Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Arkadaşlar bu topiği tesadüfen okudum, geçmiş yorumlar fazla olduğu için okumadım.Sizden ricam bu merkezdeki tedavive ilaç giderleri hakkında bilgi verir misiniz? Birde merkez ve doktorlarından memnun musunuz?

Arkadaşlar bu topiği tesadüfen okudum, geçmiş yorumlar fazla olduğu için okumadım.Sizden ricam bu merkezdeki tedavive ilaç giderleri hakkında bilgi verir misiniz? Birde merkez ve doktorlarından memnun musunuz?

Hoşgeldin canım aramıza. Benim ilk denememdi bu merkezde. Allaha şükür şuan 2 aylık hamileyim. Benim gibi sta var oda bu merkezde başarıyla sonuç alan arkadaşımız.Tedavi ücretini net bilemiyorum çünkü ailem karşıladı çok para konularını sormadım ancak ortalama hepsi 7000 lirayı buluyor.Tabi bu tedavinin uzunluğuna göre değişiyor. (Ayrıca soruna görede) ilaçlara gelince bir kaç tane çok pahallı olan ilacımız oldu. Ben eczacımdan getirttim uygun geldi ama Merkezde ilaçları karşılıyor hemde eczanelerden daha uygun fiyata.Doktor olarak 3 kişiler. Funda Hanım-Sühendan Hanım-Ali Bey. Funda Hanımın başarıları internettede mevcut. Kendisi çok iyi bir doktor, Tüp bebekte uzman bir bayandır. Dİğer iki doktorda çok iyi güler yüzlüler. Eğer detaylı bilgi istersen merkezi arayabilirsin. Orda sana merak ettiğin herşeyi ön görüşmeyle anlatıyorlar.Şimdiden bol şanslar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…