- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Canım ben sürekli evdeyim. Transferden bu yana otobüs-metro-dolmuşa falan hiç binmedim. Hastaneye bile taksiyle gidip geldim. arada bende 1-2 kere ani hareket ettim. Allaha şükür bişey olmadı. Özlem hemşire bana transfer günü kasığımı tutuyom die kız merak etme o öyle kolay düşçek bişi değil. demişti :))) merak etme yani tatlım hiç bişi olmaz Allaha emanet onlar. Yiyecek ekmekleri varsa zaten gelicekler dünyaya :) İlk hafta keseden sonra kalbini duyduğum hafta tsh-açlık şekeri-hemogram-idrarda enfeksiyon falan bakıldı.
Valla ben biniyorum cnm esim ışte mecbur.BIRDE surekli düşünmüyorum düşününce daha cok ağrım oluyor.bugün aile hekimine ilac yazdiriyorum bana asiri rahatsin bu kıymetli bebek dedi.ne yapayım dedim eve mi kapanayim mecburen ise gitcem dedim.hayırlısıyla perşembe bir gelsin mutlu haberi alayim
Valla ben biniyorum cnm esim ışte mecbur.BIRDE surekli düşünmüyorum düşününce daha cok ağrım oluyor.bugün aile hekimine ilac yazdiriyorum bana asiri rahatsin bu kıymetli bebek dedi.ne yapayım dedim eve mi kapanayim mecburen ise gitcem dedim.hayırlısıyla perşembe bir gelsin mutlu haberi alayim
canım ha araba ha otobüs ikiside sallıyor zaten :) Binicen tabi hiç bişey olmaz hiç merak etme. Allahım sana emanet de :) Hem inan düşünmeyince daha iyi oluyor. Rahat ol normal hayatına dön ama hamile olduğunu unutma tabi. Neticede şuan hamilesin. Bebişide gördüğünde artık için rahatlıcak canım :)
canım ha araba ha otobüs ikiside sallıyor zaten :) Binicen tabi hiç bişey olmaz hiç merak etme. Allahım sana emanet de :) Hem inan düşünmeyince daha iyi oluyor. Rahat ol normal hayatına dön ama hamile olduğunu unutma tabi. Neticede şuan hamilesin. Bebişide gördüğünde artık için rahatlıcak canım :)
kızlarrr... nıhayet bu sabah histeroskopimi oldum :) gunlerdır stresten sizede yazamadım ama takıpteydım:) yıne anesteziden bağıra bağıra ağlayarak uyandımsuan halım guluyorum ama o an çok kötü hissediyordum :) bıraz ağrım oldu hemen iğneyi yaptılar ama iğne yapılan yerim daha çok ağrıdı valla :) bide bende kan gövdeyi götürüyo baya baya adet olmuş kadar çok orda ısrarla butun hemsırelere sordum normalmı dıye evt 10 güne kadar olur kımı zaman yoğun kımı zaman hafif haff dedi ama bu kanama bende ınanılmaz bır halsızlık yapıyor.. bide histeroskopim çok şükür tertemiz çıktı:) hee bıde masaya yatmışken smear testı örneğide aldırdım oda cıktı aradan :)
Geçmiş olsun cnm temiz çıkmasına sevindim kanama fazla olmuyor benim hic olmamıştı sadece ilacın rengi gelmişti.anestezife ben harika rüyalar gördüm hehehe beni uyandırmaya çalışana niye utandiritorsun rüyanın en guzel yerinde demiştim adam cok gulmustu.hehehe.SIMDI transferin ne zmn olcak dondurulmusmu olcakkızlarrr... nıhayet bu sabah histeroskopimi oldum :) gunlerdır stresten sizede yazamadım ama takıpteydım:) yıne anesteziden bağıra bağıra ağlayarak uyandımsuan halım guluyorum ama o an çok kötü hissediyordum :) bıraz ağrım oldu hemen iğneyi yaptılar ama iğne yapılan yerim daha çok ağrıdı valla :) bide bende kan gövdeyi götürüyo baya baya adet olmuş kadar çok orda ısrarla butun hemsırelere sordum normalmı dıye evt 10 güne kadar olur kımı zaman yoğun kımı zaman hafif haff dedi ama bu kanama bende ınanılmaz bır halsızlık yapıyor.. bide histeroskopim çok şükür tertemiz çıktı:) hee bıde masaya yatmışken smear testı örneğide aldırdım oda cıktı aradan :)
Tuba ben kadınlar kulübünde bir kixin değeri 150 çıkmış iki gun sonra 550 demiş doktor degerin asiri yükselmiş boş gebelik olabilir demiş ben cok korkuyorum benim ilk deger 330 ikinci deger 1859 o kızdan kat kat yuksek.Benimki boş gebelik olmasın cok korkuyorummcanım ha araba ha otobüs ikiside sallıyor zaten :) Binicen tabi hiç bişey olmaz hiç merak etme. Allahım sana emanet de :) Hem inan düşünmeyince daha iyi oluyor. Rahat ol normal hayatına dön ama hamile olduğunu unutma tabi. Neticede şuan hamilesin. Bebişide gördüğünde artık için rahatlıcak canım :)
Geçmiş olsun cnm temiz çıkmasına sevindim kanama fazla olmuyor benim hic olmamıştı sadece ilacın rengi gelmişti.anestezife ben harika rüyalar gördüm hehehe beni uyandırmaya çalışana niye utandiritorsun rüyanın en guzel yerinde demiştim adam cok gulmustu.hehehe.SIMDI transferin ne zmn olcak dondurulmusmu olcak
saol canım bende anlamadım acayıp durumdayım sankı adet olmuş gıbıyım baya baya ped değiştirip duruyorumvalla rüya felan gormuyorum ben.. çok şanslısın ne güzel zaten anestesı iğnesini yapar yapmaz boğulcak gıbı oluyorum sonra kendımdem gecıyorum zaten odaya çıkınca anca uyanıyorum benım dondurulmuşlarla olcak bu sefer kısmetse :) 23 . de lucrın iğnelere başlıcaz bayramı bulur sanırım benım transfer.. benım için dua edin annelerın duası kabul olur inşş donrurulmuş bebişlerim sağlıkla çözünürler...
Canim etmezniyim ben hergun Dua ediyorum ve duanin gücüne inanıyorum.kanamayida kafana takma oluyor en kolay aşama hsg histereskopi opu transfer gerci benim hepsi anestezl oldu en zoru oniki gun beklemek.içini rahat tut Canim bir de transferini funda hnma yaptir cnm;mutlaka hemsireye not aldıran funda hnm girsin diyesaol canım bende anlamadım acayıp durumdayım sankı adet olmuş gıbıyım baya baya ped değiştirip duruyorumvalla rüya felan gormuyorum ben.. çok şanslısın ne güzel zaten anestesı iğnesini yapar yapmaz boğulcak gıbı oluyorum sonra kendımdem gecıyorum zaten odaya çıkınca anca uyanıyorum benım dondurulmuşlarla olcak bu sefer kısmetse :) 23 . de lucrın iğnelere başlıcaz bayramı bulur sanırım benım transfer.. benım için dua edin annelerın duası kabul olur inşş donrurulmuş bebişlerim sağlıkla çözünürler...
Senden de guzel haberler bekliyoruz
kızlarrr... nıhayet bu sabah histeroskopimi oldum :) gunlerdır stresten sizede yazamadım ama takıpteydım:) yıne anesteziden bağıra bağıra ağlayarak uyandımsuan halım guluyorum ama o an çok kötü hissediyordum :) bıraz ağrım oldu hemen iğneyi yaptılar ama iğne yapılan yerim daha çok ağrıdı valla :) bide bende kan gövdeyi götürüyo baya baya adet olmuş kadar çok orda ısrarla butun hemsırelere sordum normalmı dıye evt 10 güne kadar olur kımı zaman yoğun kımı zaman hafif haff dedi ama bu kanama bende ınanılmaz bır halsızlık yapıyor.. bide histeroskopim çok şükür tertemiz çıktı:) hee bıde masaya yatmışken smear testı örneğide aldırdım oda cıktı aradan :)
ahhh süperrr yaaa gözümüz aydın o zaman. Bu aşama bitti :) şimdi yeni aşamalar başlıcak :))))) hayırlı olsun canım :=))
Tuba ben kadınlar kulübünde bir kixin değeri 150 çıkmış iki gun sonra 550 demiş doktor degerin asiri yükselmiş boş gebelik olabilir demiş ben cok korkuyorum benim ilk deger 330 ikinci deger 1859 o kızdan kat kat yuksek.Benimki boş gebelik olmasın cok korkuyorumm
Canım sabırlı ol lütfen. Yakında Kalbini duyucaksın işallah. Öyle kolay değil boş gebelik yada kimyasal gebelikler. Allah korusun düşünme bunları sakın olurmu ??? Az kaldı sabret yakında işallah güzel sonuçlar alıcaz. :)))
saol canım bende anlamadım acayıp durumdayım sankı adet olmuş gıbıyım baya baya ped değiştirip duruyorumvalla rüya felan gormuyorum ben.. çok şanslısın ne güzel zaten anestesı iğnesini yapar yapmaz boğulcak gıbı oluyorum sonra kendımdem gecıyorum zaten odaya çıkınca anca uyanıyorum benım dondurulmuşlarla olcak bu sefer kısmetse :) 23 . de lucrın iğnelere başlıcaz bayramı bulur sanırım benım transfer.. benım için dua edin annelerın duası kabul olur inşş donrurulmuş bebişlerim sağlıkla çözünürler...
Canım tabiki dua ederizzz. Kanamayı aldırış etme lütfen o kimisinde oluyor bende duydum.Lucrini bende kullandım kolay bir iğne. yumurtalıkları baskılamak için veriyorlar genelde ohss olan hastalar kullanıyor. lucrin bittikten yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta sonra transferin olucak :) Allahım hayırlısını nasip etsin canım :))
Canım tabiki dua ederizzz. Kanamayı aldırış etme lütfen o kimisinde oluyor bende duydum.Lucrini bende kullandım kolay bir iğne. yumurtalıkları baskılamak için veriyorlar genelde ohss olan hastalar kullanıyor. lucrin bittikten yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta sonra transferin olucak :) Allahım hayırlısını nasip etsin canım :))
az öncede yazmıştım kayıt etmemiş :/ saol canım temız çıktı şükür zaten ben bişe çıkmasını beklemiyordum ne yalan soyleyeyım çünkü herhangi bir sorunum olmadı hiçç ama artık emınız :) kanamam bugun çok azaldı şükür yarına bişe kalmaz inşş... lucrıne 23 eylülde başlıcam adet olup merkeze gıdene kadar devam :) şimdi sana sorularımı sıralıyorum : sen lucrıne adetten sonra ne zaman başladın ve kaç gun kullandın ? birde adetten kaç gün sonra transfer oldun ? bır sürü daha sorum varda hepsini sorup şimdiden gözünü korkutmayayım
Canim etmezniyim ben hergun Dua ediyorum ve duanin gücüne inanıyorum.kanamayida kafana takma oluyor en kolay aşama hsg histereskopi opu transfer gerci benim hepsi anestezl oldu en zoru oniki gun beklemek.içini rahat tut Canim bir de transferini funda hnma yaptir cnm;mutlaka hemsireye not aldıran funda hnm girsin diye
Senden de guzel haberler bekliyoruz
bılıyorum tatlım edersın hepimiz aynı yollardan geçiyoruz... hepsi bıttı şükür on ıkı gun beklemenın nasıl olduğunu çok ıyı bılırım canım en çokta ondan korkuyorum.. funda hanımı ısteyeceğim merkeze gıttığimde solıcem bu sefer onunla denemek ıstıyorum dıye :) sende sakın ol lütfen sureklı yersız yere kendını strese sokuyorsun bişe olmıcak allahın ıznıyle:) şurda kalp atışlarını duymana ne kaldı dımı
bılıyorum tatlım edersın hepimiz aynı yollardan geçiyoruz... hepsi bıttı şükür on ıkı gun beklemenın nasıl olduğunu çok ıyı bılırım canım en çokta ondan korkuyorum.. funda hanımı ısteyeceğim merkeze gıttığimde solıcem bu sefer onunla denemek ıstıyorum dıye :) sende sakın ol lütfen sureklı yersız yere kendını strese sokuyorsun bişe olmıcak allahın ıznıyle:) şurda kalp atışlarını duymana ne kaldı dımı
Caninm elimde degil ben iki yil heray elimde gebelik testi negatif gördüm.hep kendimi çalışmaya verdim ama hep içime attım benim tanistirdigim insanlar anne oldu bana hava attı.okulda herkesin BEBEGI var ben yirmibeş eylülde beşinci yıla gitcem ve artik insanlara bahane uyduramiyorum dengesizin biri sizin cocufunuzmu olmuyor diye sordu.her bebek gördüğümde agliyordum.annenler harıl harıl yelek patik orer sadece bakarım dokunaman bile.o gun hayatımda ilk kez bebek mağazasına gittim.birsey almadım ama o kadar mutluydumki.o kadar tedavi sürecinden geçtim kardeşim hariç kimseyle konusamadim.annem kalp hastası üzülmesin diye demedim.ben uzulunce esim perişan oluyordu.o yüzden bu tedirginlukletimin telaslarimin korkuların hep birikmiş şeylerin sonucu. allahım inşallah bebeğinin sesini duyarım.o zaman rahatlarim ve yirmueylul doğumgününü en guzel hediyenin ALAYIM.
Caninm elimde degil ben iki yil heray elimde gebelik testi negatif gördüm.hep kendimi çalışmaya verdim ama hep içime attım benim tanistirdigim insanlar anne oldu bana hava attı.okulda herkesin BEBEGI var ben yirmibeş eylülde beşinci yıla gitcem ve artik insanlara bahane uyduramiyorum dengesizin biri sizin cocufunuzmu olmuyor diye sordu.her bebek gördüğümde agliyordum.annenler harıl harıl yelek patik orer sadece bakarım dokunaman bile.o gun hayatımda ilk kez bebek mağazasına gittim.birsey almadım ama o kadar mutluydumki.o kadar tedavi sürecinden geçtim kardeşim hariç kimseyle konusamadim.annem kalp hastası üzülmesin diye demedim.ben uzulunce esim perişan oluyordu.o yüzden bu tedirginlukletimin telaslarimin korkuların hep birikmiş şeylerin sonucu. allahım inşallah bebeğinin sesini duyarım.o zaman rahatlarim ve yirmueylul doğumgününü en guzel hediyenin ALAYIM.
Böyle söyleme nolursun... Biz seni çok iyi anlıyoruz.Bizlerde emin ol böyle şeyleri yaşadık. Ama ben her zaman bana böyle yapana hayırlısı dedim. Düşünmüyorum dedim. Yeri geldi tersledim. Belki terslemek güzel değil ama hiç değilse terslediklerim bir daha soramadı bana.. Herşeyi sil at aklından onların hepsi geçti gitti. Artık bebeğinle eşinle yeni tertemiz bir hayata hazırlanıyorsun :) kendini ve bebeğini düşün. Onun seninle olduğuna inan :)))
az öncede yazmıştım kayıt etmemiş :/ saol canım temız çıktı şükür zaten ben bişe çıkmasını beklemiyordum ne yalan soyleyeyım çünkü herhangi bir sorunum olmadı hiçç ama artık emınız :) kanamam bugun çok azaldı şükür yarına bişe kalmaz inşş... lucrıne 23 eylülde başlıcam adet olup merkeze gıdene kadar devam :) şimdi sana sorularımı sıralıyorum : sen lucrıne adetten sonra ne zaman başladın ve kaç gun kullandın ? birde adetten kaç gün sonra transfer oldun ? bır sürü daha sorum varda hepsini sorup şimdiden gözünü korkutmayayım
Canım lucrini bende adet döneminin sonuncu gününde başladım ve yanlış hatırlamıyorsam 23 gün kadar kullandım. O çok iyi bir iğne... Yumurtalıklarımız gelişmesin diye vuruluyoruz. Pko olduğumuz için kist olmasın yumurta çıkmasın diye. Lucrin bitti benim estofem başladım 6 gün kadar onu kullandım. SOnra transfer oldum :) Bir aksilik çıkmazsa ki işallah çıkmıcak canım. sende ortalama 40 günün sonunda transferini olucan. :) Bak şuan tam 40 günün var. 1 kere daha adet olucaksın sonra biter bitmez transfer. ADetinde az gelicek sakın korkma çünkü lucrin kanamayı bastırıcak. Yani ben kendimde gördüklerimi yazıyorum tatlım. Sen ekstra şeyleri muhakkak yaz bana :)
canım benım seni o kadar iyi anlıyorum kı etrafında butun yaşıtlarının kucaklarında bebeklerı hanı senın kı nerde sorusu düşünmüyoruz dıye atlatmaya çalışınca başlayan nasihatlar bebek mağazalarından yalnızca eşe dosta alınan hedıyeler... nasıl zor hepsini bılıyorum.. üstelik sen, ben ve benım gibilerin gözünde çok şanslısın en azından pozıtıfı gordun canım bıde oyle düşün bak bana ikinci denemem ne olacak bellı değil bende derdımi kimseye anlatamam hep içime ata ata kendımı yıpratıyorum daha histeroskopıye gıtmeden bı gece oncesı neredeyse sınır krızı gecırecektım ağlamaktan sabah kadar düşündüm ağladım gözlerim davul gıbı gıttım merkeze.. ınanıyorum kı bebeğin sana güzel bır hedıye verecek bıraz daha umutlu ol umutlu ol kı bebeğinde senden güç alsın.. çünkü artık tum uzuntulerı sevınçlerı ıkı kişi yaşıyorsunuz...
Canım lucrini bende adet döneminin sonuncu gününde başladım ve yanlış hatırlamıyorsam 23 gün kadar kullandım. O çok iyi bir iğne... Yumurtalıklarımız gelişmesin diye vuruluyoruz. Pko olduğumuz için kist olmasın yumurta çıkmasın diye. Lucrin bitti benim estofem başladım 6 gün kadar onu kullandım. SOnra transfer oldum :) Bir aksilik çıkmazsa ki işallah çıkmıcak canım. sende ortalama 40 günün sonunda transferini olucan. :) Bak şuan tam 40 günün var. 1 kere daha adet olucaksın sonra biter bitmez transfer. ADetinde az gelicek sakın korkma çünkü lucrin kanamayı bastırıcak. Yani ben kendimde gördüklerimi yazıyorum tatlım. Sen ekstra şeyleri muhakkak yaz bana :)
ben adetımın ortasında başlamış olacağım 7 sınde adet oldum 23 ünde başlanacak bu kutu sana yetecek dedı adet olup buraya gelene kadar devam dedım sen günlük kaç doz almıştın bana 10 dedı ılaca baktım 14 gun yeter yazıyo zaten içindeki şişeninde yarısı dolu çok az geldı gözüme :) sen benden çok kullanmış oldun o zaman bı kutu yettımı sana ? bıde bundan sonra olacağım adetten kaç gun sonra transfer olmuş olacak ? çok soruyorum ama bunun sormamın bır nedenıde bayrama denk gelecekmı onu hesaplamaya çalışmak :)
canım benım seni o kadar iyi anlıyorum kı etrafında butun yaşıtlarının kucaklarında bebeklerı hanı senın kı nerde sorusu düşünmüyoruz dıye atlatmaya çalışınca başlayan nasihatlar bebek mağazalarından yalnızca eşe dosta alınan hedıyeler... nasıl zor hepsini bılıyorum.. üstelik sen, ben ve benım gibilerin gözünde çok şanslısın en azından pozıtıfı gordun canım bıde oyle düşün bak bana ikinci denemem ne olacak bellı değil bende derdımi kimseye anlatamam hep içime ata ata kendımı yıpratıyorum daha histeroskopıye gıtmeden bı gece oncesı neredeyse sınır krızı gecırecektım ağlamaktan sabah kadar düşündüm ağladım gözlerim davul gıbı gıttım merkeze.. ınanıyorum kı bebeğin sana güzel bır hedıye verecek bıraz daha umutlu ol umutlu ol kı bebeğinde senden güç alsın.. çünkü artık tum uzuntulerı sevınçlerı ıkı kişi yaşıyorsunuz...
Evet canim bizi bizden başkası anlamıyor.allahım herkeze positifi göstersin.ben cok zor bir hastaydım ilk sorunu öğrenince bayildim hemşireler ayiltti.muane olmada sıkıntı yaşadım daolsun funda hnm yapcagi herşeyi anlattı ve sabırlı oldu.hermdrkeze ağlayarak gittim.her işlemden cikincada ise gittim.temmuz ayında bile sırf evde düşünmemek icin çalıştım.ben bile sonucu alınca inanamadım cunku cok sorun vardi allah ol deyince oluyormuş allahima şükürler olsun.ben psikolojik olarak bu yaz tukendim.o yüzden bu umutsuzlugum.allah sanada nasip etsin insalh ağla içine atma ben hep esim dayanamıyor diye aglayamadim doya doya.transfere girmeden kardeşim beni hazırlarken sarıldık deli gibi agladik.cok ıyi oldu on gun hic aglamadim... Benim gene çenem düştü.esimde iş gezisinde.kayinvalideyede gitmek istemedim evde rahat rahat yatiyom.destekleriniz icin sen ve tubaya çok minnettarım.inşallah gelecek yil bebislerimiz sessiz evlerimize sen kahkahalar getirir.ben yarin sabahciyim kızlar iyiki okul açılıyor ben çıkıyorum.ıyi gecelet
ben adetımın ortasında başlamış olacağım 7 sınde adet oldum 23 ünde başlanacak bu kutu sana yetecek dedı adet olup buraya gelene kadar devam dedım sen günlük kaç doz almıştın bana 10 dedı ılaca baktım 14 gun yeter yazıyo zaten içindeki şişeninde yarısı dolu çok az geldı gözüme :) sen benden çok kullanmış oldun o zaman bı kutu yettımı sana ? bıde bundan sonra olacağım adetten kaç gun sonra transfer olmuş olacak ? çok soruyorum ama bunun sormamın bır nedenıde bayrama denk gelecekmı onu hesaplamaya çalışmak :)
tatlım ben senden fazla kullandım. Ben her gittiğimde bu ilaç yetmicek diyodum23 gün kullandım yetti. ben 5 vuruyodum. ben lucrine başladım devam ederken hastalandım 2 gün sürdü ondan 1 hafta sonra transfer olmuştum ama sana 14 gün lucrin demişler. Sanıyorum daha kısa sürede transfer olursun.
tatlım ben senden fazla kullandım. Ben her gittiğimde bu ilaç yetmicek diyodum23 gün kullandım yetti. ben 5 vuruyodum. ben lucrine başladım devam ederken hastalandım 2 gün sürdü ondan 1 hafta sonra transfer olmuştum ama sana 14 gün lucrin demişler. Sanıyorum daha kısa sürede transfer olursun.
bakalım ben başlımm belkı senı geçerimbana hemşire demedı 14 gun dıye canım içini okudum 14 gun yeter dıyo mınıcık şey yetmez gıbı gelıyo ınsana :) ben sure olrak senden az kullanacağım için dozum fazla galıba ,, bakalım ne olcak :) tahmınımce ayın 6 sında tekrar adet olmalıyım ama ılacların etkısıyle daha erken yada gec olurmu gorcez artık bıran evvel olsun ıstıyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?