!!Smyrna Art <İzmir tüp bebek merkezinde>tedaviye başlayan yol arkadaşlarım Buraya!!!

neris üzülme canım inşallah hepsi dayanır merak etme canım içini ferah tut bak benim ransferim olduğu gün orada transfer olucak arkadaşlarla konuştuk 1 tane embriyosu olan arkadaşlar vardı ama umutluydu o yüzden hiç üzülme canım herşey iyi olucak cuma günü bebişini alıcaksıninş kalbimiz seninle:92:

__tüp bebek Listesii__ SONUÇ

baby2435..................22 aralık çarşamba test günü.....................

neris2000.................cuma günü 13:30 da transferi var........................

ekinbebek.................20 aralık p.tsi test günü..........................

byyy.........................transfer gününü bekliyor..........................

selam kızlar. benimde sabah moralim çok bozuktu şimdi toparlanıyorum ancak. sabah embriyolog aradı, 8 yumurtadan 5 tanesine işlem yapabildik dedi, 2 tanesi döllenmiş, 3 tanesi döllenmemiş, ama yinede bekletiyoruz onları belki yarına olur dedi. ama 2 tanesi olması gerektiği gibi iyi dedi. peki kaliteleri nasıl dedim, daha ilk günden sadece döllenebildiğine bakabiliyoruz, yarın tekrar arayacağım haber vericem dedi, belki transferde olabilir yarın hazırlıklı ol dedi. kızlar yani anlayacağınız moralim çok bozuldu sadece 2 embriyom var şuanda. ve dondurulmuşum kalmayacak. ama allaha o kadar sığınıyorum inanıyorum ki büyüklüğüne allahımın işi 2 embriyo bölünmesi iyi geçer ve sağlıklı olurda hiç belli olmaz allah büyük.
neriscim seninde hayırlısı olsun inşallah. evet bu kayıplar insanı üzüyo ama ne yapalım her şey allahtan, rabbim ol derse olur zaten. allaha emanet ol inşallah transferin çok iyi geçer.
babycim sende yeni liste yapmışsın canım çok güzel olmuş, inşallah senden duyacağız ilk haberi, bize öncülük edersin.
ekincim sendende iyi haberleri bekliyoruz, allaha emanet ol canım.

ayyy pardon ilk haberi ekin bebekten duyacakmışız. inşallah allah rast getirir hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

canım benim nolursun moralini bozma iki tane embriyon bölünür sana transfer ederler ve bebişin olur canım donduramadım diye üzülme şimdi bu bebişler için moralini yüksek tut lütfen öpüyorum seni kocamaannnnnnn..

canımm üzülme herşey allahtan inşallh yarın güzel haber alırsın canımm çıkmadık candan umut kesilmezmişş yarına kadar onlarda döllenirr bakarsınn herşeyy allahın izniyle olur sizinki mikroenjeksiyonlu olmadı mı canımm keşke öyle yaptırsaydınn ama hayırlısı neyse o olsun canımcımm üzme kendinii hayırlı haberlerini bekliyoruzzz tatlımm

teşekkürler ekinbebek, haklısın canım halimize şükredelim. benim de kalbim sizlerle yaa, inşallah hepimiz mutlu haberleri alıcazz

canım merhaba,üzülme. Benim de başta moralim çok bozulmuştu ama sen de çok güzel açıklamışsın zaten, herşey allahtan. Gerçekten de rabbim istemedikten sonra, sen en kalitelisini dışarda birleştirip elinle koysan bile olmayacaksa olmuyor ama inşallah rabbim bizim için 'ol' der, ve sağlıklı bebişlerimiz olur. İnşallah embriyoların süper güzel gelişir canım , yarın mutlu haberlerini alırız. Sen de allaha emanet ol, öpüyorum... :118:

baby tatlım ,emeğine sağlık. liste süper olmuş canım

inşallah bu liste hepimize uğurlu gelirde pozitiff sonuçlarla dolup taşarr

amin inşallah canım. sabah embriyolog aradı tekrar. o kalan ikitane iyi gidiyormuş çok şükür, yarın transferim olacak. inşallah iyi geçer hepimiz allaha emanetiz rabbim yüzümüzü güldürür inşallah. babycim, ekin bebekcim siz şimdi nasılsınız? yürüyo musunuz, yemekk falan yapıyo musunuz? sürekli uzanıp dinleniyor musunuz?

zaten mikroenjeksiyonla oldu canım, artık bütün merkezler hemen hemen o yöntemi kullanıyorlar. ama nasip. nasipte yoksa ne yapsan olacağına varıyor.

byyy tatlımmm ben sana söylemiştimm bak gördünmü herşey yoluna girmeye başladı çok şükürr yarınki transferin inşallahh çok güzel geçecek güzel haberlerle dönüceksin buna inanıyorum canımm walla beni sorarsan ben iyiyimm yürüyorumm ama evin içinde evden dışarı çıkmıyorum yatıyorum dinleniyorum bazen kalkıp odaları dolaşıyorum yatmaktan belim ağrıyo çünkü iş yapmıyorumm kesinlikle sadece kahvaltı ve yemek hazırlamak için ayakta duruyorum çok değil hemen sandalyeye oturuyorum ayakta kalmak iyi değil çünkü oyüzden yemeği hazırlayınca hemen içeri gidip yatıp dinleniyorum arada sırada kalkıp nete giriyorum ama bacaklarımı sandalyeye uzatarak oturuyorum meyvelerimi yiyorum bol su içiyorumm açıkcası kendime çok dikkat ediyorumm test gününe kadar sende öyle yap ama sürekli yatma iyi değil vucud hareketsiz kalınca kan dolaşımı yavaşlıyo ve pıhtılaşmaya sebep oluyo buda bebeğin düşmesine yol açıyo allah korusun canımm dinlen ama bazen kalk odaları dolaş tekrar yat tamam mı öpüyorum seni

selam kıslar,yaa kullandığınız ilaçlar sizde de şişkinlik ve mide ağrısı yapıyormu?? benim çok fazla mide ağrım oluyor. bir de siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

mrb kızlar nasılsınız internette sorun vardı bugün hiç giremedim kızlar benim midem bir tuhaf göğüslerim şiş ve ruh halim hiç iyi değil herşeye ağlıyorum neden bilmiyorum yaaa

kızlar nerdesiniz baby iyimisin canım?neris byyy nerdesiniz kızlar transfereriniz var dualarım sizinle bebişlerinize kavuşucaksınız bol şanssss

günaydınn kızlarrr dün geceden beri hiç sancım olmadı sanırım artık bebişlerim benimle değiller çok üzgünümm dün akşam çok sinirlendim eşimle tartışdımm ve kramp gibi bi ağrı girdi karnıma sonrasında hiç bişey olmadı yani o kramp son ağrım oldu kendimee çok kızıyorumm keşke sinirlenip olayı büyütmeseydimm allah beni kahretsinnn içimde hiç bi kıpırtı yok beni bıraktılarrr dün gece biliyorummm

ben artıkk bebişlerime kavuşamıcammm ama sizler kavuşursunuz inşallahhhhh ekinbebek, byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…