kabul eder onlar ılaclara karısmıyorkı ıstersen gıt baska eczaneden al banada gonal f lucrın vermıslerdı gonal f daha pahalı dıye menegon la da takvıye etmıslerdı elındekı ılaclarda artarsa orda satarsın baska alacaklara sen once bır on gorusme ayarla once burhan beyle gorus ılacları da anlat o gun zaten funda hanımda muayene edecek esın de olsun hatta yanında fıyatı falan da konusun ılacları kabul ederler ıcın rahat olsun zaten o ılaclar kullanılıyor ama saklanması gerektıgı gıbı sakla kullanma kılavuzunda anlatıyor ben smyrnaya gıderken bıle o buz lu bır sey varya onunla tasıdım içindeyarımlar kalıyor onları hemsıre cekıp bır doz daha ılac cıkarıyor sonucta pahalı ılaclar aklına takılan bırsey olursa sor Allah ınsallah olumlu sonuclar almayı nasıp eder
cnm irenbeyi neden düşünmedin rapor geçerli olmadığı içinmi yoksa başka sebepten mi ben irenbeyi düşünüyorum da
canım irenbeyi internetteki araştırmalrımla buldum ...adından çok bahsediyorlardı..izmir de smyrna ve irenbe en iyisi diye biliyorum .doktorum aral özbal daha önce smyrna daymış irenbeye ordan gelmiş.benim kısa protokol canım.cumartesi randevuyu nerden aldın irenbeden mi?nerde oturuyorsun ?
sanırım sen de benim gibi öğretmensin ve tedaviyi yaza getirdin değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?