- Konu Sahibi snowflakeN
-
tatklım gıtmedımkıı 15 gun gelme demıstı kupelrı cıkarıp nasıl gıdıyo ona bakacaktı ama ben batırdım
o nası bi test şeker yüklemesı ??? nasıl kırcaksam bu dırencı nasıl yapsam
hoşgeldın 3 gunum var arvencım ogrenmeye sabırsızlanıyorum
sen nasılsın arvencm dinlendınmı ıyı geldımı tatıl gıbı olmus
arkadaşlar sizi takipteydim. bende akupunkturla kilo vermekteyim( doğum sonu kiloları) 15 kilo vermem lazım hepinize kolay gelsin
merhaba canım sen ne zaman başladın, nasıl gidiyor, kendinden bahsetsene biraz. ben başlamadan önce gerek kkda gerek diğer forumlarda akupunkturla ilgili çok az bilgi ve yorum bulabildim.burda paylaşım yaparsak ileride arkadaşlara da faydamız olur. sende bizimle paylaşım yaparsan hem birbirimize destek hem örnek oluruz
ayyy orlic heycanlandırdın beni inşallah sevinçli haberlerini alırız canım benim.ben bomba gibi oldum babamı 8 aydır görmüyodum annem yine gelmişti yanıma ama memleket havası aldım o çok iyi geldi baya tatil oldu yani.ama iştahım çok açıldı yediklerimi not etmiştim kalori sepetinden hesapladım buraya hiç eklemeyeyim resmen şok 4-5 gündür 3500-4000kcal iyi ben yine 2 kiloyla kalmışım dedim bu kalorilere.ciddi bu iğnelerin etkisi var bence yaa çünkü gecen hafta gidemedim akupunktura 12-13 gün oluyo etkisi azalıyo bence.o yüzden midem iyice küçülene kadar her hafta gitcem 4 hafta olmuştu bi bu kadar daha her hafta devam yani.
senin gittiğin doktor belli bişey söyledi mi orlic ne kadar süre sonra ayda bir geleceksin gibi?
arkadaşlar sizi takipteydim. bende akupunkturla kilo vermekteyim( doğum sonu kiloları) 15 kilo vermem lazım hepinize kolay gelsin
kısceler nasılsınız_
okadar dıkkat ettıgım halde ne bagırsaklarım calışıyo ne kılo verebılıyorum tavsıye edebılecegınız bışey varmı doktor ılaç verdı ama adet olucam bugun yarın oyle kullanayım dıyorum ne lur ne olmaz korunmasız ılışkı oldu bır ıkı defa
benim gibi inisülün dengesını kıramıyo olabıırsın
snow ben de tam onu diyecektim hatırlıyorum sana, bi de böle deneyelim nasıl olacak bakalım demişti dr. senin anlattığına göre iştah biraz artmış sende doktora söylersin en azından 2-3 hafta daha her hafta gidersin benim gitiiğim doktor da 6 hafta boyunca haftada bir sonra 2 haftada ve ayda bir olacak dedi.ama ben en azından 8 hafta her hafta gitmeyi düşünüom
kısceler nasılsınız_
okadar dıkkat ettıgım halde ne bagırsaklarım calışıyo ne kılo verebılıyorum tavsıye edebılecegınız bışey varmı doktor ılaç verdı ama adet olucam bugun yarın oyle kullanayım dıyorum ne lur ne olmaz korunmasız ılışkı oldu bır ıkı defa
sabah : 1 kete (dayanamadım artık cok özlemıstım)
ögle : 3 kasık taze fasülye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yogurt
ara : 5 10 tane kayısı kurusu
aksam: 1 tabak makarna
bol salata
ara: dondurma-cay
tık tık !! ben geldım bır cee dıyıp kacıcam :)
kıraz detoksundayım dünün menusunu vereyımmı :)
sabah kıraz
ogle kıraz
aksam kıraz
zayıflama ıcın degıl arınma ıcın yapıyorum ama kgda versem fena olmaz tabıkı :)
sızlerde kglar ne alemde kızlar?
nasıl kırıcam pekı ben bu insulunu
hosgeldınnnn bıtanemmm
pekı buunun sonunda tartıldıgında bırsey farkettınmı?
off zor yaa ye babam ye:)kıraz benı daha cok acıktırı be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?