Ben dün gittim kese görmeye dün iki mi iccen uc mu karıştırdım.yani hemşirenin dün yazdığı şey dün mu basliyor.bugün mu .yani dün üç bugün iki yarin iki mi iccem cnm
Canım bak dün dediyse dün başlıcaktın.dün 2 bu gün 2 yarın 1 içiden biticek.
Tatlım ben özel bakılıyorum ssk ile bakılmıyorum. Ssk ya öyle bakıyorlar ama ben biraz fazla ödüyorum.geçende gittiğimde hormon testlerim falan bakıldı. 150 lira bi verdim 80 lira bi verdim. KEseye gelince boş falan değildir korkma canım lütfen. Bak son 2 haftadır iyidin. Yine telaşe verdin sakin ol lütfen :) 19 u erken değil banada öle verdilerdi ama hafta sonuna denk geldiği için 2 gün atmak zorunda kaldılar. Merak etme onlar zamanını biliyor. Ultrasonda altta boşluk demişin ama farklı bir durum olsa görünürdü canım endişe etme. Aklına takılırsa gittiğinde ultrason kağıdını al yanına sor Ali Beye. AKlına takılmasın için rahatlar canım
Tuba benim icim hic rahat degil hic belirtimde yok.uyku yorgunluk halim gecti bulantı gecti on km kos de kosarim.gece de garip rüyalar gordum.dün beni baska merkezde çalışan aile dostumuz aradı eskiden symrnadaymis.korkma diyo onlar içi boş gibi görseler senden test Kan isterdi.dr doğru demiş saglikli baskın olan diğerini yok eder.iletde biri gelişip diğeri gelidmrsse dr alıyor.ne oluyor hep iki olan bebek TEK kalınca oda alta inip düşüyor ikiz gebelik riskli dedi .ama icim rahat değil cok korkuyorum. Kalp sesini duysam rahatlicam daha cok var
Gun belirtmedi ama ben dun iki içtim bugün iki yarin bir yapcam.sonuçta dün gittim dün başlar diye düşündüm.Canım bak dün dediyse dün başlıcaktın.dün 2 bu gün 2 yarın 1 içiden biticek.
bana yarin basla demedi birsey olmaz zaten diğer merkezler gebelik kesinleşince hemen kesiyolar
Tuba benim icim hic rahat degil hic belirtimde yok.uyku yorgunluk halim gecti bulantı gecti on km kos de kosarim.gece de garip rüyalar gordum.dün beni baska merkezde çalışan aile dostumuz aradı eskiden symrnadaymis.korkma diyo onlar içi boş gibi görseler senden test Kan isterdi.dr doğru demiş saglikli baskın olan diğerini yok eder.iletde biri gelişip diğeri gelidmrsse dr alıyor.ne oluyor hep iki olan bebek TEK kalınca oda alta inip düşüyor ikiz gebelik riskli dedi .ama icim rahat değil cok korkuyorum. Kalp sesini duysam rahatlicam daha cok var
tatlım benimde bebeğin olduğu yerin sağında uzağında bir kese daha gördü geçen gittiğimde. Gelişmemiş bir gebelik yada ufak bir kanama alanı olabilir dedi. Sorunmu dedim hayır hayır sorun değil. Bebeğe bir zararı olmaz dedi.Benimde o gün adet dönemime denk geliyodu. Belkide dediği gibi kanama alanıdır. Ama korkulcak bir durum olsa hiç müdahale etmezlermi tatlım. Bende ilk kesemi gördüğümde senin gibi korkmuştum.Haklısın korkmakta ama biliyorsun sonuçları ne olursa olsun bunlara evet diyerek bu yola girdik. Ayrıca kesen boş olmıcak korkma. Allahın izniyle bebeğin işallah orda olucak gittiğinde. Ya gülüm bak ben bebeğimi toplam 2 kez gördüm daha. Her gittiğimde Allahım işallah ordadır diye gittim :) Yani ben ne kadar sana kasma kendini desemde sen yinede kasıcaksın kendini :) ama lütfen daha sakin olmaya çalış. Hem o belirtiler geçmezdaha dur ilk zamanlar benimde öle oldu. Şimdi 2 gecede bir istifra sürekli mide bulantısı haa birde deli gibi kasık ağrısı yaşıyorum. Onlar daha başıydı.
Gun belirtmedi ama ben dun iki içtim bugün iki yarin bir yapcam.sonuçta dün gittim dün başlar diye düşündüm.
bana yarin basla demedi birsey olmaz zaten diğer merkezler gebelik kesinleşince hemen kesiyolar
Gebelik takibimi 80 tl .bana o tanıdık anlaşmalı hastanesi cinarlu pahalı.doğumda 3000 symrna dru 2000 cinatli alıyormuş.yuh dedim. Vakitte geçmiyor allahım ne zor süreç esim cok rahat adam herkese söyledi ya diyon içi boş olanıdır ya diyo niye herdryin kötüsünü dusunuyorsun diyo.ben daha kendi anneme bile demedi m o kendi sulalrsine yaydı.hic kaygimi anlamıyor.offf SIMDI bendeki yumurtalar kalitrsizdi ya içi boş olursa.Tuba sen ultrasonuna bak kesenin içi nasil görünüyor Benimki boş sadece boyunu hesaplamislar çizgiler var.ayy bir de 29 nisan erken dogum tarihi 10 mayıs en gec tarih görmüyor cok hryecanlandim
Gebelik takibimi 80 tl .bana o tanıdık anlaşmalı hastanesi cinarlu pahalı.doğumda 3000 symrna dru 2000 cinatli alıyormuş.yuh dedim. Vakitte geçmiyor allahım ne zor süreç esim cok rahat adam herkese söyledi ya diyon içi boş olanıdır ya diyo niye herdryin kötüsünü dusunuyorsun diyo.ben daha kendi anneme bile demedi m o kendi sulalrsine yaydı.hic kaygimi anlamıyor.offf SIMDI bendeki yumurtalar kalitrsizdi ya içi boş olursa.Tuba sen ultrasonuna bak kesenin içi nasil görünüyor Benimki boş sadece boyunu hesaplamislar çizgiler var.ayy bir de 29 nisan erken dogum tarihi 10 mayıs en gec tarih görmüyor cok hryecanlandim
Ohhhnerden öğrendin.? Çınarlıyı. Kim söyledi sana? Yani bu kadar olamaz çok pahallı şaştım şuan Neyse benim içime kurt düştü ben bu hafta gidebilirsem gidiyim Çınarlıya detaylı öğreneyim :) Benimde ilk kese boştu canım. Siyah minik bir yuvarlak vardı aynı şekilde ölçtüler. Benimkiyle aynı canım endişe etme :)) BEnimde nisanın ilk haftası dedi. Oyyy ben bile heyecanlandım şuan
tatlım benimde bebeğin olduğu yerin sağında uzağında bir kese daha gördü geçen gittiğimde. Gelişmemiş bir gebelik yada ufak bir kanama alanı olabilir dedi. Sorunmu dedim hayır hayır sorun değil. Bebeğe bir zararı olmaz dedi.Benimde o gün adet dönemime denk geliyodu. Belkide dediği gibi kanama alanıdır. Ama korkulcak bir durum olsa hiç müdahale etmezlermi tatlım. Bende ilk kesemi gördüğümde senin gibi korkmuştum.Haklısın korkmakta ama biliyorsun sonuçları ne olursa olsun bunlara evet diyerek bu yola girdik. Ayrıca kesen boş olmıcak korkma. Allahın izniyle bebeğin işallah orda olucak gittiğinde. Ya gülüm bak ben bebeğimi toplam 2 kez gördüm daha. Her gittiğimde Allahım işallah ordadır diye gittim :) Yani ben ne kadar sana kasma kendini desemde sen yinede kasıcaksın kendini :) ama lütfen daha sakin olmaya çalış. Hem o belirtiler geçmezdaha dur ilk zamanlar benimde öle oldu. Şimdi 2 gecede bir istifra sürekli mide bulantısı haa birde deli gibi kasık ağrısı yaşıyorum. Onlar daha başıydı.
Inşallah cnm iyiki varsın ben gene başa döndüm.keske senin gibi olabilsem.ama olamiyorum.yapım böyle zaten psikoloğa gitmeyi düşünüyorum bu yaz cok zor gecti.isin garip yani ilk başladığımız gun hsg histereskopi opu transfer günü merkeze gidetken hep yolda radyoda bu dünya ne sana ne de bana kalmaz cikardi ve ben hep aglardim.kese gitmeye giderken de cikti artik bu ne rastlantı esimde.espri yapiyor erkek olursa suluman koyalım
Ohhhnerden öğrendin.? Çınarlıyı. Kim söyledi sana? Yani bu kadar olamaz çok pahallı şaştım şuan Neyse benim içime kurt düştü ben bu hafta gidebilirsem gidiyim Çınarlıya detaylı öğreneyim :) Benimde ilk kese boştu canım. Siyah minik bir yuvarlak vardı aynı şekilde ölçtüler. Benimkiyle aynı canım endişe etme :)) BEnimde nisanın ilk haftası dedi. Oyyy ben bile heyecanlandım şuan
Canın o geçen yil symrnafa çalışıyordu SIMDI baska yete transfer oldu.Tabi kayinvalidemin sonradan aklına geldi biz symrnaya başlamış bulunduk o da orda devam edin tutmazsa bize gelin dedi nasip tuttu.ama bana cok yardımcı oldu manevi olarak.ordan biyor geçen yil öyleymiş.cinarli drina yapririrdan bilemem ama symrnafan kendi drun alıyor cinarliyafa veriyorsun cinarlinin pahali olduğunu duymustum.bak ben eskiden buca tarafında oturuyordum Arkadaslar egepolde 1000tlye doğum yapti ordaki erkek dr çık iyi Gagaadan emekli orasida cok uxak
Canın o geçen yil symrnafa çalışıyordu SIMDI baska yete transfer oldu.Tabi kayinvalidemin sonradan aklına geldi biz symrnaya başlamış bulunduk o da orda devam edin tutmazsa bize gelin dedi nasip tuttu.ama bana cok yardımcı oldu manevi olarak.ordan biyor geçen yil öyleymiş.cinarli drina yapririrdan bilemem ama symrnafan kendi drun alıyor cinarliyafa veriyorsun cinarlinin pahali olduğunu duymustum.bak ben eskiden buca tarafında oturuyordum Arkadaslar egepolde 1000tlye doğum yapti ordaki erkek dr çık iyi Gagaadan emekli orasida cok uxak
Canım şimdi araştırdım bende doğruymuş 5bin lira toplamda. Yani pahallı bana göre. Eşimi aradım söledimDelimisin be diyo Annemi aradım o da aaa ucuzmuş dedi :S hahahahha eşim söleniyo annem orda yapılcak doğum diyo kendi aralarında paslaşsınlar napim
Canım hayırlı olsun bizide bilgilendir muhakkak. Ve her ne sormak istiyorsan tabiki sorabilirsin. Aklına ne gelirse. Bildiğim ve yaşadığım kadarıyla sana yardımcı olurum. :)
ALLAH razı olsun arkadaşım saol...bu ay doğum kontrol hapı şeker ve tiroid hapı verdiler bide salı günü rahim filmi çekilecekmiş bu ay bu kadar ekimde tüpe başlıycaz hayırlısıyla benim hormon değerlerim iyi çıktı ama ultrasyonda pko yum çok fazla yumurtan olur sana fazla dozda iğne yapmayız dedi sühendam hanım...fakat eşimin durumu vahim morfoloji çok kötü %0 bütün spermler bozukmuş varikoselde zaten... spermleri temizlerken başka bir yöntem daha uyguluycaklarmış onada ek ücret ödeyeceğiz hayırlısı bakalım benim gibi eşi bu şekilde olupta tüp bebeği tutan arkadaşlar varmı acaba %60 şansınız var dedi dr. (erkek olan adını unuttum)
Besbin bir doğum icin asiri pahalı ve biz beşbin veremeyiz zaten borç batağında yuzuyoruz hele o zaman gelsin.bir arkadaş yirmi aya kadar kendi özel drina sonra doğum yapcagi hastaneye basladi bin tlye egepolde doğurdu o da tup bebekti.Canım şimdi araştırdım bende doğruymuş 5bin lira toplamda. Yani pahallı bana göre. Eşimi aradım söledimDelimisin be diyo Annemi aradım o da aaa ucuzmuş dedi :S hahahahha eşim söleniyo annem orda yapılcak doğum diyo kendi aralarında paslaşsınlar napim
Besbin bir doğum icin asiri pahalı ve biz beşbin veremeyiz zaten borç batağında yuzuyoruz hele o zaman gelsin.bir arkadaş yirmi aya kadar kendi özel drina sonra doğum yapcagi hastaneye basladi bin tlye egepolde doğurdu o da tup bebekti.
Canım inan bende karşılayamam bu parayı mümkün değil. Allah razı olsun annemler olmasa yanmıştık :) ne tüp bebek nede daha fazlası olanaksızdı. Allah annemide babamıda başımdan eksik etmesin onlar olmasa anne olamıcaktım... Egepol de iyimiş ama araştırmak lazım onuda :) bakalım bir karar vereceğiz..
Canim aramıza hoşgeldin tedqvin hayielu olsub içini rahat tut bende fsh yujsekti sut hormonu yüksekti esimde morfoloji 0 di.bende bir ay dog.kont kullandım bu esnada esim kecibozbuzu ortmesi ictivsabah yedi öğle yedi kasik qksamvyedi kasik bir ay sonra morfoliji 2ye cikti bence deneyinALLAH razı olsun arkadaşım saol...bu ay doğum kontrol hapı şeker ve tiroid hapı verdiler bide salı günü rahim filmi çekilecekmiş bu ay bu kadar ekimde tüpe başlıycaz hayırlısıyla benim hormon değerlerim iyi çıktı ama ultrasyonda pko yum çok fazla yumurtan olur sana fazla dozda iğne yapmayız dedi sühendam hanım...fakat eşimin durumu vahim morfoloji çok kötü %0 bütün spermler bozukmuş varikoselde zaten... spermleri temizlerken başka bir yöntem daha uyguluycaklarmış onada ek ücret ödeyeceğiz hayırlısı bakalım benim gibi eşi bu şekilde olupta tüp bebeği tutan arkadaşlar varmı acaba %60 şansınız var dedi dr. (erkek olan adını unuttum)
Canim ben daha doğumu düşünemiyorum.şu persembeyi halledeyim.doğum zamanı gelsin sokakta dogurcak halimiz yok ya buluruz biryer.Canim sen kac haftalık oldun progeston kapsullere devam mi ediyorsunCanım inan bende karşılayamam bu parayı mümkün değil. Allah razı olsun annemler olmasa yanmıştık :) ne tüp bebek nede daha fazlası olanaksızdı. Allah annemide babamıda başımdan eksik etmesin onlar olmasa anne olamıcaktım... Egepol de iyimiş ama araştırmak lazım onuda :) bakalım bir karar vereceğiz..
Canim ben daha doğumu düşünemiyorum.şu persembeyi halledeyim.doğum zamanı gelsin sokakta dogurcak halimiz yok ya buluruz biryer.Canim sen kac haftalık oldun progeston kapsullere devam mi ediyorsun
Aman canım sorma onu hiçömrümü yedi o progestanlar Devam ediyorum 16. haftaya kadar dedi Ali Bey ama bakalım nolcak :/ Şimdi 8 Ekimde ikili testim yapılcak o gün belki bıraktırır diye ümit ediyorum :) 8 haftalık oluyorum şaka gibi geliyo :))
Aman canım sorma onu hiçömrümü yedi o progestanlar Devam ediyorum 16. haftaya kadar dedi Ali Bey ama bakalım nolcak :/ Şimdi 8 Ekimde ikili testim yapılcak o gün belki bıraktırır diye ümit ediyorum :) 8 haftalık oluyorum şaka gibi geliyo :))
Canim ya maşallah zor aşamalari atlattin darısı benim başıma.kapsullere alıştım artik zor gelmiyor o düdüğü engelliyor.vayyy ikili testte az kalmış dört haftayı atlattin mi tehlikeli dönemde bitiyor.hep evdemisin.ben otobüse metroya dolmuşa biniyorum.dün telefon çaldı aniden kalktım kasigima bıçak ağrısı gibi saplandı cok korktum allahtan ağrı olmadı .bende ikili testi sagsalim goreyim inşallah.sen gebelik takibi ayda bir kez mi yoksa herhaftami.ilk gidince ne tahlilleri yapti benim aile hekimi hergun ariyoo Kan tahlili yapcaz diyoo ya kalp sesini duymadım diyom ne tahlili yapılıyor
Canim ya maşallah zor aşamalari atlattin darısı benim başıma.kapsullere alıştım artik zor gelmiyor o düdüğü engelliyor.vayyy ikili testte az kalmış dört haftayı atlattin mi tehlikeli dönemde bitiyor.hep evdemisin.ben otobüse metroya dolmuşa biniyorum.dün telefon çaldı aniden kalktım kasigima bıçak ağrısı gibi saplandı cok korktum allahtan ağrı olmadı .bende ikili testi sagsalim goreyim inşallah.sen gebelik takibi ayda bir kez mi yoksa herhaftami.ilk gidince ne tahlilleri yapti benim aile hekimi hergun ariyoo Kan tahlili yapcaz diyoo ya kalp sesini duymadım diyom ne tahlili yapılıyor
Canım ben sürekli evdeyim. Transferden bu yana otobüs-metro-dolmuşa falan hiç binmedim. Hastaneye bile taksiyle gidip geldim. arada bende 1-2 kere ani hareket ettim. Allaha şükür bişey olmadı. Özlem hemşire bana transfer günü kasığımı tutuyom die kız merak etme o öyle kolay düşçek bişi değil. demişti :))) merak etme yani tatlım hiç bişi olmaz Allaha emanet onlar. Yiyecek ekmekleri varsa zaten gelicekler dünyaya :)
Canım ben sürekli evdeyim. Transferden bu yana otobüs-metro-dolmuşa falan hiç binmedim. Hastaneye bile taksiyle gidip geldim. arada bende 1-2 kere ani hareket ettim. Allaha şükür bişey olmadı. Özlem hemşire bana transfer günü kasığımı tutuyom die kız merak etme o öyle kolay düşçek bişi değil. demişti :))) merak etme yani tatlım hiç bişi olmaz Allaha emanet onlar. Yiyecek ekmekleri varsa zaten gelicekler dünyaya :) İlk hafta keseden sonra kalbini duyduğum hafta tsh-açlık şekeri-hemogram-idrarda enfeksiyon falan bakıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?