baby lisate çok güzel olmuş tatlım ellerine sağlık
selam kızlar. benimde sabah moralim çok bozuktu şimdi toparlanıyorum ancak. sabah embriyolog aradı, 8 yumurtadan 5 tanesine işlem yapabildik dedi, 2 tanesi döllenmiş, 3 tanesi döllenmemiş, ama yinede bekletiyoruz onları belki yarına olur dedi. ama 2 tanesi olması gerektiği gibi iyi dedi. peki kaliteleri nasıl dedim, daha ilk günden sadece döllenebildiğine bakabiliyoruz, yarın tekrar arayacağım haber vericem dedi, belki transferde olabilir yarın hazırlıklı ol dedi. kızlar yani anlayacağınız moralim çok bozuldu sadece 2 embriyom var şuanda. ve dondurulmuşum kalmayacak. ama allaha o kadar sığınıyorum inanıyorum ki büyüklüğüne allahımın işi 2 embriyo bölünmesi iyi geçer ve sağlıklı olurda hiç belli olmaz allah büyük.
neriscim seninde hayırlısı olsun inşallah. evet bu kayıplar insanı üzüyo ama ne yapalım her şey allahtan, rabbim ol derse olur zaten. allaha emanet ol inşallah transferin çok iyi geçer.
babycim sende yeni liste yapmışsın canım çok güzel olmuş, inşallah senden duyacağız ilk haberi, bize öncülük edersin.
ekincim sendende iyi haberleri bekliyoruz, allaha emanet ol canım.
selam kızlar. benimde sabah moralim çok bozuktu şimdi toparlanıyorum ancak. sabah embriyolog aradı, 8 yumurtadan 5 tanesine işlem yapabildik dedi, 2 tanesi döllenmiş, 3 tanesi döllenmemiş, ama yinede bekletiyoruz onları belki yarına olur dedi. ama 2 tanesi olması gerektiği gibi iyi dedi. peki kaliteleri nasıl dedim, daha ilk günden sadece döllenebildiğine bakabiliyoruz, yarın tekrar arayacağım haber vericem dedi, belki transferde olabilir yarın hazırlıklı ol dedi. kızlar yani anlayacağınız moralim çok bozuldu sadece 2 embriyom var şuanda. ve dondurulmuşum kalmayacak. ama allaha o kadar sığınıyorum inanıyorum ki büyüklüğüne allahımın işi 2 embriyo bölünmesi iyi geçer ve sağlıklı olurda hiç belli olmaz allah büyük.
neriscim seninde hayırlısı olsun inşallah. evet bu kayıplar insanı üzüyo ama ne yapalım her şey allahtan, rabbim ol derse olur zaten. allaha emanet ol inşallah transferin çok iyi geçer.
babycim sende yeni liste yapmışsın canım çok güzel olmuş, inşallah senden duyacağız ilk haberi, bize öncülük edersin.
neris üzülme canım inşallah hepsi dayanır merak etme canım içini ferah tut bak benim ransferim olduğu gün orada transfer olucak arkadaşlarla konuştuk 1 tane embriyosu olan arkadaşlar vardı ama umutluydu o yüzden hiç üzülme canım herşey iyi olucak cuma günü bebişini alıcaksıninş kalbimiz seninle:92:
__tüp bebek Listesii__ SONUÇ
baby2435..................22 aralık çarşamba test günü.....................
neris2000.................cuma günü 13:30 da transferi var........................
ekinbebek.................20 aralık p.tsi test günü..........................
byyy.........................transfer gününü bekliyor..........................
inşallah bu liste hepimize uğurlu gelirde pozitiff sonuçlarla dolup taşarr
canımm üzülme herşey allahtan inşallh yarın güzel haber alırsın canımm çıkmadık candan umut kesilmezmişş yarına kadar onlarda döllenirr bakarsınn herşeyy allahın izniyle olur sizinki mikroenjeksiyonlu olmadı mı canımm keşke öyle yaptırsaydınn ama hayırlısı neyse o olsun canımcımm üzme kendinii hayırlı haberlerini bekliyoruzzz tatlımm
amin inşallah canım. sabah embriyolog aradı tekrar. o kalan ikitane iyi gidiyormuş çok şükür, yarın transferim olacak. inşallah iyi geçer hepimiz allaha emanetiz rabbim yüzümüzü güldürür inşallah. babycim, ekin bebekcim siz şimdi nasılsınız? yürüyo musunuz, yemekk falan yapıyo musunuz? sürekli uzanıp dinleniyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?