Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

kızlar 2.aşılamam da tutmadı =( bir sonraki adım tüp bebek..ama bayram sonrası gideceğz doktora..maddi açıdan da brz beklememz iyi olur heralde..tüp bebekte ne kdr öderiz aşağı yukarı?

kızlar 2.aşılamam da tutmadı =( bir sonraki adım tüp bebek..ama bayram sonrası gideceğz doktora..maddi açıdan da brz beklememz iyi olur heralde..tüp bebekte ne kdr öderiz aşağı yukarı?
Canim boşuna asilamayla hem zaman hem para kaybettini.dr bize aşılama dedi biz tup istedik.3800 tup bebek kuruş indirim yapmıyorlar zam gelecek diyordu dolara endekskliymis.1500-2500 arasıra ilac tutuyor.Benimki 1700 ilac tutmuştu.

Canım aşılama şansın vardır diye denemişindir.Sonuçta tüp bebekte aşılamada umut... Üzme kendini hiç değilse aşılama yaptırıp tutmadığını gördün içinde kalmıcak.Tüp bebeğe gelince şimdiden hayırlısı olsun canım. Rabbim tüp bebekte yüzünü güldürsün...Umarım en kısa zamanda senin içinde mutluluk yaşarız canım :)

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…