slm kıslar izmirde tüp bebek araştırması yapıyorum irenbe ve smyrna iyi gibi geldi ikisinide aradım irenbe den randevu aldım ama smyrna bana randevu vermedi randevu verecek kişi meşgulmüş ve bana kendileri dönecekmiş. ama ne arayan oldu ne soran. hala arştırmalarıma devam ediyorum. buralarda umduğumu bulamazsam anatolia ya gidicem. izmirlilerden yardım bekliyorum.
slm cnm bende orasını düşünüom fakat karar vermedim ilk embriyologlar orda dr ları da iyimiş ama bende telden görüştüm yoğun biyermiş bende bayağı araştırdım ama kesin bi kararım yok umarım ilk ve son tedavin hayırlı olsun...
haklısın ama bütün tüpbebek merkezleri yoğun oluyor genelde. irenbenin samimiyeti hoşuma gitmedi sahte gibi geldi tabi bu benim fikrim .tabi arayıp aramamak sana kalmış ama şiddetle orayı tavsiye ederim ordan gebe kalmış arkadaşlar var bu sitede ..
ben bi sabah aramıştım saat 10-11 arası bide kafama soru takıldı burhan bey var onunla konuştum tekrar öğleden sonra 1-2 arası aradım cnm burhan beyle görüştüm..genelde 5 ten sonra yetkili kimse olmuyor hasta olursa dr ların sekreterleri bide acil bir durum olursa die anestesi uzmanları oluyor hastanede cnm...
evet ulaşmak konuşmak sorulara cevap almak güzel ben raporlu gidiceğim için raporlu şartları konuştuk parasal boyurtunu sonuçta raporluda olsak bir fiyat alıolar maalesef genelde sorular hastalığınız ne kaç defa tedavi oldunuz hangi tedaviler hamilelik oldumu olduysa ne kadar sürdü aşılama denedinizmi kadınmı erkek inferfilitesi için geliceksiniz gibi soruları soruyorlar cnm
cnm ben raporsuz gidicem bide ben bu hafta görüşmek istiyorum malum adeti geçirmek stemiyorum yoksa 1 ay sarkar sen ne zaman aradın hemen randevu verdiler dimi?
evet veriyorlarrandevu bende regl olmamı bekliyorum reglin 2.ci günü gidicem . bide şu var cnm sakın pes etme ve hep inan anne olucam die karamsar olma cnm..pozitif ol ve umutlu ol..Allahtan umut kesilmez.herşeyin vakti saati var inşaallah senin vakit saati gelmiştir sevgilerimle...
yok cnm zaten bu soruları dr la konuşuyorsun telde sadece randevu veriyorlar bana genelde uzun protokol uygulanıyor ben hipogonatropik hipogonadizm hastasıyım ilaçla regl oluyorum doğuştan bu hastalık gebelik şansı yüksek ama bii türlü nasip olmadı bana 2 aşılama ve 2 tüpbebek yaptırdım 3.cü tüpbebeğe devlet yardımı ile gidicem olmazsa 4.cü yü gidicem ilk iki tüpbebek kendi imkanlarım ile idi 3.cü ve 4.cü devlerttin verdiği 2 hak ile gidicem cnm iki aşılamayıda rapor çıkartmak için denedim oda negatif gebelik olmadı kısmet 3.cü ve 4.cü bakalım hakkımızda hayırlısı artık...
yani cnm sen smyrnadaki doktorunla yüzyüze görüştünmü onu anlamadım bide 2. gün gideceksen bu kısa protokol olmuyomu yani uzun demişsinde kafam karıştı allah inşallah bu sefer bebeğini kucağına almayı nasip eder
yok telde görüştüm rica edince veriyorlar telefona doktorları o şeklde görüştüm cnm amin cnm inşallah darısı anne olmak isteyen herkesin başına benimle beraber inşallah...
arkadaslar bende smyrnada tedavı oldum butun sorularınızı cevaplayabılırım ... 22 haftalık ıkızlerıme hamıleyım cok memnun kladım burhan bey halkla ılıskıler muduru cok ıyı bır ınsandır cok ılgılıdır evet embrıyologları turkıyede ılklerden aynur hanım ve handan hanım benım tedavım AYNUR HANIMLA oldu okadar tatlı okadar ılgılıkı ama ben tedavıye basladıgımda tanısmak ıstedım kendısıyle gercekten basarılı onem lı olan zaten embrıyologlar.. bende ılk ıren be ve smyrna arasında kaldım ama aynur hanım ıcın smyrnayı sectım yarın ordayım ıstersenız ucretsız on gorusmede ayarlıyorlar evet bıraz yogun oluyor lar ama ılgısız degıller özlem hemsıre cok ılgılı detaylı herseyı anlatıyor funda hanım ılk gordugumde suratsız gelmıstı ama sonra fıkrım degıstı anestezıcılerı bahattın beyde hep derecelerle mezun olmus dusunun ben hepsını ılkokullarına kadar arastırdım ve oyle karar verdım ılac larda yardımcı oluyorlar ılacları oraya getırıyorlar (eczacılar) dısardan daha ucuza aklınıza takılan soru olursa sorun gece gırerım gene yarın smyrnadayım 0532 4439630 burhan beyın cebı acmazsa msatın gerı donuyor ucretsız on gorusme ayralayın hem dr funda hanım muayene edıyor hem burhan beyle fıyatları konusursunuz Allah herkese bu duyguyu yasamayı nasıp etsın moralınızı hep yuksek tutun moral cok onemlı bnım ısmım ayse