!!Smyrna Art <İzmir tüp bebek merkezinde>tedaviye başlayan yol arkadaşlarım Buraya!!!

sanırım kent hastanesi bütceyi aştı yine smyrna da yapacağına göre ...allah bebeklerine kavuştursun bu sefer canım benim ...istersen bir de özel ege tüp bebek merkezine de danış ...fiyatı kesinlikle smyrna ve kenten cok daha uygun ....

bütçe sorun değil canımm herşeyi kayınvaldemler üstleniyo ama dondurulmuşları smyrnada kullanıp eğer yine tutmazsa sıfırdan kent hatanesinde başlıycaz tatlımm üstelik kent hastanesi smyrnadan daha ucuz orada tüp bebek 5.500 _ yada 6 milyar arasıymış ilaçlarda içinde üstelik bizim smyrnaya harcadığımız para 7 milyarı geçti ayrıca dondurma işlemi için ekstra para ödedik yani kent hastanesinde yaptırsaydık bu kadar tutmazdı neyse herşeyde bi hayır vardır tabii inşallahh sıfırdan başlamaya geek kalmaz tekrardan aynı acıları iğneleri vurulmak istemiyorum allahım dondurulmuşlarımla meleklerimizi versinn AMİNNNNNNNNNNNNN

baby, smyrnada mı yaptırıcaksın? diğer merkezden neden vazgeçtin canım?

ewet canımmmm orada yaptırıcam diğer merkeze sıfırdan başlamak istiyorum ayrıca kent hastanesi tek embriyo transferi yapıyo smyrna iki embriyo transfer ediyo o yüzden canımm zaten 3 tane dondurulmuşlarım var onları kullanıp bitirmek istiyorum

&#730;&#731;*&#731;°.&#731;*.&#731;°&#731;.*&#9733;2011&#9733; YENİYIL'DA&#9733;* &#12290;*&#731;.
&#731;°_&#9608;&#9608;_*.&#12290;*./ &#9829; \ .&#731;* .&#731;&#12290;.&#731;.*.&#9733;*HERŞEY*&#9733; &#12290;*
&#731;. (´&#8226; &#814;&#8226*.&#12290;*/&#9835;.&#9835;\*&#731;.* &#731;_&#928;_____.&#9829;GÖNLÜNÜZCE OLSUN&#9829; &#731;* &#731;*
.°( . &#8226; . ) &#731;°./&#8226; '&#9835; ' &#8226;\.&#731;*./______/~&#65340;*. &#731;*.&#12290;&#731;* &#731;. *&#12290;2011
*(...'&#8226;'.. ) *&#731;&#9580;&#9580;&#9580;&#9580;&#9580;&#731;°.&#65372;&#30000;&#30000; &#65372;&#38272;&#65372;&#9580;&#9580;&#9580;&#9580;&#9580;*&#730; .&#731; .

inşallahhh yeni yılda bebişlerimizlee mutlu oluruzzzz

inşallah hepimizin gönlünün muradı gerçekleşirrr

aynı hastanede bende bir süre önce olumsuz sonuç almıştım.onlara kızdığım tek şey ilk zamanki ilgiyi sonra bulamamış olmam ama nasip olduktan sonra olurdu yinede.burada tek emriyo tranferi diye bişi yoıktu yıkabilityolardı bu hoşuma gitmişti.ama yinede bebişlerim bana tutunmadı.şimdi bende bekleyişteyim 2 ay geçti ama anca vucudum toparlandı.7 milyarı geçti bizimde masrafımız bu yüzden ywenisini şuan düşünmüyorum.nasipse yaza yada ilk bahara adı gibi güzel olur inşallah benim için ilkbahar...
tüm bu çabalarımı rabbim görüyor bi ablanın dediği gibi Allahım bir sürü hazinesi var onun birini senden esirgeyecek değil sabret bekle vakti vardır demişti.evt bende bekliyorum Allah hepimize sabrını versin yaşadıklarımızın.artık başka bebekleri görünce ağlamıyorum gülümsüyorum diyorumki benimde olcak birgün.yeterki rabbim sabrını ve şifasını versin.inşallah hepimizin yüzü evlatlarımızın güzel haberleriyle tezzzzzz vakitte gülsün.

AMİNNNN baby herşey gönlünce olsun ve hayırlı olsun ...aslında merkezler aynı işi yapıyor önemli olan nasip olması ..nasip olduktan sonra güzel allahım OL dediğinde herşey nasip olur .....sana bol şanlarrrr aslında hepimize bol şanslarrrr

benim de sonucum negatif kıslar,çok üzüldüm ama demekki hayırlısı böyleymiş...

neriscimm çok üzüldüm canımm allah dayanma gücü versin çok zor biliyorum kendini toparlamaya çalış vakti gelmemiş demek böyle düşün allahım ikinci denemende bebeklerini sana nasip etsinnn

kızlarrr kafama takılan bşiy var tedavi gören tüm arkadaşlarım hep smyrnadan negatif sonuç aldı hiç pozitifi gören yok dün çarşambaydı konsey toplantısı yapılacaktı daha önce sizlere söylemiştim bilgisi olan var mı hastaneyle görüşen falan benim salı günü randevum var o gün gidip sorucamm neden herkes negatif alıp pozitifi gören yok diye kendilerinde eksik bişi var demekki

evet arkadaşım bu konu benide çok düşündürüyo bencede sormak lazım sonuçta para ve emek veriliyo benim olmasada sizlerdeden iyi bi haber duymayı beklemiştim ama olmayınca benim kafamdada soru işaretleri belirdi.hiç pozitif yokken neden bu kadar negatif sonuç var ortadaaaa.

bana , seninle aynı gün transfer olanların bi çoğundan olumlu sonuç aldık dediler canım. ama nedense ben hiç inanmadım buna,çünkü transfer günü dr. bana bugünkü favorim sensin demişti, zaten üç kişiydik aynı gün transferi olan. umarım diğerleri pozitif sonuçları görmüştür ama sanırım herkese aynı şeyleri söylüyorlar. çok anlamsız.

ben artık smyrna da denemeyi düşünmüyorum .. tabiki onları tamamen suçlayamayız , eminim ki ellerinden geleni yapmışlardır ama bu kadar negatif olunca gerçekten de insanın güveni sarsılıyor. Bir sürü kişi vardı yaa, hiç mi kimseden pozitif sonuç alınmadı acaba, çok merak ediyorum.

kızlar valla benide soğuttunuz bu kadar negatif duyunca soğudum. irembeyi araştırıyor şimdi. bu merkez hakkında bilgisi olan varmı.

benim de sonucum negatif kıslar,çok üzüldüm ama demekki hayırlısı böyleymiş...

hadiyaaaa çok üzüldüm canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama allah sabır veriyo ben toparladım kendimi allah seninde yardımcın olsun. seninde benim gibi dondurulmuşun yoktu bu ikimiz içinde çok zor oldu, heeerrrrrşey sil baştan. ama bem zaten yazdan önce yaptırmam mümkün değil maddi olarak, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun, allah büyük.

teşekkürler kıslar hepinize, ne yapalım daha yeni başladık bakalım bi dahaki sefere inşallah pozitif sonuçları görürüz. byy evet canım benim de dondurulmuşlarım yoktu. aman ne yapalım biz de yeni embriyolarla deneriz tatilde

neriscim öncelikle geçmiş olsun.burda okudugumuz her pozitif sonuç bizi çok mutlu ettiği gibi olumsuz sonuçlarda bizi fazlasıyla üzüyor.sayfamızda daha hiç pozitif göremedik.buna sebep hastanemi yoksa kadermi bilemiyorum.ama kafamız çok karışık hepimizin.örnegin manolyayla ben aynı gün transfer olduk hatta sohbet ettik ikimizin sonucuda negatif.benimde dondurulmuş yok.herşeyi sil baştan nasıl yaşayacagım bilemiyorum.gücüm yok gibi geliyor.
2011 hepimize saglık mutluluk ve bebiş getirsin inşallah.hepinizin yeni yılını kutluyor ve öpüyorum.

selamm kızlar nasılsınızz? keyifler nasıll 2011 yılı bizim yılımız olucak ve bebeklerimize bu yni yılda kavuşucazz inşallahh allah hepimizin yardımısı olsunn:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…