Selam cilekw, ben 3.gün başladım iğnelere . 9 gün iğne kullandım,ilk önce puregon yumurta geliştirici ile başladım, daha sonra orgalutron çatlamayı geciktirici kullandım son 5 gün. Tedavi süresi ve iğneler yumurtaların durumuna göre değişiyormuş. 9.gün akşamda çatlatma iğnemi oldum canım. Yarın sabah 10.30 da yumurtalarım toplanacak. Çok heyecanlıyım yaa
baby2435 sen nasılsın canım bebişlerin nasıl kendini nasıl hissediyosun?kızlar sizde hiç merak etmeyin yumurta toplandıktan sonra benim ağrım olmuştu(yumurtam çok olduğu için)ama olsun canım sonucu iyi olsunda acısın ne yapalım inşallah herşey istediğiniz gibi olsun
iyiyimm hayatımmm minişlerimlee gün sayıyoruzz işte sen nasılsın? senin minişlerr nasıl sancın ağrın falan oluyormu? biraz anlatırmısın benim ara ara kasık sancım oluyoo bugün özellikle öğleden sonra sağ kasığımda tam 3 dakka oyunca batma oldu sende de böyle oluyor mu canımm senin test günün ne zaman benim 22 aralık çarşambaa heycanla bekliyorumm çok güzel bi duyguu
selamm kızlarr bugün transferimin 5. günü ve 22 aralık çarşamba test günüm heycanla bekliyorumm ekin bebek tatlımm neler yapıyorsun anlat biraz nasıl gidiyoo
canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. yarın yumurta toplama varmış hadi hayırlısı gelince yaz bizi habersiz bırakma.
kızlar yumurtalar toplandımı ne yaptınız?neris2000
selam kızlar. benim yumurtalar toplandı bugün 8 tane toplandı. yumurta rezervim iyi olmasına rağmen 8 tane az geldi bana ama doktor çok toplanınca sorun oluyo herşey yolunda çok iyi gidiyo merak etme dedi. yumurtaların kalitesi sayısından daha önemli dedi. toplamadan sonrada 2 kez kan sayımı için kan aldılar. bakalım yarın ne olacak embriyolog arayacak. transfer günüm falan bakalım ne zaman olacak. yolun sonuna geldim öyle böyle derken geçti bile. neris sen ne yaptın canım. bu arada allahıma şükür şuanda iyiyim hafif adet sancısı gibi ağrım var, hafifte kanama. inşallah seninde iyi geçmiştir canım.
ayyy canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur ve seninledir. bakalım benimde yarın transfer tarihim belli olacak. allahım tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh
selam kızlar. benim yumurtalar toplandı bugün 8 tane toplandı. yumurta rezervim iyi olmasına rağmen 8 tane az geldi bana ama doktor çok toplanınca sorun oluyo herşey yolunda çok iyi gidiyo merak etme dedi. yumurtaların kalitesi sayısından daha önemli dedi. toplamadan sonrada 2 kez kan sayımı için kan aldılar. bakalım yarın ne olacak embriyolog arayacak. transfer günüm falan bakalım ne zaman olacak. yolun sonuna geldim öyle böyle derken geçti bile. neris sen ne yaptın canım. bu arada allahıma şükür şuanda iyiyim hafif adet sancısı gibi ağrım var, hafifte kanama. inşallah seninde iyi geçmiştir canım.
merhaba cilekcim, bu sabah 10 da yumurtalarım toplandı. toplam 16 yumurta toplamışlar. Çıkınca biraz sancım oldu ama şimdi geçti,gayet iyiyim. Sonuç için arayacaklar, ben de merakla bekliyorum canım. Burdan yazıcam haberlerimi :90:
çok sevindimmm canımm hadi geçmiş olsun diyelimm inşallahh güzel haberler alırsın bakalım kaç tanesi döllenecekk ama miktarı pek önemli değil asıl önemli olan ne kadarı kaliteli olduğu o yüzden bunlara pek takılma canımm zaten 2 tane transfer ediyorlarr inşallahh hepsi birinci kalite olur canımmm bol bol dua et ve bol su ve m.suyu iç çok iyi geliyor yumurta toplandıktan sonra ağrılarını azaltıyorr
neris2000 inşallah yumurtaların güzel güzel döllenir canımsonuç belli olunca mutlaka yaz transferine az kaldı artık ama asıl zorolan beklemek ama olsun inşallah sonuçlarımız iyi olurda biz bekleriz canım
teşekkürler babycim,gerçekten de bol su içmenin çok faydası oldu dünden beri içiyorum ve ağrılarım geçti çokk şükürama bu sabah embriyolog aradı ve spermlerin yeterli gelmediğini sadece 4 yumurtanın döllenebildiğini söyledi , üzüldüm cuma günü transferim var birbuçukda. bakalım cuma gününe kadar kaç tanesi dayanabilecek ?? Bari bi tanesi olsun yaa... hakkımızda hayırlısı.
olsun canımmm üzülmee sakınn 4 tanee döllenmişş ya çok şükürrr ne yazılarr okuyorumm halimize şükür etmeli tatlımm inşallahhh hepsii birinci kalitede olurlar içini ferah tut canımm ikisini transfer ederler geri kalan ikisinide dondururlarr allahın izniylee bide sımsıkı tutunurlarrr sana anneciğinee bak o zaman görürsün boşuna üzüldüğünüü hayırlı haberlerini bekliyorumm inşallahhh pozitifff sonucu alacaksın allahın izniylee ben inanıyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?