- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
sabah;1 haslanmıs yumurta
3 dılım beyaz ekmek
peynır zeytın domates salatalık
öğlen;5 kasık bulgur pılavı
1 dılım kek
2 bardak kola
aksam;2 tabak yagsız makarna (ketcap ve mayanozle):26:
olicim menün fena deil meyve sebze agırlıklı aslında guzel yanı
yumurta hamsıde var oh daha ne olsun proteınden[/QUO
biraz kalsiyum yoksunu nedense yoğurt süt peynir pek tüketesim gelmiyor ama en kısa zmanda yoğurt tüketmeye özen göstercem..
6 kilo var geride umarım ondanda kurtulurum...
gebe kalmadan zayıf olmak mideyi küçültmek çok önemli umarım bunu başarabiliriz ama spor ve egzersiz yok
15.06.12 menüm yine niyetlıydım
gece: yarım kete
aksam: bol su
2 kase soguk corba (yarma ve yogurla sadece yagsız tuzsuz cacık gıbı)
yatmadan : 1 porsiyon dondurma
kızlar sabah doktoruma gittim 0,300 gr vermısım ama iç yağlarımdan 1,200 gr gitmiş inisülün zıkkımından yansımıyo vucuda ama 2 haftaya kalmaz yansır oda direnemez artık
o nası bi test şeker yüklemesı ??? nasıl kırcaksam bu dırencı nasıl yapsamallah kabul etsin cnm şeker yükleme testi yaptırdınmı ünsilün direnci olanlar çok zor kilo verir ben kolay veriyorum eskiye oranla metforminden kaynaklandığını düşünüyorum..
bugün 67.700 den 64.800 e inmiş bulunmaktayım,egzerszde yapmıyorum ..
bnm menüm
sabah yine aynı şekilde omlet yumurta akı ve bıldırcın yumurtasından..
bir tutam maydonoz ..orta boy 3 çeri domates,2 yeşil 2 siyah zeytin..
2 dilim kepek ekmeği,bir tatlı kaşığından daha az bal ..
öğle bir biber dolması pirinç ve bulgurla yapılmış zeytinyağlı..
arada küçük bi sandviç..
akşam az tereyağ ile eritilmiş peynir ve salata
soda ..1 porsiyon meyve..
kızlaaar ben eve geldim hemen bi girip bakayım dedim bizimkiler napıo diye.snow birazcık kaçırmaya başlamışsın aman dikkat yedikçe yiyesi gelio insanın.orlic sende bebişle ilgli gelişme var mı canım yazdıklarına baktım hızlıca ama göremedim.beni hiç sormayın kızlar çanakkaleye düğüne gittim ordan da memlekete geçtim anacığımın yemeklerine dayanamadım gelince hemen tartıldım 91 küsür bişeydi inşallah sabaha daha az çıkar tahmini 2 kilo aldım gibi akupunktura da gidemedim haliyle.bu hafta hep beraber toparlanalım kızlar.neyse kızlar ben şimdilik kaçıyorum görüşürüz yine
kızlaaar ben eve geldim hemen bi girip bakayım dedim bizimkiler napıo diye.snow birazcık kaçırmaya başlamışsın aman dikkat yedikçe yiyesi gelio insanın.orlic sende bebişle ilgli gelişme var mı canım yazdıklarına baktım hızlıca ama göremedim.beni hiç sormayın kızlar çanakkaleye düğüne gittim ordan da memlekete geçtim anacığımın yemeklerine dayanamadım gelince hemen tartıldım 91 küsür bişeydi inşallah sabaha daha az çıkar tahmini 2 kilo aldım gibi akupunktura da gidemedim haliyle.bu hafta hep beraber toparlanalım kızlar.neyse kızlar ben şimdilik kaçıyorum görüşürüz yine
o nası bi test şeker yüklemesı ??? nasıl kırcaksam bu dırencı nasıl yapsamallah kabul etsin cnm şeker yükleme testi yaptırdınmı ünsilün direnci olanlar çok zor kilo verir ben kolay veriyorum eskiye oranla metforminden kaynaklandığını düşünüyorum..
bugün 67.700 den 64.800 e inmiş bulunmaktayım,egzerszde yapmıyorum ..
bnm menüm
sabah yine aynı şekilde omlet yumurta akı ve bıldırcın yumurtasından..
bir tutam maydonoz ..orta boy 3 çeri domates,2 yeşil 2 siyah zeytin..
2 dilim kepek ekmeği,bir tatlı kaşığından daha az bal ..
öğle bir biber dolması pirinç ve bulgurla yapılmış zeytinyağlı..
arada küçük bi sandviç..
akşam az tereyağ ile eritilmiş peynir ve salata
soda ..1 porsiyon meyve..
off hemde ne kacırmak kılo almadım ama vermedımde
persembe doktora ne hesap verıcem bılmyorum
geçen perşembeyıde anlatmadın sankı sen atladım sanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?