byyy çok üzüldümm canımm allah yardımcın olsun inşallah ikinci denemende kavuşursun meleklerine bende dondurulmuşlarla bi kez daha şansımı deniycem smyrnada haftaya salı günü çağırdılar hayırlısı olsunn her ikimiz içinde
sanırım kent hastanesi bütceyi aştı yine smyrna da yapacağına göre ...allah bebeklerine kavuştursun bu sefer canım benim ...istersen bir de özel ege tüp bebek merkezine de danış ...fiyatı kesinlikle smyrna ve kenten cok daha uygun ....
baby, smyrnada mı yaptırıcaksın? diğer merkezden neden vazgeçtin canım?
˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮•*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥gönlünüzce olsun♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
Inşallahhh yeni yılda bebişlerimizlee mutlu oluruzzzz
bütçe sorun değil canımm herşeyi kayınvaldemler üstleniyo ama dondurulmuşları smyrnada kullanıp eğer yine tutmazsa sıfırdan kent hatanesinde başlıycaz tatlımm üstelik kent hastanesi smyrnadan daha ucuz orada tüp bebek 5.500 _ yada 6 milyar arasıymış ilaçlarda içinde üstelik bizim smyrnaya harcadığımız para 7 milyarı geçti ayrıca dondurma işlemi için ekstra para ödedik yani kent hastanesinde yaptırsaydık bu kadar tutmazdı neyse herşeyde bi hayır vardır tabii inşallahh sıfırdan başlamaya geek kalmaz tekrardan aynı acıları iğneleri vurulmak istemiyorum allahım dondurulmuşlarımla meleklerimizi versinn AMİNNNNNNNNNNNNN
benim de sonucum negatif kıslar,çok üzüldüm ama demekki hayırlısı böyleymiş...
canım Allah sabrını versin sanada hayırlısı olsun hakkında.inşallah hiç beklemediğin bi anda bebeğinin güzel haberiyle yüzünü güldürsün rabbim.benim de sonucum negatif kıslar,çok üzüldüm ama demekki hayırlısı böyleymiş...
neriscimm çok üzüldüm canımm allah dayanma gücü versin çok zor biliyorum kendini toparlamaya çalış vakti gelmemiş demek böyle düşün allahım ikinci denemende bebeklerini sana nasip etsinnn
kızlarrr kafama takılan bşiy var tedavi gören tüm arkadaşlarım hep smyrnadan negatif sonuç aldı hiç pozitifi gören yok dün çarşambaydı konsey toplantısı yapılacaktı daha önce sizlere söylemiştim bilgisi olan var mı hastaneyle görüşen falan benim salı günü randevum var o gün gidip sorucamm neden herkes negatif alıp pozitifi gören yok diye kendilerinde eksik bişi var demekki
evet arkadaşım bu konu benide çok düşündürüyo bencede sormak lazım sonuçta para ve emek veriliyo benim olmasada sizlerdeden iyi bi haber duymayı beklemiştim ama olmayınca benim kafamdada soru işaretleri belirdi.hiç pozitif yokken neden bu kadar negatif sonuç var ortadaaaa.
canım çok çok üzüldüm ben senden çok umutluydum üzülme inşallah bir dahaki sefere olur umudunu hiç bir zaman kaybetme canımbenim de sonucum negatif kıslar,çok üzüldüm ama demekki hayırlısı böyleymiş...
teşekkürler kıslar hepinize, ne yapalım daha yeni başladık bakalım bi dahaki sefere inşallah pozitif sonuçları görürüz. byy evet canım benim de dondurulmuşlarım yoktu. aman ne yapalım biz de yeni embriyolarla deneriz tatilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?