Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

tatklım gıtmedımkıı 15 gun gelme demıstı kupelrı cıkarıp nasıl gıdıyo ona bakacaktı ama ben batırdım

snow ben de tam onu diyecektim hatırlıyorum sana, bi de böle deneyelim nasıl olacak bakalım demişti dr. senin anlattığına göre iştah biraz artmış sende doktora söylersin en azından 2-3 hafta daha her hafta gidersin benim gitiiğim doktor da 6 hafta boyunca haftada bir sonra 2 haftada ve ayda bir olacak dedi.ama ben en azından 8 hafta her hafta gitmeyi düşünüom

ayyy orlic heycanlandırdın beni inşallah sevinçli haberlerini alırız canım benim.ben bomba gibi oldum babamı 8 aydır görmüyodum annem yine gelmişti yanıma ama memleket havası aldım o çok iyi geldi baya tatil oldu yani.ama iştahım çok açıldı yediklerimi not etmiştim kalori sepetinden hesapladım buraya hiç eklemeyeyim resmen şok 4-5 gündür 3500-4000kcal iyi ben yine 2 kiloyla kalmışım dedim bu kalorilere.ciddi bu iğnelerin etkisi var bence yaa çünkü gecen hafta gidemedim akupunktura 12-13 gün oluyo etkisi azalıyo bence.o yüzden midem iyice küçülene kadar her hafta gitcem 4 hafta olmuştu bi bu kadar daha her hafta devam yani.

senin gittiğin doktor belli bişey söyledi mi orlic ne kadar süre sonra ayda bir geleceksin gibi?

arkadaşlar sizi takipteydim. bende akupunkturla kilo vermekteyim( doğum sonu kiloları) 15 kilo vermem lazım hepinize kolay gelsin

merhaba canım sen ne zaman başladın, nasıl gidiyor, kendinden bahsetsene biraz. ben başlamadan önce gerek kkda gerek diğer forumlarda akupunkturla ilgili çok az bilgi ve yorum bulabildim.burda paylaşım yaparsak ileride arkadaşlara da faydamız olur. sende bizimle paylaşım yaparsan hem birbirimize destek hem örnek oluruz

ben 64 kg ile hamiş kaldım 82 kg ile doğum yaptım. oğlum 6 aylık iken ben yine 82 idim. diyetisyene falan gittim ama olmadı benim iştahımın kontrolü gerekiyordu. ve akupuntura karar verdim ve kısa bir sürede 66 kg ulaştım. şimdi çok pişmanım ama o zaman bıraktım akupunturu artık kendi kendime kalan kiloları vereceğimi düşündüm. tabiki öyle olmadı geçtiğimiz kış ortalarında 75 kg ı tekrar gördüm. morelim çok bozuktu kendimce yine vermeye çalıştım ama olmadı. mart ayında tekrar gittim akupunktura ama uzun sürmedi düzenli gidemedim.bu cmrtesi tekrar gittim taktırdım iğnelerimi 71.7 kg çıktım tartıda boyum 155cm. cuma tekrar gitcem

arkadaşlar sizi takipteydim. bende akupunkturla kilo vermekteyim( doğum sonu kiloları) 15 kilo vermem lazım hepinize kolay gelsin

BENDE HEYECANLIYIM YAA dua et nolur arwen dr gebe kalırsanda bi sakıncası yok akapunturun dedı
yok ya benımkı bıraz paracılmı ne hem pahalı hemde azaltcaz gelmelerını falan demıo

özlem hosgeldın

kısceler nasılsınız_
okadar dıkkat ettıgım halde ne bagırsaklarım calışıyo ne kılo verebılıyorum tavsıye edebılecegınız bışey varmı doktor ılaç verdı ama adet olucam bugun yarın oyle kullanayım dıyorum ne lur ne olmaz korunmasız ılışkı oldu bır ıkı defa

benim gibi inisülün dengesını kıramıyo olabıırsın

sabah : 1 kete (dayanamadım artık cok özlemıstım)

ögle : 3 kasık taze fasülye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yogurt

ara : 5 10 tane kayısı kurusu

aksam: 1 tabak makarna
bol salata

ara: dondurma-cay

tık tık !! ben geldım bır cee dıyıp kacıcam :)

kıraz detoksundayım dünün menusunu vereyımmı :)

sabah kıraz
ogle kıraz
aksam kıraz

zayıflama ıcın degıl arınma ıcın yapıyorum ama kgda versem fena olmaz tabıkı :)
sızlerde kglar ne alemde kızlar?

sabah;1 elma
1 bardak yesıl cay

öğlen;1 muz

aksam;yarım tabak dıyet makarna
yagsız yapılmıs tavuk sote sebzelı
bol salata
cacık

evet yaa reglm yakın yaa dlı gıbı acıkyorum verdıgım kıloda yok dun o kadar cabaladım.....ama pes etmcıem

canım kıraz sapı suyu bnım bagırsakları caıstırıyor doktor bu hafta ıcme dedı yıne aynı oldum soylucem gıttıgımde bı den ıstersen

hosgeldınnnn bıtanemmm

pekı buunun sonunda tartıldıgında bırsey farkettınmı?

off zor yaa ye babam ye:)kıraz benı daha cok acıktırı be

nasıl kırıcam pekı ben bu insulunu

METABOLIZMANI HIZLANDIRMAYA CALISARAK
erken yatıp erken kalkcaksın 1 2 hafta cünkü pankreas ve karacıgerın calışma süre hızları aksam saatlerı azalıp sabah erken cogalıyormus uyanık olursan
2,5 lt gecıcek içtigin su
bide sık yıyıp az yıcen ara ögunu atlamıcan
azına bişe atıp yedıgınde inisülün cıkıyo yemeyınce düşüyo ou yuksek tutmak için sık yıcen
bal ve dereotu met. hızlandırıp insülünü tavan yaptırıyo

hosgeldınnnn bıtanemmm

pekı buunun sonunda tartıldıgında bırsey farkettınmı?

off zor yaa ye babam ye:)kıraz benı daha cok acıktırı be

hos bulduk balım az kaldı tamamen burda olmama :)

kahvaltı sevmem aksama kadar cok ıyı gıdıyorum ama aksam gorsen kackere bozcaktım tuttum kendımı :)
oncesındende hazırlık yapıp hafıf beslendııgım ıcın etkılı olması ıcın oyle yapmak gerekıyor
bunye alıstı az yemeye kg verıcegımı pek sanmıyorum zatı bayagı verdım
dun 60 59.5 arası basladım bugun 59
2 gun daha devam edıcek detoks
bakalım bıtısınden sonra 1 2 gun gecsın tartılıp anlarım kg verıp vermedıgmı ama bu detoksun amacını bılıyorsun
kg vermek degıl arınma gelecek ayda karpuz detoksunu yapcam ama kırazı cok sevıyorum hep kıraz yesem :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…