smyrnada tüp bebek

cnm bu merkez hep kısa protokolmü uyguluyo kıslar izmirdeki merkezlerin hepsi kısa protokol uyguluyo galiba nette okuduklarım öyle gösteriyo :uhm:

aradım cnm adet olunca gel dediler sanırım kısa protokol uygulayacaklar ama neden kısa beni hiç görmeden onun için kafam karıştı biraz. irenbe önce görmek istemişti beni

Son düzenleme:
valla nurcan hala karar vrme aşamasındayım napıcam bilmiyorum. irenbe başarısı nasıl??? bide kısa protokolmu seninki? kaçıncı denemen?

canım benim eşimin sperm sorunu vardı .3 yıllık evliyiz 26 yaşındayım.biz aşılama ile falan uğraşmadık çünkü hem zaman hem de maddi kayıp tüp bebeğe başladık ilk tüp bebek denemem cumartesi yumurtalar toplanıcak inşallah ..
ben 2 yıldır araştırıyorum tüp bebek merkezlerini irenbenin adını çok duydum başarısı da oldukça iyi bugün dr.beklerken odadan ağlayan bi bayan çıktı tüp bebek yapılmış ve bugün hamile olduğunu öğrenmiş dr. onları uğurlarken karşıdan bana kısık sesle gülerek darısı başına dedi bende amin işareti yaptım.irenbe hemşiresinden doktoruna mükemmel bir yer..doktorum aral özbal .biz hep devlet hastahanelerinden alışmışız doktorların suratsız olmasına aral bey o kadar iyi anlatamam ...irenbede kendini hasta gibi değilde misafir gibi hissediyorsun .tamam biraz pahalı ama insanca ve dostça davranıyorlar. canım tedavi tamamen kişiden kişiye değişiyor.ben ce git irenbeden randevu al ön görüşmeden hiçbir üçret almıyorlar..tüp bebekle ilgili aklındaki bütün soruları sorabilirsin aral beye bıkmadan usanmadan o kadar tatlı bir dille anlatıyor ki bütün endişen stresin gidiyor..

canım biz raporsuz yaptırdık geçiyor sanırım .istersen cumartesi sorayım sen ne zaman başlıycan tedaviye

demin aradım sordum cnm ssk ile anlaşması yokmuş benim oraya gitme şansım sıfır 2 defa aşılama denedim 2 defa devletten tüpbebk hakkı kazandım neden gidip parayla aşılama yaptırayımki devletin verdiği hakkı kullanıcam olmazsa mecbur parayla tüpbebek yaptırıcm kısmet gerisi eğer parayla tüpebebğe gidersem gideceğim tek hastane istanbuldaki özel amerikan hastanesi olurdu tüpbebek direktörü doç dr bülent urman olurdu ....

sormana fgerek kalmadı cnm genede saol...

nurcancım randevu aldım ctesiye. maddiyatı düşünmüyorum allah şükür sıkıntımız yok da ben smyrnayı daha çok duydum belkide smyrna ssk lılara da bakıyo ondan olabilir. sana irenbeyi tavsiye eden kimdi cnm? bi de kısa protokol mü seninki

Son düzenleme:
canım irenbeyi internetteki araştırmalrımla buldum ...adından çok bahsediyorlardı..izmir de smyrna ve irenbe en iyisi diye biliyorum .doktorum aral özbal daha önce smyrna daymış irenbeye ordan gelmiş.benim kısa protokol canım.cumartesi randevuyu nerden aldın irenbeden mi?nerde oturuyorsun ?
sanırım sen de benim gibi öğretmensin ve tedaviyi yaza getirdin değil mi :)

cnm ben de öğretmenim. eskişehirdeyim. yaza tatil nedeniyle denk getirim senin gibi:) ama eşim özel sektörde ve izni az o yüzden bu ay halletmemiz lazım cnm. irenbeden aldım randevu evet. ama smyrnadan da aldım randevu da onunki haftaya. artık hangisini beğenirsem
bu arada özel msjım geldimi sana???

Son düzenleme:
evet canım geldi .cumartesi bende irenbedeyim :)
belki görüşürüz seninle ..

adet lıyken muayene etmmek ıcın o sekılde ıstıyor bende ılk gorusmeye gıttıgımde oyle gıtmıstım bende ılk ırenbeyle sonrada smyrnayla gorustum tup bebkte embrıyologun cok onemlı oldugunu unutmayalım karar sızlerın tabı embrıyologlarıda arastırın ben smyrnayı oncelıkle aynur hanım (embrıyolog) onun ıcın sectım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…