zaten gebeliğim devam edip sonuç pozitif çıkarsa bundan sonraki kontrollerimi ege üniversitesi hastanesinde davam edicem ve allah nasip ederse doğumuda egede yapıcamm canımm
canım benimde yumurtalar salı günü sabah toplanacak, bende çok heyecanlıyım. Allahtan hakkımızda hayırlısı olsun. haberleşelim mutlaka aynıyız seninle.. hadi bakalım allah rast getirsin bebeğimize kavuşalım inşallah.
kızlar birşey sorucam bana da doğum kontrol hapı yazdılar birde bemiksC adetin bitince 4 veya 5. gün gel rahim filmi çekicez dediler 500 tl falanmış. ondan sonra ilaçlara ne zaman başlanıyor süreç nasıl oluyor anlatırsanız sevinirim.lütfennn cevap yazın
sana aşılama mı yapılacak ? ben aşılama yapmadan tüp bebeğe geçtiğim için o süreci tam olarak bilmiyorum canım. biz de histeroskopi yapıldı ve sonra doğum kontrol hapı bitince adetin 3. günü muayene oldum ve iğnelere başladım. 10-12 gün verdikleri iğneleri ve ilaçları kullanıyorsun. sonra zaten yumurta toplama işlemi gerçekleştiriliyor ve üç gün sonra da embriyo transferi yapılıyor. Sanırım aşılamada da benzer süreç yaşanıyor.
canım benimde tüp bebek olucak.
Evet canım,hayırlısı olsun bakalım. Allah hepimize kolaylık ve sabır versin.. Ben de az önce çatlatma iğnemi oldumm geldim...
canım sen ne kadar iğneyle başladın ve reglinin 3. günümü başlıyorsun
bende oldum çatlatma iğnemi 10 buçukta. ancak girdim nete. yok canım ben istanbulda medicanada yağtırıyorum tüp bebeği. öyle gezerken rastladım aynı zamandayız diye. olsun ne fark eder yaşadığımız süreç aynı. bakalım inşallah hayırlı haberleri aynı gün veririz birbirimize. bir de bişey soracağım, senin toplama işlemin saat kaçta olacak. benim 9.30da olacak 35 saat oluyo. sana saat kaçta dediler? bir de kaç embriyo transfer edilecek sana konuştunuz mu? ilk denemen mi seninde?
hiç düşünme canımm güzel düşün ki güzel yumurtaların olsunn tatlımm salı günü toplanırsa cuma günü de transferin olur benimde öyle olmuştuu hayırlısı olsun canımm işlem çok kolayy korkma için sen gelecek olan minişlerini düşünn
günaydın kızlar.bende mart nisan gibi tedaviye başlamak istiyorum smyrnada fakat merkez hakkında ve başarısı hakkında çok şey duydum da doktorlar konusunda hiçbir fikrim yok.kimi tavsiye edersiniz .hangi aşamalardan geçiyorsunuz.birde ben anesteziden korkuyorumsebebini de bilmiyorum ama onu alcak olmak tedirgin ediyor beni,yumurtalarınız toplanırken nasıl oluyor açıklarmısınız.bütün dilekleriniz kabul olup sağ sağlim çocuklarınızı kucağınıza alırsınız inş.
selam tatlım. bence smyrnanın ekibi çok iyi. zaten tek bi doktorun yok , orada ekip olarak çalışıyorlar , bazen bilgen bey bazen funda hanım muayene ediyor ve beraber karar veriyorlar. aslında böyle de olması gerekiyor sanırım,bu bana güven verdi. ben de anesteziden çok korkuyordum,hayatımda ilk anesteziyi orada aldım hiç ama hiç korkulacak birşey değilmiş canım. zaten damardan enjeksiyonla hafif narkoz veriliyor ve anında uyuyorsun. yarın benim yumurtalarım toplanıcak,eğer girebilirsem düşüncelerimi yazarım.. Dua edin kıslar :79:
Haklısın canım, nerde olduğumuz hiç farketmiyor yaşadıklarımız aynı. Benim ilk denenem, daha önce hiç aşılama yada başka bi tedavim olmadı. keşke bizim de normal yollarla olabilseydi ama düşünüyorum bazen hayırlısı böyle demekki hakkımızda. Belki de böyle olması gerekiyor. Valla canım benim toplama işlemim 10.30 da olacak. Yumurtalar ne durumda olacak , kaç tanesi döllenecek ben hiç bilmiyorum, sanırım transfer günü karar vericez kaç embriyo olacağına. Ama eğer allah nasip ederde herşey yolunda giderse ben de 2 embriyo düşünürüm heralde yaa, tutma olasılığı çok bariz bi fark olmasada daha fazlaymış canım. Senin nasıl oldu sürecin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?