Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

s.a. kızlar ben salı günü histeroskopi oldum ve bana doğum kontrol hapı verdiler ama ben içmek istemiyorum belki bu ay kendiliğinde hamile kalırım bellimi olur diye düşündüm acaba doğrumu yapıyorum ne diyorsunuz? birde benim histeroskopimi sühendan hanım yaptı ama tüp bebeği ve yumurtlama işlemini funda hanımın yapmasını istiyorum nasıl dr. değiştirebilirim ne yapmam gerekiyor sühendan hanımada ayıp olmasındanda koruyorum gerçi 1 ay sonra beni unutur...ne yapayım kızlar funda hanım daha iyi diğilmi? bana akıl verin lütfeeeen

hayırlı olsun bebegıne kavuşmuşsun,inşallah en kısa zamanda bende kavusurum.

Herkese merhaba bende smyrna da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum henüz görüşmeye gitmedik sizler ordan memlunmusunuz bana yardımcı olursanız cok sevinirim ilk denemem ege ünv oldu Erol tavmergenin hastasıyıdım negatif sonuçlandı

hayırlısı olsun canım, bende ocak ayı gibi yaptırmayı düşünüyorum kendime uzun bi zaman tanıdım. İlk aşılamamı smyrna da yaptırdım, başarılıda oldu ama kimyasal gebelikmiş...
Funda hanım çok başarılı bi doktor, ekibi de çok iyi. Ben çok memnunum smyrna'dan. Fiyatlarıda normal piyasadaki merkezlere göre. Ayrıca sgk nın olması büyük avantaj. Denemeni tavsiye ederim. İnşallah güzel sonuclar alırsın.

Cevabın için çok TSK ederim bende Aralık ta yaptırmayı düşünüyorum ege ünv tüp bebek raporu çıkardım 2. Orda denicem suan genetik sonuçlarımı bekliyorum Kasım'ın 15 gibi çıkıcak ona göre gidip konuşmucam

Slm Bu merkezde rapor geçiyor mu bilgisi olan varmı ve fiyatı ne kadar hastanenin

merhabalar, ben temmuzdan beri smyrna'ya gidiyorum. sağlıklı yumurta elde edemedik. bu ay adetimde ilaçsız olarak deneyeceğiz. dualarınızı bekliyorum.

merhaba, bu ay tüp bebeğimiz gelecek inşallah=) iğnelerimi yapmaya başladım bile!! Smyrna da bu süreci geçirmiş olan arkadaşlardan yardımlarını istiyorum.. Bilmem gereken işimi kolaylaştıracak iyi hissettirecek şeyler çok yararlı olabilir.. Şimdiden teşekkürler :)

bende şubat ayı için gün sayıyorum, tüp bebek denemesi ilk kez denicez, hayırlısı inşallah hayırlı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…