bakalım ben başlımm belkı senı geçerimbana hemşire demedı 14 gun dıye canım içini okudum 14 gun yeter dıyo mınıcık şey yetmez gıbı gelıyo ınsana :) ben sure olrak senden az kullanacağım için dozum fazla galıba ,, bakalım ne olcak :) tahmınımce ayın 6 sında tekrar adet olmalıyım ama ılacların etkısıyle daha erken yada gec olurmu gorcez artık bıran evvel olsun ıstıyorum açıkçası
canım işallah geç olmaz ve güç olmaz :) Ben kullanırken ilaçlar geciktirip veya erken getirtmedi sadece az geldi kanamam... Ben bile heyecanlandım senin için :) göz açıp kapayana kadar geçiyo vakit bi bakmışın transfer günü gelmiş
canım işallah geç olmaz ve güç olmaz :) Ben kullanırken ilaçlar geciktirip veya erken getirtmedi sadece az geldi kanamam... Ben bile heyecanlandım senin için :) göz açıp kapayana kadar geçiyo vakit bi bakmışın transfer günü gelmiş
valla çok heyecanlıyım şimdiden tubacım:) kullanalım bakalım neler olacak...he bide hatıce hemşire bana telde tutunmayı kolaylaştırıcı bı iğneden bahsetmıştı hatırlarsan, gıttığimde sordum nedır bu ılac dıye clexane kan sulandırıcıymış transfer günümde başlayıp test gununu kadar bu iğneyi kullanacakmışım.. aslında bende kan pıhtılaşması felan yok bıldığım kadarıyla ama ama bunun işe yarayabıleceğini soledı... sen nasılsın bu arada?
Canim aramıza hoşgeldin tedqvin hayielu olsub içini rahat tut bende fsh yujsekti sut hormonu yüksekti esimde morfoloji 0 di.bende bir ay dog.kont kullandım bu esnada esim kecibozbuzu ortmesi ictivsabah yedi öğle yedi kasik qksamvyedi kasik bir ay sonra morfoliji 2ye cikti bence deneyin
hoşbulduk canım çok saol teşekkür ederim...yalnız eşin ne yedi morfoloji %2 ye çıktı onu tam anlayamadım kusura bakma biraz daha açarmısın (özür dileyerek)
s.a. kızlar ben salı günü histeroskopi oldum ve bana doğum kontrol hapı verdiler ama ben içmek istemiyorum belki bu ay kendiliğinde hamile kalırım bellimi olur diye düşündüm acaba doğrumu yapıyorum ne diyorsunuz? birde benim histeroskopimi sühendan hanım yaptı ama tüp bebeği ve yumurtlama işlemini funda hanımın yapmasını istiyorum nasıl dr. değiştirebilirim ne yapmam gerekiyor sühendan hanımada ayıp olmasındanda koruyorum gerçi 1 ay sonra beni unutur...ne yapayım kızlar funda hanım daha iyi diğilmi? bana akıl verin lütfeeeen
Herkese merhaba bende smyrna da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum henüz görüşmeye gitmedik sizler ordan memlunmusunuz bana yardımcı olursanız cok sevinirim ilk denemem ege ünv oldu Erol tavmergenin hastasıyıdım negatif sonuçlandı
hayırlısı olsun canım, bende ocak ayı gibi yaptırmayı düşünüyorum kendime uzun bi zaman tanıdım. İlk aşılamamı smyrna da yaptırdım, başarılıda oldu ama kimyasal gebelikmiş...
Funda hanım çok başarılı bi doktor, ekibi de çok iyi. Ben çok memnunum smyrna'dan. Fiyatlarıda normal piyasadaki merkezlere göre. Ayrıca sgk nın olması büyük avantaj. Denemeni tavsiye ederim. İnşallah güzel sonuclar alırsın.
Cevabın için çok TSK ederim bende Aralık ta yaptırmayı düşünüyorum ege ünv tüp bebek raporu çıkardım 2. Orda denicem suan genetik sonuçlarımı bekliyorum Kasım'ın 15 gibi çıkıcak ona göre gidip konusucam QUOTE]
Hayırlısı inş güzel sonuçlar alırız nerde yaptırdınızBende genetik sonuçlarımı beliyorum, hayırlısı bakalım
Hayırlısı inş güzel sonuçlar alırız nerde yaptırdınız
Slm Bu merkezde rapor geçiyor mu bilgisi olan varmı ve fiyatı ne kadar hastanenin
rapor geçiyomu bilmiyorum ama 3.800 hastane alıyo sanırım ilaçlar haric
Mervecim tedavin nasıl gidiyor hangi aşamadasın?rapor geçiyomu bilmiyorum ama 3.800 hastane alıyo sanırım ilaçlar haric
merhaba, bu ay tüp bebeğimiz gelecek inşallah=) iğnelerimi yapmaya başladım bile!! Smyrna da bu süreci geçirmiş olan arkadaşlardan yardımlarını istiyorum.. Bilmem gereken işimi kolaylaştıracak iyi hissettirecek şeyler çok yararlı olabilir.. Şimdiden teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?