- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi Barney_Stinson
-
Olmuş bitmiş ne önemi var
Belki cidden bilmiyordu kız bir daha gelmemiş
Eskiden görüştüğü kız ile oturup çay içince de sevgiliniz hemen ona yanaşmayacak
Bu kadar paranoya iyi değil olayda da elti adayının bir kusuru yok
Kıza karşı kendini doldurma boşuna
E bilmiyosa ortada elti adayınlık bi mesele yok?Hele bi evlenin ikinizde öyle dert edersin ilerisini de
Bir kez oldu ve tekrarlamadı ise sorun yok,huzursuz etme kendini boşuna
O diğer kız da art niyet olduğuna eminim çünkü kendisi sevgilisi olmasına rağmen, o dönemdeki gruptan olan normal bir erkek arkadaşına düğününden 2 gün önce evleniyosun diye birşey değişmedi diyip bikinili fotoğraf atan birisi.
Eski.. memnun kalmamışki konuşmayı bırakmış o kızla sevgilin memnun kalsaydı sen olmazdın şu anda hayatında. Geçmişe mazi derler boşver sen sevgilini memnun et
Uff uzak ilişkiler çok zor.
Sen şuan fena halde kafaya takmış ve artık senaryolar yazmış durumdasın.
Peki şunu merak ettim, sevgilin elti adayın ve sevgilinin eski kız arkadaşının bir araya geldiğini sana sevgilin mi söyledi?
Parmağınıza yüzük takılana kadar elti falan değilsiniz.
Ben sevgilinin yerinde olsam kalkar masadan giderdim.
Biraz akışına bırak olayları bakalım ne olcak
bence uzatmaya değmez. bi densizlik yapılmış. gül geç. komplekse girmeye gerek yok. aynı evde yaşamayacaksınız nasılsa herkesin evi köyü farklı. elti diye kendisine farklı anlamlar yüklemeye gerek yok.
Evet uzak ilişki çok zor ve çok uzun zaman oldu ve aramızda ki mesafe çok fazla yakın şehirlerde de değiliz.
Aynen senaryo yazma kısmına geçtim ben sanırım :)
Evet kendisi anlattı erkek arkadaşım.
Çok düşünmemeye çalış.
Senden başka kimse yıpranmaz bu durumda. Olan sana olur. Herkes yoluna bakar. Sen onları izlemekle yetinirsin. Güzel giden ilişkine zarar verme.
Ama erkek arkadaşında ayrı bi saftirik diyeceğim kusura bakma. Bilmeden buluşmuşsun anladık da gördüğünde kalkıp gitmesi lazımdı. Yaptığı güzel bir marifetmiş gibi gelip sana anlatmaması lazımdı.
Artık olan olmuş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?