- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Inşallah cnm allahım herkese kucağına alacağı günü göstersin.ben sadece yemek yapıyorum diğer işleri esim yapiyor.BIRDE benim transferden oniki gün sonra okul açıldı.dokuz bir arası ordayim.sandalyede rahat edemiyorum.ben hergun sut içiyorum yumurtayı cnm isteyince yiyorum arkadaşa dru bebek icin en guzel şey annenin mutlu olması tiksinerek sırf bebege yarasını diye yemeyin demiş bence cok doğru.
esim alışveriş merkezlerinde x ray var diye BIRDE cok elektrik akımı ve diye gitmiyoruz.zaten yorulduğunu icin ben istemiyorum.sen cnm ne zaman transfer oldun.[/QUOT
Tabi canım büyük alışveriş merkezine gitmedim. Küçük dükkanlara gittim ama. Aşerme işinide çok yaşamadım daha. Sadece 2 kere portakal istedim o kadar. Benim transfer Ağustos 1 de oldu :) şimdi baktımda ne çabuk geçmiş onca zaman :)
benimkidr 20 ağustos.ben bak uyudum kalktım.bir iki saat yatıyorum biraz oturuyorum gene uykum geliyor.benim cnm hiçbirşey istemiyor esimin zoruyla yiyorum. Asermek icin erken.ama kokulardan etkileniyorum esim parfumunu arabada sıkıyor .transferden sonraki on gün hic geçmedi.okulun açılmadı iyi oldu sohbet ediyoruz vakit geçiyor.derslerde başlayınca hızlı gecer.Tabi ben nasil DERS anlatcam hic halim yok.benim elimde hsg olsaydı ben temmuzda yapardım temmuz ayı hsg histeteskooiyke gecti.gec olsun guc olmasın.allahina şükürler olsun herkese versin.zaman kışın şu gibi geçsin hemen bahar gelsin
benimkidr 20 ağustos.ben bak uyudum kalktım.bir iki saat yatıyorum biraz oturuyorum gene uykum geliyor.benim cnm hiçbirşey istemiyor esimin zoruyla yiyorum. Asermek icin erken.ama kokulardan etkileniyorum esim parfumunu arabada sıkıyor .transferden sonraki on gün hic geçmedi.okulun açılmadı iyi oldu sohbet ediyoruz vakit geçiyor.derslerde başlayınca hızlı gecer.Tabi ben nasil DERS anlatcam hic halim yok.benim elimde hsg olsaydı ben temmuzda yapardım temmuz ayı hsg histeteskooiyke gecti.gec olsun guc olmasın.allahina şükürler olsun herkese versin.zaman kışın şu gibi geçsin hemen bahar gelsin
Erken geç boşver gülüm tuttu ya seninle ya önemli olan bu. :) Kalbinide duyalım Allahın izniyle sonrası kolay işallah :)
Erken geç boşver gülüm tuttu ya seninle ya önemli olan bu. :) Kalbinide duyalım Allahın izniyle sonrası kolay işallah :)
Inşallah cnm icim rahatlayacak. Ben simdi arkadaşın mevkutune gidiyorum.bol bol hepimiz tüm bebek hasretiyle yanan kadı.lar icin Dua edicem off gene teyzeler niye cocuk yok dort yil oldu teyzeler yılları sayıyor valla..hehehe... Daha kimsenin haberi yok kendi annem bile bilmiyor.her telefonda bana kiziyor niye yapmıyorsunuz tembel neler neler hehehede.
Canim boşuna asilamayla hem zaman hem para kaybettini.dr bize aşılama dedi biz tup istedik.3800 tup bebek kuruş indirim yapmıyorlar zam gelecek diyordu dolara endekskliymis.1500-2500 arasıra ilac tutuyor.Benimki 1700 ilac tutmuştu.kızlar 2.aşılamam da tutmadı =( bir sonraki adım tüp bebek..ama bayram sonrası gideceğz doktora..maddi açıdan da brz beklememz iyi olur heralde..tüp bebekte ne kdr öderiz aşağı yukarı?
kızlar 2.aşılamam da tutmadı =( bir sonraki adım tüp bebek..ama bayram sonrası gideceğz doktora..maddi açıdan da brz beklememz iyi olur heralde..tüp bebekte ne kdr öderiz aşağı yukarı?
Inşallah cnm icim rahatlayacak. Ben simdi arkadaşın mevkutune gidiyorum.bol bol hepimiz tüm bebek hasretiyle yanan kadı.lar icin Dua edicem off gene teyzeler niye cocuk yok dort yil oldu teyzeler yılları sayıyor valla..hehehe... Daha kimsenin haberi yok kendi annem bile bilmiyor.her telefonda bana kiziyor niye yapmıyorsunuz tembel neler neler hehehede.
Canım bak sana bebek sorana sen gayet tatlı bir tavırla Allah ne zaman isterse o zaman işallah. Kısmet de geç. Kimseye bişey deme ve takma. Napsın yaşlılar için evliliğin en önemli şeyidir bebek. :) onlarıda anlamak gerek erken yaşta evlilik ardından bebek Evliliği bundan ibaret öğretmişler onlarada :)
Tubacim bu akşam misafir vardi tam dinlenemedim.lavoboya gittiğimde beyaz jolemsi serçe parmağının tırnağı büyüklüğünde bir şey vardi.beyaz akıntı normal demişti hatice hemşire.bugün hic agrim olmadı HALA da agrim yok ama korkuyorum.Canım bak sana bebek sorana sen gayet tatlı bir tavırla Allah ne zaman isterse o zaman işallah. Kısmet de geç. Kimseye bişey deme ve takma. Napsın yaşlılar için evliliğin en önemli şeyidir bebek. :) onlarıda anlamak gerek erken yaşta evlilik ardından bebek Evliliği bundan ibaret öğretmişler onlarada :)
Inşallah birsey olmaz .cok korkuyorum eşime bin kere dedim misafir kabul etme iş yapmıyorum ama yoruluyorum
Tubacim bu akşam misafir vardi tam dinlenemedim.lavoboya gittiğimde beyaz jolemsi serçe parmağının tırnağı büyüklüğünde bir şey vardi.beyaz akıntı normal demişti hatice hemşire.bugün hic agrim olmadı HALA da agrim yok ama korkuyorum.
Inşallah birsey olmaz .cok korkuyorum eşime bin kere dedim misafir kabul etme iş yapmıyorum ama yoruluyorum
Canim bugün senin kontrol gunundu.nasil gecti.bebis buyumusmu .artik alttan muane yapılmaz degil mi.ucretlendirmeyi nasil yaptılar .crsamba günü kese gormede alttan mi muane ediyor.
Canim bugün senin kontrol gunundu.nasil gecti.bebis buyumusmu .artik alttan muane yapılmaz degil mi.ucretlendirmeyi nasil yaptılar .crsamba günü kese gormede alttan mi muane ediyor.
Tatlım gittim geldim bebeğim şükür çok iyi :) Yanlız malesef gebe takibimi Funda Hanım yapamıyor.Çok yoğun olduğunu ve gebe takibi yapamadığını söledi asistanı bu günlük Ali Bey baktı bakalım ya Ali Beyi yada başka bir doktor tercih edicez. Funda Hanım malesef olmadı. Sağlık olsun :) senin varmı düşündüğün başka bir doktor varsa banada sölersin. Bakarsın beraber gideriz :)
Bu arada akıntın olmuş yazmışsın tatlım korkma lütfen iyidir bebeğin. İlk zamanlar bendede çok akıntı vardı. Ağrılarımda ara ara oluyodu şimdi sıklaştı. Doktor 3 aya kadar devam edicek dedi... Sıkma kendini olurmu :)
Tatlım gittim geldim bebeğim şükür çok iyi :) Yanlız malesef gebe takibimi Funda Hanım yapamıyor.Çok yoğun olduğunu ve gebe takibi yapamadığını söledi asistanı bu günlük Ali Bey baktı bakalım ya Ali Beyi yada başka bir doktor tercih edicez. Funda Hanım malesef olmadı. Sağlık olsun :) senin varmı düşündüğün başka bir doktor varsa banada sölersin. Bakarsın beraber gideriz :)
Bu arada akıntın olmuş yazmışsın tatlım korkma lütfen iyidir bebeğin. İlk zamanlar bendede çok akıntı vardı. Ağrılarımda ara ara oluyodu şimdi sıklaştı. Doktor 3 aya kadar devam edicek dedi... Sıkma kendini olurmu :)
maşallah diyelm bebişe =)) Bu arada ne sorcam Funda hanım nie bu kdr yoğun,başka bir hastanede mi çalışıo ya da kendi muayenehanesi mi var?
Canim bebisin saglikli olmasına cok sevindim.ben sana demiştim funda hnm cok yogunmus GEBE takibini kabul etmiyormus sadece tup bebekle ilgileniyor.hatta ben kese görmeye yada kalp atimina ali beyin baktigina kac kere sırami beklerken şahit oldum.bence baştan böyle demesi iyi.ilerde bıraksa daha kotu.benim icin cok erken daha kalp sesi duycam .aynur hnm ya da medicaldeki merve hnm arasında kalıyorum.merve hnm yardımcı doçent arkadaştı gidiyor cok memnun.BIRDE eve yürüme mesafesi.de.yani sancım gelse bes Dk. Zaten doğuma merve hnm gidiyormuş.medical ışte biraz pahalı ama merve hnm dışarda tahlili kabul ediyomus cook memnunlar.BIRDE odaları cok guzel.cinarli daha eski bir hastane.SIMDI oradida bana ters surekli takibe gidemem symrnada aynur hnma gitsem bir doğum cinarlida olur.ama hangi dr yapar bilmiyorum.iyice konuşmak lazım.bence sen bir an önce bul cnm beni bu halde bile aile hekimi arıyor gel Kan tahlillerini yapalım ilac verelim yok diyorum daha kalp atışı duycam bir an önce dr bak diyo isim ver diyorum veremem diyo.allah hayirlisini versin .valla normal gebelik olsa devlet hastanesine giderim sanki annelerimiz ozeldemi doğurdu
Canim bebisin saglikli olmasına cok sevindim.ben sana demiştim funda hnm cok yogunmus GEBE takibini kabul etmiyormus sadece tup bebekle ilgileniyor.hatta ben kese görmeye yada kalp atimina ali beyin baktigina kac kere sırami beklerken şahit oldum.bence baştan böyle demesi iyi.ilerde bıraksa daha kotu.benim icin cok erken daha kalp sesi duycam .aynur hnm ya da medicaldeki merve hnm arasında kalıyorum.merve hnm yardımcı doçent arkadaştı gidiyor cok memnun.BIRDE eve yürüme mesafesi.de.yani sancım gelse bes Dk. Zaten doğuma merve hnm gidiyormuş.medical ışte biraz pahalı ama merve hnm dışarda tahlili kabul ediyomus cook memnunlar.BIRDE odaları cok guzel.cinarli daha eski bir hastane.SIMDI oradida bana ters surekli takibe gidemem symrnada aynur hnma gitsem bir doğum cinarlida olur.ama hangi dr yapar bilmiyorum.iyice konuşmak lazım.bence sen bir an önce bul cnm beni bu halde bile aile hekimi arıyor gel Kan tahlillerini yapalım ilac verelim yok diyorum daha kalp atışı duycam bir an önce dr bak diyo isim ver diyorum veremem diyo.allah hayirlisini versin .valla normal gebelik olsa devlet hastanesine giderim sanki annelerimiz ozeldemi doğurdu
EVet tatlım haklısın annelerimiz özeldemi doğurdu :) kimisi evde doğurmuş :) Bakalım şimdi eşimle araştırıyoruz kime gidebiliriz diye. EŞrefpaşa belediye hastanesi var Yasemin Hanım var ama orasıda çok uzak. Bulcaz bir yol. Senin bebişinde yakında duyarız güm güm atan kalbini İşallahhhh :))) iyisin deme ? umarım bir sorun yoktur canım...
maşallah diyelm bebişe =)) Bu arada ne sorcam Funda hanım nie bu kdr yoğun,başka bir hastanede mi çalışıo ya da kendi muayenehanesi mi var?
Canım bu tercihi kendisi yapmış. Artık tamamen tüp bebekle ilgileniyormuş. Doğum-Gebe takibini alamıyormuş. Denilene göre aşırı yoğun olmasıymış. Haklıda orası o kadar kalabalık ki bazen gittiğimde başım dönüyor. Buraya kadar getirdi bizi Allah razı olsun :) Napalım artık iyi bir doktor arıcaz :)))
Canim dem hangi semptedin.bucsys yeni açılan kadin dog hadtanesinefe ii diyolsf.bende bulantı başladı yesemfe midem bulanıyor daha cok erken birfe halsizim herkes naz yaptınız saniyorEVet tatlım haklısın annelerimiz özeldemi doğurdu :) kimisi evde doğurmuş :) Bakalım şimdi eşimle araştırıyoruz kime gidebiliriz diye. EŞrefpaşa belediye hastanesi var Yasemin Hanım var ama orasıda çok uzak. Bulcaz bir yol. Senin bebişinde yakında duyarız güm güm atan kalbini İşallahhhh :))) iyisin deme ? umarım bir sorun yoktur canım...
Canim dem hangi semptedin.bucsys yeni açılan kadin dog hadtanesinefe ii diyolsf.bende bulantı başladı yesemfe midem bulanıyor daha cok erken birfe halsizim herkes naz yaptınız saniyor
Bornovadayım canım mide bulantıları erken sayılmaz. genelde gün içinde ne zamanlar bulantı yaşıyosun? Sabah-öğle-akşam? Kusman var mı ?
Bornovadayım canım mide bulantıları erken sayılmaz. genelde gün içinde ne zamanlar bulantı yaşıyosun? Sabah-öğle-akşam? Kusman var mı ?
Canım iki gündür var ve akşam oluyor kusma yok.sadece yorgunluk ve surekli uyku hali biktiriyor. Keseyi görmek icin alttan mi bakıyorlar yoksa ultrasonla mi karına tutuyorlar.ya benim karnım cok sis hic inmiyor yarin sorcam göbeğim cikti herkes bebekmi diyor. yoo diyorum.
Canım iki gündür var ve akşam oluyor kusma yok.sadece yorgunluk ve surekli uyku hali biktiriyor. Keseyi görmek icin alttan mi bakıyorlar yoksa ultrasonla mi karına tutuyorlar.ya benim karnım cok sis hic inmiyor yarin sorcam göbeğim cikti herkes bebekmi diyor. yoo diyorum.
Kese için malesef alttan muayene ediyorlar. canım az kaldı sabret bu gebelik gaz problemi çok çıkarıyor.. Beni görsen 2 aylık gebeyim sanarsın 4 aylıkgöbeğim fışkırdı
Kese için malesef alttan muayene ediyorlar. canım az kaldı sabret bu gebelik gaz problemi çok çıkarıyor.. Beni görsen 2 aylık gebeyim sanarsın 4 aylıkgöbeğim fışkırdı
Canim bence gsx degil.gaz sorunu yok ama anlamadım karnım kocaman.eskiye göre az yiyorum hep protein sebze meyve ben hayatimda ilk kez bu kadar saglikli besleniyorum ama göbek cikti.psntalonlar kapanmıyor.şimdiden böyleyse amaninnn
kızlar şikayet yok bunların hepsi geçiçekbende cumartesı sabahı adet olmuş bır halde uyandım hemen aradım merkezi cumartesı muhtemelen histeroskopi olcam... dun özlem hemşire aradı ginera doğum kontrol hapı başla bugun dedı hayatımda ılk kez doğum kontrol hapı kullandım dun gece yatmadan içtim sabah mıdem berbat bır şkılde uyandım zorla kahvaltıda birşeyler atıştırdım ve kendımı lavaboya zor attım ne yedıysem hepsini bi güzel çıkardım bıraz yattım felan sonra duzeldım acaba ılacın yan etkısı mı sizlerde kullanıpta böyle bır sorun yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?