yemeyin demiş bence cok doğru.
esim alışveriş merkezlerinde x ray var diye BIRDE cok elektrik akımı ve diye gitmiyoruz.zaten yorulduğunu icin ben istemiyorum.sen cnm ne zaman transfer oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…