Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

bende şubat ayı için gün sayıyorum, tüp bebek denemesi ilk kez denicez, hayırlısı inşallah hayırlı evlatlar

merve dün yumurtalarım toplandı benim..inşallah güzelce döllendilerse transferim olacak bu önümüzdeki günlerde..hayırlısı olsun tabii ki ama inşallah bu sefer olur, çok heyecanlıyım...

merve dün yumurtalarım toplandı benim..inşallah güzelce döllendilerse transferim olacak bu önümüzdeki günlerde..hayırlısı olsun tabii ki ama inşallah bu sefer olur, çok heyecanlıyım...

İnşallahhhh Rabbim sağlıklı güzel mi güzel evlatlar nasip eder sana inşallahhhh.
Keşke yerinde olsam, işlemlerin sonuna geldin artık, ben daha başlıcam oooooo çok uzun bi yol var önümde.
haberlerini bekliyoruz

inşallah canım!! Sona geldik sayılır evet, pazar günü transferim oalcak!! Çok heyecanlıyım..inşallah her şey yolunda gider bebeğim bana tutunur ve artık bir oh çekme vakti gelir..

inşallah canım!! Sona geldik sayılır evet, pazar günü transferim oalcak!! Çok heyecanlıyım..inşallah her şey yolunda gider bebeğim bana tutunur ve artık bir oh çekme vakti gelir..

fiyatta bi degisiklik var mı en son 3,800 die biliyolrum

fiyatta bi degisiklik var mı en son 3,800 die biliyolrum

canım bnm doktorum Kahraman Bey, özel muayenehanesine gidip geliyoruz, ama işlemler Smyrna da oluyor.4500 ödedik biz ama belki bir miktar fazla ödemişizdr muayenehanesine gttiğimiz için diye düşünüyorum.

canım bnm doktorum Kahraman Bey, özel muayenehanesine gidip geliyoruz, ama işlemler Smyrna da oluyor.4500 ödedik biz ama belki bir miktar fazla ödemişizdr muayenehanesine gttiğimiz için diye düşünüyorum.

smyrna'da kahraman bey diye bi doktor hiç duymamıştım. Anladım dışarıdan geliyo.Dogrudur muayenesine gittiğinz için biraz daha pahalı olması normaldir.

smyrna'da kahraman bey diye bi doktor hiç duymamıştım. Anladım dışarıdan geliyo. Dogrudur muayenesine gittiğinz için biraz daha pahalı olması normaldir.

evet canım, o da ortaklarındanmış sanırım hastanenin Funda Hanım gibi.. Bu arada yarın Mevlid kandiliymiş, transferimin olacağı gün, çok sevindm, inşallah uğurlu gelir.. Dualarnzda aklnzdan beni de geçirin.. Hayırlısıyla güzel haber alalım inşallah!!

Aklımdasın ne zamandır giremedim nete, nasıl geçti canım, bekleme dönemi nasıl geçiyo

Heyecandan ölcem valla yarin test gunum..ama regl belirtilerm var ve korkuyorum.. umarm beni yaniltir bu belirtiler ve guzel haberi alrz yrn:))

Yaradanım inşallahhh yarın mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine, güzel haberler verirsin.
Bizde ne yapıcağımızı şaşırdık, tüp bebek tedavisi için, başlasak mı yoksa biraz daha mı ertelesek diye. İzmirde en son gittiğim perinatoloji doktoru biraz zaman ver kendine glifor ve folik asit'e devam et bekle bi kaç ay dedi. Ne yapıcağımızı şaşırdık.

Hayırlısı olsun cnm!! Doktor biraz zaman ver dedyse dinlemekte fayda var.. yrn insallah guzel haberler veririm sana..sonra da senin guzel haberlerini alirz zamani gelince!!

yok mu bi haber yahu...
Bende bugün devlet hastanesinde ki doktora gittim, mayıs ayına kadar beklemeni istiyorum, glifora devam et yeter ki dedi...

buradaki yazıları okuyunca çok umutlandım:)yazanların çoğu hamile, herkesi çok tebrik ediyorum. benim ilk denemem başka bir merkezde oldu maalesef negatif sonucu aldık 3 gün önce. smyrna arta karar verdim gibi. haziranda tekrar deneyeceğiz Allah izin verirse.

Iyi akşamlar bizde hastane araştırıyoruz giden arkadaşlar memnunmu acaba nasıl ilgililermi cok merak ediyorum ve karar veremiyorum doktorlarınız kimdi acaba okadar kararszımki merkez seçiminde bana yardım edersiniz sevinirim

transferden sonra ilaç iğne veriyorlarmı tutunması için

merhaba bende smyrna da tedaviye başladım bu ay ki adetimde iğnelerime başlayacağım. doktor Funda hanım ilk muayenemi yaptı. daha önce ege üniversitesinde ilk denemem oldu sonuç negatif tabiki inşallah ALLAh benim mucizemi smyrna vasıtasıyla verir. ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın.

ben smyrna art tüp bebek merkezinde ilk tedavimde hamile kaldım ve şuan 4 aylık bir kızım var benim doktorum funda hanımdı bıraz yoğundu ama ben çok memnun kaldım doktorlarda hemşirelerde herkes işini çok titizlikle yapıyorlar ben çok doğru karar verdiğimi düşünüyorum her konuda size yardımcı oluyorlar sorularınızı istediğiniz zaman telefon açıp öğrenebiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…