Sn. Elti Adayı

Olmuş bitmiş ne önemi var

Belki cidden bilmiyordu kız bir daha gelmemiş

Eskiden görüştüğü kız ile oturup çay içince de sevgiliniz hemen ona yanaşmayacak

Bu kadar paranoya iyi değil olayda da elti adayının bir kusuru yok

Kıza karşı kendini doldurma boşuna

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için.

Benim yanaşacak korkum yok sadece art niyet var diye ön yargım var
O diğer kız da art niyet olduğuna eminim çünkü kendisi sevgilisi olmasına rağmen, o dönemdeki gruptan olan normal bir erkek arkadaşına düğününden 2 gün önce evleniyosun diye birşey değişmedi diyip bikinili fotoğraf atan birisi.

abisinin sevgilisi de o kızla çok samimi arkadaş. O yüzden sevgilimle bir araya gelmeleri de beni huzursuz ediyor. Yani sonuçta aralarında konuşmuşlar da gitmişler biliyodur eski muhabbeti gibi geliyor bana.
Bilmiyorum anlatabildimmi

kız zaten böyle birisiymiş

sevgiliniz de bunu bilir

ben hala eltide bir art niyet göremedim açıkçası

Eski.. memnun kalmamışki konuşmayı bırakmış o kızla sevgilin memnun kalsaydı sen olmazdın şu anda hayatında. Geçmişe mazi derler boşver sen sevgilini memnun et

Uff uzak ilişkiler çok zor.
Sen şuan fena halde kafaya takmış ve artık senaryolar yazmış durumdasın.
Peki şunu merak ettim, sevgilin elti adayın ve sevgilinin eski kız arkadaşının bir araya geldiğini sana sevgilin mi söyledi?

Evet uzak ilişki çok zor ve çok uzun zaman oldu ve aramızda ki mesafe çok fazla yakın şehirlerde de değiliz.
Aynen senaryo yazma kısmına geçtim ben sanırım :)
Evet kendisi anlattı erkek arkadaşım.

Parmağınıza yüzük takılana kadar elti falan değilsiniz.
Ben sevgilinin yerinde olsam kalkar masadan giderdim.
Biraz akışına bırak olayları bakalım ne olcak

Parmağınıza yüzük takılana kadar elti falan değilsiniz.
Ben sevgilinin yerinde olsam kalkar masadan giderdim.
Biraz akışına bırak olayları bakalım ne olcak

Tabiki değiliz ben konu karışık olmamasi adına o hitapla yazdım, diğer kızla kendisi karışmasın diye.
Ben de sizin gibi düşünüyorum masadan kalkar giderdim ama o abisinin kız arkadaşına ayıp olacağını söyledi

bence uzatmaya değmez. bi densizlik yapılmış. gül geç. komplekse girmeye gerek yok. aynı evde yaşamayacaksınız nasılsa herkesin evi köyü farklı. elti diye kendisine farklı anlamlar yüklemeye gerek yok.

Evet uzak ilişki çok zor ve çok uzun zaman oldu ve aramızda ki mesafe çok fazla yakın şehirlerde de değiliz.
Aynen senaryo yazma kısmına geçtim ben sanırım :)
Evet kendisi anlattı erkek arkadaşım.

Çok düşünmemeye çalış.
Senden başka kimse yıpranmaz bu durumda. Olan sana olur. Herkes yoluna bakar. Sen onları izlemekle yetinirsin. Güzel giden ilişkine zarar verme.
Ama erkek arkadaşında ayrı bi saftirik diyeceğim kusura bakma. Bilmeden buluşmuşsun anladık da gördüğünde kalkıp gitmesi lazımdı. Yaptığı güzel bir marifetmiş gibi gelip sana anlatmaması lazımdı.
Artık olan olmuş,

Ilerde ortaya çıkarsa kötü konuma düşmemek için anlattı diye düşünüyorum kendi ağzından duyayim diye yani.
Çok teşekkür ederim yorumlarınizi kesinlikle dikkate alacağım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…