teşekkür ederim,Allahım en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
aminnn canımm inşallahhh 2011 yılının ilk hamileleri bakalımkimler olacak
baby2435 sizi birkaç yerde okudum sizde symrnada tedavi oluyorsunuz,martta dondurulmuşlarla denemeniz var,hayırlı olsun inşallah,bana transfer olduktan sonra 3 saat dinlendim,tam gitmek için hazırlanırken hafif bir akıntım oldu dedimki eyvah bebişlerimi kaybettim,benim 2.ci kalitedeydi ama öylede tutan varmiş,kısmet değilmiş
güncellllllllllllll
güncellllllllllllllll
bende bu merkezde yaptırmyı düşünüyordum ama hiç olumlu birşey okumadım. daha tutan bir kişiye bile rastlamadım. hatta ben gittim bu merkezle görüştüm ama onlar işi ticarete dökmüşler. Ben şu anda İREMBE üzerinde yoğunlaştım. çevremde bile var buraya gidip bebek sahibi olan oraya gidicem sanırım.
sanırım smyrna da tüp bebek tedavisi olup hamil kaldım diyen yok. ben de öneümüzde ki aylarda orada tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum ama bu yazılardan sonra oraya gitmekten vazgeçtim. çünkü maddi olarak 1 defa deneme şansımız var. Allahım nasip ederse o ilk denemede olmasını istiyorum bu nedenle. ama hangisine gideceğim ona da karar veremiyorum. Allah yardımcım olsun. isteyen herkese ALLAHIM NASİP ETSİN... :2:
bende symrnada mikroenjeksiyon yaptırdım ilk denemem ve tutmadı.dr hanım ilgisiz hemşiresi ilgisiz siz ne kadar yaklaşmak isteseniz o sert bakışları ile itiyor hemşire (H). transfer günü 3,5 saat yatacaksınız dediler saat geçti aramasak hala yatıcaz 5 saate yakın yattım. 2 embriyo transfer ettiler olmadı. tel la haber verdim. aradılar. adetin bitince gel dediler o kadar gidip gitmeme arasında kararsızım. okuduklarıma göre hep negatif çıkıyormuş orda keşke baştan araştırıpta gitseydim. işte bir umut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?