!!Smyrna Art <İzmir tüp bebek merkezinde>tedaviye başlayan yol arkadaşlarım Buraya!!!

canım duaların için binlerce teşekkür.bende sana aynı dualarla karşılık veriyorum inan.seninle konuşmak bile biraz olsun içimi rahatlatıyor.biliyorsun ben çok yanlızım.izmirde kimsem yok.bugün babam arayıp müjde verdi cuma günü annem geliyor ankaradan.cumartesi sonuç ögrencez ya dayanamamış eger olumsuz olursa kızımı oralarda yanlız bırakamam demiş babama.çok mutlu oldum.canım ben 85 dogumluyum.25 yani.

canımm benimm hadi gözün aydınn çok sevindim senin adına ana yüreğii iştee bak yine dayanamadı kızının yanında olmak istedii tatlımm benim hep böyle mutlu ol inşallahh mutluluğun bebeğinle katlanır

sagol canım.senden naber başladınmı iğnelere.

slm kızlarrr az önce hastaneden geldimm ultrosona girip kan verdimm vee artıkk iğneleree başladımm hayırlısıylaa ilk iğnemi hastanede oldum puregon 300 ml hemşiree gösterdii ve iğneyi göbeğimden kendimm yaptımm iğne çok ince olduğu için acıtmıyorr ama ilaçç yakıyoo neysee başa gelen çekilirr pazartesi günü tekrar hastaneye gidicem aldığım iğnelelre birlikte çağırdılarr hakkımda hayırlısı olsunn allah herkesin yardımcısı olsun veee isteyen herkess bebişlerine kavuşsunn:)

ebruli26 canımm bana puregon ve orgalutran verdiler pazartesiye kadar her sabah saat 11 de puregon iğne yapıcam kendime bu iğnelerii sigorta karşılamıyor demii puregonun tanesi 250 milyona aldık ama orgalutran elinde olmadığı için getircek o ne kadar bilmiyorumm ama kaynanam yaptı yapacağını gene güyaa bütün masrafları karşılıcaktı ama eczanedeki ilaçlara ben karışmam sizin alın dedi bayaa bi zor durumda kaldımm sadece tüp bebek için hastaneye verilecek olan parayı onlar vericekmişş çok moralim bozuldu ya neden böyle yaptı anlamadımm pintiliği tuttu yinee neysee canım yaa akşam eşim gelincee bi çaresine bakıcaz artıkk oda anasının nasıl biri olduğunu anlasınn
hayır yani maddi yönden hiç bı sıkıntılarıı yokk nolcakk iğneleride alsalarr ama yok illakii bizi zor duruma sokup idare etmeyii öğretecek ya ondann neysee artık bana değil kendi oğluna yapar bana bişi olmazz

canım ya sıkma canını sen.bi çaresi bulunur.eşin halledicek sonuçta.gider konuşur halleder annesiyle belki.valla bizimkilerin durumuda iyi ama teklif bile etmediler.bırak teklif etmeyi yetmezse destek oluruz bile demediler.ama kendi ailem hemen maddi manevi arkandayız kızım dediler.canım sen kaç tane puregon aldın.hastane verdimi hiç yardım için.birde hastanenin anlaşmalı oldugu eczanedenmi aldın.valla bizim tanıdık eczane vardı ben 3 kutu puregon birde orgalutran 5 liyi 800 e aldım.heryere sordum çok iyi fiyat dediler.sigorta karşılamıyor bunları.bak moralini hiç bozma tamammı tatlım.moral bu aşamada çok önemli.yumurtalarının gelişimini etkiliyor.

ewet caNIMM hastane destek olarak 2 kutu puregon verdiler bi kutuda biz aldık oradan hemşire almanız lazım iğneyi nasıl yapıcağı göstercem dedi kaynanam sonra alırsınız dedi ama hemşire şimdi yapılması gerekiyor deyince mecburen elini cebine atıp puregonu almak zorunda kaldı 205 liraya aldık ordan ama bizim burdaki tanıdık eczane 250 milyon dedi kutusunu zaten peşin değil biz aydan aya ödeme yapıcaz eczaneye tanıdık diyee kaynanamlar baştann bizee çok umut verdilerr herşey bize ait dedilerr yeterki bi torunumuz olsun dedilerr ama buğün nedense eczaneye karışmam onuda siz ödeyin bi zahmet dedi azıcak az gezin az yiyin ilaçlarınızı kendiniz alın dedi kaynanam beni kıskanıyorr oğluyla gezip tozduğum kadına batıyoo resmen kıskançlık yapıyoo çok saçma ama halen daha böyle kaynanalar var çatlasınnnnn wallaa umurumda değil gezmemden de yememden de geri kalmam o istiyoo diyee orgalutran 5'li benimkide akşama gelcek eczaneye bakalım hepsi ne kadar tutucakk

kendi verdikleriyle gösterdiler bana.ben daha sonra aldım canım ilacı.250 milyon çok canım ya.acayip fark var.sen toplamda kaç tane puregon alıcaksın söyledilermi hastaneden.ah tatlım olmazmı hiç kaynana her yerde kaynana.kıskanıyorlar valla.şunu anlamıyorum kıskanacaklardıda niye evlendirdiler ogullarını.benimkide kıskanç.ama benim kocam hiç taviz vermez annesine.bana çok düşkün.valla senin kaynanayı düşünüyorumda ya sorun sende olsaydı ne yapardı acaba.

ebruli ve baby sonuçlanırıznı merakla bekliyorumm ..bende 3. tedavimi smyranda düşünyorum ama önce şu parayı denkleştirmemiz lazım oda zor .1 seneyi bulur ...

ebruli ve baby sonuçlanırıznı merakla bekliyorumm ..bende 3. tedavimi smyranda düşünyorum ama önce şu parayı denkleştirmemiz lazım oda zor .1 seneyi bulur ...
canım ya inşallah toplarsın parayı biran önce.çok zor biliyorum.hele para olmayınca.sonuçları paylaşıcaz burda merak etme.

benim 11.günüm
cumartesi test günüm.az kaldı yani
aa çok az kalmış hatta yarın bile yapsan çıkarr sonucunn ..
canım dularım seninle inşallah Allah emeklerini boş çevirmezz .
dünyanın en mutlu anne adayı olursun
Rabbim güldürsümn yüzünü canımm
ee varmı bir belirtilerinn ,nasıl hisediyorsun kendini

2 kutuu yazdılar puregon orgalutran 5'li bi kutu aldık şimdilik az önce geldim eczaneden puregon 2 kutu 500 milyon orgalutranıda 300 milyona aldım toplam 800 milyon tuttu ayrıca 11 milyonda bemiks-c ve folıc plus tuttu bakalım pazartesi gidince tekrar yazıcaklarmı puregon o gün belli olucakk canımm

ebruli26 canım bana hastaneden antibiyotik te verdiler sabah akşam içicem sana da verdiler mi tatlımm..

canımm benimde 800 tuttu toplam ama sen 3 kutu almışsın puregon bana 2 kutu yazdılar ben 2 kutu aldım ama ilkini hastaneden almıştım zaten 205 milyona bunu kaynanam vermişti parasını fiyatımız aynı tuttu ama senin bi puregon ilacın fazla sen daha uygun fiyata almış oluyorsunn

canım çok sagol duaların için.AMİN.hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.yarın yapmıcam hastanede ögrenmek istiyorum.
valla çok bi belirti yok.
gögüslerim hassas kasıklarımda batmalar var.
bunun dışında bişey yok
ama fazla ümitlenmiyorum canım şimdiden olumsuz sonuca hazırladım kendimi
çünkü yumurtalarım ikinci kalite.
ama okadar çok istiyorumki minicik bir bebege bu benim demeyi
Rabbim kimseyi böyle aratmasın.çok zor.

ben 200 lira kardayım yani.

canımm benim yüreğini ferah tut testi hastanede yaptırman daha iyi olur canımm inşallahh bebeğin seninledir ve annesini sımsıkı tutmuştur hayırlı haberlerini bekliyorumm canımm inşallahhh hamilesindirr dualarımm seninlee sende olumlu düşün ki sonucun pozitif olsunn

canım iyi dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim.büyük gün yarın.eger yazmazsam bilki sonuç negatif.çünkü bizim evde internet yok yeni taşındım taşınırken kapatmıştım.sonuç olumsuz olursa kayınvalidemlre de gelmem sanırım.bu akşam eve geçiyorum.ama yine de haber vermeye çalışacam kendimi toplayıp dışarı çıkınca yazarım yine.ama olumlu olursa zaten mutlu haberi onlarla paylaşmak için gelecegim buraya ozaman burdada haykıracagım hamileyim diye.çok öpüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…