!!Smyrna Art <İzmir tüp bebek merkezinde>tedaviye başlayan yol arkadaşlarım Buraya!!!

uzun zamandan beri bebek hasretiyle yanıyorum,her ay regli olmaktan nefret ededer oldum,herkez gibi sağlıklı bebeğimi kucağıma alıp bana gülmesini istiyorum,sağa bakıyorum hamile sola bakıyorum hamile,Allahım bana ve benim gibi isteyen herkeze nasip etsin,

aminnn canımm inşallahhh 2011 yılının ilk hamileleri bakalım kimler olacak

baby2435 sizi birkaç yerde okudum sizde symrnada tedavi oluyorsunuz,martta dondurulmuşlarla denemeniz var,hayırlı olsun inşallah,bana transfer olduktan sonra 3 saat dinlendim,tam gitmek için hazırlanırken hafif bir akıntım oldu dedimki eyvah bebişlerimi kaybettim,benim 2.ci kalitedeydi ama öylede tutan varmiş,kısmet değilmiş

ewet canımm mart ayında son kez dondurulmuşlarla transferim var inşallah bu sefer tutunurlarda bende hamile kalırımm bende seninle aynı acıları çekiyorum tek isteğim anne olmak etrafımdaki herkezin bebeği var bir tek benim yokk sırf bu yüzden kimseye gitmiyorumm herkes bebek yokmu demelerinden bıktım usandım artık başkalarının bebeğini görünce içim acıyoo ama allah nasip etmedikten sonra yapcak bişey de yok inşallah allah mart ayında yüzümüzü güldürsünn en kısa zamanda sende bebeğine kavuşman dileğiyle

benim olduğum tarihte okadar çok hasta vardıki aksilik gibi,birde bayrama denk gelmişti,funda hanıma sırayla herkez muayene oluyordu hiç cevap vermiyordu,hemen giyin çık hemşireler koştur koştur ilaçları ver hiç bir açıklama yok hemen iş bitince güle güle ,orası artık bu işi ticarete dökmüşler,kendimi robot gibi hissttim orada,bir hasta için özel bir çaba yok,mecbur 2 ci tedavimide orada olucam ,çünkü indirim yapıyorlar,ALLAHIM yüzümüze gülsün inşallah

selam arkadaşlar bende önümüzdeki ay smyrna da tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyordum ama yorumlarınızı okuduktan sonra çok kararsız kaldım maddi açıdan tek deneme yapabilirim bu yüzden nereyi seçmeliyim bilemiyorum olumlu sonuç alan kimse yok mu????

Arkadaşlar bu ay 2, mikroya başlıyacağım allah izin verirse smyrna tedavi masrafları raporlu ne kadar tutuyor ben 2009 da orda yaptırdım ilk mikromu ama aradan 2 sene geçti değişmiştir fiyatlar yaptıranlar yardımcı olursa sevinirim.
şimdiden teşekkürler

bende bu merkezde yaptırmyı düşünüyordum ama hiç olumlu birşey okumadım. daha tutan bir kişiye bile rastlamadım. hatta ben gittim bu merkezle görüştüm ama onlar işi ticarete dökmüşler. Ben şu anda İREMBE üzerinde yoğunlaştım. çevremde bile var buraya gidip bebek sahibi olan oraya gidicem sanırım.

bende ikinciye yine orada başladım kafam karmakarışık oldu ALLAH hakkımızda hayırlısını versin irenmedede durum pek farklı değil ben ilk tüp bebek denememde orda başlamıştım ama yarıda bıraktım nurettin beyden dayak yiyeceğim diye korktum adama soru soramıyordum hemen azarlıyordu ara kanamam olmuştu telefon açıp söylemek istedim telefona çıkan hemşire doktorla konuşup bana dönecekti ama aradan yıl geçti arayan olmadı bende birdaha gitmedim yarıda bıraktım sonra smyrna gittim 3 tane 1. kalitede embriyo tranfer edildi ama sonuç malesef negatif şimdi tekrar orada başladım
ama aslında içimden gelerekte gitmiyorum çünkü okuduklarımdan sonra karamsarlığa kapıldım hayırlısı artık zaten kaderimizde var ise olur

bende symrnada mikroenjeksiyon yaptırdım ilk denemem ve tutmadı.dr hanım ilgisiz hemşiresi ilgisiz siz ne kadar yaklaşmak isteseniz o sert bakışları ile itiyor hemşire (H). transfer günü 3,5 saat yatacaksınız dediler saat geçti aramasak hala yatıcaz 5 saate yakın yattım. 2 embriyo transfer ettiler olmadı. tel la haber verdim. aradılar. adetin bitince gel dediler o kadar gidip gitmeme arasında kararsızım. okuduklarıma göre hep negatif çıkıyormuş orda keşke baştan araştırıpta gitseydim. işte bir umut.

merhaba..bende smyrna artta tedavi oluyorum.o nedenle bu başlık çok ilgimi çekti ve üşenmedim 40 sayfayıda bir solukta okudum...şimdi burada hep negatif sonuç alan arkadaşlar denk gelmiş.ben merkeze her gittiğimde bisürü hamile arkadaşla karşılaşıyorum.bir o kadar da çocuğunu doğurmuş gelenleri görüyorum..dolayısıyla devamlı negatif olsa zaten o merkez ayakta duramaz...açıkçası yazılanlardan moralim bozuldu çünkü daha tedavim bitmedi benim..
evet bende merkezin bazı ilgisiz tavırlanndan rahatsızım sonuçta para veriyoruz ilgi alaka bekliyoruz.ama tek doktor olunca malesef herşey otomatiğe bağlanmış gibi hızlıca oluyor..hoşuma gitmeyen durumlar olsa dahi ben gözümle gördüm bisürü hamile kalan da var..umarım bu yazımı diğer tedavi yapanlarda okur ve onların benim gibi morali bozulmaz..
zaten rabbim nasip ederse olur.eğer bu denememde bu merkezde hamile kalamazsam da kendimi alıştırdım demekki rabbim nasip etmemiş ki olmamış diyeceğim..

herkesin hakkında hayırlısı...rabbim ol der ve olur gerisi teferruat...

allah herkesin yar ve yardımcısı olsun...

sanırım smyrna da tüp bebek tedavisi olup hamil kaldım diyen yok. ben de öneümüzde ki aylarda orada tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum ama bu yazılardan sonra oraya gitmekten vazgeçtim. çünkü maddi olarak 1 defa deneme şansımız var. Allahım nasip ederse o ilk denemede olmasını istiyorum bu nedenle. ama hangisine gideceğim ona da karar veremiyorum. Allah yardımcım olsun. isteyen herkese ALLAHIM NASİP ETSİN... :2:

canım seninde bizim gibi 1 kere deneme şansın varsa bence çigli kent hastanesine git benim ilk denemem orda oldu ve çok şükür şimdi 6+6 günlük hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin

melekler77 seninle aynı gün sanırım transfer yaptırdık ilk sen girmiştin ve enson çıkmıştın yanılıyormuyum acaba?sana aynen katılıyorum koca hastanede tek dr kooşuşturup duruyo okadar para döktük drla görüşemedik muayne yapıp kayboluyo hemşirelerden bilgi alıyosun ve sonuç negatif olunca tahlil günü siz eve gidin biz sizi arayıp hbr vericez demezlermi 14 gün bekle sonucu tlfnla kim almak ister,,ben beklicem dedim çok beklersiniz dedi sertçe ısrarla göndermek istiodu demek baştan benim ve benle bekleyen 2 arkadaşın olmucagını baştan biliyolarmış çünkü biri hamile kalmış onun testi bizden 2 saat sonra gelmesine ragmen hemen çıktı...ve nihayet hastane tenhalaşmaya başlayınca bizi çagırıp yaşımızı bahane edip SIFIRNAMEMİZİ elimize verdiler..başta kalitesiz embriyonuz var deselerdi yapmasalardı okadar hormonda akmasaydık..ve umutlarımız yıkılmasaydı..ve benim kanal filmim çekilmedi oysa ordaki sorun tüp bebek aşamalarını çok etkiliyomuş ama geç ögrendim mesela kanallardaki tıknma ya neden olan sıvı rahme akıp embriyoyu tutmasını engelliyomuş hatta tutsada düşüge sebebiyet veriyomuş..ez cümle güya özel merkez ama sigorta hstnelerinden farkı yok çok meşgul bir dr çünkü TEK..haliyle gergin ve hastalarına yeteri kadar zaman ayıramıyo hemşirelerle muhatapsınız ama ben 6 milyarı hemşirelerden bilgi almak için vermek istemezdim oldu bikere hata biker olur..............

Arkadaşlar bugün transferin 12. günü ve test yaptırdım ve sonuç BETA-HCG:62 VE?
1.DR.UM HAMİLESİN DEDİ:)))))
2.SİZCE NE BİLEYİM İŞTE HAMİLEYİMDİR DİMİ:))) CEVAP YAZARSANIZ ÇOOOOK SEVİNECEĞİM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…